uppdatering

ja då har jag varit dålig igen på att blogga. haha. jag får väl sammanfatta vad som har hänt. jag är ju tillbaka på vikoriagården nu. går bra men känns lite konstigt att gå från IVA till vårdboende. men det ska nog bli bra.
karro har åkt till London nu. är tomt här hemma. snart åker malin L också dit: / och emelie åker till thailand nästa onsdag. och emma åker i mars. josse åker också men inte lika länge ;)) alla ska iväg och resa. tycker dom gör rätt i det men det är tufft att vara kvar hemma när alla åker bort. är glad att jag har några kompisar kvar här hemma i alla fall! vet inte vad jag skulle gjort annars! 
jag och Malin M va ju i stockholm förra helgen. va riktigt kul! trevligt att umgås och komma ifrån ängelholm lite. vi festade, shoppade och slappade lite också! vi va dock väldigt dåliga på att fota. har kanske 3 suddiga bilder eller något; ) haha!!

här hemma händer det lite saker också. robin hade tapetserat i matsalsrummet när jag kom hem! en ängel är han!! vi har även målat klart i sovrummet nu. benson hjälpte mig bra där ;) och josse hjälpte mig att välja färg! tack till er båda! så nu ska vi måla taket där också sen är målningen helt klar! vill även ha denna sängen där :)



så om någon vill ha en 180 sängstomme så säg till! ) ni får den till ett bra pris med lådor och allt! ca pris 1500 :-

ja bara säg till! ska montera ner den idag tror jag då den måste ut ur sovrummet när vi ska måla taket!

annars händer det nog inte så mycket. har kommit igång med träningen igen vilket är väldigt skönt!va på skivstång/spin igår med emelie. skönt! får se om det blir spin medel idag eller jobba hemma. tänkte ha god mat i dag i alla fall;) rotfrukter i ugn och något gott kött och god sallad till:  ) nä nu ska ja tvätta, diska och fixa i sovrummet!
Good bye!!

RSS 2.0