Trappa!

vi vill ju även fixa till trappan nu när vi ändå håller på där! ) vi har velat måla den vit länge. den är så tråkig. och det hade ju passat bra nu när allt runt omkring ändå fixas till!: )

 

vet inte om ja vill ha helt vit eller med svarta trappsteg. jag tycker att båda är snygga. robin vill nog ha med svarta trappsteg men ja vet faktiskt inte. dom är snygga på olika sätt! vad tycker ni?? :)

Goodbye!

Torsdag!

jaha där va min tredagarsledighet över!! :( varföööör ska det alltid gå så snabbt!? idag jobbar ja kväll sen tre morgonturer och sen två kvällar. suck! men hoppas att de går lika snabbt. vill bara bli av med min förkylning. den kommer och går lite. ibland har ja jätteont i huvudet, ibland feber, ibland täppt i näsan.

ja vad har ja då gjort dessa tre dagar? jo i måndags va ja ju med mamma på stranden med snobben! tisdags stod ja inomhus hela dagen och målade! jippi! och samma i onsdags. ännu mer jippi!! igår kväll va ja i alla fall hos mamma och pappa på kvällen! skönt att komma utanför huset lite!



ja så har det sett ut innan på ovanvåningen. så då förstår ni att vi har lite att göra. väggarna är tapetserade vita nu och ska snart målas ) ska bara välja färg först. fast vi vet nog redan vad vi vill ha! ) taket är snart klart. har målat det vitt.är nog bara snetaket till vänster som ja ska måla en gång till men måste köpa mer färg först och idag är ja ledig från allt jobb här hemma! :)
sen så är det liser och fönster som också ska målas vitt. har börjat på listerna men där är så många. jag har inte orkat ta en bild än. men snaaart!! ni får ju hållas lite till! i helgen hoppas ja att vi hinner måla väggarna en gång i alla fall! :) sen är där lite små problem med el och sådant som vi inte är klara med än. det är lite svårt att komma upp där vid trappan och tapetsera så vi får se hur vi gör där! men taket klarade ja. men herregud vad trött ja är i nacken och axlarna! jättestela!

i går fick vi även bra besked från banken!: ) så det gör vår ekonomi lite bättre vilket alltid behövs! :)
nä nu ska ja slappa lite framför tv:n och njuta av tiden innan jobbet börjar!!

Goodbye!

måndag!

då va jobbhelgen över igen! va en tuff vecka men nu är ja ledig tre dagar. två kvar :) sen har ja sex dagar på rad. men det får gå det också!

Idag har ja varit med mamma på stranden och gått med snobben! är så kul att se honom springa och bada! ) sen va vi hos farmor som har namnsdag idag! när ja kom hem så började ja måla i taket. man måste först måla knastarna som det heter i taket. alltså dom bruna fläckarna i träet! så ju har ja målat klart en liten del av alla jävla knastar som det finns. är ju så jobbigt att stå och titta upp i taket hela tiden. jobbigt för nacken och axlarna. får nog unna mig en skön massage när vi är klara med detta!!
Men det blir nog fint! ja ska snart ta lite bilder men ja orkar inte nu!

i fredags mådde ja inte bra! men ja la mig tidigt och tog en skönt dusch sen mådde ja faktiskt okej på lördagen så det va riktigt skönt!! träffade även månsson i fredags! Mycket trevligt! saknar dig vännen!

i morgon är det måla vidare som gäller. idag har ja kunnat njuta lite av min lediga dag men det ska ja inte göra i morgon. måla, måla och måla! om nu någon tycker att detta låter kul så är ni väldigt välkomna! :) all hjälp uppskattas! : )

snart kommer även Irre och Edit till stan! ) ska blir kul! va väldigt längesen!!

Nu ska ja slappa vid tv:n! :)

Goodbye!


Bild tagen från mormors grav! <3

torsdag

fyyy så trött ja blev. helt plötsligt gick all ork ur mig! ja och älsklingen skulle köra ett ryck och tapetsera lite där uppe! vilket gick bra tack vare att han är så duktig! jag hade noll tålamod och allt gick dåligt för mig! jag brukar ändå vara ganska duktig på att tapetsera, men inte idag! som sagt så gick all ork ur mig! o nu sitter ja här och det är precis att ja orkar skriva men det gör ja ändå! har ju lovat mig själv att ja ska vara lite duktig på att uppdatera och ja tycker att det har varit ganska bra!!: )
i morgon hoppas ja att vi blir klara med tapetseringen. vilket inte kommer hända. men lördag i alla fall! i morgon ska ja träffa månsson, karro & Emelie för fika! :) saknar mina tjejer!! sen ska ja nog ner till friskis o köra happy hour. det är det eller vara hemma och fixa. får se i morgon. och om någon hänger på annars vill ja inte! haha!

idag har ja jobbat. vi har även varit på banken idag. gick bra. jag får fortsätta att spara alla pengar ja kan. vilket ja gör hyfsat. men ja tar mig runt o ligger på plus så då kan man få unna sig lite ibland. så vi skulle få ett besked i morgon eller på måndag som kan göra jätteskillnad i vår ekonomi så håll tummarna!! :)

I går så va vi på ullared: ) hihi jaja jätteovanligt! som sagt unna sig något ibland! va där med pappa, mamma o syrran! så det va en bra dag! :) köpte mig en skinnjacka faktiskt. på ullared. otroligt. men när ja väl hade provat den så ville ja ha den! hittade även lite andra fynd men orkar inte skriva det nu!

annars har det nog inte hänt så mycket sedan sist! nu ska ja mysa med alla mina älsklingar! ska försöka fota lite sen så ni får se vad som händer där uppe! :)

Goodbye!

tisdag!

 



hösten är verkligen här. det är helt mörkt i rummet nästan när man vaknar på morgonen nu! mörkt och tråkigt! snart kommer väll snön också! men det får gärna vänta för min del!

igår bröt lilla mamma sin arm :/ tycker synd om dig mamma!!
ja robin och denise va och handlade tapeter, tapetlim, takfärg och massa sådant till ovanvåningen. ska ju börja göra om där.. jaja jag vet. gör klart allt annat som inte är klart. men nu gör vi på vårt vis! ska göra klart där uppe nu lite så det händer något. sen ska vi fixa dom små sakerna som inte är klara än! sådant som är så tråkigt! men det tar vi sen. vi har bestämt att taket där uppe ska vara vitt och sen grafit gråa väggar. så ja funderar på om ja vågar börja lite idag innan ja ska till jobb. ska riva bort lister och sådant. eller så får Robin göra det när han kommer hem. i morgon är ja ledig så då kan ja i alla fall göra lite! :)

nu ska ja göra det bästa av tiden innan jobbet kallar!
Goodbye!

söndag!

i går höll vi på i sovrummet! :) vi åkte till ikea på fredagen med mamma och denise. så shoppade vi lite :) det blev det vita sängbordet. själklart råkade robin ta en svart och en vit så på lördagen gick vi åka till ikea igen. Robin har även varit där idag också med Emma o Lenny! men i alla fall så fick ja upp sänghimmlen igår :)

så blev resultatet! blev jättemysigt! så nu vill man ju fortsätta. vill lägga heltäckningsmatta i sovrummet. vi har ju rivit en vägg där så det är ju hål i mitten av rummet så för att dölja det snyggast så tycket ja att det kan bli mysigt med en heltäckningsmatta. dock ändrar robin åsikt om det hela tiden. när vi va på bauhaus idag för att kolla på det så säger han att han inte vill ha det längre. så vi får väl se vad vi gör med det. vi skulle även klä om två st liggfåtöljer idag. men häftpostolen ville inte fastna i tyget. så nu får ja väll limma eller sy det. tappade i alla fall humöret när ja höll på! så vi har inte fått gjort något idag direkt. har även börjar riva ner tapeten där uppe lite. för att se vad som finns bakom. nu har vi nog kommit överens om att det är bäst att tapetsera över det och sen måla. funderar på att måla taket vitt och sen mörkgrå väggar. är ju robin som bestämmer i det rummet så ja har inte allt för mycket att säga till om. Men ja kommer ändå med mina tankar :)

vi har sagt att vi ska vara lite duktiga nu en period och få lite gjort hemma. har haft en lång paus i renoveringen nu. men det behövs det också!

Imorse var ja och mamma ute och gick tipspromenaden i hembygdsparken. det är så skönt att gå där på söndagsmorgonen! :) gick dock inte bra med frågorna men vad gör det! hade med kameran och tog lite bilder.









en skön promenad!! :) sen va vi så klart hos älskade farmor på god middag! :)
nu lagar robin lite mat medan ja bloggar lite! :)
denna veckan ska ja jobba sex dagar. segt men hoppas det går fort!

Goodbye!!

 

Sänghimmel!

jag sitter och funderar på hur vi kan fixa i sovrummet. det är ju stort och ja vill fylla ut det lite! en sak som jag vill ha är en sänghimmel! har velat ha det länge nu och nu vill jag verkligen få det gjort :)
men frågan är hur man gör när man har snetak!?! någon som har en bra idé? så här ser sovrummet ut.


så kanske att man hade kunnat fylla ut det med en sänghimmel :)



sänghimmel,sovrum,ikea

sänghimmel,säng,kuddar,färg

lite olika sätt att fästa en sänghimmel. kan köpa gardinstänger och fästa i taket. frågan r om det går med snetak. eller så skruvar man fast krokar och hänger upp tyget i taket! hmm ja vet inte riktigt. önskar att ja hade lite bra fantasi där! så kom jättegärna med tips!

måste även köpa sängbord!
kanske några av dessa?

HEMNES Avlastningsbord vit Bredd: 46 cm Djup: 35 cm Höjd: 70 cm  HEMNES Avlastningsbord svartbrun Bredd: 46 cm Djup: 35 cm Höjd: 70 cm
svart el vitt?!

HEMNES Avlastningsbord vit Bredd: 39 cm Djup: 39 cm Höjd: 75 cm      HEMNES Avlastningsbord vit Diameter: 45 cm Höjd: 75 cm

Hmm ja det finns såå mycket att välja på! men vill fixa något i huset i helgen! hade ju tänkt mig min garderob. men kanske sovrummet istället? är så sugen på det nu. kanske en tripp till ikea med älsklingen i morgon! :) eller ikväll. haha nä får nog bli i morgon i så fall! jag har så mycket ideér i huvudet men det är svårt att göra dem verkliga! tänk om ja kunde vinna på lotto så ja kunde köpa precis vad ja vill ha!!!

nä nu får ja sätta igång! ska även ut till älskade morfar idag. var ett tag sen ja var där ute nu så det ska bli trevligt!

som sagt kom gärna med tips och ideér!! )
Goodbye!

torsdag!

det är torsdag och ja håller helg! är ledig till måndag morgon. riktigt nice!! men herregud så trött ja va efter jobbet idag. kom hem ock slocknade i soffan. sen va ja trött o grinig när robin väckte mig. nu börjar ja piggna till lite i alla fall!: )

dom har ändrat vårat schema på jobbet nu. det ser bra ut tycker ja förutom att jul helgen påverkas ju då. jag skulle ha jobbat lillejul kväll, nyårsafton morgon och nyårsdagen delad tur. nu får ja jobba lillejul kväll, julafton morgon, nyårsafton kväll, nyårsdagen morgon och delad på söndagen. jääääätte roligt! men en tjej har varit snäll och bytat med mig så ja blir ledig nyårsafton. så får jobba nyårsdagen 7-16.30 istället. ja jag får väll tänka att det är bra med pengar. men så segt. hade velat ha ett jobb där man va ledig på helgerna!!
hoppas ni hängde med där, i vilket fall som helst så fick ja skriva av mig lite!: )

nu när ja är ledig tre dagar så har ja inte planerat så mycket och så vill ja ha det denna helgen :) sköönt! i morgon tänkte ja städa min garderob. vill fixa till den nu! men vi får väll se hur det blir med det! ska i alla fall ha en lugn helg!

mycket mer har ja inte att säga just nu! ska titta på robinsson nu.
Goodbye!

Onsdag!

hade en trevlig kväll i går. slutade med att ja o Emma satt uppe och kollade på tv. ingen höjdar match direkt. Men alltid trevligt med sällskap! :)
idag är det jobbdag. börjar halv 4 så ska hinna med att träna något innan dess! simma eller gymma?!?! ja vi får se. är sugen på att simma idag. eller så tar ja en promenad. ja vi får se helt enkelt!:)
idag är det kallt ute! är så tråkigt när man måste skrapa bilrutorna på morgonen!! vintern är nära! men det innebär att sommaren också närmar sig!:)
Jag hoppas att ja får en bättre dag på jobbet idag än vad ja hade igår! allt gick dåligt och alla va sura! tur att ja jobbade med bra personer! :)
jag ska vara ledig fre,lör och söndag! riktigt härligt! har inte mycket planerat heller och det är skönt! ska städa och kanske städa i min garderob :) sen ska ja bara passa på att umgås med älsklingen. vi har jobbat om varandra rätt mycket nu. så ja känner bara för en lugn och härlig helg! men vi får se vad som händer!! :)

nu kom nikita in, hon har varit ute hela natten så nu ska ja mysa med henne lite! )

Goodbye!


Tisdag!

igår va en bra dag. det mesta i alla fall! va ju i stan och åt lunch med tjejerna! mycket trevligt! dock när ja kommer och ska ta bilen så har ja fått böter!!! va fem minuter sen! så 400:- !! så jäkla tradigt!!!
sen stack ja ner på friskis och körde skivstång, vilket kroppen känner av idag. träningsvärken kommer sakta men säkert smygandes!!
på kvällen va vi och bowlade med johan, sanna och denise! Robin va grym och sanna också! ja vann i alla fall över småskitarna :)

idag har ja jobbar till halv fyra. är seg! snart kommer emma, Lenny o Kotten och ska se på fotbollsmatchen! :)
nu ska ja äta lite!
Goodbye!!

måndag

jobbar klart helgen. såååå skönt! ledig en dag. woohoooo! nu på morgonen håller ja på med en sak. men kan inte skriva här än vad det är! en liten present! :)
ska snart ner till stan och luncha med Emma, Emelie & Karro! <3 sen ikväll ska ja träna skivstån/kondition! konditionsdelen är ja inte så glad för då ja får ont i vaderna. men ja får ta det lite lugnt bara! :)

igår va ja ute på tipspromenad med mamma och pappa! så skönt! sen va vi hos farmor och åt god mat som vanligt ) därefter jobb!! jag har faktiskt inte så mycket att skriva idag. har inte hänt så mycket mer än jobb! ha en bra dag, det ska ja ha! :)

Goodbye!

Fredag!

då va två arbetspass avklarade, bara två till! delad i morgon. suck! det kommer kännas skönt när det är avklarat! jag hade ett städryck idag på jobbet. städade massa skåp o skafferier och kastade skit:) behövdes verkligen! nu sitter ja hemma själv och väntar på idol. Robin är på afterWork på firman. ska hämta honom och hoppas att det blir innan idol så ja inte måste sticka mitt i det! eller efter: ) men hade ju varit trevligt att ha honom hemma. så kul är det inte att sitta själv en fredag kväll även om det också är ganska skönt någon gång!

idag fyller Sanna år! Grattis!: ) nu är det mindre än 1 månad tills ja fyller: ) och ja längtar alltid lika mycket som ett litet barn. har inte vuxit ifrån det där än. lika dant är det vid jul! fasiken vad det är mörkt på kvällarna och morgonen nu! :/ det piggar inte upp en direkt! men snart är det sommar igen!:)


min lilla sötnos <3

torsdag!

börjar jobba halv tre idag så ja tar det bara lite lugnt nu innan jobb. har 4 dagar framför mig nu. sen ledig en och sen tre dagars jobb! så nu sitter ja i soffan och nikita kom precis in. hon har varit ute hela natten och hon va genomblöt. så söt hon är! :)

det va något som ja tänkte att ja skulle skriva om här men det har ja glömt igen. så detta blev ett totalt meningslöst inlägg(som alla andra). som sagt säg gärna till om någon kan ändra design på bloggen! :)

Goodbye

 

:)

nä det blev ingen tränig. jätteförvånade ni blev där va?!? och vad gjorde ja istället? joo åt glass! så det va ju jättenyttigt! men det va verkligen ingen som ville träna idag. så ja tappade motivationen tillslut! men får ta igen det en annan dag!

Idag fick ja besked som gjode mig väldigt lycklig!:)
Har även skypat med josse idag! det gjode mig också lycklig!! :)

jag har köpt en hårddisk idag. så hoppas att ja lyckades med den!: )

jag är väldigt trött på min blogg. ja hade gärna velat ha lite bilder och sådant men ja vet inte hur man gör. har försökt fixa ny design men ja fattar inget! så om någon av er få som läser detta kan eller känner någon som kan får ni gärna säga till! hade varit kul med lite förändning! )

nu ska ja se vidare på grey´s anatomy!:)

Goodbye

onsdag

ledig idag också men är inte lika effektiv som ja va igår. igår va ja ute i trädgården och la stenarna:) sen började ja rensa massa med ogräs. haha. och tvättade massor! blev dock ingen träning men bara att bära alla stenar va träning nog :D
idag har ja faktiskt inte gjort så mycket hittills. jag ska snart ner i stan en liten runda med syrran. sen måste ja träna något. är sugen på cirkelfys eller spinning. dock får ja inte med mig någon. alla måste plugga, jobba eller något annat :/ segt. Benson nu skulle ja ha haft min friskis vän här! :)

nä nu får ja väll tjata på älsklingen om han vill med o träna, fast det kommer inte hända. hatar ju att träna själv! jaja vi får se vad som händer!
Goodbye!


bild från klitterhus i somras.

tisdag!

dålig uppdatering här men har jobbar typ alla dagar. men idag är ja ledig så då kan ja datanörda mig lite! :)
Veckan som gått har ja som sagt jobbat. va en natt på IVA. det va roligt: ) hade en lugn natt så det va skönt. så det ska bli gött när dom pengarna kommer. på v-gården har ja nu börjat på en ny avdelning. så det blir nog bra. jobbigt att hoppa runt bara. men nu ska ja vara där till slutet av januari. eller ja till ja börjar plugga för det vill ja verkligen nu! )

i helgen va det fest på lördagen. va med malin o Benson sen stack vi till karro på förfest! :) sen blev det en liten runda i stan bara. ganska skönt för va inte på festhumör.
Idag så ska ja tvätta o städa lite. vaknade halv 12. Nice! kändes dock som att ja sovit bort halva dagen så hinner inte lika mycket. tänkte att ja skulle hinna lägga sten utomhus för att överraska älsklingen när han kommer hem. men hinner nog inte idag.
sen ska ja även träna. blir nog att simma med Emma idag: )

ha en bra dag! Goodbye!
RSS 2.0