Hemma!

då va vi hemma igen! väldigt skönt! har myst med katterna nu. haha.. va jobbigt att åka bil, sov inte mycket. tog 10 timmar hem.. så bättre än vägen upp. har varit på väla idag, skulle hämta mobilen ja lämnade in.. fick mig en ny ) en Aino istället. som tydligen skulle vara mycket bättre. så ja klagar verkligen inte!



den fast i svart!

så skicka gärna sms med era nummer eller skriv här så att ja kan få lite nummer!! ;)
I morgon ska ja börja jobba igen. kommer att ta emot väldigt mycket då ja inte har jobbat på länge. först sjuk, jobba en kväll sen semester i 9 dagar. så det tar emot att gå dit men det ska samtidigt bli skönt att komma in i vardagen igen!

Snackar lite med karro & Malin nu :D saknar verkligen er tjejer. vill så gärna åka dit på en weekend. så kanske gör det. fick en bra lön denna månaden så ska lägga undan lite. fick mina semesterdagar som ja hade kvar från IVA! så det va gött ;) nästa lika mycket som robin. haha. så det är mycket för mig men inte för andra!! men men...

är såååååå trött nu! vi sitter och ser på hockeyn nu. är så jävla trött på OS! har tittat hela veckan känns det som. är inte jättekul att se precis allt! ja nu överdriver ja men det känns verkligen så.. men visst det är ju kul till en viss del!

Sov gott för det ska ja göra i min härliga säng :D

Goodbye!!

sista dagen!!

då va det lördag igen och sista dagen i sälen. vi ska åka hem ikväll efter melodifestivalen så vi kör under natten. kan vara ganska skönt så tar det förhoppningsvis inte 14 !!! timmar hem! nu sitter ja,olivia och svärmor i stugan. ja va och åkte två åk i backen men det gjorde sååå ont i vaderna så ja fick ta bussen hem igen! Olivia lyckades skada sig igår. hoppade över ett liiite för stort gupp! haha..så hon vilar idag!

Kajsa och Markus kom upp igår kväll... nu har ja packat lite saker så att det mesta är klart. känns bara som att man väntar på att komma hem nu! är så trött i mina ben!! men är väldigt glad för att ja inte brutit några ben.. har dessutom bara vurpat 1 gång på hela vackan och satt mig ner 1 gång i branten när ja inte va allt för glad! haha..
det har nog kommit en decimeter snö inatt. men det är bara -4 grader nu ca! Så det är mycket bättre än när vi kom upp. då frös näshåret bara man va ute i 2 minuter!

borta är bra men hemma är BÄST!! saknar mina små älsklingar nu! vill bara krama om dom! lille nikita har säkert växt! åh det ska bli skönt att komma hem!!hade ju varit väldigt bra om all snö är borta också när man kommer så att våren kan börja titta fram lite snart! men har hört att det töar lite i alla fall så det är bra!!!; ))

"Jag har aldrig varit med om så mycket damp, och då har bara halva veckan gått" Haha en bra sammanfatting av Frida!

Goodbye!!

sälen dag 3!

Då va snart tredje dagen avklarad här i sälen... har riktigt ont i vaderna nu när ja åker.. så tråkigt att man bara inte kan få åka och ha kul.. har dessutom börjat att få ont i mitt högra knä, har aldrig haft problem med det tidigare. så det är synd, men bara att bita ihop, le och va glad!
igår va vi på afterski.. riktigt kul! vårt bord hade bäst tryck och hälften stod och dansade på stolarna och borden! haah det va skoj. sen spelade vi spel på kvällen och hade det mysigt.

Idag blev ja utlurad i en svart backe! Branten hette den så ni kan ju säkert lista ut att den va ganska så brant.. och det är inte min starkaste sida.Haha.. men men.. nu är det gjort. blir säkert den någon gång till men då ska ja vara beredd på det! åker mest röda och lätta backar annars! blandar lite där emellan. haha!
Nu har jag bastat i någon timme och druckit ett kallt glas vin till det! skulle även bada bubbelbad med det läckte ut över golvet så det gick inte så bra. nu sitter ja, Julia och Frida i stugan och slappar medans dom andra är på kvällsåk. bara vi som har ont som inte pallade det idag! tyckte att det räckte med 4,5 timmar idag!

uppdaterar säkert mer under veckan!
Goodbye!!

Sälen!!! :))

bilresan upp va fruktansvärt seg!! det tog 14 timmar innan vi kom till stugan! men stugan är jättefin! modern och mysig! va jättesköna täcken så jag sov jättegott i natt... så gott att ja inte ens orkade gå upp och kolla sverige-Finland!
Nu har vi åkt i dag. jag åkte bara två åk sen va det för kallt! efter 5 min frös håret till is!! pjäxorna va inte alls bra. dom va så kalla när vi skulle ta på dom så vi fick knappt i fötterna. så ont det gjorde! men nu har vi bytat pjäxor så jag hoppas att det blir bättre i morgon! ska nog inte vara lika kallt heller i morgon så det blir nog mer åkande då!

just nu har vi ätit vårrullar och kollar på OS!!uppdaterar mer i veckan!

Goodbye!

Fredag!!

igår va vi och fikade i stan. mycket trevligt! sedan stack ja till gymmet och fick med mig emma; ) efter det kom mamma och pappa hem från prag igen så ja fick träffa dom!!
ja,robin och Lina åkte därefter till väla där vi skulle handla lite inför sälenresan! Ja köpte en mössa. sen åkte vi till bauhaus och köpte målarfärg till hallen och köket. i hallen blir det lite grått som Robin har fått bestämma. det blev inte bra när vi målade vitt där sist. man ser linjerna längst kanterna. och i köket blir det samma som vi har i sovrummet för ja tyckte den färgen va fin. den är fin med vitt tycker ja och vi har ju typ bara vitt i köket. så det blir nog lite bättre än vad det är nu i all fall! så vi får se om tim hinner måla det när vi är i sälen. hade varit gött att komma hem till: ))

nu har tequila äntligen kommit hem. hon va borta i över ett dygn. man blir så orolig nu när det är så kallt ute. så nu har hon utegångsförbud ett litet tag!; )
 
ikväll är det jobb på första gången på en vecka! det ska ja nog klara av.. kanske kan gå hem lite tidigare så ja kan se hockeyn ikväll! tror Robin ska ha polare här så ja får väl hänga med dom!; ) och äta taco.. gott! efter denna kvällen så är ja ledig i 9 dagar!!! woohooo såå skönt det ska bli!!!!har redan varit ledig en vecka.. fast då va ja sjuk.. men ändå! välbehövligt!

Benson va ju här och hjälpte mig städa upp i det lilla rummet igen; ) taack och lov att ja har henne som ger mig lite inspiration att börja!! hon är grym på att identifiera saker. små saker som ja inte har en aning om vad det är och bara hade slängt. hon vet vad allt är! så det är toppen! hon åker även till paris nu i dagarna. bra att hon gör det när ja också är borta så att vi inte går om varandra, ))

Nu ska ja skriva en packnigslista för ja måste packa allt i morgon!, )
Goodbye!

Onsdag!!

vaknade av att älsklingens larm ringde vid halv 7. sen kunde ja bara inte somna om.. så irriterande. så jag låg kvar till kvart över 8 sen gick ja upp. skulle släppa in Tequila för hon hade varit ute hela natten så när ja öppnar dörren är det massa hårtussar och blodfläckar runt huset. inte så trevligt. gick ut och kallade på henne och hon kom tillslut! helt oskadd. tack och lov!! måste ha varit dom två hankatterna som satt där ute igår och bråkade. fattar inte varför alla hankatter hänger hos oss nu.. alla tror säkert att det är vår katt som väsnas så fruktansvärt. men hon är duktig faktiskt! så när hon kom hem så hade hon en svart hankatt med sig; ) haha. han brukar följa med henne hem och sen sitter han här utanför och väntar på henne! så gulligt! Love is in the air!!

nu har ja tvättat två maskiner tvätt; ) vill tvätta undan allt nu. är lätt att man lägger det på hög och sen tar det lång tid innan allt blir tvättat. har bara ett torkställ så får nog köpa ett till! ) idag ska ja försöka röja upp lite mer i det lilla rummet. får se om man gör några fynd idag!! ska träffa Benson kanske också;: ) Najs!!

Goodbye!

......

då va sängen såld ) skönt!! så nu fick vi lite pengar.. mest robin för det va ju hans säng. men lådorna hade ju ja köpt så ja fick 600 kr för dom; ) alltid lite sparpengar. funderar på att lägga dom i min spargris. när ja och benson städade så hittade ja ju den.. där va 1400 kr i den; ) så om ja lägger i dom så är där ju faktiskt 2000 kr.. och ja rör nästan aldrig dom pengarna för dom ska vara till något speciellt som ja verkligen vill ha! vet inte vad än.. kanske kan det bidra till en resa eller något en vacker dag!! något kul ska ja göra för dom i alla fall!!det är nog inga problem!

Nu har ja lagat korvstroganoff; ) mycket gott va det!!ja har ett sådant ryck att ja bara vill träna och gå ner i vikt!!! vill verkligen!!! men det är så svårt när man är sötsugen hela tiden! så nu ska ja prova på allevo tabletterna tror ja. finns på apoteket för bara 99 kr eller något sådant! någon som har provat dom??
kan ju alltid vara värt att prova i alla fall!

i morgon ska ja ut och gå en lång promenad med Malin i alla fall! ) får ju annars hålla mig hemma och ta det lugnt!! nä nu ska vi se CSI och sen House...

Goodbye!

tisdag...!

Äntligen mår jag bättre igen. usch vad det är jobbigt att vara sjuk. har legat i denna soffan i flera dagar nu. känns som att det äter upp en snart. idag ska ja i alla fall städa och tvätta lite så ja kan röra på mig lite grann! är hemma från jobb idag också. magen känns inte helt 100 än. har en kväll i morgon men får se hur ja gör. är ju inte kul att inte må så jättebra och gå dit. är rädd för att bli smittad igen lagom till att vi ska till sälen! och det vill ja verkligen inte!!

jag skapade precis skype. skulle snacka med malin men det gick inte så bra. haha. va tvungen att ha någon mikrofon så nu får ja skaffa det. och en cam.. men det va jättekul att få se och höra dig prata i alla fall vännen!! saknar dig! På torsdag är det stimmo fika: ) woohooo. alla kan utom 1. så vi blir alltså 3 st! härligt!! men ska bli kul att träffa josse igen. har inte träffat henne sen hon kom hem!! så det ska bli jätteroligt

något mindre roligt va att vi fick elräkningen igår.. shit säger ja bara vad dyrt det kan vara med lite el.. fast robins mamma sa att vi inte hade så hög ändå. men det är klart att vi är ovana vid så höga räkningar! men nu blir det bra billigare. hoppas ja. när det bli lite varmare!

Idag ska en ringa om sängen. han ringde i helgen men ja sa att det inte va så smart att komma hit och bli smittad. så han skulle komma idag eller på torsdag. hoppas att han vill ha den. vill bli av med den nu. och så blir det lite pengar där i alla fall!!

hela dagen igår så satt jag och sorterade alla bilderna på datan. lade över några till cd:skivor. ska lägga över resten sen också men det är så segt. känner mig för pigg för det idag!

åh jag vill bara träna egentligen. men det blir inte förrens tordag kanske! kanske, kanske ondag. men om ja ska vara hemma från jobbet kan ja inte träna direkt ju.. men det är lixom skillnad. kan inte vara på jobbet i flera timmar så som magen är nu. men kan träna någon timme! men jaja.. får väl ta det lugnt. ska ju snart träna i en vecka i alla fall! det ska bli gött. hoppas verkligen att man blir lite mer tränad då; )

nä nu ska ja sluta skriva om allt möjligt skit och mysa med katten en liten stund innan ja gör något vettigt!!

Goodbye!

vinterkräksjukan!!

ja då ligger man här med hinken framför tv:n!! usch vad det är hemskt att vara sjuk. hatar att spy! Har sovit jättedåligt inatt. vaknat hela tiden och fått sitta med hinken innan ja somnade om med den framför huvudet! det blir nog ingen rolig alla hjärtans dag för min del! hoppas bara att ja inte smittat någon mer. Men tack och lov att det finns primperan!: ))

Robin sover fortfarande vilket han gör rätt i. kl är ju faktiskt bara 10. men det är så tråkigt att ligga här själv. man blir snabbt rastlös fast man inte orkar göra något!

I morgon åker mamma & pappa till Prag några dagar! sen åker ja till sälen med älsklingen om en vecka!! ska bli så skönt att vara ledig i 9 dagar!!

Goodbye!

onsdag!

då va det onsdag. har jobbat två dagar och har två kvar... men har kväll i morgon så det är skönt!
igår lyckades jag tappa min mobil i kokande sås. smart!! så den dog ju så klart.. sen började den att vibrera hela tiden.. men skärmen va död.. sen har den legat och torkat hela natten och på jobbet. så fick ja igång den.. men så fort ja får sms så dör den. suck... så får nog åka till väla imorgon innan jobb och lämna in den ändå. åhhh pallar inte!! men har ju försökring så det är bra!!

idag har vi fikat med malin som åker till London i morgon.. åhh så tråkigt att behöva säga hejdå till en vän som man är van vid att ha så nära!! kommer sakna dig gumman!!
som ni säkert har märkt så är ja väldigt deprimerad över att alla åker.. det är så tråkigt att alla åker samtidigt. hade varit lättare om dom spritt ut det lite: ) haha..

                                 


nu har ja varit på cirkelfys. skönt. dom hade lite nya stationer. en del va bra och en del inte alls bra. haha. men jaja träning som träning. bara ja kan bli av med lite fett någon gång.. åhh vill så gärna vara smal. drömmar som är långt borta men ja vill...känns inte som att det händer något längre. är dessutom sötsugen hela tiden typ. är svårt att jobba på vårdboende också. dom äter ju hela tiden!!alltid kakor och efterrätt.. gäller att stå emot!!haha..

älsklingen har gjort god lax till mig nu!jättegott!! nu ska han iväg och hjälpa någon jobbkompis med något så ja ska slappa vid tv:n..! 

Goodbye!!




 

 

ledig dag!

det blev en delad tur igår ändå.. suck.. jag som blev så glad! men nu är det gjort!!va hos malin i lördags. fick ju ta det lugnt så det blev ett glas vin bara. men hade trevligt med att snacka med robin och hans polare. dom va i alla fall ganska lugna haha...!!
robin va så söt när ja va hemma igår mellan den delade turen. jag fick sova två timmar. skönt. när ja vaknade hade han gjort jättegod smootie och köpt mitt favoritchoklad! :D så gullig!

idag är ja ledig. har 4 dagars jobb framför mig. dom har dessutom calicivirus på jobbet. inte kul alls. hoppas ja klarar mig i alla fall!!
jag ska snart upp till farmor en sväng! :D va längesen ja träffade henne nu. sen ska ja nog träna något också. och handla lite. och baka!!: D sen ska ja och malin se sex and the city ikväll och äta. så jag har att göra hela dagen!!: )

Goodbye!

Work..

jobbar på.. behöver inte ha min delade tur på söndag. så himla skönt. ska börja jobba kl 3 istället. så nu kan ja komma på malins fest och hänga med ut en sväng :D skoj!!

har nog inte så mycket att säga egentligen! lite tidsfördriv.. men blev så glad att ja va tvungen att skriva det :D
nu ska ja snart hem till älsklingen sen sova tidigt hoppas ja!!

Goodbye!

Fredag!! ;)

har du varit på spin puls! tyckte inte det passade mig. jag blev så stressad av att hela tiden se sin puls. tror inte den stämde heller riktigt ibörjan!  när man redan hade hög puls så ville man ju inte ta i ännu mer så man hamnade för högt. men då blev man inte så trött som vanligt. hmm.. nä jag gillar att bara köra järnet precis när ja vill :)

har handlat lite och hängt tvätt. slappar nu ett tag innan ja ska hoppa in i duschen och sen fixa lite lunch. tänkte göra min tonfiskröra.. Mmm jättegod. om man gillar tonfisk!: )

Till dig Benson så har du receptet här )
1 burk tonfisk i vatten
1/2 rödlök
turkisk yoghurt

finhacka löken och rör ihop allt till en lagom gojja; ) krydda med salt och peppar eller vad man vill ha i! ha pasta eller couscous till! jättegott!!

ikväll ska ja jobba och i morgon bitti. grabbarna skulle ut och äta,synd att ja inte kan hänga på. kanske tittar in en sväng efter jobbet! I morgon är det även fest för Malin. ska ta det lugnt eftersom ja har delad tur på söndag!

Goodbye!

en dag på stranden!











fler bilder finns på facebook!!

sängen!



så här blev sängen; ) mycket skön att sova i!

...

jag har suttit och läst bloggen till minne av therese Rojo nu precis. det är en blogg som hennes vänner har gjort! har inte sett den innan men hade tråkigt så tänkte kolla lite.. har nu suttit och läst medans tårarna bara rinner.. det är en person jag inte känner men jag gråter ändå. tanken på att det kan hända sin egen familj eller vänner! bara tanken på det får en att gråta! Jag hoppas aldrig att jag behöver uppleva vad dom har gått igenom! riktigt hemskt. har så svårt att förstå hur livet kan gå vidare. fast det måste ju göra det!!
tror jag behövde gråta ut då jag inte har gjort det på länge! vilket är skönt att man inte har behövt göra. hoppas inte jag någonsin behöver göra det!!!

här är bloggen om ni också vill läsa lite!
http://minneavtherese.blogg.se/

goodbye!


En bra dag!

det blev inget städande. haha.. förvånande!! bestämde mig för att åka till stranden istället med denise och hunden och fota! så vi körde ner och fick lite fina bilder som ja ska försöka komma ihåg att lägga upp i morgon!! på vägen hem från sibirien så fastnade vi i backen upp. haha. satt helt fast. så ringde Robin så han och en jobbkompis fick komma och hämta oss. hela firman skrattade gott i alla fall! sen va ja hos mamma en stund.
var även och tränade cirkelfys. kändes väldigt jobbigt idag. mådde illa. haha. men skönt efteråt!!sen fick ja lasagne som denise hade lagat!!

nu ska ja snart lägga mig!Helt slut!

good night!

Snö!!

shit vad det snöar... man är ju inte direkt van vid att det kommer så mycket snö här nere i skåne! får nog hålla mig inne idag. förutom när ja ska ner till friskis. haha.. tycker synd om min älskling som är ute i detta väder!!!ja är i alla fall ledig idag så jag får se vad ja ska hitta på. ska nog röja lite i vårt lilla rum, som är vårt förråd numera. haha. har ju många lådor att packa upp när man tänker efter. undrar egentligen vad vi har som fyller ett helt rum? kan bli kanske roligt att se. säkert en massa skit. fattar inte hur vi fick plats i lägenheten!!

tycker att syrran kan komma hit med snobben nu så att jag kan fota lite med systemkameran i snön: )
nu ska ja slappa en timme till innan ja ska sätta igång och vara lite duktig!

Goodbye!

tisdag!

har nu jobbat klart för dagen! skönt. är nu ledig till fredagkväll! Nice!skulle tränat idag men struntar i det. va tvungen att vara där tidigt till spinningen för att få plats och det orkar ja inte. så får träna cirkelfys i morgon istället. är ganska trött idag så kan ju vara skönt med en lugn kväll!
igår va vi på frukost hos emelie. åhh i morgon åker hon! va tråkigt att säga hejdå fast ja vet att det "bara" är några månader! kommer sakna dig!!

Ihelgen va några tjejer här på middag! Mycket trevligt!!tack tjejer!
tycker att det kan sluta att snöa nu.. vill inte se mer snö nu!! i alla fall inte skotta. haha.. om tre vdeckor är vi i sälen och åker skidor. ska bli härligt att vara ledig lite! får dock jobba väldigt mycket sen men det får ja ta!!

nu kom älsklingen hem så ska umgås med honom!! :D

Goodbye!

RSS 2.0