Efterlängtad helg

Nu satte jag precis röven i soffan och klockan är kvart i tio. Älsklingen är iväg och hämtar en kebabrulle som vi ska dela!:) får bli så när de blir sen mat, vi har lixom haft att göra fram tills nu.
Jag trodde inte de skulle ta så lång tid med de lilla vi skulle göra men man hittar alltid andra saker på vägen!:) nu är de gjort och det är skönt. Månsson va supergullig och kom och knacka på dörren och erbjöd sig sin hjälp!:) det är en äkta vän verkligen <3

Jag och syrran har julbakat lite och lyssnat på julmusik:) passade ju bra att de föll lite snö nu under kvällen också. I morgon ska ja faktiskt ställa klockan för att kunna gå upp, äta god frukost med tända ljus och titta på julkalendern!:) en supermogen 23:åring som ska bli mamma snart men ja hoppas julkalendern kan bli bra i år. Eller så blir det en total besvikelse men de återstår att se;)

I morgon är en dag som ja längtat efter länge!:) ska bli spännande... Mer uppdatering kommer senare:)

Åttonde månaden

Ja nu kan jag säga att jag är gravid i åttonde månaden. Det låter ju helt sjukt. Har alltid haft en bild framför mig att man är super stor och vaggar fram då. Haha.. Men jag känner mig inte så farligt stor. Även om magen har blivit större så klart och är i vägen ibland. Men jag har inte upplevt den känslan av att det skulle vara tungt. Inte än i alla fall:) jag tycker jag har det väldigt bra trots en del krämpor.

Ikväll ska vi på sista föräldragrupps träffen. Ska prata om amning och lite sådant. Igår kom julpyntet upp och det blir ju alltid mysigare hemma med lite julbelysning:) i morgon blir de julmusik och julbak!

Kämpa kämpa kämpa!:)

Har ännu en ledig dag hemma! Det är ju bara så underbart att kunna lägga upp dagarna som man vill( i stort sätt i alla fall). Förmiddagen får bestå av pluggande så har man det gjort. Sen är de dax o ta tag i saker här hemma under eftermiddagen. Igår vet jag inte vad de var med mogge men han var inte sig lik. Under vår promenad drog han hela tiden o va jättejobbig.. Han som brukar gå snällt och fint vid min sida när vi går själva.. Men inte igår inte.. Så under halva promenaden hade ja ont i ryggen o visste knappt hur ja skulle ta mig hem. Men de gick o sen va den helt slut.. Detta sitter nog kvar idag för har haft ont sen ja vaknade. Men ja körde på med plugget på morgonen.. Mamma va underbar o kom o hämtade mogge på en promenad idag så det slapp jag denna gången:) jag passade på att tvätta fönstren under tiden! Sen blev de en fika med mamma och sen satte ja fart igen. Har egentligen inte gjort så mycket.. Röjt lite och så där.. Men ojojoj de känns som jag hållit på i tio timmar utan paus. La mig i soffan nu i fem minuter va de tänkt med benen i högläge. Nu får vi se om jag kan resa mig igen! Annars får ja vänta till Robin kommer så får han putta på litta:)

Nä men ja ska fortsätta för ja är på städ o fix humör idag och ja vill gärna ha de gjort. Tänkte börja så smått med julpyntet och det är ju alltid mysigt!:)

Så nu fick ja gnälla av mig lite:):) haha! En dag som denna så inser ja att de va rätt beslut o ta praktiken sen för om ja inte ens kan pyssla lite hemma hur skulle ja då klarat det??

V.33

Tiden bara springer iväg och vi är nu inne i vecka 33. Idag är det bara 54 dagar kvar till Bf vilket känns helt sjukt! 54 dagar är ju ingenting och det kommer nog gå väldigt fort i en månad till. Över julen kommer det gå fort sen kan jag tänka mig att januari blir seg men de får va så då:) tycker det gått så snabbt hittills så det gör ingenting!

Jag är så lycklig över mitt beslut. Känner mig mycket piggare redan. Känns som att ångesten legat över en och tryckt ner mig. Igår va jag pigg vid tio tiden och började tillochmed läsa en bok innan jag somnade. Idag vaknade jag vid sex tiden och kunde inte somna om. Så jag är nog lite piggare allt:) hoppas det håller i sig!

Nu ska jag skriva lite mer om astma och kol och sen försöka få putsat fönsterna, tvättat, promenad med mogge och sen får vi se vad jag mer orkar och hinner:)

Lättnad...

Efter väldigt mycket övervägande har jag nu fattat ett beslut. Egentligen va det inte ett så svårt beslut men min vilja att fortsätta gjorde det svårt. Jag hoppar över praktiken och tar igen den vid ett senare tillfälle.

Ringde till skolan innan och de tyckte jag gjorde helt rätt. När ja la på va det en sådan lättnad att tårarna kom. Så skönt det kändes när allt bara lättade och jag nu kan njuta av att vara "ledig" och koncentrera mig på att tentaplugga istället!
Så nu har jag några obligatoriska saker i skolan och så där bara annars kan jag sköta skolan hemifrån. Då kan jag lyssna på kroppen och samtidigt hinna få gjort lite av alla saker som ska göras innan bebis kommer. Hade jag fortsatt praktiken hade jag nog varit slutkörd redan innan han/hon kommer. Nu kan ja fokusera på mig själv. Ska bli väldigt skönt att vara hemma med mogge och känna att man har tid för honom också:)

Självklart kommer det bli tufft att ta igen denna praktiken senare när man har barn och så där men det löser sig. De gör det alltid. Just nu känner jag att detta inte fungerade och så är jag tvungen att handla efter det. En sak i taget så blir det bra:) nu ska jag fixa med en massa tråkiga ärenden som jag nu har tid att ta tag i!:)

Stockholm

Efter en tidig bilresa, runda i stan och en tur till josses vernissage är vi nu helt slut! Så en snabb sammanfattning av vår kväll.. Ligger nerbäddade i sängen, tittar på så mycket bättre och äter godis till kvällsmat! Livet är härligt ibland! Många andra är just nu o lyssnar på shm och är ja avundsjuk? Nej! Ja ligger mycket hellre här och bara har det bra:):) nästa resa vi gör kan vi intr göra precis vad vi vill så det gäller verkligen att njuta nu och bara koppla av!

Josse du är grym! Superfina tavlor och det är så roligt att du ställt ut dom! Fortsätt tro på dig själv för du kommer nå långt! Love you<3

Overall

Vann även denna overallen för 50 kr:) nu ska ja försöka låta bli och kolla på tradera och bege mig ut o traska med vovven min!:)

..

detta skulle också med i förra inlägget men bilden försvann.. är fem bodys från ZARA

tradera

och då har jag fastnat för det här med tradera.. tänkte bara titta in o kolla.. sen testa lägga lite bud.. och oj då ja vann visst. och det va ju kul och vinna :D så på en halvtimme har ja vunnit två bud så får vi se hur de går med de andra :) detta är i alla fall vad ja vunnit hittils och de för mindre än 100 kr. helt okej ändå ju! :)

föräldragrupp

igår var vi på besök hos barnmorskan och efter det va vi på föräldragruppen där vi pratade om förlossningen.
besöket gick bra.. blodtrycket va bra, järnvärdet lite lågt men det är ju vanligt, SF-måttet va bra och så fick vi ju lyssna på hjärtljuden som låg på 130 denna gången. om man ska tro på myterna om könen så tyder ju det på kille allt mer och mer. men vi får se om ett par månader vad det är för en liten en som tittar ut :D

min barnmorska är ju informerad om läget i skolan och ja får så dåligt samvete varje gång ja går där ifrån.. hon tycker nog att ja ska hoppa praktiken och börja tänka på mig själv och lyssna på kroppen. och varje gång ja är där så känns det som en självklarhet men sen så vill man ha den avklarad så tänker man att man ska köra på ett tag till. Men har varit helt slut efter den dagen jag va på praktiken. ryggvärken satt kvar till i går och ja kom knappt upp från britsen hos barnmorskan. Men ja går tid måndag och tisdag också sen fattar ja ett beslut efter det! :D

ja sen va vi ju på föräldragruppen. alltid lite nervöst att lyssna om förlossningen men det ska ju gås igenom. finns lixom ingen återvändo. Och igår så tittade vi på en film och ja kunde komma på mig själv med att längta lite tills det är dax. det såg nästan lite mysigt ut under vissa faser och jag kan tänka mig att ja och Robin kommer uppleva en slags närhet som man inte upplevt tidigare. båda bara går och längtar efter att ens lilla barn ska komma ut. Robin frågade sen hur ja ville att han skulle va under förlossningen, om de va något speciellt som ja ville att han skulle göra! mitt svar blev att skämma bort mig :) haha..! man får ju passa på lite... få en massa massage och bli kliad på ryggen och allt vad han nu kan hjälpa till med för att man ska kunna slappna av lite i alla fall!: ) jag känner mig så trygg med han vid min sida, jag vet att han kommer vara helt fantastisk! enda ja är lite orolig för är ju dock om han svimmar, ni förstår vad ja menar ni som känner honom!: D men ja menar han kan ju inte ligga avsvimmad hela tiden så under hans vakna tillstånd kommer han nog vara grym! :D ja tror på dig älskling <3

dagen består annars av plugg och en massa fixande. vi åker ju till stockholm över helgen så ja får nog se till att packa lite grann! ska bli så mysigt att komma iväg och tillbringa tid med Robin och mina fina vänner <3

Dag 1

Jag säger de igen.. Folket på tåget alltså! Lika irriterad varje gång! Undrar om de är graviditeten som gör att jag stör mig så mycket på alla eller om folk bara är störda!
Sitter där igen och denna gången är det fyra tonårskillar och två tonårstjejer. Med andra ord fjortisar till Max! Vi kan börja med språket.. Det är ju inte av denna värld. Sen sitter killarna o rapar o äcklar sig, snackar om sex, kastar kex i tåget och är väldigt högljudda. Noll respekt för alla andra på tåget. Sen tar dom fram bearnaisesåspulver och sitter och sniffar detta. Jag undrar vad som gått fel.. Uppfostran,umgänget eller helt enkelt allt!

Ja i alla fall så är nu första dagen avklarad på praktiken. Är helt slut efter en lång dag men det har ändå varit kul. Redan idag har ja fått göra mer än under hela min andra praktik. Vår handledare skulle även ha HLR så vi fick vara med på detta. Tycker sådant är jättekul men ja kunde inte va med helt. Kändes inte så optimalt att krypa på golvet, stå framåtlutad och snabba rörelser. Ryggen värkte redan men ja kunde göra annat och om inte annat observera;) nu är jag ledig till måndag så man kan ju även säga att första veckan är avklarad! :)

Ångest!!

Ja usch! Den där ångesten kommer verkligen mer och mer nu! I morgon drar praktiken igång på riktigt. Ska va där på förmiddagen så blir tills att gå upp kvart i fyra. Bara det känns tufft. Ska i alla fall bli spännande och se hur kroppen reagerar på en hel dag på sjukhuset. Kanske går galant vem vet?:) och just det är ju mina förhoppningar men ja är lite mer realistisk för att inte knäckas helt ifall de inte går.

Nu ska jag njuta av ett par timmars lugn och ro innan de är dax att lägga sig!

V.32

Får ju skriva en liten uppdatering om den lilla i magen:) igår gick vi in i vecka 32. Känns verkligen som att det närmar sig på riktigt och de är endast två månader kvar. Kan inte förstå att jag bara har två månader kvar och vara gravid så gäller att njuta av denna tiden.

I torsdags va vi på föräldragruppen för första gången. Minns inte om jag skrev de men säger de igen i så fall. Va mysigt och på torsdag ska vi prata om förlossningen och innan mötet ska vi till barnmorskan på kontroller. Är alltid spännande:)

Häromdagen kände jag när den lilla "andades" i magen. Dom andas ju inte än men övar på det i magen så det va den rörelsen jag kände. Hade ingen aning om att man kunde känna detta men de va riktigt häftigt. Känner även tydligt när den har hicka. Är en härlig känsla att kunna känna lite mer specifika rörelser och man känner att man får en speciell kontakt med bebben.
Kommer bli världens finaste och underbaraste lilla människa och Gud som ja kommer älska detta pyret:)

Pendla

Ja det här med att pendla.. Det får en verkligen att se vilka olika typer av människor de finns. Det är så många som sticker ut och som inte beter sig som man "ska" göra. Bara en sådan enkel sak som att man inte petar sig i näsan på tåget.. Men nä, vet inte hur många jag sett som gör det. Utan att skämmas för de dessutom.
Kom o tänka på detta nu för sitter på tåget och ser en kvinna glufsa i sig McDonalds, den ena cheeseburgaren efter den andra. Och inget fel med att äta på tåget men hon gör de groteskt. Sitter och skickar rent pappret som burgaren ligger i och missar Inge en endaste liten smula.. Ja jag stör mig kanske lite lätt nu för tiden på sådant här men så är de i alla fall!:)

Experiment

Vi ska nu testa en grej med mogge. Han har kliat sig mycket under en längre tid nu. Och igår va vi hos veterinären för att kolla upp de. Dom hittade ingen ohyra utan nu ska han utredas för matallergi. Hoppas verkligen inte att det är det som varit problemet men vi måste ju testa allt för att det ska bli bra. Så nu har han fått ett specialfoder vi ska använda och då är det bara det som gäller. Inget godis, inga tuggben, INGET!! Och hur lätt är det med ett riktigt matvrak som äter allt som kommer i sin väg! Så ja ber till er alla att tänka på detta och respektera det. För om han får i sig minsta lilla sak så måste vi börja om, och detta gäller i två månader så det blir tufft! Min lilla älskling får inte bli bortskämd på julafton ens:/ iallafall inte genom maten. Så det kommer att bli jobbigt att hålla stenkoll så han inte äter något han inte får.
Två månader... Det är näsan fram till bebisen kommer! Men det är lika bra att göra det nu när vi kan ha all fokus på honom! Så håll tummarna för att det inte är de som är problemet utan något med en lätt lösning!:)

...

tentan är avklarad och kommer säkert få ångra att ja skriver detta men det kändes faktiskt bra! så nu är det bara att vänta och se igen..! va ju ett tag sedan ja räknade matte så om det är något slarvfel så hade jag inte blivit så förvånad. nu är det nästa tenta som gäller vilken är den sista. det är rätt sjukt när man tänker efter men nu är sista tentan som jag ska plugga till på ett år! så bara att köra på för snart är det avklarat.

praktik nr 2 börjar ju nästa vecka. och ohhh yes vilken ångest jag har inför den. för det första kommer ja klara det? ja är ju ett svar ja gärna vill kunna ge mig själv men ja försöker vara realistisk och va inställd på att de kanske inte går för att inte bli för besviken. ryggen är ju som sagt inte den bästa. och det är inte för att det är tungt och så där utan det är ju mina leder som är problemet. och det går ju inte att göra så mycket åt heller. sen har vi det där som kallas foglossning.. jo visst det har kommit till mig också. så länge jag tar det lugnt och gör allt i ett lugnt tempo så mår ja bra! men om ja ökar takten till bussen så gör det ont. och det är ingen skön känsla. de känns som någon sparkat en i skrevet rent ut sagt..
dessutom spänner magen och börjar göra ont när tempot blir för högt.. sammandragningar och något ja tror kan va förvärk känner ja av.. och då ska man ju ta det lugnt.

va hos läkaren i förra veckan och hon ville nog helst sjukskriva mig. men de tjänar ja ju ingenting på utan måste kämpa vidare. men nu börjar ja förstå vad hon menade. hade ja jobbat hade ja gärna tackat ja till den där sjukskrivningen.

den andra saken som ger mig ångest med praktiken är pendlingen. det kommer bli låånga dagar.. har ja en morgon tur så måste ja ta tåget 04.45, vilket innebär att ja får gå upp 03.45,, 03!!! det är ju sjukt tidigt. kommer då vara hemma vid 17.30 om tågen går som de ska. Om jag har en kvällstur så kommer ja få ta tåget 11.45 och kommer vara hemma 23.30. känns helt jäkla underbart ju!! :)

nu har ja fått gnälla av mig lite också men ni kan ju inte bara få den mysiga och härliga sidan av graviditeten. för visst har den nackdelar också men dom står man gärna ut med när man vet vad som väntar en i slutet! <3

V.31

Nu räknar vi ner veckorna från tio vilket känns helt sjukt. Tio veckor kvar!!! Sen börjar vi ett helt nytt liv och har hela tiden någon annan att tänka på i första hand. Men de ska bli så mysigt, hoppas tiden går fort nu.

I morse va ja med om något obehagligt. Robin åkte till jobbet Lite innan sju. Ca fem min efter så ringer det på dörren. Ja ringer upp Robin och ber han va kvar i luren när ja öppnar. Har bara täcket omvirat om mig eftersom ja hade ju sovmorgon så ja låg kvar o sov. Går ut på framsidan för att kolla vem det är. Fram kommer en skum man som ser chockad ut att ja va hemma. Han blir tyst och säger sen att han skulle göra om vårt badrum.. Hmm nää då har du nog kommit fel säger ja. Han står tyst och tittar sig osäkert omkring.. "ja det va kanske ett annat nummer ja skulle till".. Eh ja antagligen! Väntar på att han ska be om ursäkt och gå. Men han står osäkert kvar och tittar sig omkring utan att säga så mycket. Han presenterade sig inte o sa inte till vem han skulle. Ja började titta efter en firmabil och verktyg men ingenting.. Han hade helt vanliga svarta privatarbetskläder på sig och inget märke på någon firma vilket ja tycker att alla firmor har på sina kläder nu för tiden. Tillslut gick han och ja låste dörren ordentligt om mig! Kändes väldigt obehagligt för han betedde sig så skumt. Ja har gått i området och kollat om här är någon som gör om badrummet men det verkar inte så.
Så jag ringde och tipsade polisen faktiskt så får vi hoppas att vi slipper inbrott här i området! Tur ja har min stora vakthund hos mig:) han får va vid min sida hela tiden nu!

Nu blir de ännu mer plugg för i morgon är tentan som ja måste ha alla rätt på för att klara!

Slutkörd

Gårdagen va otroligt mysig och roligt. Som jag skrattade och hade ont i käkarna efter ett par timmar med underbara vänner! Tack tjejer för en trevlig middag och roliga stunder. Va skulle ja gjort utan mina vänner!?

Dock tog detta slut på alla mina krafter och det känner jag av idag. Men det va det absolut värt! Höll på och somna i soffan halv åtta ikväll. Sa till Robin o väcka mig så fort ja slumra till o de fick han kämpa med. Men nu är ja uppe och ska kämpa minst någon timme till. Haha. Men sängen kommer nog vara väldigt skön och krypa ner i ikväll.

Igårkväll när vi gick och la oss så kände både jag och älsklingen vår lilla skatt hicka i magen. Va en häftig känsla och den lilla hade hicka ett rätt bra tag. Som jag längtar tills du tittar ut så vi får lära känna dig och pussa på dig <3

Fredag:)

Ännu en fredag är kommen och hela helgen ligger framför oss. Igår va vi på Hundskola med mogge. Va på en privatlektion för att få lite tips hur man ska göra för bästa uppfostran. Han är ju i trotsåldern och i spökåldern som det heter. Hans absolut tuffaste ålder och det gäller att ha tålamod och stå på sig.
Vi fick i alla fall höra att vi hade en jättefin hund som är supersnäll och snabblärd. Så nu ska vi träna på som bara den. Så jag ber er mina underbara vänner att hjälpa oss med detta. När ni kommer hit får ni gärna ignorera honom och prata med normal röst och inte ge han massa uppmärksamhet och leka med han. Säg till på skarpen och ciss vem som bestämmer och beröm han gärna när han är duktig med en lugn röst. Känns kanske jättetråkigt men när vi har en sådan stor hund så är det viktigt att vi tränar detta i god tid för att inte få problem senare.
Han märker av kroppsspråk så tydligt så man märker enorm skillnad på honom beroende på vad man utstrålar. Kommer man in med pondus och visar han direkt vem som bestämmer så hoppar han inte och lugnar sig mycket snabbare. Och Benson du måste få enormt beröm för detta för du är riktigt grym på det utan att vi bett dig om det!:)

Ikväll ska ja ha lite födelsedagsmiddag med några tjejer så blir ett bra tillfälle att öva på!:) ska bli så kul o få va med mina vänner och få ha lite kvalitets tid tillsammans <3

Igår kväll när ja skulle gå upp för en trappa utomhus så va ja så smidig och trillade. Måste sätt rätt roligt ut. Som en stor valross som välter. Men ja blev faktiskt rätt så rädd för va nära att jag slog i magen. Men den klarade sig som tur va. Dock kändes ryggen ännu sämre efteråt så får se hur den är idag.
Nu ska ja ut med mogge, städa och handla;)

Drömmar

Det är ju vanligt med mardrömmar och otrohetsdrömmar när man är gravid.. Men nu vill jag inte ha dessa drömmar längre. Gång på gång drömmer jag att Robin träffar någon annan och lämnar mig. Varje gång blir han helt kall och riktigt elak mot mig! Helt tvärtemot hur det Egentligen är. Han är nog trött på att jag vaknar och slår på honom i sömnen, gråter och är helt förtvivlad när jag vaknar. Nu har ja lärt mig o kontrollera känslorna och förstår att det bara är en dröm.. Men jag är ändå helt uppriven efter dessa drömmar och bara tanken på att det skulle hända skrämmer mig enormt!

Men det är tur att det bara är en dröm och varje gång ja vaknar så har jag min prins vid min sida som tar superbra hand om mig! Tack älskling för allt du står ut med <3

Check!

Nu kan jag checka av min praktik! Sista dagen är avklarad med ett högsta betyg:) så jag är nöjd... Skulle varit där i morgon också men fick bli ledig för min handledare, så där fick ja en hel extra dag till att tentaplugga och spendera tid med mogge!

Helt sjukt att vi redan är i vecka 30. Ja kan inte förstå det riktigt och ännu mindre kan jag förstå vad som väntar om några veckor bara!! Magen den växer kan man säga! Men ja njuter fortfarande av att vara gravid och hoppas jag kan göra det ett tag till. Sen mot slutet kommer man nog va så trött på det efter all ryggsmärta och andra krämpor! Men än så länge går det an!:)

Ikväll ska jag träffa tjejerna!:) emma är hemma från Köpenhamn så vi får snacka ikapp lite:) ska bli mysigt!

Födelsedag;)

Ja idag blir man 23 år... Fick sova ut i morse sen gjorde ja mig en god frukost o bäddade ner mig i soffan en stund. Sen har ja bakat en liten tårta för sen kommer Malin o Josse på fika:) fick blombud av älsklingen med sju röda ina rosor! Tack hjärtat mitt <3

Nu ska ja ut på promenad med grabben min sen fortsätta njuta av min dag:)

söndag

tröttheten har kommit ikapp mig på kvällarna. igår somnade jag innan tio på kvällen i soffan. superkul för robin o ha en så social tjej att tillbringa lördagskvällen med. men vaknar dock tidigt och får en del gjort om dagarna :)
idag har det blivit lite plugg, en promenad i sibirien med mogge o älskling, middag hos farmor och ett besök hos svärmor.

i morgon går ja in på sista veckan på praktiken, superskönt! hoppas nästa praktikperiod går minst lika snabbt.
sen kommer ju december och då går tiden fort kan ja tänka. I år längtar jag extra mycket till julen och allt julmys. tycker det är så mysigt.

Pysslande

Ryggen är kass vilket innebär att jag haft en effektiv dag. Har bakat saffransbullar med vanilj, har varit sugen så länge så nu fick det bli av;)
Har även sorterat bland alla saker vi hade i barnrummet innan, och det var en hel del. Men nu har vi slängt, sorterat och organiserat en massa;) känns så skönt när det är gjort. Älsklingen har även jobbat några timmar och då passade jag på att fixa i barnrummet. Checkat av vad vi har för kläder i vilken storlek så man har koll på det. Även vikt och hängt in det i garderoben och så där. Är ju mysigt att gå omkring och fixa med sådant. Gäller att mysa medan man kan!:)

Nu ska vi titta på så mycket bättre och har ätit taco:) en myskväll helt enkelt!

Jadå!

Halv elva kom tenta resultatet ut och fredagen blev räddad! Då va den avklarad och jag är nu helt klar med alla tentorna. Nu laddar vi för nästa om mindre än ett par veckor. Så fredagen blev lyckad och vi hade en trevlig släktstund! Avslutades med en del roliga skratt:)
Måste ju få säga att morfar är och kommer alltid vara min stora idol! En riktig krutgubbe med riktig kämparglöd! Älskar dig morfar <3

Nervös..

Är det bara jag men är det inte lite dumt och lägga ut tentaresultat under en fredags eftermiddag/kväll?? Det kan ju fördärva en hel helg.. Eller göra den bra! Så nu sitter jag med spänning och väntar.. Tror ju dock inte att ja klarat den men hoppet kan man ju få ha kvar!

Va även en person till idag som frågade! Så nu måste det ju synas faktiskt!! Haha! Nu ska ja fira helg och hoppas att resultatet inte gör mig allt för deppig!

Är det något på gång?:)

Den frågan fick jag häromdagen med en blick mot magen. Första gången någon vågade fråga om ja gravid. Är ju skönt och veta att hon inte bara tyckte att jag såg tjock ut:) är i sjunde månaden nu och har tyckt att det är konstigt att ingen vågat fråga än. Men folk är så rätta för att ta fel. För shit så pinsamt det blir om ja inte skulle va gravid ju! Haha..

Jag var och hälsade på gamla jobbet häromdagen. Fick träffat Susanne som va som min lilla extra mamma på jobbet. Både jag och mogge fick en liten present och vi blev lika glada båda två så tackar:):)
Fick höra av många på jobbet att jag hade "gått ner i vikt" och att ja hade liten mage. Haha jag kan fortfarande inte förstå det där med att folk frågar om jag gått ner i vikt och tycker jag smalnat av. Hur fan såg jag ut innan egentligen??!:) haha! Men jag förstår vad de menar, tror faktiskt att den lilla krabaten tagit en hel del näring och energi från mig så blir inte mycket över till mig själv. Men vad gör det. Hoppas bara det blir en stark och frisk liten en:)
Alla trodde även att det kommer bli en pojke.. Så vi får se. Jag själv har för tillfället ingen aning och ingen känsla åt ett håll eller annat. Detta har varierat lite till och från men nu vet ja verkligen inte vad jag tror. Men hellre att man får höra att dom tror man väntar kille för det sägs ju att så har man skönheten i behåll och att tjejerna tar ens skönhet.. Då roligare att få höra det då ju:)

Nu är jag på väg till praktiken, sista dagen för denna veckan. Sen har jag bara tre pass kvar. Ikväll ska vi ha släktmiddag ute hos kära morfar. Är faktiskt ja som fyller år ju;) det är sjukt vad tiden gått fort och nu blir ja väll som ett barn igen som längtar till sin födelsedag. Kan inte hjälpa det men jag tycker det är väldigt roligt att fylla år fortfarande och det står jag för:)

RSS 2.0