dan före den stora dagen!

och jag gjorde det igen, raderade allt jag skrev!! tappar suget på att skriva om det! så korta drag nu igen!
*ska bli så mysigt att få fira alicias första jul!!
*är tacksam över att vi kan slå ihop våra familjer och fira jul tillsammans!
*är jävligt bitter över att jag är på jobb hela detta dygnet, men goa pengar som jag behöver
*alicia och jag har åkt på förkylning, hoppas hon blir bra snart!

så det va stora drag av allt intressant jag skrev haha! snart julafton och jag blir som ett barn igen, även i år när jag är mamma!:)

tårar av glädje

så gjorde jag misstaget igen att råka radera all text innan ja publicera det.. suck! så nu kommer en förkortning av allt jag skrev!
igår gick alicia över 40 steg flera gånger och gick dit hon ville istället för mellan oss hela tiden. och i morse släppte jag henne så fortsatte hon att gå istället för att börja krypa istället som hon gjort innan.. glädjen av att se sin dotter gå omkring är otrolig, blev helt tårögd! man blir så stolt över alla framsteg som sker.

idag blir det en tripp till väla med robin och benson för att fixa julklappar!:)

lucia

åh vad det är svårt att blogga nu... man har aldrig tid att få sitta o skriva i lugn o ro.. bara när hon sover men då brukar ja göra så mycket annat eller bara vila själv! men nu sover hon i min famn o vaknar när jag ska lägga ner henne så hon får sova hos mig och jag blir tvungen o ta en paus vilket är skönt:)
det händer så mycket med alicia nu. hon uppfattar allt man säger! hon har nu tre tänder på gång, två där uppe och en där nere.
om en vecka går robin på pappaledighet och ska va hemma till den 3 februari. så skönt det ska bli att dom får tillbringa lite tid tillsammans och jag får lite avlastning. dock måste jag ju börja jobba för att det ekonomiskt ska kunna gå runt. så idag var jag och träffade en och pratade om ett jobb.. ska gå bredvid på fredag och jobba mitt första pass den 23:e. ska då jobba ett dygn och kommer gå av på julaftonsmorgon.. kommer längta hem så mycket men det är välbehövliga pengar. sen får vi se hur mycket jobb det blir av det hela. men skönt att jag fått något i alla fall!

nu börjar helgen och jag känner på mig att den kommer bli riktigt bra tillsammans med min familj och fina vänner! <3

lördag

klockan är över elva och älsklingen min håller fortfarande på att kakla i köket. han är så duktig som orkar hela tiden och jag måste tvinga honom till att ta pauser. jag hade velat hjälpa till och gjorde ett försök när alicia hade somnat men jag är så trött! känner mig helt slutkörd så jag bäddade ner mig i soffan till en film. så hemskt det låter när robin kämpar på men jag orkar inte dygnet runt..
alicia är just nu inne i en intentiv period
. hon är verkligen överallt och man måste vara uppmärksam precis hela tiden. att sitta still är inte kul så man får inte mycket gjort, ibland inget alls.. vet inte hur många saker jag börjat på senaste tiden som tar superlång tid eller får fortsätta med nästa dag för att det inte går att få det gjort.. får se om jag kan få någon timme i morgon bara till att städa.
jag har i alla fall varit lite duktig idag. ja satte upp en fönsterbräda och någon list. och röjt lite.. så mycket hann jag med idag. jo sen var vi ju på frukost med robins familj i morse:) nu tänkte ja försöka få med robin till att krypa ner i sängen och få några timmars sömn:)

julshow

en liten sen rapport om hur vår helg såg ut.. vi åkte ner till malmö på lördagsmorgonen för att gå på julshow på kvällen med robins firma. på dagen shoppade vi (robin) och åt lunch innan det var dax att träffa gänget. julshowen riktigt grym med artister som darin, timbuktu, agnes, Lasse berghagen, jill Jonsson,brolle. ja det va Jättebra helt enkelt och den kan jag absolut rekomendera och tänka mig gå på fler gånger! lagom fulla o glada gick vi till hotellet och sov gott till nio tiden. åt god frukost och sen åkte vi hem och lilla alicia fick hur många pussar som helst under hela söndagen!! vi gick även ner en sväng på julskyltningen på söndagen.

dessa senaste dagarna har vi haft ddt väldigt lugnt vilket har varit välbehövligt. har försökt att inte boka in något och det har varit skönt.
nu sover loppan och jag ska ta o beställa lite julkort!:)
RSS 2.0