lördag

alicia sover, robin är på middag med grabbarna, denise o leonard har precis gott och nu har jag en lördagskväll för mig själv. när hände detta senast? blir nog att passa på och krypa till sängs och sova ut lite men först ska jag bara njuta av lugnet och tystnaden i huset.
va nere på stan innan och lunchade med lina och kajsa o deras respektive, tre gravida tjejer och lina ska ju ha vilken dag som helst nu. alicia blev jättetrött och vi hade glömt napp så det blev väldigt gnälligt efter vi ätit så vi åkte hem och mös ner oss i soffan så somnade hon direkt och sen va det en glad och pigg tjej som vaknade igen:)

annars rullar det på, har fått en jäkla vattenläcka här hemma men det orkar jag inte deppa ner mig med att skriva om nu. kan jag uppdatera om när jag vet mer för just nu väntar vi på att byggfirman och andra ska komma ut och riva bort golvet i köket.. så mer om det sen!

ryggjävel!

denna helgen har ryggen inte varit rolig.. ont från att jag vaknar på morgonen och även på nätterna. men jag fick en tid till akupunktur i morgon så håll tummarna att det hjälper!!
va bara tvungen o få gnälla av mig lite!!
RSS 2.0