Uppdatering!

Tiden springer iväg så snabbt och jag glömmer helt bort att skriva. Det rullar på ganska bra hos oss i alla fall. Wilma har blivit så stor och självständig nu. Jag hänger inte alls med i hennes utveckling... en dag var hon bara stor haha. Nästa vecka slutar hon på sin avdelning på förskolan och ska gå över till storabarnsavd. Känns så konstigt att inte ha något barn på småbarnsavd längre. När alicia slutade så började wilma där så det kändes aldrig lika konstigt då. Men hon är en väldigt go och glad tjej!!


Alicia kämpar på här hemma. Hon är en så tuff tjej. Hon blir tröttare och tröttare för varje behandling nu. Sista månaderna har det tagit ganska hårt på hennes energi. Innan har hon varit trött unddr behandlingsveckan sen har hon blivit lite piggare veckan efter och veckan efter igen har hon ändå orkat en hel del. Men nu är det inte riktigt så. Veckan efter behandling är tuffare nu. Hennes värden har tryckts ner mer o mer och hon ligger oftare vid neutropengränsen.. även om hon får va på förskolan så orkar hon inte riktigt. Veckan innan denna behandlingsomgången så fick dom ringa efter mig en dag då hon var för trött för att vara kvar. Några dagar senare gick hon in men ville med mig hem igen när jag skulle gå. Sa att hon inte orkade och att det var jobbigt att leka. 
Nu hade vi behandling förra veckan och hon har haft för dåliga värden för att vara på förskolan. Idag fick hon vara där i ett par timmar men dom hann ringa innan jag skulle hämta. Hon var återigen för trött.. det är inte likt alicia att vilja hem då hon älskar förskolan och tjatar varje dag om att få gå dit. Så jag vet att hon verkligen är trött om hon vill hem.

Nu funderar läkarna på att bryta behandlingen tidigare och övergå till underhåll om hon fortsätter bli tröttare. Men jag känner mig inte alls trygg i det så jag hoppas hon orkar! 

Bara detta inlägget tog en timme och skrkva så jag förstår varför jag aldrig får tid riktigt. Alltid något som avbryter. 
Nu hoppas vi på en vecka med lite mer energi snart!

RSS 2.0