20110628

äntligen är sommaren tillbaka! efter massa dagar av regn är det underbart med lite sol! och vad gör ja.. jo sitter vid datan! haha! nä måste bara betala lite räkningar o datanörda mig ett tag. sen ska ja ut o lägga mig på studsmattan o sola en stund. men blir inte så länge. jobb ikväll! suck! jobbar sex dagar denna veckan! är lite tufft när det känns som att så många har semester och kan njuta av värmen. men ja får i alla fall pengar och det behöver ja!

vet inte vad som hänt sedan sist ja skrev eftersom ja glömt när det va.. men det har i alla fall varit midsommar! tack till alla er som kom!! var jätteroligt!! midsommar är en underbar tradition! :)

nä nu ska ja se till o få den räkningen betalad så ja kommer ut!

Goodbye!! <3

20110614

vill börja med att gratulera älskade josse som fyller år idag!! :D Stort grattis!!! i går va vi hemma hos emelie o grillade och fira josse! jättemysigt. efter det blev det utgång till Madison... va väll så där kul där! inte så roligt folk. men tur att ja hade mina vänner som livar upp det! :D hemfärden blev lite udda.. haha! tog ganska lååång tid att komma hem! men de gick bra! förutom haren som blev överkörd.. :( den va nog inte lika glad!


Stimmo <3

idag så har jag en hemmadag! det är ganska skönt! ja jobbar inte mycket nu.. så jag kan ta dagarna precis som dom kommer. liten minisemester nästan. så jag håller på att sortera bilder på datan.. det tar lång tid! och riktigt segt är det. men de får det vara värt. måste kopiera över allt till hårddisken så jag har det där. datan har börjat krångla.. så fort laddaren dras ut så dör datan.. så kanske dax att köpa ny.. kul med ny data så klart men riktigt tråkiga pengar ju ! jag tvättar även till resan. åker ju till Prag på torsdag med Malin! så jag fixar massa tills dess.

i Fredags va det ju studenten! va hos lina, julia o Anna! mycket trevligt! studenten måste vara en bland årets roligaste dagar. även om man själv inte tar så här det en häftig känsla när man ser alla glada studenter komma springandes! :D dock va utsläppet i år kasst!! så vi får hoppas på att dom sköter det bättre nästa år när syrran tar!! :)







Goodbye <3


20110067

ja jag har inte uppdaterat så mycket.. inte för att ja brukar göra det heller! Men nu är det så här att min älskade underbara snobben har gått bort. han fick lugnt o stilla somna in i min famn! Han blev sjuk och det va synd om honom. men fy fasiken vad jobbigt det är att förlora någon man älskar så! nu har det gått några dagar och det känns lika tungt. är hemma hos mamma o pappa nu o kollar fotboll! då är man alltid så van vid att han är med o skäller när det blir mål. är så fruktansvärt tungt utan honom! det är verkligen en familjemedlem och dom som inte har förlorat en hund eller husdjur kan nog inte förstå hur jobbigt det är ! saknar dig varenda minut gubben <3



Älskar dig <3


Men visst har ja lite roliga saker att skriva om också! idag har jag varit o lunchat med irre på stan som är hemma några dagar! :D alltid lika roligt! i morgon kommer Emma o Malin hem från deras låånga resa! äntligen!! och Emelie o Karro på torsdag! så det blir stimmodejt på torsdag! :)

På fredag är det ju student vilket alltid är lika roligt!! ska till tre st underbara tjejer så kommer bli en bra dag. hoppas att vi slipper regnet! Och Malin o Benson har ju kommit till ängelholm vilket är underbart!!!!!! <3

nä nu får ja väll "kolla" lite på matchen! haha! ha det så bra och ta vara på det ni har! man vet faktiskt inte hur länge det finns kvar!

goodbye <3
RSS 2.0