20110427

åh jag hade en sådan hemsk dröm inatt.. drömde att Robin gjorde slut med mig o va riktigt elak mot mig. han ville inte ha med mig att göra alls.. och ja blev så sur o började slå honom.. inte lika kul när ja inser att ja slår o sparkar på honom på riktigt.. han blev inte jätteglad kan ja säga..! men ja somnade om o fortsatte drömma denna hemska dröm! Kändes som att det aldrig tog slut! hatar sådana verkliga drömmar. så nu kan ja inte sluta tänka på det! är verkligen så glad att ja har honom i mitt liv och att vi delar så mycket tillsammans! Har ju verkligen universums bästa o underbaraste kille!! alla andra kan slänga sig i väggen!! :)

nu ska ja försöka läsa min bok o tänka på annat. igår låg ja ute på studsmattan o läste o solade. underbart! vet inte om det är så varmt idag också att man kan göra det.. men värt ett försök:) sen ska ja iväg o jobbade ikväll!

va ju förresten duktig o lämnade blog igår också. det gick bra. det värsta va att ta bort plåstret. så är du inte blodgivare så tycker ja gott att du kan bli det !!: )

Goodbye!

20110425

jadet började ju bra det här med bloggandet.. men ja glömmer faktiskt bort det.. haha! har i alla fall haft en bra påskhelg! har dock jobbat en del.. men har ändå hunnit med att mysa med familjen o lite sådant. idag har ja o älsklingen slängt massa på återvinningsgården.. suck.. inte så kul att tillbringa sin lediga dag med det men det behövs! sen kom Malin o Benson o vi fikade o snackade en massa! underbara kompisar ja har!!!! så mysigt att bara ligga i solen o snacka lite. va inte helt fel o ligga o kolla på robin o josip när dom jobbar på trädäcket! :)

Hoppas på att det blir lika fint väder i morgon också så man kan ligga ute i solen o läsa lite! ska även lämna blod i morgon för första gången. men ska nog gå bra. är inte rädd för nålar och sådant så blir nog inga problem! har inte så mycket mer att säga nu!  :) Goodbye!



 



Bild från Prag. vill gärna tillbaka dit o ta fler fina bilder o njuta av den underbar staden! :)

20110419

heeejhopp!!!

nä men om man skulle ge detta ett försök igen?!?! jaha vad har hänt i livet sedan sist... ja det blev ingen skola. åkte till Thailand med Robin i två veckor istället.. sedan till Prag med pappa, syrran o christer. har börjat jobba på v-gården på timmar nu.. får lagom med jobb., jag tar mig runt i alla fall.. även om man får lära sig att snåla lite!
sen har ja bara jobbat på.. även hemma har det hänt lite.. har målat trappan vit.. kan lägga upp bild någon dag :) just nu håller vi på att bygga en uteplats.. så igår va ja ute i det fina vädret och grävde en massa.. så jobbigt det va! men ja hoppas att det kommer bli bra nr det är klart.. skönt med en altan till sommaren!

Idag åker Josse för att hälsa på Emma o Malin i El salvador.. inte alls avis nä!! så va hos josse o sa hejdå igår! och Karro åker till Stockholm o sen Milano.. lyxlirare.. Emelie är o kämpar i Olso! saknar henne så mycket! men ses snart.. sen åker hon o karro vidare på nästa resa! :)

är ledig idag så det blir nog en tripp till morfar.. sen ska ja även ut o gå en runda. kanske grilla ikväll! underbart att vi fått fint väder nu! ja blir såå glad!! :)

Nä nu orkar ja inte skriva mer..! haha! ska läsa min bok! hypnotisören.. bra än så länge! :)

Ha en bra dag! Goodbye!!
RSS 2.0