20110720

åhh jag fattar inte att snart är juli också slut..! vilket innebär att sommaren också snart är slut..! shit vad det går snabbt! men juli får faktiskt gärna ta slut snart. för sen har ja semester! gött!! Robin jobbar bara tre dagar till sen har han! vilken lyx. jag jobbar en hel del nu faktiskt.. har tagit tre extra nätter nu också. så om 6 timmar har ja jobbat klart sen sista! sen går vi över o kämpar på dagen istället! Det är faktiskt väldigt jobbigt att blanda dagar o nätter så! dessutom har ja ingen ledig dag att hinna vila upp mig på innan ja går på dagen igen. men som sagt.. juli ut också bara!!

Ja som ni märkt har jag varit väldigt dålig på att uppdatera (IGEN)... glömmer alltid att ja faktiskt har en blogg att skriva av mig på.. även om allt bara är skit egentligen.. men ni kommer ju ändå in o läser .. :) vilket så klart är kul!!
ska nu försöka få med lite av vad som hänt sedan sist ja skrev..!

Vi hade ju våran årsdag.. :) 8 år! helt otroligt! först jobbade på morgonen. sedan åkte vi till Robins farfar på sjukhuset o hälsade på. på kvällen var vi och åt på el greco. mycket mysigt. därifrån gick vi vidare till simons o satt o drack o snacka lite. sen kom även felle o gjorde sällskap :D tyvärr dröjde det inte länge innan vi fick reda på att Robins farfar hade somnat in på kvällen.. :( jättetråkigt!! så syskonen kurtsson samlades på simons <3 vi slutade sedan på bahnhof trots allt. vi ville ju vara tillsammans alla så det kändes bra ändå. man behlver ju tänka på annat! så nu i fredags var vi på begravningen. jättefin men jobbigt.. finns inte många saker som är så jobbigt som en begravning.. men det hjälper när man har underbara människor runt om sig!

jaha vad har annars hänt då... jo vi hade en vinkväll med några tjejer från jobb! riktigt skojj!! måste göras om!!
nu denna helgen har jag jobbat.. jobbade i lördags kväll.. sen va det chillkväll med malin o Benson. när ja se skulle hem så va älsklingen ute i stan o festade o eftersom att ja är så sjukt mörkrädd så ville ja inte köra hem själv. så jag åkte hem till föräldrarna.. där va det bara syrran hemma i mjukiskläder.. o jag blev så sjukt rastlös!! så vi drog ner till simons o snackade lite! denise fick även 2 glas vin vilket fick henne på G:) så vi gick bort mot torstens för robin hade mitt körkort o bankkort.. när vi väl kommer bort dit så helt plötligt satt vi där inne! haha najs! helt spontant.. dock fortfarande slappeklädd..! men men! så vi va väll där till 2 tiden.. sskojjigt!!!

ja självklart har jag gjort mycket mer men det känns som att ja mest har jobbat! o så kommer det väll fortsätta några dagar till! men sen ska även ja njuta av denna sommaren!! massa mys!

ja nu har ja fått skriva av mig lite.. säkert inte alls kul för er att läsa men det är ju faktiskt ingen som tvingar er! men sov så gott allesammans !!

goodbye <3

20110701

herregud helt sjukt att det är 1 juli redan!! igår va ja ledig o då låg ja på stranden med Malin, Mamma, Pappa o Göhles! trevligt. och så skönt att bara ligga o sola! så lite färg fick man allt! på kvällen va vi hos familjen och grillade.det är ju aldrig fel!! :)

Idag ska ja jobba kväll. segt men snart är de gjort! i morgon har ja och älsklingen 8 år tillsammans <3
så då får vi se vad vi hittar på för mysigt. men ska antagligen ut o äta på kvällen!
Är så lycklig att jag fått så många bra år tillsammans med världens underbaraste kille!! vet inte vad ja gjort i mitt förra liv  för att förtjäna honom men ja måste ju varit en hjälte! :D



detta är en av de första bilderna på oss tillsammans! och ja minns denna dagen så bra! underbar!

Äkta kärlek! Du o ja för alltid <3
RSS 2.0