20101221

oj vad ja har varit dålig på att uppdatera nu igen! men har faktiskt jobbat en del..och när ja varit ledig så har ja haft massa annat att göra! så detta är första dagen på länge som ja har lite tid att bara ta det lugnt! dock har ja saker inplanerat ändå!
Igår fick ja äntligen träffa Malin o Josse som är hemma från Norge i några dagar! och i morgon kommer Emma också! :) I morgon blir det julklappsspelet med älskade stimmo! :) har blivit en trevlig jultradition!!:)



helgen har ja jobbat. men va ändå ute i lördags. hmm kanske inte så smart.. men ja mådde faktiskt bra på morgonen ändå! tog ju ändå det lite lugnt! men ja va trött efter bara tre timmars sömn. ja fattar inte hur man orkar hålla på så hela tiden! ja är helt slut efter en sådan helg! men ja börjar väll bli lite gammal! haha!

det är så skönt för nu är ja nästan klar med alla julklappar! inte så många kvar! men ändå så är det ju dmo svåraste kvar så klart!! får se om mja kan fixa det idag eller i morgon!

nu ska ja se ett program på tv.. sen ska ja klä granen (som är väldigt stor) och sen till stan och fika med evelina!
Ha en bra dag allihopa!

Goodbye!

20101213

jag måste bara tipsa om en blogg! ja brukar inte läsa så många andra bloggar förutom släkt o vänners! men denna fastnade ja för idag och har varit inne flera gånger och läst! imponerande tjej! hon har även fotokurs som ja funderar på att gå. kostar bara 199 :- och är över datan. så kan man ta det när man vill! och även om ja bara lär mig lite så kan det ju vara värt det. är porträttkurs. så syrran bara till att ställa upp o öva!  :) nu har ja precis lagat min mirakelsoppa så ja hoppas att den hjälper lite mot förkylningen. massa kryddor, vitaminer och så klart vitlök! så hoppas, hoppas!!

Här är bloggen! :)

http://michaelaa.webblogg.se/

Goodbye!

20101213

Lucia! och ja har inte sett en enda sak som påminner om att det är lucia idag. är inte så stort om man inte är barn eller har barn antar ja! men ja överlever nog! :)
är ledig idag så jag har foxat lite med bilder på datan. tog även några nya bilder idag. ) alltid kul att experimentera lite! hittade en blogg från en tjej som är fotograf och är bara 16 år och har eget företag.. så fick lite inspiration att fota lite! hade så gärna velat ha dyra saker och kunskap till att ta riktigt bra bilder! men det är ju så jäkla dyrt. allt utrustning och fotokurser och allt är ju dyrt. så ja får nya mig med min hobbyfotografering! vilket ja även det måste bli bättre på att göra! haha!!



      






Tyckte faktiskt dom blev ganska bra, några i alla fall! :)

i går så träffade ja malin, emelie och karro på en fika i stan! mycket trevligt. så kul det är att snacka gamla minnen och alla sjuka saker vi gjort! sen va det middag hos farmor! dörefter tilll robins morfar som fyllde år. sen va det väldigt skönt att ligga i soffan en stund!

I lördags träffade ja malin också! vi va nere på stranden och ja fotade lite där med! på kvällen va vi hos kotten på förfest sen blev det utgång i stan. trodde inte ja skulle ut för min förkylning är verkligen kass. hade ingen röst på lördagsmorgonen heller! hoppas den försvinner snart!!!

här är några bilder från min och Malins promenad!: )






det va i alla fall lite bilder! är ju ganska dålig på det annars här på bloggen!

Nu ska ja snart iväg o träffa emelie så får väll fixa till mig lite!

Goodbye!

20101209

Jaaaaaaa :) jag är första reserv till skolan!! :) kan ju inte vara annat än glad då! men det hade ju varit ännu bättre om ja kommit en plats fram och kommit in direkt!! men men! är glad för detta nu! risken att ja inte kommer in kan ju inte vara jättestor.. eller?!?!
men så börjar alla känslorna att svacka igen! vill ja verkligen detta.. vill ja göra något annat istället? nä det är faktiskt detta ja vill!! så nu kör vi! Som mamma sa" jaha då vet du vad du ska göra i tre år nu då" ! jaa det vet ja nog! men kommer kännas bra att komma igång med det nu! vill inte börja plugga för sent! så detta blir jättebra!!! :) nu vill ja bara att maria ska komma in också! hade varit så grymt skoj!! :D

Förövrig händer inte så mycket! har jobbat idag. ska jobba i morgon också, sen ledig tre dagar! så skönt! :) bara göra precis vad man vill! :) i morgon är det idolfinal som självklart ska ses!! :)

Nu ska ja mysa ner mig i soffan och bara ha det bra! i min mysiga morgonrock! :)

Goodbye!

20101207

herregud vad mycket snö det är ute nu! mysigt! Allt är helt vitt och det faller ner jättestora snöflingor! och det bästa är att ja kan vara inne hela dagen och njuta av det!

Jag började på mitt pepparkakshus igår! så dåligt det gick! när ja öppnade förpackningen va redan taken itu på mitten! men det limmade ja ihop med sockret, sen när ja försökte sätta ihop bitarna gick ännu fler delar sönder! suck! tror 4 delar gick sönder ! sen är det en stor glipa i taket! haha! jaja vi får se om det kan bli bra! allt gick ju dåligt igår så ja vågade inte dekorera det. så det ska ja ge mig på idag! och sen ska ja baka lussebullar! :) gjorde det innan men dom är slut! va väldigt bra att ha och bjuda på hemma!: ) annars har vi aldrig något hemma som man kan bjuda på om någon kommer! så dom gick åt!

Igår va ja hos läkaren ju! fick ut cortisonnässray! så ja hoppas att de kommer att hjälpa nu! fick även göra den jävla näsodlingen där dom kör upp en pinne i hjärnan på en och håller kvar den där i 100 år!! det är det värsta provet ja har tagit! och har gjort de två gånger nu! aldrig mer. hellre att dom tappar mig på allt blod! nä kanske inte direkt! men vi får se om det visar något!

sen va vi och handlade lite julklappar på väla! det är så himla roligt att shoppa! gå och titta på allt fint och tänka ut vad man ska ge till vem! jättekul ända fram till att man ska ta upp kortet och betala! DÅ är det inte riktigt lika roligt längre!! men men... men vi har fortfarande några svåra kvar! alla dom som sääger "jag vet inte".. "köp inget" och allt det där! ja mamma bland annat dig!!och pappa!! men ja ska nog klura ut något! men det är ju snart bara två veckor kvar! Helt sjukt!

Nu ska ja försöka mig på pepparkakshuset! :/

Goodbye!

20101206



först vill ja säga grattis till mamma som fyllde år igår! <3 hade delad tur igår men ja hann vara hemma ett litet tag i alla fall! :)

Idag är ja ledig! skönt! tänkte göra ett försök i baka pepparkakshus! har aldrig gjort det förr så det ska bli kul! dock fuskar ja och tar färdigköpt hus! haha!! men man måste ju börja någonstans!
halv fyra ska ja till läkaren och kolla min förkylning. hoppas på att få något som kan hjälpa. va jättejobbigt att sova inatt!! och huvudvärk hela tiden! dock tror ja att det blir ett ganska värdelöst besök men det är alltid värt ett försök till att få det bättre!!
Efter det så ja vi till väla och fixa klart alla julklappar! kommer ju inte bli så men vi kanske kan hitta någon till i alla fall! vi har en del redan så det är skönt! dom står här inslagna och allt! :)

Goodbye!

20101203

Julbordet igår va mycket gott och väldigt roligt! Man kan nog aldrig ha tråkigt med det gänget!! Haha! fattar inte var dom får allt ifrån! :) vi va ute i jonstorp någonstans och åt. ja är ju lite kräsen när det gäller mat så när man skulle börja med det kalla så va det inte så mycket på min tallrik. ja fick fylla ut den med lite korv..och korv.. och en annan sorts korv! haha! men sen va det dax för den varma maten och då fanns ju köpptbullarna o prinskorven där! så det va gott!! sen va det efterrättsrummet!! gud så gott! sådant rum skulle man ha hemma! om man hade haft bra ämnesomsättning! haha! det va så gott! men man va ju så mätt så man kunde inte äta så mycket! men det va väldigt trevligt!!

min hosta är fortfarande kvar men lite bättre. men dock har ja väldigt ont i ryggen idag!! typ vid svanken! riktigt irriterande!! kan man bara aldrig må bra! får väll ta mig till en läkare snart om förkylningen inte blir bättre så ja kan få en kur antibiotika! men slipper helst det!

Ikväll är det dax för en kvällstur! hoppas dock att ja kan hinna kolla lite på idol! :) sen efter jobb ska ja ner till morfar för att fira mamma som fyller år på söndag! :) sen är det jobb i morgon bitti igen!

Goodbye!

20101202

december är här och snön ligger fint: ) men det är kallt som fan ute!!! ja måste verkligen köpa nya vinterskor för fötterna är isbitar varje gång ja varit ute! och min förkylning blir inte bättre heller. har haft den en månad nu.. till och från lite... men i går kväll fick ja jättejobbig hosta! och den sitter i idag. sådan som gör ont ner i lungorna när man hostar! så den hoppas ja försvinner väldigt snabbt igen!
Igår kväll va ja o älsklingen på Nicks och åt. det va god mat. fick träffat emma som ja inte träffat på ett tag :) sen va det kotten,sofia, josip,lenny,evelina,anna och en kille till halle eller något sådant. haha! trodde bara vi skulle vara några stycken men det blev en del. men det va skoj men ja var väldigt seg. hade en dålig dag på jobbet och va väldigt irriterad. så ja va inte på bra humör i går!

Idag ska ja först slappa och mysa i morgonrocken!: ) sen ska ja träffa emelie för en liten fika. ikväll blir det julbord med Wykmans(robins jobb). så det blir nog en bra dag! sen är det dax för jobb i helgen igen!

snart får man nog reda på om man kommit in på skolan eller ej!! ja hoppas verkligen denna gången. orkar inte jobba kvar där till hösten! behöver lite omväxlng nu! så håll era tummar för mig är ni snälla: ) och för maria också för vi har sökt samma så det hade varit kul!! :))

nä nu blir det tv:n istället!
Goodbye!


RSS 2.0