20111029

Usch fy tvi o bläää!!! Gör högskoleprovet idag..! Känns verkligen inte kul o sitta här en lördag! Men Emelie är har kommit hem o e här med mig!:) gör det hela mycket roligare!! Nu e de lunch så laddar Åhh suck! Jag ska göra det jäkla högskoleprovet imorgon! Vill verkligen inte det..! Tycker det är så tråkigt o sitta för en hel lördag o göra ett prov man inte förstår någonting av..!! Men det är bara att göra skitet..!

Nu ligger ja helt död i soffan o tittar idol.! Va o träna happy hour innan. Skönt det är att träna en fredag innan helgen! Jag är så trött nu så skulle kunna gå o lägga mig nu! Blir tidigt i säng så ja orkar morgondagen!

Även en bild på en stol o borden. Ingen bra dock..! Kommer senareför nästa del!

Ikväll blir det middag hemma med Emelie emma Jama Malin o Robin!:) ska bli skojjigt!!!:)

Goodbye <3

20111028

Åhh suck! Jag ska göra det jäkla högskoleprovet imorgon! Vill verkligen inte det..! Tycker det är så tråkigt o sitta för en hel lördag o göra ett prov man inte förstår någonting av..!! Men det är bara att göra skitet..!

Nu ligger ja helt död i soffan o tittar idol.! Va o träna happy hour innan. Skönt det är att träna en fredag innan helgen! Jag är så trött nu så skulle kunna gå o lägga mig nu! Blir tidigt i säng så ja orkar morgondagen!

Även en bild på en stol o borden. Ingen bra dock..! Kommer senare!:)

Goodbye <3

20111028

Woohoo! Har som mål att gått ner fem kilo till min födelsedag .! I morse va det bara 0.3 kilo kvar. Så det ska jag nog klara på tio dagar! Sen är det ju lång väg kvar men det tar ju tid! Gäller att ha delmål!:) tror mer på långsam viktnergång. Och det bästa är att ja bara tränar lite mer o ändrat lite i kosten. Men e ja sugen på något så äter ja det. Tänker inte plåga mig själv för då vet ja att ja inte kommer klara det!

Håller på att måla om ett bord o stolar. Så jag får väll fortsätta med det snart!:) ska lägga upp bild på det senare!:)

Goodbye <3

20111027

Har frukostmys med systrarna Lundberg som idag åker till El Salvador på tok förlänge...!:/ men dock jäkligt roligt för dom! Nu kommer den här känslan igen av att alla bara åker härifrån. Känns jättejobbigt när man inte har sina vänner här! Josse är grymt saknad!! Buuhuuu..!!

Annars ska jag iväg o simma i eftermiddag med felicia..!:)
Goodbye<3

20111024

och så va en helg till över..! igår(söndag) va vi uppe i ljungby hos olivia o calle då calle fyllde år! så nu fick vi äntligen se hur dom har det. mysigt! kom hem o sov ett litet tag innan de va dax för nattjobb på Iva! luuugn natt kan jag säga!tror redan ja har skrivit om lördagen .. hmmm.. kommer inte ihåg. jaja i vilket fall som helst så va vi på väla o ikea. hittade ju lite fynd så vi fixade med det. på kvällen hade vi myskväll.. älsklingen har gått o fått nackspärr så ja blandade en mojito till honom. va den godaste han druckit :) gööött! får komma ihåg hur ja gjorde den nu också ju! annars inget nytt i mitt händelserika liv..!snart hem o sova vilket ska bli otroligt skönt. hoppas bara att ja kan sova länge. har haft svårt med det när ja jobbar nätter den senaste tiden. måste vara åldern.. snart 22 ju! haha.. btw så är det bara 13 dagar kvar! nu kommer barnasinnet fram igen! längtaar! :D ha en bra dag mina tjocka feta små vänner som pappa brukar säga! Goodbye <3

20111023

Testar nu att blogga från mobilen för första gången! Tänk då kanske de blir fler inlägg om man kan göra de från mobilen ju!!:) hoppas!:)
I alla fall! Har precis kollat på allt för min syster! Man är ju inte mänsklig om man inte bölar till den!! Näästan så Robin grät!:) den betyder så mycket för mig så ja gråter såklart! Haha!
Vi har i alla fall haft en jättebra dag! Sovit ut ordentligt, varit på väla o Ikea o gått i lugn o ro och shoppat loss. Hem o fixa med alla saker vi köpte till ovanvåningen. Så nu börjar det faktiskt bli bra! Känns rätt gött att ha två vardagsrum typ!;) får se om ja kanske kan ta lite bilder o lägga upp! Annars tycker ja helt enkelt att ni får komma o kolla o ta en drink i vår nya bar!:) nä ni ska ja inte skriva mer ifall de inte funkar från mobilen o jag har skrivit helt i onödan! Nu är de läggdax!

Goodbye <3

20111018

åhh så tråkigt jag har! har haft tråkigt hela dagen men inte pallat göra något åt det! eller jo jag har tvättat o städat lite i alla fall! :D men jag är så sjukt chokladsugen så tycker gott att duuuu kan komma hit med lite choklad till mig o göra sällskap! :D så komisikomsi!!:D

Goodbye <3

20111017

Hola!! har precis varit ute på en skön promenad med Emma o Malin! nu e jag riktigt frusen o sitter nerbäddad med filten i soffan! alltid lika skönt! ska snart ta en kopp te också så blir ja kanske varm! annars har denna dagen varit riktigt händelselös.. va nog fortfarande trött från natten ja jobbade så har mest chillat idag. imorgon blir det nattjobb igen. är segt men det blir lite mer pengar med nätter. och det är bara det jag har denna veckan än så länge så det behövs!!

igår var vi på dop hos robins kusin:)
 






haha robins kusin ( som är den mest piercade i sverige)

Nuu ska jag skypa med Emelie!! :D

Goodbye

20111016

godmorgon alla morgonpigga! kl är nu sex på morgonen och jag har jobbat inatt! har med mig datan för att på något sätt hålla sig vaken! första halvan på natten gick fort men dessa sista timmarna har varit riktigt sega! ska bli vääääldigt skönt att komma hem o lägga sig! men blir inte så många timmars sömn idag! ska iväg på dop sen i eftermiddag! :)

i fredags jobbade ja först.. sen träna ja happy hour! varit sugen på cirkelfys länge nu så tänkte köra det igen. var ju så duktig med det ett tag! sen efter det blev det IW. skulle egentligen gått på spinningen också men fy fan vad trötta mina ben va! helt slut! och nu kan jag bara säga vilken jäkla!! träningsvärk jag har nu! om jag sitter still en timme så kan jag knappt gå sen. kommer inte in o ut ur bilen nästan. och bara att gå på toa! tur jag har ett jobb där det är handikapp toaletter så man kan stötta sig! haha! men det är ju lite skönt också för då vet man att man har varit duktig! :)
efter jag återhämtat mig så var det dax för fest hos systrarna Lundberg vilket som vanligt var bra drag o skoj!!:D tack tjejer!!

nä men titta nu sprang några minuter iväg igen! dax att stänga ner lilla datorn! ha en bra dag!

Goodbye <3

20111012

jaha detta är ju faktiskt ett ställe där man kan skriva av sig o klaga på! : ) så då tänker ja göra det nu lite!
på senaste tiden så har jag inte mått så bra! : / har haft ont i bröstkorgen och bak i ryggen.. svårt att förklara men det är i alla fall inget skoj! så var det en kväll när det gjorde riktigt ont o då bestämde ja mig för att börja kolla det! så jag har varit på en lungröntgen men det va bra! : ) så idag ska jag iväg o kolla hjärtat! därför ja behövde gnälla av mig lite nu för ja börjar faktiskt bli nervös! man bara antar att dom inte ska hitta några fel där och det tror jag verkligen inte.. men klart man blir lite nervös för tänk OM dom verkligen hittar något. då är det inte så kul direkt!! fast som sagt så är jag ganska säker på att det inte är hjärtat! men vad fan är det då??
har insett att jag får ont när jag tränar och när jag dricker.. får ju ont annars också men det är alltid vid dessa tillfällen.. tråkigt när det är svå saker ja gillar.. är så synd när man är på fest och så får man ont utav bara lite dricka. så får ta det lite lugnt på den fronten!

ja nu har jag fått gnälla av mig.. och ni måste ju faktiskt inte läsa om ni inte vill!: )

annars rullar det på som vanligt! va o simmade med Emma igår: ) mysigt! ikväll ska jag på spinning med felicia! skönt att vara igång! och alltid kul när man ser lite resultat ju!!: )

Goodbye <3

20111010

Helgen är över och det har varit så skönt att vara ledig lör o söndag!ska jobba inatt så har ju hela denna dagen också ledig!!

i fredags så var ja o träna happy hour på friskis med felicia! så kul att det har börjat igen! blev cirkelgym, IW och spinning. perfekt början på helgen! åkte hem till familjen o hade chillkväll! lagade frukt o ugnen med choklad.! gotte!! i lördags var ja på väla med älsklingen o syrran en sväng. på kvällen kom Olivia o Calle o åt taco! :D sen stack ja o robin ut vid halv elva till felicia o festade lite! slutade lite otippat på telegrafen men sjukt kul var det! älskar att dom har grym musik där!!! :D
Söndagen var det upp tidigt för att gå tipsrunda med morfar mamma o pappa! myspys!! sedan var det den hederliga söndagsmiddagen hos farmor! alltid gott!! hann även med en fika hos Robins farmor!

jag kan säga att ja va helt slut i går kväll! va frusen o trött! tog en varm dusch o hoppade i min one piece! bädda ner mig i soffan med två fitar o somnade gott halv nio! haha!

idag har jag inte mycket på schemat! har precis anmält mig till skolan igen så håll tummarna denna gången för annars går ja nog under jorden ett tag!! ska även iväg på mosters IW pass i eftermiddag innan det är jobbdax!!

Ha en bra dag!
Goodbye <3

20111005

underbar känsla det är när man har varit duktig :) jobbat 7.16.. sedan iväg på spinning.. när man sedan har duschat o ätit god mat så är det ju helt underbart att ta filten om sig o mysa ner sig i soffan! :D lever för sådana stunder!!

nu börjar snart säsongsstarten av Greys :) antar att ja inte är ensam om att ha längtat efter detta! i morgon jobbar ja 7-17.. suck! men det är det värt för sen är ja ledig hela helgen!! :) looove it!!!


BTW så är jag mycket stolt över min lillasyster som klarade körkortet igår! stort grattis älskade!!

Goodbye <3
RSS 2.0