20120227

En jäkligt rolig helg är nu över! Fredagen va lugn o skön med filmkväll med älsklingen! I lördags hade vi lite fest. Johanna från klassen kom upp o festade så hon fick se lite av Ängelholm o träffa några av alla mina härliga vänner!! Hade en rolig utekväll och jag var på 57:an för första gången! Va roligt och jag fattar inte att jag missat detta ställe i ängelholm! Dock va ju priset en aning för högt men men! Va även nere på bahnhof och dansa loss till massa gamla godingar! Kl fem lämna vi Johanna vid tåget och åkte hem o somnade! Vid tre tiden dagen efter va ja inte allt för pigg! Låg kvar i sängen( såg ingen mening med att gå upp) så då kom emma o Malin o sjöng vackert för mig!! Haha älskar er tjejer! Låg kvar i snacka en stund sen va det dax att ta dig upp. Så jag gick ner till soffan istället där ka tillbringa resten av dagen! Haha. Så sjukt meningslöst att bara kasta bort en hel dag så!! Så nu ska jag försöka hålla mig nykter ett tag! Man bara fördärvar massa med drickan! Även om ja nu hade väldigt roligt!

Nu är ja på väg hem från skolan! Haft sårvård idag. Inte så mysiga bilder direkt! Får se om man kan äta mer idag efter det..!!

Goodbye <3

20120216

Liten uppdatering. Har haft två dagars fältstudie nu. Har gått bra. Va på avdelning 22 i Ängelholm. I morgon är det tillbaka till skolan. Har seminarie i morgon. Måste plugga massa till det! Suck!!

Va ju hos läkaren häromdagen. Fick remiss till ultraljud över galla,lever och bukspottkörtlen. Får se om dom hittar något, hade en "attack" igår kväll igen. Lite kortare stund dock men gjorde sjukt ont. Har ätit nu nyligen och smärtorna kommer smygandes igen känner jag!

Åh Gud vad jag längtar till söndag! Då ska vi göra något roligt..!:) väldigt roligt!! Kan det inte bli söndag nuuuu!:)

Goodbye <3

20120214

happy valentinesday på er <3 idag händer inget speciellt faktiskt. firade lite igår istället. fick blommor av Robin, åt god mat och så där. skulle gå i skolan till fem idag egentligen så vi passade på igår. Men nu ska ja inte till skolan längre idag så har hela dagen för mig själv vilket är skönt! Ska till läkaren om en stund. Har ju haft väldiga problem med magen/överkroppen. får ont ofta. ibland mindre och ibland riktigt rejält. brukar dock släppa efter någon minut eller fem minuter. I går i skolan var det dock inte så. herregud vad ont jag hade. blev illamående, kallsvettades och hela skakig i hela kroppen. och det varade i över en halvtimme. segt! bestämde mig då för att uppsöka läkaren idag och se till att det händer saker. ska göra en MR om ca 3 månader men jag kan inte vänta så länge! läser på internet och försöker se vad som kan passa in. tyvärr är det enda som jag hittar gallsten eller bukspottkörtlen.. ;/ Men vi får väll se..! Måste även tjata lite till... vill ha hund så sjukt mycket nu:.! kollar för fullt på massa olika kennlar och allt! skoj!! Hoppas ni får en bra och mysig dag! Goodbye <3

20120208

plugg plugg och lite mer plugg..! ja det är vad jag har för mig, har en hemtenta på fredag som ska lämnas in. dessutom fick vi ett grupparbete i veckan också som vi måste göra klart med 50 frågor om lagar och annat ointressant..,;/ jaja det fixar vi..! segt när det är olika saker samtidigt som tar tid. i morgon kommer jag nog sitta i skolan hela dagen. ska banne mig bli klar med tentan snart! har massa referenser kvar och det är ju det om är det tråkigaste av allt! dock har vi tentafest på fredag..! :) hade varit sjukt kul att festa så man glömmer ångesten och stressen! men så är det ju i Malmö och gör allt så mycket krångligare.! men vi får väll se..!: ) snart ska jag ner på ett cirkelfys pass med felicia.. usch vad jag har varit dålig på att träna nu. men det är så långa dagar i skolan och man kommer hem sent eftersom man pendlar..! men ska bättra mig med det nu! Vi har bokat resa till sommaren nu.:!. ) grekland en vecka ohh vad jag längtar!! 5-stjärnigt precis vid stranden!! naajs! sommaren närmar sig ju och jag kan inte bestämma mig hur jag ska göra med sommarjobb.! helst vill jag va ledig men det går ju inte! men tror inte jag ska vara på viktoriagården. vill ha något som är i Ängelholm denna gången. har aldrig haft nära till jobbet så det hade varit skönt. så kanske bli personlig assisten som pappa hjälper mig med eller hemtjänsten eller något! får se..! är förresten så sjukt sugen på en hund fortfarande!! bara tänker på en "liten! berner sennen hela tiden! hade varit jättemysigt och roligt!! får se vad som händer på den fronten också!: ) Goodbye <3
RSS 2.0