20110924

festen igår med jobbkompisarna va jätterolig. :) tanja o felicia fick ju med mig till Morris och då har man lyckats bra !! :) har inte varit där på väligt länge. men jag måste ju säga att jag hade kul där. och nej det va faktiskt inte bara skithouse musik som det va förr.. dock är jag ju inte glad för morris än så det kommer nog inte vara nnya stället ja kommer hänga på..

idag har man ju fått känna att man festade.. har varit seg i kroppen o tung i huvudet men det har man ju själv fixat så bara att ta det! därför har det varit väldigt skönt med en ledig lördag. åkte dock på att åka till återvinningen o slänga skräp. mindre kul!! men efter det va gjort så kom ja hem och sov ett par timmar :) va lite piggare efter det. sen tittade vi på kalle Blomqvist :) hihi! det va kul. har inte sett den sen ja va liten! och nu ikväll har vi tittat på jack sparrow !! :D naaaajs! kolla den nya filmen.. inte så bra som dom andra men bara det att man kan kolla på honom gör den bra ju! :) nu ska ja nog hoppa isäng o hoppas på att förkylningen släppt till i morgon. känner att det ät väldigt täppt just nu!
I morgon väntar tipsrunda med morfar !! sen massa annat söndagsnöjen. får se hur dagen tar sig! ska i alla fall va skönt att inte va bakis på söndagen för en gångs skull. det är så underbart att vara pigg en söndagmorgon!

Goodbye <3

20110922

woohooo I am baaack! :) så får vi se för hur länge som vanligt!!: ) hihi! meeen nu har jag köpt mig en ny data så det är ju mycket möjligt att ja blir mer aktiv med bloggandet då :) dessutom är ju sommaren slut o hösten kommer med kalla o regniga dagar som är perfekta för att sitta inne med datan ! såå kanske!! :)

sitter o kollar Robinsson nu med mina sambos! helt sjukt vad mesiga brudarna är i år... fan alla hoppar ju av! ingen stake i dom alls..! haha! nä vilka mesar. man vet ju fan vad man ställer upp i! hoppar av för att man är för smal lixom! haha!

ja just det. har ju en extra sambo nu! älskade malin bor här nu. och hon har varit så snäll o lagat mat till oss ikväll.. fläskpannkaka med lingon o sallad. kul att äta lite annan mat än vad man brukar :) det får hon gärna göra om :D hihi!

i morgon blir det kräftskiva med några från jobb:D naaajs att vi har sådant gött gäng på jobbet.. !!
är dock förkyld men får hoppas de blir bättre till i morgon :)

bokade precis in en lunch med Benson i morgon som kommer från halmstad! :D riktigt gött! nu känns ju morgondagen riktigt braaaa!! :D

goodbye <3
RSS 2.0