Valborg!!

då va det valborgsmässoafton! tjoooohooo.. för alla fjortisar som ska supa skallen av sig.. själv ska ja bara bli lagom full; ) haha.. nä men ikväll kommer Benson, kotten, josip , lenny & Emma hit för att grilla(om det kan sluta regna)!! annars får vi lösa det. god mat och dricka ska det bli i alla fall! Sen får vi se vad som händer. vet inte om det händer så mycket i ängelholm på valborg! får se vad det blir!

vet inte vad ja ska ha på mig heller. måste åka och handla mat också! men jaja det gör ja sen när robin kommit hem! försökte att vila lite men telefonen gick i ett, så ja gav upp! Haha.. är ledig i morgon! Underbart! har jobbat mycket nu och väldigt många morgonturer. typ bara morgonturer, så det har varit jobbigt. känner att ja är trött hela tiden!! men det blir nog bättre nu i maj hoppas ja!

ha en trevlig valborg och festa lagom!!

Goodbye!

torsdag!

blir ett snabbt inlägg bara.. ska snart ner till stan och luncha med emelie. har inte gjort mig i ordning än..
har så klart fastnat framför våra bästa år.. hatar mig själv när ja gör det.. hah men kan inte sluta! har i alla fall varit duktig och betalat räkningar och deklarerat till både mig och Robin nu! så nu va det gjort i alla fall!

igår va ja och tränade cirkelfys. första passet på tre veckor tror ja det va. har ju varit så förkyld. har inte släppt än riktigt men ja va tvungen nu.. va jobbigt så klart. vad annars!! sen åkte vi till josip och tittade på en duschkabin som vi ska köpa av honom. och så hade dom en studsmatta som vi kunde få köpa billigt; ) så den vill ja ha. bra träning att hoppa lite när det är fint väder; ) hihi!!  sen åkte vi till mamma och åt god mat som denise hade gjort!

ikväll är det jobb. så nu ska ja sätta fart! njut av det varma vädret som det skulle bli idag( ser dock väldigt molnigt och grått ut)

Goodbye!!

tisdag

känner mig lite bättre idag. hade ingen bra dag igår..

Har nu avklarat natten. det va kul att vara tillbaka på IVA. där va lugnt. va lite tufft vid 5 tiden att hålla sig vaken. men det gick!!
Nu har ja och älsklingen ätit lax och potatis! mums! ska snart se film. funnie people tror ja det blir. har inte sett den än..

Idag åkte Malin tillbaka till London: (( inte kul!! men vi ses snart igen gumman!!: ) fast det va en dramatisk helg så har det varit kul!!
nu ska ja ladda för 3 dagars jobb. ska bli skönt när ja väl är ledig.. och det är på lördag ) en dag.. alltid något!

Goodbye!!!

.........

känner mig deprimerad och ganska vädelös!!! någon som har något uppiggande att säga så uppskattas det väldigt mycket!!

måndag!

då va det måndag igen! helgen har varit roligt. i lördags va vi hos malins pappa på 50-års kalas! skulle egentligen inte vara där så länge men det va ju sååå roligt! det är jättekul med blandade åldrar! bästa festen på länge! synd bara att ja hade delad tur på söndagen! men det gick bra.

I natt ska ja jobba på intensiven i Hbg. båda kul och nervöst. känns som att ja har glömt en del sen ja va där sist. så hoppas inte på någon jätteakut situation även om det är det som är mest spännande. men kanske inte inatt.. haha.. 

I fredags fyllde ju farmor 80 år. vi gjorde ett album som hon blev väldigt glad över: ))



idag vet jag faktiskt inte alls vad jag ska göra! har tittat på tv nu och slappat lite: ) men ska väll vara ute lite i solen idag med katterna: )

Goodbye!!

Farmor 80 år!

idag fyller min söta farmor 80 år. vi va hos henne och sjöng kvart över 6 i morse innan jobbet. haha. hon blev glad i alla fall.. sen va ja på jobbet. härligt gäng idag så det va skönt för mår inte bra. denna jäkla förkylningen vill verkligen inte släppa. var på väg att bli bra med så kommer det tillbaka igen; / segt som faaaaaaan!!men jag mår i alla fall bättre idag än vad ja gjorde igår.

vi har haft kalas hemma hos oss för farmor nu. dom kom vid 5 tiden så åt vi rostbiff, potatissallad och sallad. mycket gott. sen hade farmor bakat en god tårta! Mums! kaloribomb! sen stannade familjen och markus kvar och drack och snackade... sen kom mammas och pappas komisar förbi en sväng! nu har alla gått hem och ja ska snart lägga mig för att sova! Jobb i morgon till halv två! usch vill inte alls. inte kul att jobba när man inte mår bra. men ja måååste! känner ännu mindre för delad tur på söndag men ja måste väll det också! bara ja pallar! ska jobba natt natten till tisdag på IVA! har inte jobbat natt på ett tag nu så vi får se hur det går! men först fokusera på att bli frisk!!

imorgon kväll är det stimmoträff!: ) Nice att hela gänget är samlat igen. även om det bara är för helgen så får man passa på att njuta!!; )

Sov gott!
Goodbye!

snart.. snart.. snart!!

snart kommer dom: ) woohohoo!! hoppas ja på i alla fall! sitter och väntar på att ja ska hämta dom nu. men har blivit en del förseningar! men om man väntar på något så roligt så är det värt det!!: ))

snaaaaart!!!: )

måndag!

ja det där med rubriker är inte min starka sida! som ni kanske har märkt! Haha!

idag är jag glad! har inte kunnat skriva innan att emelie och otto va på väg hem eftersom det va hemligt. men nu kan ja göra det! dom har ju varit i thailand ett tag nu och skulle mellanlanda i London. Det blev lite längre än så. haha. för den jäkla vulkanen! så nu ska dom ta bussen hem ikväll så att dom är hemma i morgon! det ska bli såå roligt att träffa henne igen! det är jobbigt när en så bra vän är så långt borta!!

nu kommer snart josse hit: ) se om vi kan sitta ute i solen lite! ja måste verkligen köpa utemöbler. men det är ju så dyrt! vill ha ett bord där man kan sitta många. och så ska det ju gärna vara snyggt också!! tipsa gärna om ni vet något!: )

ja och josse ska sen ner till stan och träffa karro och Emma!

igårkväll va denise, johan & Sanna här och åt lasange! gott va det! haha. sen fick Robin ett sådant skattanfall. haha har aldrig sett honom skratta så mycket. så det blev bara en massa skratt till slut! sen kolla vi johan glans och då blev det ju ännu mer skratt! Han är grym!!

lördagskvällen hos malin va rolig! : ) vi va hemma hos malin och spelade spel, snackade och drack gott )) sen drog vi till Nicks ett tag och sedan B-hof! sen sov josip här och vi satt uppe och snackade skit ett tag ) haha!

nä nu ska ja fixa till mig lite innan josse kommer!!

Goodbye!

lördagsmorgon!

klockan är halv 11 och vi ska snart äta frukost: ) vaknade av att nikita kom och kelade. hon spinner alltid! räcker med att man tittar på henne ibland. så ska hon alltid ligga mellan oss. så mysigt! hon är en riktigt liten söt katt. Tequila är också söt men hon är en lite bitch. hon vet man inte alltid var man har. fast mot mig är hon nästan alltid väldigt go och kelen. men inte när andra klappar henne! mina små sötnosar!:  )




jag vill passa på att gratta malin M som fyller år i dag! så stort grattis till dig gumman!!!: )
ikväll blir det fest hos malin! så nu ska ja snart ut och fixa present!:P
tänkte sticka en runda till Robins mamma idag också. va längesen vi va där. sen får vi se vad vi mer hittar på.
ska träffa tjejerna vid 5 för att fixa oss och lite sådant; ) skojjigt!!!tycker bara att det är synd att emelie och Malin L inte kan vara med!! Men det ska vi ta igen sen när ni kommer hem!!!

nä nu får ja nog gå och göra frukost. har väntat ut robin lite nu och se om han skulle göra det;  haha men det hände inte så mycket! så ja får väl ta tag i det! )

ha en trevlig helg allihopa!!

Goodbye!!

jaha.....

så va det med det roliga.. haha det sket sig. men får ta det en annan dag, snart hoppas ja!!!; )

en bra sak är att josse är hemma pga det jäkla vulkanutbrottet!; ) tycker synd om dig gumman men kul att vi får träffa dig!! så i morgon blir det en runda till systemet och sen får vi se vad vi mer hittar på! :D

ikväll har vi grillat grillspett och majskolvar! mumsigt. denisenfisen va här och åt!!: )
ska upp och jobba i morgon bitti också, fjäde morgonen på rad! det går ju men man känner sig ganska trött när man inte är så van vid det. 
Har faktiskt också varit duktig och klippt rosorna på tomten, och lite andra saker som ja inte har en aning om vad det är. haha. ska bli kul i sommar att se vad som finns här!
Nu ska ja snart skypa med tjejerna!!: ))

Goodbye!!

Woohooo

denna dagen har ja längtar efter länge nu känns det som!! men vad det får ni veta nästa gång ja skriver! :) men kul ska det bli!!  ))

partybilder!

         


       

 

                                         

              

                              

    

         

                         

            


haha en massa roliga och sjuka bilder. slutet vet de fan vad vi höll på med men kul va det!! tack tjejer för en rolig kväll!!

nikita <3

här kommer lite blandade på älskade Nikita!: )



Nikita ute i solen!


Mycket spännande saker!


sen kom en hund och hälsade på, inte så populärt av nikita då hon
 knappt vågade sig ut sen!haha


trött efter en dag ute


sweetie!

lite bilder på tequila kommer en annan dag! :D älskar mina små tjejer så mycket.

nu har ja kommit hem från jobbet. halsen är lite bättre idag. men har en fruktansvärd hosta bara. men vi va ett härligt gäng som jobbade idag så det va kul!
ikväll ska vi ut och se ÄFF- Hammarby. haha hoppas ÄFF vinner nu! ) sista dagen som karro är hemma så vi vill ju träffa henne såklart!!

goodbye!




söndag!

precis hemkommen efter en skön promenad på stranden med Robin,kotten,josip,lenny och emma! så skönt väder det är. min röst idag är helt kass. tappar den emellanåt. vi får se hur det går att jobba i morgon. ingen av tanterna som kommer att höra vad ja säger. haha!

igår va vi hemma hos emma och hade det jättekul! :) festade och spelade spel! va i stan ett litet tag sen drog vi ner till bahnhof och dansade loss! :)
idag sov ja till 12. härligt! då stack vi till farmor för en god söndagsmiddag. sen åkte vi en snabb runda till väla. robiln ville ha en tjocktröja som han hittade och ja skulle ha leggins. så gick ja in på Gina(såklart) så hittar ja en jättefin klänning. blommor, vad annars! haha. så kunde ja inte bestämma mig mellan den rosa eller blå.. och det är ju det som är så sjukt bra med gina.. man kan köpa båda!vilket ja gjorde! så en ska ja nog ha på mig på lördag när malin ska ha födelsedagsfest! skönt att veta i tid för en gångs skull!

har även kollat hockey på tv. rögle gick ju ner från elitserien. sopor!: )
nu blir det slappa framför tv:n ett tag!
Goodbye!

party!! : )



nu blir det middag/fest med Emma, Josse,Karro, Malin & Benson: ))
bara Malin L och Emelie i stimmo som saknas!Men snart är ni också här!!: ))

ledig helg!

dunderförkyld, ska göra något ja VERKLIGEN inte vill idag, missar den härliga vårsolen men livet är underbart ändå! Karro är hemma!!: D
igår va vi och fikade i stan!jättekul att träffas igen. ikväll blir det middag och party!; )
har en sak till som ja ser fram emot väldigt mycket nästa vecka; )men det är en hemlighet ett tag till!fast ni många av er som läser här vet nog redan vad ja menar! nä nu ska ja faktiskt klä på mig ordentligt och vara ute i solen några minuter ialla fall! tar med mig nikita så att hon får springa lite! så kul att se henne springa ute!!

ha en bra vårdag!
Goodbye!

onsdag!

precis hemkommen från cirkelfys på friskis.. herrejääääklar vad det kändes jobbigt idag. haha.. helt slut i kroppen! men det är en sådan underbar känsla i kroppen när man knappt orkar lyfta vattenflaskan efteråt; ) fattar inte vad det va som va så speciellt jobbigt denna gången men något va det! kan vara att ja käkade 13 köttbullar på jobbet; ) haha.. ja och emma hade köttbullstävling! ja va säker på att ja skulle vinna för ja är inte dålig på att äta! haha.. men emma åt faan 20 st! fattar inte det. ja va helt proppmätt efter "bara" 13!! så ja förlorade..

idag har våren varit framme igen. fick skrapa rutan i morse men när ja kom hem från jobb satt ja ute i linne! wonderfuuuullll!! Nikita sprang ute i två timmar medan ja planterade lite blommor och njöt av solen! så kul att se henne springa ute. hon va jätteduktig. höll sig på tomten nästan hela tiden!

nu ska ja se anna anka och sen andra avenyn! work tomorrow!

goodbye!

tisdag

började dagen med ett skivstångspass på friskis. skönt att komma upp i tid och ha träningen avklarad. efter det har ja inte gjort mycket egentligen! haha... somnade till någon timme igen och har ätit och handlat lite. men inte mer än så. det är så skönt att ha en dag för sig själv och inte göra något alls(ibland)!
 
ikväll blir det nog kolla rögle. peder och robin skulle dit så tänkte ja hänga på! Benson joinar nog också hoppas ja; ))



hittade en bild som ja inte sett på länge! haha alla ser ganska
 sledna ut! studenten -09

glad påsk!

Glad påsk till er alla!; )

helgen har varit bra! Jobbar fredag & lördag. josse och josip kom hit i går och grillade och spelade spel. ja och josse vann ganska stort! )sen drack vi lite grann och snackade skit! drog ut en runda till nicks. mycket folk så alla kom inte in. sen skulle några till b-hof så vi drog också dit! vilket ja är glad för,för det va mycket folk för en gångs skull. fick stå i kö tillochmed!! josse tappade sin bricka så någon idiot hade hämtat ut jackan. varför lämnar man bara inte in den istället för att sno sakerna! så jävla irriterande!!
ja,robin & josip tog taxi hem i kylan och hämtade lite mat! sen somnade ja direkt. supertrött!!

vaknade vid halv 11 i morse och då va det bara att gå upp och baka direkt. Robins släkt va här idag och fikade så ja hade bakat kladdkaka. den ena blev god men den andra va lite för okladdig. haha.. men men smakade bra ändå! nu har alla gått och vi är helt slut båda två! ska ta en dusch snart och sen bädda ner mig i soffan framför en bra film! )

ja & josse ringde till malin och karro igår! så kul att snacka!; ) lääängtar! men nästa helg kommer Karro hem!; )) woohhoooo! och ja är ledig hela helgen! ska bli kul att träffas igen efter ett antal månader!
i morgon jobbar ja kväll. är sen ledig på tisdag! och jaa.. vilket underbart väder det va igår!!; )))))

Goodbye!
RSS 2.0