underbara helg

då va denna helgen snart slut igen.. suck. har varit en bra helg.. har ju varit ledig så då kan det inte vara dåligt! jag har varit ute med ida på både fredag och lördagen. jätteroligt; )
idag har vi packat ner lite mer saker. nu har vi sex kartonger som står i lägenheten och tar plats. och många fler lär det bli. igår va vi i huset och tittade igen och tittade på saker som vi ska ta över; )längtar så sjukt mycket nu.. man har tappat lusten helt till att städa och diska och så här hemma vilket märks; )haha..inte bra men så är det.

ikväll har vi varit hos min familj; )mysig. gos mat, lasange som jag älskar mycket!hittade även en låda med massa gamla saker som jag hade när jag  va liten. jättekul att hiitta igen.. hade tydligen en låda till som jag ska gå igenom sen en dag; )
iveckan jobbar jag måndag kväll, tis och onsdag dag. ledig torsdag; ))sen fredag kväll.. så det är en skön vecka om man jämnför med dom andra jag haft och som ja kommer att ha..ska snart jobba sju dagar i rad.. och två helger irad. suck.. men men.. får njuta nu när jag är ledig i några timmar till; )
nu blir det mys framför tv:n med älsklingen och katten; )

Pussshej

Dålig uppdatering!

ojojoj nu va det ett tag sen ja skrev.. jag som verkligen trodde att jag skulle vara jätteduktig på att uppdatera varje dag. haha.. jaja det blir väll så när man har fullt upp hela tiden. sen vi kom hem från resan så har ja jobbat en del och festat lite; ) va i båstad i lördag och hade faktiskt kul; )så länge det varade.. haha..gick bra för min del men inte för alla; )

på jobbet rullar det på. har fått förlängt vikariat för hela året; ) så sjukt underbart! dom har sagt innan att inga vikarier får fortsätta så vi va många som hade lite panik. men nu är det skönt. ska jobba blandat dag och natt då så vi får se hur ja orkar med det.. nu fram till september har jag ett sjukt jobbigt schema. så dåliga tider och inte alls mycket som är bra. men det är bara att bita ihop.. får leva för jobbet. men känns lite tråkigt att jobba så mycket när älsklingen ska ha semester sen och inför flytten. kommer ha fullt upp med att packa, städa, planera och samtidigt jobba så mycket men jaja.. jag är glad att jag har ett jobb, men man måste få gnälla lite också; )

Älsklingen min har klippt av sitt hår.. hmm bara 9 mm..ja var verkligen helt emot det men allt klär väll en skönhet; )hihi.. börjar faktiskt vänja mig nu så när det växt ut lite till så kommer det nog vara snyggt!!jag är så glad att allt går bra mellan oss..vi bråkar inte alls ofta och vi har så roligt ihop. är verkligen glad att jag har en så underbar pojkvän!!

min underbara vän emelie har fått kattungar nu så vi ska kanske ha en sen; ) alltså om 10 veckor; )åhh ja kommer aldrig kunna säga nej. både jag och Robin vill så gärna ha en liten katt till. både för vår skull och för Tequilas..hade ju varit roligt för henne med en liten lekkamrat; )

idag var josse här och fotade mina ärr på vaderna så att jag kanske kan få lite pengar för det; )man måste ju alltid göra ett försök. har även skickat in så att jag kan få för mina besvär. för det ska jag verkligen ha.. har såå mycket problem med dom vaderna så jag kan fan få 1 miljon; )hihi.. hade varit gött; )ikväll har vi även börjat packa ner lite saker till flytten. lite tallrikar, glad och skålar och så. ganska skönt att få lite plats i skåpen!; )kul att äntligen ha börjat!

hmm nu vet jag inte om det har hänt något mer som ja måste skriva.. kommer väl på en massa sen men då får jag skriva det sen ;)nu ska ja hoppa in i duschen och sen slappa en stund innan man ska sova!upp tidigt i morgon igen. sen ska jag klippa mig i morgon )det ska bli kort tror jag!!hihi är lite nervös men ska bli skönt att klippa av det. så får vi se om det blir bra!

nä nu räcker det!; )kommentera gärna ni som är inne och läser; )
Pussshej

semester

ar nu i grekland och njutet for fullt av var semester!!! allt ar bra och vi har toppen vader!det blir ett snabbt inlagg. ska spela yatsy nu snart med Robin: ) I morgon ska vi aka battur da vi har 6 ar tillsammans!!ska bli mysigt!

Pusshej
RSS 2.0