20110528

I torsdags åkte ja upp till saknade Maria!! :) kom hem igår igen! så roligt det va att få träffas lite. kul att se jönköping också! haha men båda två va så trötta.. va rena semestern att komma iväg ett dygn så man kopplade bort allt annat och då kom tröttheten. men vi tog en liten powernap! och om mindre än två veckor så kommer hon hem igen!!

Och på söndag flyttar Malin och Benson också hem!! så skönt det ska bli att få ha mina tjejer hemma i sommar! :)
På måndag kommer Erica hem en sväng också! så som ni ser så har ja en del att längta efter nu! :D

Idag är det jobb. ska jobba till halv fem! suck! sen blir det nog en sväng inom morfar! tror jag bara ska ta det lugnt ikväll. orkar inte partaja idag!

Goodbye <3

20110525

woohooo i morgon drar ja till Maria i Jönköping!! :D ska bli så skoj! har aldrig varit i Jönköping heller så det är ju lite extra roligt! stannar till fredag så vi får lite tid tillsammans i alla fall! :) dock lite tråkigt att köra hela sträckan upp o ner själv.. : / men det ska nog gå! :)



måste ju även påpeka att mitt inlägg om min längtan till prag gick hem! 16-20 juni befinner ja o malin oss i Prag! :D yeeeaaahhoooO! ska bli så myspys! bara gå omkring o göra precis vad man vill i 4 dagar! göttans! så nu längtar ja så klart till det också! men första stoppet : Jönköping :D

Goodbye !<3

20110524

Åh gud vad ja vill tillbaka till Prag just nu! eller en vecka i grekland.. men det blir ju lite billigare med Prag! komma iväg några dagar till den underbara staden. där är ju så fint! så nu har jag kollat en massa resor så klart. och hittar en del jättefina 4-stjärniga hotel för bra pris! och när man är timmis så har man ju lite ledigt så det gäller att passa på att åka innan man ska börja jobba i sommar!













så Malin ja hoppas att du blev lite mer sugen på att hänga på nu! :) hihi!!

Goodbye <3

20110523

måndag morgon igen! jag är ledig idag och har inte alls mycket inplanerat! riktigt skönt. ska iväg o klippa till kaluffsen på huvudet vid ett tiden. har inte klippt till det på länge och det börjar ju faktiskt bli ganska långt nu för att vara mig. men vill ändå behålla längden. bara ta bort allt det slitna och klippa igenom det! skönt!! jag funderar även på att färga håret lite ljusare.. inte blont alltså men lite ljusbrunt. det tål att tänkas på. någon som har lite tips o ideér så får ni gärna komma med det! är så feg. trivs i mitt mörka hår men ja vill ju variera mig lite! :/

Helgen har varit bra! i fredags så somnade jag kl 9.. haaha.. händer inte ofta. men va verkligen helt slut. så klart vaknade ja vid 5 på morgonen o va pigg! mindre kul. lördagen va det fint väder o jag o älsklingen åt frukost o lunch ute på altanen. myspys! älskar lediga dagar med Robin. är så underbart att bara ta dagen som man vill o umgås. är alltid någon av oss som jobbar. blir ju så när man jobbar så mycket helger och det gör ju även han ibland.. är det inte på jobbet så är det här hemma. alltid något som ska göras! han är så duktig! fattar bara inte hur han orkar ibland!

i lördags kväll kom Malin, Evelina, Halle o Josip hit och så grillade vi och spelade spel. va jättemysigt. dock va ja väldigt trött igen! helt slut av ingenting! så blev en snabb runda på torstens sen gick vi hem!

Söndagen gick vi tipspromenaden med brossan o morfar <3 så trevligt. älskar att gå tipspromenaden på söndagsmorgonen. så har ni inte gjort det så gör det. är i hembygdsparken på söndagar mellan 10-12. en skön morgonpromenad med lite underhållning under tiden!

nu ska ja röja upp lite här hemma! sen blir det fika i stan med malin <3

Goodbye <3

20110518

äntligen är det den 18 maj!! längtat länge till detta datumet! och varför det?!? jooo för idag kommer min älskade o saknade vän Emelie hem från Norge! har varit borta på tok på länge!! vill ju ha mina bästa vänner hemma!! och äntligen!





sen idag ska ja även träffa älskade josse!! hon har också varit ute på massa äventyr men är nu hemma!! :D i alla fall för en stund! :)



Men nu snart så kommer Emma hit! :) har inte heller träffats på länge så det är också efterlängtat!! :)





Igår va jag nere hos Malin i Lund! hon flyttar snart hem till ängelholm igen! jippi!!! men nu va ja nere i alla fall o fick se lägenheten!! skulle kunnat ha stannat hur länge som helst! trivs så bra med dig gumman! skönt att ha kompisar som man kan snacka med allt om i evigheter!! Love!! <3



Nu ska ja ut o börja plantera i mitt lilla trädgårdsland!! måste göra det innan allt dör! får skriva o uppdatera mer sen när ja har lite mera tid! :)

Goodbye! <3

20110513

tjillevippen!
gud vad det märks att man inte jobbat natt på ett tag! är nu inne på andra natten o ja va helt slut när ja körde till jobbet.. men börjar att blir bra ändå! är ju som värst vid 5-6 tiden! Men snart har ja bara två tuffa pass kvar. inte ofta man längtar till en söndagkväll men det gör ja verkligen nu! Men ja har ju haft 4 underbara lediga dagar så synd att klara! :D

Egentligen hade ja väll inte så mycket att skriva om! tänkte bara uppdatera lite.. skriver kanske lite mer när ja har något roligare att skriva om.. nu är det bara jobb! hörs sen!

Goodbye <3

110511

hejsanhoppsan! känner mig duktig. har precis varit ute o joggat en runda med mamma o snobben! men fy vad ont det gjorde i vaderna redan efter 1 km. men bara att bita ihop o ta smärtan sen. och det gör ja för det gör fortfarande ont.. men hoppas att det kan vara värt det!

Igår låg ja ute i det fina vädret o solade. så underbart! sedan åkte ja o älsklingen och köpte denna soffan... hoppas att den kan bli bra på altanen när den är klar!  :)



inte helt fel att sitta där en kväll med härliga vänner o ta ett glas vin eller två! :)

när Robin kommer hem så ska vi fortsätta lite till på altanen. ja känner mig så duktig när ja hjälper till.. haha.. med skrivdragare (?) o allt! robin suckar lite ibland åt mina misstag men det får han ta om han vill ha hjälp. man måste ju lära sig någongång! och ärligt talat så är det faktiskt lite roligt ibland att skruva o såga.. men kanske inte hela altanen. :)

jag ska förresten jobba inatt. har tre nätter framför mig och sedan en delad tur på söndag. så det blir intensiva dagar. 40 timmar på 4 dagar. ja har inte jobbat tre nätter på väldigt länge så vi får se hur det går. men ja behöver ju pengarna så bara att tacka o ta emot..!

det är dessutom bara en vecka kvar nu tills älskade emelie kommer hem!!! som ja längtar! tycker inte det är okej när mina vänner bara är ute o reser o far! men det är ju jättekul för dom! :)
nä nu ska ja hoppa in i duschen snart o försöka sova lite så ja orkar hålla ögonen öppna inatt!

Goodbye! <3

110509

Hejhopp! har nog haft en av de bästa helgerna på länge! :)
I fredags var vi på after work med jobbet! sedan blev det bowling! :) Helt sjukt roligt gäng! På lördagen var ja o Malin på spa. fick en skön massage! så mysigt att bada o basta o bara koppla av! sedan gick vi ner på uteserveringen o åt en god sallad. där satt vi i tre timmar o solade! så underbart att vara med en så underbar tjej en hel dag!! :) på kvällen åkte vi hem till mamma o pappa där vi grillade. spelade även kubb med Denise o Leo. haha dom va ju inte superbra direkt! vi spelade tills det blev mörkt o vi inte såg mer.
På söndagen så åkte jag och hämtade morfar för att gå tipsrundan. mycket trevligt.. fick 13 rätt :) woohoo! med lite hjälp dock. haha! därefter va det god mat hos farmor. sen hämtade vi svärmor i hbg o var hos dom i fikade o solade..! sen bara slappade vi på kvällen. kollade sista avsnittet av beverly hills... !

nä nu fick ja brottom. ska ut o gå en runda med mamma! :) sen till Bauhaus o köpa lite till trädgården!  :) så denna dagen blir nog också bra! ibland är livet helt underbart!! :) och det är det just nu!!!

Goodbye!
RSS 2.0