tack!

herregud med saker och pengar loppan fick idag! tack till alla som kom idag eller som firat henne på annat sätt! vi kommer alltid minnas hennes första kalas. hon höll låda och trivdes med att vara i centrum. fick en söt liten film där hon får alla till att skratta! härliga underbara unge, har så svårt att fatta att du verkligen är vår!
blir någon sugen på tårta så har vi gott om i alla fall!!:) jag får lägga upp lite bilder sen, fick dock inte så många bra då hon var överallt hela tiden! så har ni som var med någon bra så får ni gärna skicka den:)

1-års kalas

åh i morgon är det dax.. vår dotter fyller snart 1 år och vi ska anordna vårt första barnkalas! var tog detta året vägen?? det har i alla fall varit fullt med lycka och kärlek och det är säkert därför det sprungit iväg:)
så idag har jag bakat tårtor inför kalaset. har inte orkat göra allt för mycket men det blir säkert bra ändå:) är många som kommer för att fira lilla loppan och då är det mest släkt som vi fick prioritera att bjuda men även några vänner såklart:)
alicia får en egen banantårta, japp jag har gjort en tårta med banan!!! jag som hatar att bara hålla i en banan. men för henne gör jag allt och nu hittade jag ett tårt recept utan socker till henne. jag tycker fortfarande det känns väldigt onödigt att proppa i dom socker även om hon ibland får smaka saker med socker i, men då är det små mängder. är skillnad på att smaka och på att äta. så nu hoppas jag att hon gillar tårtan! vi "vuxna" får en sockertårta utan banan tack och lov!:)

nu tror jag att jag hörde sängen kalla på mig:)

stolt över min bästis!!

idag tog malin sin examen som sjuksköterska!!! grattis igen gumman min! jag kan inte förstå att hon nu är klar och ska flytta upp till Stockholm och börja jobba där och äntligen få flytta ihop med sin linus. som detta par har kämpat på i månader och år för att få bo tillsammans och nu äntligen kan dom det! är så imponerad över att ni har hållit ihop hela tiden och ni är så fina tillsammans. jag kan ju inte neka att jag är avundsjuk att hon är färdig med samma utbildning som jag vill medan jag har lååångt kvar:)
du kommer vara en helt fantastisk sjuksköterska och alla patienter och kollegor har tur som får ha dig vid deras sida! blir jag någongång sjuk så är det en sådan person som dig som jag hade velat ska ta hand om mig. lycka till med jobb och Stockholmslivet!
kommer nog bli en del stockholmsweekend för fy satan vad jag kommer att sakna dig!
all kärlek till dig malin <3




glömde bilderna

















bad

i natt låg jag och ftös hela natten och mådde dåligt. trodde att de va magsjuka på g när jag vaknade i morse men när jag hade gått upp mådde jag bra igen vilket var väldigt skönt:) så vi åkte till Laholm med malin och badade lite:) är så mysigt att komma iväg på sådana saker och robin tyckte det var roligt att få se henne i ett badhus:) där var faktiskt väldigt bra för små barn så dit kan jag åka igen. dock är det roliga för oss "vuxna" på sannarpsbadet. får se vad vi provar på nästa gång!
när vi kom hem hade snön lagt sig så vi tog mogge på en promenad och alicia fick åka i sin pulka! hon ser så söt ut i den!:) lite obehagligt i början men sen verkade hon tycka om det;)
nu är man så där seg som man är efter att ha badat så vi kollar bara på tv i soffan innan det är läggdax! i morgon kommer äntligen olivia och phoenix hem, ska bli mysigt att få träffa dom lite så kusinerna får leka!;)

söndagsmorgon

vid sex tiden vaknade loppan och sen kom hon aldrig till ro utan kl 7 var det bara tills att gå upp. jag är så trött men vill ändå få ge robin lite sovmorgon! när han vaknar till kommer jag nog gå och lägga mig igen! då är det skönt med dagar man inte har något planerat utan tar det som det kommer:) jag hamnade nu i soffan med mogges huvud i mitt knä och håller koll på alicia medan hon far runt:)
igår va familjen här på mat och kollade film, lugn och skön lördagskväll med dom man älskar <3

lördag hela veckan

här hemma är ju robin pappaledig. tanken var att jag skulle jobba och jag har tagit två pass o har tre dygn nästa vecka.. skulle blivit mycket mer men har och är förkyld så har inte fått vara på det stället då personen är infektionskänslig. så det har varit lugnt och skönt nu. det är verkligen helt underbart att ha robin hemma och kunna spendera dagarna tillsammans. nu är det bara någon månad men vi ska njuta fullt ut!! underbart att kunna få sovmorgon lite då och då eller att bara sätta sig och ha avlösning och inte själv behöva springa hela tiden. nu har hon precis somnat och klockan är halv elva. så pigg i kväll och har inte gått att få henne och somna!
igår var jag nere i Malmö och kollade brudklänningar med malin emma och malin. mysigt men fick jäkligt dåligt bemötande i första affären så vi gick! hur den butiken kan gå runt undrar jag verkligen för dom va inte trevliga alls!!!

i morgon hade vi tänkt åka och bada på något äventyrsbad men väntar nog till nästa vecka kanske. får se vad morgondagen bjuder på men får försöka komma iväg och träna något i alla fall. vi har varit duktiga pch gått mycket men de sista dagarna har jag bara inte orkat! vädret har ju inte inspirerat precis!!

nu ska jag också krypa ner i sängen som jag har velat göra sedan kl 8!:) nattinatti!

2014

först vill jag säga stort grattis till benson som fyller år idag <3

nu är 2014 här.. 2013 var mitt absolut bästa år bortsett från en del svårigheter och att jag förlorade min morfar! många vi kommer att sakna men samtidigt föddes en ny generation och detta fick oss att ta oss igenom det jobbiga.. vår underbara dotter kom till oss den 28:e januari och har snart förgyllt våra liv i ett år! som alla säger så springer tiden iväg och det gäller att njuta av varje ålder och ögonblick vilket vi verkligen gör. speciellt nu när robin är pappaledig också. så skönt det är att göra allt tillsammans och att dom två får mycket tid med varandra. tanken va att jag skulle jobba men har varit förkyld och har inte fått gå bredvid då så det får vi ta tag i så fort vi är bra igen!
alicia är verkligen full med bus nu och just nu är det att ge saker som gäller. hämtar en sak, lämnar den, tar tillbaka den och lämnar den igen.. om och om igen!!!:)
känner att blogga hinns inte med men jag ska ändå skriva så fort det går:)

nu har vi ett nytt år framför oss och det kommer också bli vääääldigt bra tror jag:) ska bli spännande och se alicia växa upp och sen händer säkert en del andra roligheter:) nu ska ja krypa ner i sängen och försöka spara detta inlägget vilket jag misslyckats med de senaste gångerna!











RSS 2.0