nöjd

Jag nådde ett delmål idag och nu är jag färdig med denna omgången. Resultatet blev -12 kg och -64 cm mätt på olika ställen på kroppen. Känns ganska bra faktiskt. När man håller ut måttbandet runt magen och benen och ser skillnaden så känns det rätt sjukt, och skrämmande. Men så gött när jag inser vilken skillnad det är och att allt kämpande gett resultat. Som sagt så är jag inte klar och helt nöjd än utan detta kommer ett tag men jag ska njuta av julen lite nu men samtidigt hålla igång träningen. 

Idag har jag haft mysigt besök av Emelie och Tom! Var så längesen och vi hade alldeles för lite tid men kul att vi kunde få ihop en stund i alla fall! Tack för att ni kom♡
Nu kommer snart Robin hem och helgen kan börja. Jag ska åka ner till hemmakväll och köpa godis till helgen;) känner att jag kan unna mig det nu! 
I helgen ska vi iväg på firmafest med Robins jobb. Ska vara i Malmö och sova över och barnen får vara hos deras mormor och morfar. Sedan åker vi direkt från Malmö till Helsingborg för att gå på julbord med barncancerfonden. Fullspäckad helg med massa roligheter och nu hoppas jag att inget kommer emellan.. jag vågar aldrig boka in något helt för lite feber kan ju ställa in allt för vår del. Men det verkar som att vi ska kunna komma iväg!!:) 
Ha en trevlig helg på er, visste ni att ni kan klicka på det lilla hjärtat för att gilla ett inlägg?;)

torsdag!

Vi har det bra här hemma. Tjejerna är friska och wilmas prickar är på väg att försvinna. Tror på höstblåsor faktiskt men jag är glad att Alicias medicin fungerat och hon har hållit sig frisk;) 
Hon har kunnat vara på förskolan denna veckan och det är jag så glad för! 

Dagarna har rullat på så snabbt denna veckan så jag vet knappt vad vi har gjort! Har tränat en del i alla fall då jag nu är inne på nästa sista dagen på dessa tolv veckor med hälsocoacherna. Jag är väldigt nöjd och även om jag gått ner några kilo så är jag nog främst nöjd med att smärtan i vaderna i stort sätt försvunnit helt!! Detta gör att jag kan träna saker jag gärna vill och med glädje! Ska sammanfatta mina resultat sen så får vi se om jag uppnått mitt mål!;) Alicia har börjat somna lite här och där nu i veckan. Säger inte till innan att hon är trött heller utan helt plötsligt sover hon:)

äntligen!

Vi har fått hämta hem vår lilla Alicia äntligen och familjen är samlad igen. I tre dagar har hon varit hos min familj och jag har hälsat på korta stunder. Känns så konstigt att hälsa på sitt barn och inte få ta hem henne. Stort tack till min familj för all hjälp dessa dagar, ni är underbara! 

Läkaren ringde tillslut upp mig och Alicia har nu fått virushämmande medicin som vi hoppas ska hjälpa. Dock ligger hon på en temp på 37.9 just nu så vi får se vad det blir av detta. 
Medicinen ska hon ha i tre veckor och fyra gånger varje dag.. lagom kul men hon tar den bra än så länge. 

Wilma har fått fler prickar som är vätskefyllda men kliar inte så farligt än tror jag. 
En liten uppdatering om läget här hemma hos oss!

vattkoppor?

Antagligen är det vattkoppor som wilma har fått... Nu sitter jag igen och väntar på att läkaren ska ringa för att se hur vi ska gå vidare och förebygga så Alicia inte ska få det. Väntan väntan och väntan. Den är nog jobbigast. När man väl vet vad som ska hända så kan jag ställa in mig på det och agera efter det. Men nu vet jag inget. Får hon bara antibiotika i tabletter, bli inlagd? Ingen aning och det är jobbigast. Så håll era tummar nu att vi får vara hemma!

nej nej nej!!

Wilma var feberfri hela morgonen och dagen så jag tog och hämtade upp Alicia så dom kunde va tillsammans på avstånd resten av dagen. Var ju tvungen att ta prover på Alicia. När jag ändå var på bvc så tänkte jag att de kunde kolla på wilmas utslag hon fick vid blöjan igår. Ville se vad jag skulle smörja med. När vi tar av byxorna så ser vi prickar... och ännu fler under tröjan!
"Har hon haft vattenkoppor" frågar bvc sköterskan mig  (som va ny för oss då vår var ledig).. Fick en klump i magen direkt och sa nej! 
"Inte omöjligt att det är det hon har.. det eller höstblåsor". Jaha! Där står Alicia precis bredvid och jag ångrar att jag var så dum och hämtade henne. Har ju kollat så noga efter prickar och allt men inte sett några. Ringde Lund och nu sitter jag och väntar på att läkaren ska ringa mig. Vet inte om man kan göra något för att förhindra att Alicia får det OM det är vattenkoppor. Väntan är jobbig och jag kan bara vänta ut lite till för att se hur prickarna utvecklar sig!!

pussel

Wilma har fortfarande feber och är hängig. Va uppe på 40 grader igår men lite lägre idag och med alvedon så blir hon ju lite piggare. Dock måste vi ju hålla isär wilma och Alicia nu vilket är jobbigt. Alicia har inte fått vara hemma sedan igår morse och jag måste hela tiden pussla ihop varje timme så hon har någon att vara hos. Jag vill ha henne hemma hos oss ju!! Skulle hon ändå få feber så vet jag att vi gjort vad vi kan i alla fall. 

så ja..

Igår fick Alicia äntligen gå till förskolan igen. Ringde på morgonen för att kolla så där inte går något men fick klartecken att komma och gissa om det var en glad tjej som gick dit. Va så kul att hon skulle få leka med kompisarna och hon hade haft det jättebra. 

MEN så vaknar wilma med feber idag.. På det igen och försöka hålla isär dom för att minska risken att Alicia ska få det. Alicia missar en dag till på förskolan för man skickar ju inte dit om syskonen är sjuka!! Mina föräldrar kommer dock och hjälper mig så Alicia kan få vara där en stund. Men nu är jag ju klart på helspänn att Alicia ska få feber så vi måste åka in.  
Wilma ligger nerbäddad hos mig nu och myser, är ju ganska mysigt när dom är lite småvarma och gosiga om man nu ska se något positivt med det. 
Det är nog bara att vänja sig med att denna årstiden är här och alla sjukdomar så med, bara det håller sig till lite förkylning och feber så går det an...

en mycket bättre dag

Idag känns allt bättre. Båda tjejerna är pigga och glada och vi är hemma och myser. Spelat memory, lekt med lera, målat massa teckningar och röjt lite. Varit uppe hos min farmor en sväng också och hälsat på och barnen älskar att komma dit. Så länge Alicia är pigg så har jag inga problem med att vara hemma med dom själv. Vi har det väldigt mysigt och roligt men klart roligare när Robin också är hemma. Men förra veckan funkade det inte och jag hade ingen ork att göra allt som behövdes och samtidigt räcka till åt båda barnen. Löste sig på bästa sätt och jag känner mig bättre nu. På onsdag ska vi till Lena och prata ut och det känns skönt att prata om det. Så nu hoppas vi att dom håller sig friska och pigga! Träffade dock barnens kusiner igår och idag har en feber så jag är på helspänn igen och håller mina tummarna att dom klarar sig! 


Idag ska jag iväg och klippa mig när Robin kommer hem, riktigt välbehövligt då det var väldigt längesen och det är så slitet! 

behandling nr 18

Hon höll sig frisk och kunde få behandlingen idag. Fick träffa en ny läkare och det märktes tydligt på henne att hon inte kände honom. Ville inte riktigt och var blyg. Men hon satt ändå snällt i min famn och lät honom lyssna och undersöka henne. Allt förutom att öppna munnen ville hon, tror hon sett lite mycket på Lotta på bråkmakargatan och vill härma henne faktiskt. Sen fick hon cytostatika uppkopplat och hon lekte runt. Var dock lite lugnare och stillsammare lek än vanligt. Men hon har faktiskt varit väldigt pigg idag och det har varit så skönt att se! När vi kom hem så fick tjejerna lite McDonalds och sen skulle jag ut och gå med mogge. Då ville Alicia följa med och cykla. Var ett tag sedan hon ville det så självklart fick hon följa med. Hon hittade lite löv på marken och plockade och ville ge dom till personalen på förskolan. Så vi cyklade inom där och lämnade det och hon fick leka en liten stund där ute. Så roligt att få se henne pigg och leka med de andra barnen lite. Cyklade hem och då var mamma och pappa och hälsade på. Sen blev det en film och mys. 

Märker redan av kortisonet då hennes humör växlar enormt mycket och hon är speedad. Jag orkar inte ge mig på en nattning där uppe idag då det brukar vara meningslöst och ta så lång tid. Nu får hon sitta i soffan med oss tills hon blir trött eller gå och lägga sig med oss. 

feberfri

Hela dagen har hon varit feberfri, så skönt! Ser ut som att hon kan få sin behandling i morgon som planerat. Idag var ju Robin hemma och det var så skönt. Alicia var ganska seg och trött direkt när hon vaknade men idag fick hon ligga kvar och gosa i sängen så länge hon ville. Sen åt vi frukost men då blev hon trött igen så vi gick och satte oss i soffan. Trodde hon skulle somna ett tag för hon var så trött och då kände jag vilken tur det var att Robin var där. Nu kunde jag sitta med henne och ge henne den tid hon behövde för att samla energi och sen orkade hon leka en liten stund igen. Sen bäddade hon ner sig i mogges bädd och skulle vila igen.. ett par gånger gjorde hon detta på morgonen. Sen var vi tvungna att åka ner och ta prover på henne inför i morgon och då piggnade hon till faktiskt. Gick jättebra där så vi tog en liten sväng till stan för att fixa lite på apoteket till alicia. Gick in på Åhléns och köpte ett pippi memory som vi kan spela när hon är lite trött men så man ändå aktiverar henne. Så idag var en bättre dag och jag har fått samla lite kraft inför morgondagen. Behandlingsdagar brukar vara jobbiga. 

Känner att det är viktigt att jag kommer igång med träningen nu igen. Den ger mig energi så jag kom iväg på cirkelfys idag. Men det kändes i kroppen att jag inte är riktigt okej.. sådan skillnad från alla andra pass jag kört. Kroppen vägde bly men så skönt efteråt. Nu ska jag köra på för när jag mår dåligt så faller jag lätt in i osunda vanor och skiter i vad jag äter. Men inte denna gång!!!

när man faller

Då är du där och tar emot mig hjärtat!jag uppskattar det så mycket och är så glad att du alltid står vid min sida! 
Hade typ bara denna bilden på Robin i mobilen, får nog börja fota honom lite mer haha! 

Idag funkade kroppen inte riktigt. Enormt trött och jag ville bara få sitta i soffan med en filt om mig. Johan och Denise tittade in och tårarna kom... jag orkade inte mer och det känns så jobbigt att se Alicia så trött. Johan tog med wilma ut i regnet och lekte och Denise tog Mogge på en runda. Jag fick röjt undan kaoset och det kändes lite bättre efter det. Men jag kände att jag kan inte fortsätta att kämpa och kämpa varje dag nu när Alicia är så trött, dels på grund av feber och dels behandlingarna. Jag ringde Robin och pratade och han såg till att han är hemma till måndag. Alltså den lättnaden när han sa det var underbar. Jag vänder ut och in på mig själv när Alicia mest vill sitta och gosa och ta det lugnt medan wilma behöver stimuleras och är så pigg. Jag måste lära mig att orka med det och det får fundera. Men just nu har Alicia varit sjuk en del och inte varit på förskola. Hoppas att jag får mer energi och ett avbrott dessa dagarna Robin är hemma och att Alicia är lite friskare i alla fall nästa vecka så ska det nog gå! Men jag får dåligt samvete... känner mig som en usel mamma som inte orkar ta hand om mina barn själv..  för så är det faktiskt just denna veckan, jag orkar inte! 

Tror att jag är ganska knäckt sedan helgen också och att många känslor släppte då som jag kanske behöver bearbeta lite nu. Det är ganska jobbigt för mig att öppna upp mig så här men jag vet att det brukar kännas bra efteråt och jag vill visa dessa känslor också. Ni är många som säger att vi är starka och det är skönt att höra att ni upplever det så. Själv känner jag att vi har ju inget val. Man kan inte välja direkt utan man måste kämpa på!

Nu ska vi vila upp oss och umgås! Jag är tacksam för att Robin har ett så bra jobb med underbara personer som stöttar och förstår! Tack!

hemma med feber.. igen

En vecka senare och samma sak igen. Fick i alla fall komma hem vid tio på förmiddagen så var inlagda i 7 timmar. Kunde slumra till lite och sedan åt vi frukost och tittade på tv. Alicia var pigg på morgonen och hade bara 37.5 på deras temp. Så vi fick koma hem då hennes värden var bra. När vi kom hem så hade hon dock 38 grader och har haft hela dagen så har legat i soffan nästan hela dagen. Efter 4-5 tiden piggnade hon till lite igen och var faktiskt uppe och lekte lite. Nu får vi se vad det blir av det här och hur hon mår i morgon. 
Behöver knappast säga att jag varit helt färdig idag.. magen har varit orolig och blir klart påverkad av allt. 
Hoppas så hon blir frisk till torsdag så hon kan få sin behandling så vi inte behöver skjuta upp den. 

Tack för responsen på inlägget häromdagen! Jag menar inte någon speciell person eller att klanka ner.. utan bara påminna om att vi inte alltid mår så bra som det kanske verkar, varken jag, Robin eller Alicia. Men jag är sämst på att visa det eller berätta det.. säger oftast att allt är bra så ni får gräva på djupet haha! Men tack för ert fina stöd!

tillbaka till verkligheten

Då är vi här igen. Inne i Helsingborg mitt i natten då Alicia vaknade och hade 38.7 i temp. Ringa lund och åka in. Denna gången blev vi faktiskt inlagda tills i morgon bitti. De ville kolla tempen några gånger till och vi slapp köra hem mitt i natten vilket är skönt men hade gärna sovit i vår säng. Så nu är klockan 4 på natten och vi har bäddat ner oss. Dock kommer Alicia inte till ro så någon sömn verkar inte aktuellt och jag är ju såååå trött. Bita ihop och hoppas hennes prover är bra. Men det är jag nästan säker på att dom är och att vi snart är hemma igen!

utvilad och utmattad

Fysiskt så är jag utvilad.. jag har fått göra som jag vill i stort sett i ett dygn även om det inte blev så mycket egentid. Sov inte så bra inatt dock utan vaknade massor med gånger men somna snabbt igen i alla fall. När jag vaknade i morse så låg jag kvar en stund i sängen, sen gick jag och badade och bastade en stund innan frukosten. Åt väldigt god frukost och satt kvar i två timmar. Pratade och hade det mysigt innan det var dax att åka hem igen. Va jättemysigt att komma iväg och jag är så glad att jag åkte. Träffade massor med nya ansikten och vissa kände man ju igen sedan innan. Alla dessa nya ansikten och personer har dock en hemsk historia att berätta. Alla bär på en jobbig upplevelse eller rättare sagt fruktansvärd! Har hört om så många barn som kämpar på olika sätt med olika cancersjukdomar. En del tårar har torkats dessa dagar och jag blir så berörd. En del går det bra för, en del får dras med biverkningar för livet, en del går det inte alls bra för.. dom dör! Det gör så ont!! Jag känner mig känslomässigt utmattad och helt färdigt. Det är tungt att höra allt detta. Jag har vaknat lite ur min bubbla och insett lite vad vi faktiskt går igenom. Jag förtränger det lite och ja tror att det är mycket för att jag sällan pratar om det. Vem ska jag prata med. Många undviker det. Tänker att jag kanske inte orkar, inte vill, ska få tänka på något annat.. men det går inte. Detta är så stor del av mitt liv och det kan faktiskt göra ont att fler inte vågar prata och fråga. Att ställa frågan till mig "hur mår DU?" Kan betyda så mycket. Att fånga när jag har en jobbig dag eller en bra. Även mina närmsta är detta svårt med.. eller så glömmer folk faktiskt bort vad vi går igenom. Jag vet att ni finns där om jag ber men man har inte ork att be om det! Detta har blivit vår vardag och även er lite... jag är medveten om det men det gör det inte lättare. På torsdag åker vi ner för ännu en behandling. En behandling som kanske trycker ner Alicia ännu mer och gör henne ännu tröttare. Snart är det över med behandlingarna vilket ska bli såååå skönt!! Har dock förstått att allt verkligen inte alls är helt bra efter det och att för föräldrarna blir det ofta jobbigare när man är färdig.då kommer känslorna ikapp och man måste inte bita ihop på samma sätt. Man blir lite lämnad ensam för att alla tror att allt är bra igen och man har inte samma kontakt med sjukhus och kontroller. Vi får se hur vi kommer att känna men jag förbereder mig på att det kanske blir tuffare känslomässigt. 

Måste även påminna om att ni kan vara med och rädda liv. Är ni inte blodgivare så bli det om ni kan!! Det gör skillnad och gå även in på tobias registret för att se om du passar som stamcellsdonator. Jag har gått med och hoppas att jag kan matcha någon och få chansen att rädda någons liv. 
herregud vad jag älskar dessa tjejer, för er gör jag allt och lite till!!♡

mammahelg

Tittar in snabbt här o säger hej! Är i Båstad nu på mammahelgen med barncancerfonden och har precis ätit middag! Är så bombad med känslor, tankar,funderingar, tankeställare... ja jag har fått höra hemska saker idag. Saker folk inte ska behöva gå igenom och absolut inte barn! Folk dör i detta och det har folk drabbats av som är här... ord räcker inte till! Nu ska jag lägga mg och jag kommer nog behöva flera dagar för att återhämta mig från detta för det tar mycket på en.. samtidigt som vi är här och vilar upp oss och har det jättebra och lyxigt. Hatar bara anledningen till att alla dessa härliga mammorna har sammanförts och umgås!!!
God natt!

torsdag

Jag har råkat räkna lite fel i veckorna i mitt kostschema den senaste tiden. Inget som påverkar just nu men jag hade avklarat en vecka mer än vad jag trodde. Är alltså färdig med dessa 12 veckorna sista november istället för veckan efter som jag trodde. Fick nästan lite panik! Snart är dessa tolv veckor gjorda och jag vill köra ännu hårdare nu. Från måndag haha.. i helgen kommer jag att synda lite mer än vad jag får! Minus 11 kilo var det idag i alla fall så det går sakta neråt på vågen. 

På lördag ska jag åka iväg igen. Denna gången ska jag till hotell Skansen i Båstad på en mammahelg med barncancerfonden södra. Ska få trerättersmiddag, afternoon-tea, spapaket, få mysa på spaet och kallbadhuset och sedan få sova i ett enkelrum helt själv.. jag längtar men är ändå nervös. Vet inte vilka som ska dit och känner inga så det är en liten utmaning för mig själv att på egen hand ge mig iväg och lära känna nya människor. Ska bli skönt att träffa andra i liknande situation även om alla går igenom olika resor. Många säkert betydligt tuffare än den vi går igenom. Det är det som är lite lurigt med Alicias sjukdom... då det inte kallas för cancer så känns den inte lika "farlig" som cancer och att vi inte har det lika svårt som de andra...så först var jag lite tveksam till att åka då jag känner att det finns de som har det värre. Men den började jag tänka i andra banor... vi har också haft/har det tufft! Hon har ändå gått på cellgifter i över nio månader nu och det drar med sig saker. Vårt liv har vänts upp och ner och känslorna framför allt! Så jag bestämde mig för att åka och om några veckor är det papporna tur!
Just nu är jag inne i en period där jag är fruktansvärt (riktigt skrämmande) rädd för att förlora folk i min närhet, framför allt barnen. Alla föräldrar är såklart rädda för detta konstant men det har eskalerat enormt mycket senaste tiden och jag börjar känna att det inte är normalt! Jag är rädd för allt!! Robin sa att han hade det så för några månader sedan men att det lugnat sig så är kanske en fas i denna process som man går igenom, vad vet jag. Blir det inte bättre får jag nog gå och prata med någon igen för så kan jag inte ha det.. jag vill inte ständigt oroa mig för vad som kan hända. 

Nu börjar det bli snurrigt här känner jag så jag lägger ner nu och säger godnatt! ♡


tips

 
Måste tipsa om denna omtalade boken. Det sägs att barnen lätt ska somna till den men jag var väldigt skeptiskt. Alicia vill så gärna höra slutet på alla sagor och somnar inte ifrån något. Ska titta på bilder och sådär.. men så fick vi denna av mina syskon och Gud så bra den är!! Alicia somnar varje gång, nästan alltid innan den tagit slut. Varvar ner jättebra och somnar så gott. Nattningarna har blivit mycket bättre även om det kanske är lite tjatigt att alltid läsa samma saga men det kan jag lätt göra när hon somnar så bra. Funkar säkert inte på alla barnen men hos oss är den väldigt populär! Värt att testa!

Vi har varit ute och hoppat i vattenpölar och gått en runda. Alicia fick va hemma från förskolan idag då det ev går magsjuka där och det vill vi absolut inte ha!! Så en mysig dag till tillsammans fick vi! 
I morgon fyller jag år och eventuellt ska vi åka och bada på något badhus.. får se om jag får med mig några från familjen bara haha! 

feber men hemma

Vi fick komma hem igår. De är så snabba och effektiva där. Får ett rum direkt och de kommer och tar prover. Måste säga att det är väldigt skönt att slippa sitta på akuten i timmar bara för att få träffa en läkare. Nu va vi hemma på 2.5 timme så det var skönt. De tror att prickarna bara är virusprickar så det var en riktig lättnad. Febern håller i sig dock. Varit på 38.8  idag men har inte gett Alvedon. Jag tycker det känns så onödigt för jag vill att kroppen själv ska kunna ta hand om febern och genomgå den process den behöver för att bli frisk. Självklart gör jag det om hon verkar ha ont och må allt för dåligt av febern men nu har hon bara varit trött och då har hon fått vara nerbäddad med en film. Var ute en sväng i förmiddags och hon va så pigg. Sprang och lekte och hade sig så jag va säker på att febern måste ha gått ner då så kollade när vi kom in. 38.6.. själv ligger man däckad när man har feber. Men hon är en sådan kämpe. Hon låter sig inte knäckas och jag är så imponerad över hur stark hon är fast hon är så liten. Hon fixar behandlingen så bra och håller sig alltid bra i sina värden. Inte en gång har hon sjunkit i värdena!! Hon är helt enkelt bäst!!
Tack till alla er som hör av er! Värmer så mycket!!

upp och ner

I morse sjönk febern så jag åkte till ullared. Mamma hade barnen och hade koll på Alicia. Va feberfri hela dagen och allt gick bra. Jag fick köpt mycket så det va skönt att ha det gjort. 

När jag kom hem hade febern ökat lite till 37.7 men inte mer än så. Sen ett par timmar senare va den 38.4 och hon började få massa prickar på kroppen. Främst mage och rygg men ringde till onkologen i Lund och de tyckte jag skulle åka in direkt. Kl nio var vi inne i Helsingborg och nu sitter vi och väntar på provsvar. Läkaren tyckte det såg ut som virusprickar så nu håller jag tummarna att det bara är det och att värdena är bra så vi får komma hem snart igen! 

Men känslorna innan läkaren hunnit titta på.vad det kan vara och innan man är inne är jobbiga.. många tankar snurrar och man vet aldrig om man blir inlagd eller ej. Vi har som sagt haft tur verkligen att få va hemma så hoppas det blir så även nu. Alicia sitter och tittar på pippi och är ganska trött nu. Kämpat med att få i henne Alvedon då febern fortsätter stiga o va nu på 38.7. Hon gillade inte den och det var en riktig kamp. Halva gick i sen hade jag inte hjärta att försöka mer! Klöktes och hade sig.. Vill bara hem nu och bädda ner oss i sängen!!

åh nej

Alicia fick plötsligt feber.. somnade i soffan så nu är det bara att avvakta och se... får sova hos oss inatt så jag har koll. Som sagt vid 38.5 måste vi åka in!

nya overaller

På Pomp de lux partyt så köpte vi nya overaller till barnen. De kom i torsdags så vi har hunnit testa dom några gånger nu och barnen gillar dom. De håller värmen bra nu och dom kan röra sig väldigt lätt i dom. Alicias är en aning stor men det gör inte så mycket utan hon kan leka bra ändå. Perfekt för då kan hon förhoppningsvis ha den länge. De fick ju sina små mössor till som jag tänkte kunde vara bra i vinter när det är lite snö och kallare men var ju tvungen att testa även dom lite. Dom såg så söta ut haha. 
Suddiga mobilbilder men bättre än inget! :)

Igår hade vi en väldigt mysig middag hos mamma och pappa. God mat och jag var så mätt när vi kom hem! Alicia ville inte alls med oss hem utan skulle sova hos mormor och morfar så det fick hon göra. 
Nu har vi precis varit hos Robins morfar och Berit och vad goda bullarna såg ut att vara!! Jag stod emot men detta var väldigt svårt! Får nog återkomma en lördag och smaka dom sen haha!;) barnen hade så mysigt och fick fina saker med sig hem! Tack för en trevlig fika!

I morgon ska mamma passa barnen då jag ska upp till ullared och shoppa! Skönt att få gjort det innan julen, jag brukar alltid vara där precis innan jul annars. Men nu är det lite mer i god tid!;)
RSS 2.0