Alicia<3

nu har vi kommit hem med vår lilla tjej! Helt ofattbart. Sedan jag sist skrev så har vi fått en dotter.. Kan ni fatta?! En dotter!! Här har man gått och undrat vad det är för något som gömt sig i magen och helt plötsligt så har man henne i sin famn! Det är så ofattbart och jag är nog fortfarande i lite chock! Hon är helt perfekt och vi kunde inte varit lyckligare. Känns som att jag skulle kunna skriva i evigheter om vad vi varit med om under dessa dagar men just nu orkar jag inte. Nu vill jag bara mysa med mina älsklingar och det är underbart att vara hemma hos mogge igen!

Ett superstort tack till alla som har gratulerat oss och för alla fina ord! Det värmer mycket! Tiden har sprungit iväg
Så har inte kunnat prata med någon känns det som men snart har vi nog kommit in i vardagen och hunnit träffa många av er. Vi tar det gärna lite lugnt nu men ser fram emot besök när vi vilat upp oss lite:)

Bf+8

En ny vecka och förhoppningsvis veckan då vi får träffa vår älskling! <3

Söndag

Jäkla skit. Nu försvann mitt blogginlägg igen! Måste lära mig att kopiera det!! Får bli en förkortad version nu:)

Här har vi vaknat upp till en lugn och skön söndag. Igår blev vi bortskämda av mina föräldrar som lagade ryggbiff, hasselbackspotatis?, flamberad sås och massa goda tillbehör! Inte helt fel, speciellt när man är så trött som jag va igår. Tack till mina underbara föräldrar!!

40+5

Nu är vi hemma igen efter en stressig dag. Besöket på förlossningen var bra. Blodtrycket va bra och jag fick ligga med ctg en stund. Bebisen verkar ha det bra i magen fortfarande vilket ju är skönt! Så jag blev hemskickad igen och ska på koll på tisdag igen. Ska bara tänka på att ta det lugnt.därför ska jag nu lyssna på min kropp och inta soffläge en stund efter en hektisk dag. Har haft det lugnt hela veckan men så kommer allt på en gång och jag orkar inte som förr..

Koll

Nu ska vi snart in på en koll på förlossningen. Är faktiskt lite nervös. Jag har bara antagit att det ska se bra ut och inte blivit värre. Men har inte riktigt tänkt tanken på vad som händer om det blivit värre. Men det får jag ta då i så fall. Känns lite tråkigt att åka in till förlossningen utan att det är något på g. Man har ju tänkt att när man väl kommer dit så är det dax. Men den dagen kommer den också:)

Igår blev det kvällsmys med Robins syskon. Lugn o skön fredagskväll och det va skönt att komma utanför huset lite:)

Bristningar

Ja va ganska rädd för att få bristningar i början. Visste att jag har lätt för att få det då ja fick lite när jag tränade mycket. Så började det så smått dyka upp lite bristningar på magen men jag har faktiskt inte brytt mig så mycket som jag trodde. Klart att det är tråkigt och inte så snyggt, hade gärna varit ute. Men det är inget jag tänker beklaga mig över. Det är ingenting som gör ont eller som påverkar mitt liv. Nu har jag fått en del som jag kommer få leva med livet ut. Men vad gör de.. Jag ska bara leva ett vanligt svensson liv och inte vara någon supermodell direkt. Det kommer alltid påminna mig om graviditeten och så får det vara! Det finns mycket värre saker i livet som man kan klaga över så det här tänker jag bara acceptera:)

Nu ska jag hoppa in i duschen sen förtjänar jag att lägga mig i sängen och vila en stund. Har haft framme dammsugaren och städat hela soffan, mattan, gardinerna så nu känns vardagsrummet och matsalsrummet fräscht och fint:) såg dock på mina fötter att dom va rätt svullna nu så jag bör nog vila lite. Måste ju ta det lugnt så inte blodtrycket stiger mer och jag riskerar att få havandeskapsförgiftning för det vill jag inte ha!

Ny energi

Klarade min stora tenta som vi hade!:):) riktigt skönt att ha den avklarad! Fick massa ny energi av att få bra besked och det behövde jag verkligen. Varit lite deprimerad i ett par dagar men det blir väll lätt så när man bara går hemma själv. Men nu är jag glad igen och hoppas att alla glädjehormoner startar igång förlossningen också så kommer jag vara helnöjd!:)
Nu ska jag fira detta idag så har bakat en kladdkaka så det blir fika när Robin slutat jobb! Har även fått röjt lite så det känns skönt!:)

Foglossning

Innan ja blev gravid visste jag knappt vad foglossning va. Men kan tala om att det är inget roligt alls.. Ja vaknar varje gång jag ska vända mig på natten av smärta. Men samtidigt är det värt all smärta i slutändan.
Nu har jag och mogge varit ute på en härlig promenad. Tänkte att jag skulle fixa lite här hemma idag. Ta undan alla skolsaker.. Sen får ja se vad jag mer hittar på. Får ta igen lite för min slappedag igår ju! Kanske bakar något tills älskling kommer hem:)

Otålig

Nä nu vill jag faktiskt att bebisen ska komma! Känner ingen mening med att bara gå att vänta nu när jag är ledig om dagarna. Är så irriterande att vara så nära men ändå så långt bort. Sitter och känner på en fot som sticker ut och känner varje rörelse,. Men ändå vet jag ingenting om denna personen än.
Blir ju inte lättare av alla som frågar hur det går.. Gör att tålamodet försvinner ännu mer faktiskt. Även om ni alla är gulliga som bryr er så får ni ursäkta men klart det är jobbigt att aldrig kunna få svara något annat.. Nu vågar ja knappt ringa någon för alla tror hela tiden att det hänt något. Så hör man besvikelsen i rösten när man säger att man bara ville säga hej! Haha men snaaart kan ja ringa ett roligt samtal till er:):)

Vilodag

Herregud vilken vilodag jag har haft. Legat i soffan hela dagen i stort sätt. Riktigt skönt! Mogge har nöjt sig fint med att få springa av sig på tomten än så länge så han har också varit trött. Annars måste man ju alltid ut med honom men inte ens det har jag gjort idag. Nästan så jag får dåligt samvete men så tänker jag efter och inser att det kommer dröja väldigt länge till jag kan ha en sådan dag igen. Så Robin får ta att jag inte gjort någon nytta:)

Annars har det inte hänt så mycket. Inga känningar och så där så ja går och väntar:) hoppas på att ja snart kan få säga något annat till alla som hör av sig o frågar om det hänt något. Alltid samma svar tyvärr.. Men den som väntar på något gott...:)

+2

Andra dagen på övertid och här har inte hänt något. Känns precis som vanligt och inga känningar än. När det väl händer något så kommer jag att uppdatera så fort jag orkar och har tid.
Har varit hos barnmorskan nu. Bebisen verkar ha det bra i alla fall. Mitt blodtryck hade ökat lite och jag hade blod och protein i urinen vilket ja inte brukar ha. Så ska till förlossningen på lördag för kontroll. Känns skönt att dom håller koll på en! Så nu ska jag se till att ta det lugnt och vila mycket. Inatt kunde jag sova hela natten utan att vakna. Underbart. Vaknade inte ens av Robins väckarklockor så tio i sju fick jag väcka honom!:) vi passar på att sova gott nu medan vi kan. Lär inte bli mycket vila sen har jag en känsla av:)

Övertid

Då är vi inne på den berömda och jobbiga övertiden.. Så jobbigt tycker dock inte jag att det är än så länge men skulle de gå någon vecka till så säger ja säkert annorlunda:) det som är jobbigt är att inte veta när det är dax. Hela tiden försöker man vara förberedd så gott det går ifall det skulle sätta igång.

Tog en "rask" promenad med mogge idag. Va riktigt skönt väder ute! Nu har jag ätit pannkakor och fruktsallad. Smarrigt!! Blir tills att lägga sig o vila ryggen en stund nu så får vi se vad eftermiddagen har att bjuda på:)

Bf

20 januari är kommen! Dagen vi väntat på i månader... Och ingen bebis är kommen. Nu går man verkligen in i väntans tider. Man kan inte planera något för hela tiden hoppas man att bebisen har kommit tills dess. Åhhh som jag längtar och jag har ju världens sämsta tålamod och har en förmåga att tjata sönder Robin när jag längtar efter något. Minsta lilla man känner att de gör ont eller spänner i magen så blir man glad. Kanske kan det vara ett tecken. Men icke.. Men nu vet vi att om två veckor ca så har vi vårt barn hos oss!

Under tiden vi väntar så passar vi på att njuta av tiden innan. Igår hade vi en dag tillsammans som va helt oplanerad. Även Robin kunde vara hemma och chilla utan att fixa med en massa. Så vi hade det bara bra och ja fick massage. Sen åkte vi ut till morfar:) på kvällen gick vi ut och åt på el greco. Gäller ju att passa på nu. Sen hyrde vi en film.. När två blir tre hette den. Tyckte det kunde vara passande. Den va dock inte så positiv alltid så hoppas inte det slutar så. Att kärleken alltid tar slut när man får barn typ! Vår kärlek kommer aldrig dö ut!

Min lilla älsklings mogge fyller år idag! Kan inte förstå att han är ett år redan. Så idag får vi ta och skämma bort honom lite;) går bra med hans mat nu. Har inte varit något mer som han reagerat märkvärt på mer än hans favoritben. Men han får andra ben så det går nog ingen nöd på honom inte!:) nu ska jag mysa med mina grabbar:)

Livet

Ta tillvara på varje dag ni har tillsammans med era nära och kära! En dag kan allt förändras utan förvarning...
Ord man bör tänka på lite oftare.

Nu drar jag iväg till väla med Olivia o lina. Ska vagga mig fram sakta men säkert;)

Surt

Att göra en läkemedelstenta med en gravidhjärna har jag nu insett inte fungerar. Man gör slarvfel och hjärnan hänger inte med riktigt.. Fick tillbaka tentan och hade ett fel.. Ett kommatecken som jag missat att skriva dit. Uträkningen är rätt, har bara slarvat med att skriva dit ett komma!! Va den lättaste uppgiften dessutom så skulle ju inte kuggat det så det var jäkligt klantigt gjort och nu får jag själv sota för det. Får se när jag tar och gör om den igen! Håll nu tummarna att hjärnan fungerade bättre på den stora tentan för den vill jag verkligen inte göra om!
Nu ska ja fortsätta lyssna på denna väldigt intressanta föreläsningen! Dock är det den sista så sen ska jag hem och njuta:):)

V.40

Har varit hos barnmorskan idag. Allt såg bra ut. Huvudet är fixerat och bebis redo för att komma. Fick en ny tid nästa tisdag. Hoppas dock på att detta var vårt sista besök men vi får se! Foglossningen har blivit så mycket värre och det gör riktigt ont. Va ute en timme i skogen o stranden i söndags med Robin, mamma och pappa.. Det gör jag inte om även om det va väldigt skönt när vi väl var ute.
I morgon ska jag ner till skolan för sista gången denna terminen. Är lite nervös och känns onödigt att åka ner men det är ju obligatoriskt så ja måste. Känns så konsigt att denna dagen har kommit redan. Har hela tiden tänkt på den sista dagen man ska ner till skolan och på hur nervös man kommer vara när det är så nära.. Och nu är den här. Men sen kan jag koppla av hela och hållet. Inga måsten! Bara va hemma med mogge, träffa vänner och familj, fixa hemma och säkerligen kommer ja testa massa saker för att få fart på det hela. Är dock rädd att dagarna kommer och gå så sakta framöver. Det har ju gått så fort fram till nu!

Fick även in en träff med Månsson och Lundberg idag. Välbehövligt att få träffa mina fina tjejer! Ni är underbara!

Det där med alkohol

Nä det klarar jag mig bra utan! Oväntat bra faktiskt. Trodde jag skulle sakna det mer än vad jag gjort. När jag plussade i början av sommaren så tänkte jag... " nu missar jag alla vinkvällar, en kall go öl en varm sommardag och alla sommarfester"... Icke! Den alkoholfria ölen smakade ju faktiskt bra så det funkar lika bra att ta en kall sådan. Vin är jag egentligen inte så glad för.. Cider är godare alkoholfri.. Drinkar också goda alkoholfria! Så jag klarar mig finfint!

Klart kommer jag dricka sen när det blir aktuellt igen.. Men inte alls på samma sätt och festlivet är inget jag saknar. Kan vara kul att gå ut och sitta och ta ett glas ibland men det kan man ju ändå göra. En fylla då och då kommer de säkert bli och då man kommer tåla mindre så blir man väll full på ingenting.

Nu kan jag äcklas av ordet full och bakis... Riktigt må illa när jag hör orden och när folk berättar om sina festhistorier som egentligen bara är väldigt äckliga att lyssna på. Känns som ett onödigt liv det som händer på fyllan.. Inte mycket bra saker händer då. Man hör vännerna berätta om festkvällen dom varit på kvällen innan.. I början kan ja känna mig lite utanför och tycka att jag saknar det. Men sen brukar det nästan alltid sluta med att jag tänker " Gud så skön kväll jag hade som slapp allt det där". Speciellt när man ser hur dåligt alla mår på söndagarna när jag är pigg o glad varje söndag!

Tänkte att jag skulle skriva av mig lite om detta ämnet då jag ofta får frågor om jag inte saknar alkoholen och festandet. Jag saknar att inte alltid bli medbjuden på festerna. För även om man är gravid så kan man vara med.. Annars saknar jag för tillfället inte det ett dugg! Trivs så bra med mitt liv och mår mycket bättre. Kroppen mår mycket bättre utan detta gift!
Hoppas ni känner likadant när ni är gravida och att det inte kommer vara jobbigt att va utan spriten. Men passa på och njut av era liv medan ni uppskattar det och tycker det är kul.. För man tröttnar nog faktiskt någongång. Men ta en vit helg ibland och njut av det för det är så underbart! Även om många redan gör det men vissa tycker ja festar hela tiden och jag förstår inte hur man orkar! Haha känner mig väldigt gammal och tråkig nu när jag skriver detta men så får det vara!

Snart startar vi ett nytt liv och inget gör mig så lycklig som det! bebis kom ut till din mamma och pappa nu för vi saknar och längtar efter dig något otroligt! <3

ledighet

underbart att vakna upp till en helt oplanerad dag. bara en dag för mig själv! lär inte komma så många av dessa dagarna framöver så man får ju passa på nu :) mogge ligger och tuggar på ett gammalt gosedjur så han är sysselsatt ett tag. jag har slängt in en maskin tvätt och ska städa undan lite.

vi har börjat ge mogge sin vanliga mat igen. i förgår fick han ett ben men efter det har han kliat sig väldigt mycket mer så nu får vi avvakta och se om det blir bättre igen. något är det nog som han inte tål riktigt så det blir inte lätt att lista ut vad det är.

äntligen är jag klar med allt plugg. om jag nu klarar tentorna såklart men de får jag ta då. så nu har jag tid över till lite andra saker. BB-väskan håller på att packas lite smått. idag är det endast nio dagar kvar. märker dock inte att något skulle vara pågång än. nu ska jag fortsätta njuta av egentid! :D

Önskemål

Jag vet inte hur man kommer och må efter förlossningen. Kanske kommer vara jättepigg och vill träffa alla tidigt eller vara helt färdig och bara mysa med min familj i lugn och ro. Det får vi se då. Men jag har en önskan.. När det väl är dax att ni ska komma och hälsa på. Va då ärliga om ni är förkylda eller inte mår så bra. Stanna då gärna hemma några dagar extra. Kommer ha gott om tid att träffa alla sen men jag vill gärna vara noga med detta i början. Det är den värsta perioden för rs- virus just nu och det hade varit så tråkigt om den lille blev sjuk för en sådan sak. Så därför ber jag er att respektera detta vilket jag hoppas att alla gör:) självklart kommer familjen få komma så snart som möjligt och hälsa på och mysa men familjen får faktiskt gå först. Och de är både min familj och Robins. Till resten hör jag av mig hur det känns och när ni kan komma!:)

Så nu har jag fått sagt det i alla fall så får vi se om någon läser det också:)

Vaknade vid fem tiden idag och va jättepigg. Har haft ont hela natten och en gång när ja skulle vända mig kändes det som att jag sprack där nere. Fogarna gör så ont så det är sjukt. Därför fick jag nog vid fem och kunde inte somna om förrens vid halv åtta tiden igen. Nu ska jag gå upp och leka av mogge så mycket jag orkar sen ner till Malmö.

Nästa söndag

Helt sjukt!! När folk frågar mig när det är dax blir svaret nu "nästa söndag är det beräknat". Det känns så konstigt att inte längre behöva säga, nästa år, i januari eller den 20:e utan jag kan faktiskt svara helt enkelt nästa söndag. Snart till och med på söndag!:) och kanske även snart förra söndagen vem vet! För min del hade den 17:e varit en perfekt dag att titta ut på:)

Blev ett besök hos barnmorskan idag. Tanken va att jag bara skulle få akupunktur men de hade hon missat så ja fick hela undersökningen också. Ja klagar inte, är ju alltid skönt att kolla så allt är bra vilket det va. Hon kände extra mycket på magen idag hur bebisen låg och nu va huvudet fixerat så den förbereder sig:) fick även testa lite mer nålar på akupunkturen men jag har riktigt ont i fogarna ikväll. Nästan värre än vanligt men de kan ju ha andra orsaker. Så det blev två panodil idag för att orka ta en dusch. Nu är plugget gjort, duschen avklarad så nu är det bara chill resten av kvällen. I morgon blir det Malmö och sista examinationen! Gissa om det ska bli skönt!

Hann även med en fika med Emelie och Malin idag:) i morgon kommer emma hem så då blir det mer tjejträff:) skönt att kunna ha lite tid över för att vara social!:)

vardag igen!

idag började Robin jobba igen efter att ha varit hemma i ett par veckor. har varit så härligt att han varit hemma med oss och vi har haft det riktigt bra. har så klart varit till stor hjälp för min del när ja haft så mycket plugg men nu får jag klara mig själv ett tag igen.
i morgon ska jag ner till Malmö och ha en slags grupptentamen. har försökt plugga och läsa idag men är precis som att det inte går in. har en del andra saker att tänka på och det märks. sen har jag liknande examination på torsdag sen är det endast en sak kvar och den tror jag inte att jag behöver plugga till. så på torsdag ska jag försöka att få igång det hela lite och se om något fungerar så man kan tjuvstarta förlossningen :D vill ju så gärna träffa min bebis nu och se vad det är för en som lurar inne i magen. samtidigt så blir det en konstig känsla när man tänker på att det kan starta nu. är jag verkligen helt redo? kommer ju sakna sparkarna i magen! ja jag har tusentals tankar som bara flyger omkring i huvudet och det är lite lätt att koncentrera sig på något annat än att förbereda sig.
Gud som jag längtar!! <3

Vecka 39

Nu är det bara två veckor kvar och nu räknar man med att förlossningen kan sätta igång närsom!:) dock går jag säkert över tiden en del men bara den vetenskapen att allt är klart och kan starta när man minst anar det är häftigt! Och det är väldigt svårt att tänka på annat just nu. Världens häftigaste resa är snart slut och jag påbörjar nästa spännande resa!

Nu ska jag upp och gosa med mogge. Han väckte oss vid nio idag med pussar i huvudet så bara tills att gå upp o ge mat:) vi ska till Ljungby och fira Olivia som har fyllt år:):) så blir lite mys med söte Phoenix idag!

Helg!

Tentan är avklarad! Skönt som f*n!:) sen får vi se hur den gick men nu slipper jag det i alla fall! Nu är de lördagmorgon och jag sitter med skolböckerna igen. Har examinationer på tisdag och torsdag så får börja plugga till det nu så tänkte Att jag skulle börja idag i alla fall. Robin är iväg och jobbar så då kan jag lika bra passa på:)

Blev en sväng till väla igår. Robin hittade ett par skor och ja skulle kolla på amningsbehåar. De va ingen rolig shopping.. Varför ska alla vara skitfula, små och tantiga?? Hittade en mjukisbehå jag kan ha när jag är hemma bara sen ska jag köpa mig en ordentlig senare. Blev även ett amningslinne. Kanske kan vara skönt att ha. Så nu är jag lite mer förberedd. Dock är inte den där bb-väskan packad än. Blir bara inte av men idag kanske:)

Igår kunde ja va lite social igen!:) blev en myskväll med Maria, Malin och gustav. Åt pizza och snackade ikapp lite! Ber om ursäkt till alla vänner att jag varit så osocial sista tiden men är tvungen att fixa med skolan för de kommer ja inte ha tid till sen. Så det hoppas jag att ni förstår:):)

Akupunktur

De har jag fått idag! Så nu hoppas jag att det gör lite nytta. Började bara med några nålar så ska tillbaka på onsdag och köra en behandling till. Gjorde inte alls så ont som jag trodde. Var lite obehagligt när hon snurrade på nålarna men annars gick det bra.

Gjorde även de vanliga undersökningarna hos barnmorskan och allt såg bra ut. Hjärtljuden låg på 150 idag och när hon lyssnade så fick hon sig några rejäla sparkar. Även hon verkade tycka att jag såg liten ut för att bara i vecka 38 men magmåttet säger annat för där ligger ja på den övre kurvan. Så kanske blir en stor bebis! Hade ju inte förvånat mig så som den tar av min energi:) jag äter dock inte alls så mycket som man bör göra nu i slutet. Försöker att få i mig lite mellanmål men ja glömmer det så lätt. Choklad däremot är något som är väldigt gott för tillfället! Svårt att stå emot!

Nu ska jag ta tag i plugget igen. Råkade visst somna en timme:/ i morgon klockan åtta så är de dax för tentan så håll era tummar för mig är ni snälla!!!:)

Kärlek

Robin är ju världens bästa!! Nu när jag har fullt upp med plugget så fixar han och donar med allt! Han städar, handlar, lagar mat och kommer o serverar när jag sitter med böckerna för att jag inte ska glömma och äta, och tar superbra hand om mogge! Är så skönt att kunna fokusera på det man ska utan en massa avbrott hela tiden. Han är guld värd!

Nu är jag klar med mina sammanfattningar och har nu en dag på mig att gå igenom dom. När ja skrev ut det så fick jag en chock över hur mycket papper det va. Är som en tjock bok ju!! Så klarar jag denna tentan så kommer jag bli överlycklig men räknar verkligen inte med det! Längtar till jag kan vara hemma och gosa med bebis utan massa plugg:)

Här är en bild på sammanfattningarna.. Kanske inte går o se riktigt

Oro

Kom helt plötsligt på att det varit väldigt lugnt i magen idag. Har pluggat mycket och den brukar alltid hålla igång bra då. Men inte idag. Så ja började känna efter mer men inga livliga rörelser direkt. Ringde förlossningen och fick lite tips. Efter 20 min började det böka där inne och jag blev lugnare. Är klart lite orolig men den har nog bara en vilodag. Men eftersom jag själv mått så dåligt idag så steg oron då jag inte vet varför jag mått dåligt. Nu känner ja mig bättre och lugnare så hoppas det håller i sig:)

2013

då var det nya året här. ska bli spännande och se vad det har att erbjuda. eventuellt så är månaden kommen då vi kommer få träffa vår bebis för första gången! kan ju bli ett februaribarn också även om vi hoppas att den vill komma ut innan dess :) nu går vi in i den "tunga" perioden som Robin säger. tiden har ju gått så snabbt nu över jul och nyår och nu kommer januari som vanligtvis brukar vara väldigt lång och seg. att då gå i väntans tider kan nog kännas som en evighet men då hinner vi förbereda oss så mycket som möjligt i alla fall!

nyårsafton blev väldigt lyckat. blev jättegod mat och härligt sällskap. lagom lugnt och skönt för en höggravid tjej!: D tyckte det va kul att fira med Robins familj. annars firar man alltid nyår ute på stan med kompisarna och är litta lullig :D för en gångs skull kunde jag se raketerna och bara vara! Mogge va jätteduktig. Han va en aning rädd men vi stod alla utanför dörren och hade den öppen så han kunde va med om han ville. och han stod i dörröppningen och tittade och vågade sig ut ibland och få lite kel och godis innan han sprang tillbaka till dörröppningen och undrade vad tusan vi höll på med! dock ville han inte va ute själv idag riktigt så vi får ta det sakta men säkert så han känner sig trygg. är ju jätteviktigt hur dom reagerar i början så att han inte ska vara jätterädd hela livet. vi försöker att inte göra någon stor sak av det så han ser på oss att det inte är något farligt. kl 11 vaknade jag och kollade på mina trötta killar. helt utslagna båda två. så till alla er som sa innan vi skaffade hund att nu är det slut på sovmorgonen och allt sådan. Icke! här får man väcka sin hund 11 på morgonen för att ja tycker att de är dax för honom att äta o kissa! : )

Lille söte Phoenix va ju med igår! ja blir helt kär när ja ser den lille killen. hur söt kan man vara egentligen?! :) han somnade gott i min famn för en stund och han får mig verkligen bara att längta mer och mer efter vår lilla krabat! :D

nu ska jag återgå till mitt pluggande... går så där då jag inte mår bra alls idag. lite orättvist tycker ja det är när jag är den som är nykter men ändå vaknar och mår skit. ont i huvudet, illamående, fryser och allmänt kass och robin mår toppen!
ja just de.. igår när vi gick och la oss så tyckte ja nog att ryggen inte va så bra och hade ganska ont. robin skulle gå ner och fixa något och under tiden skulle ja bara vända över på sidan från ryggläge.. haha jo där fick ja. kom ingenstans och hela svanken låste sig o strålade ut smärta vid minsta rörelse.. så när robin kom tillbaka hittade han en strandad flodhäst gråtandes i sängen. känner sig lagom charmig då! tror det tog mig tio min innan jag hittade ett läge jag kunde ligga och det va med mycket hjälp från älsklingen. snacka om att ja längtar efter en kropp utan alla krämpor!
RSS 2.0