uppdatering

sitter på jobb nu.. klockan är 2 och har halva tiden kvar. en lugn och skön natt. men hade ju inte skafat att få lära sig något. men nu är ja så trött så nu fungerar min hjärna inte längre.; )

i söndags kom tjejerna hem och tittade film; ) sunes jul. mycket bra! Igår va ja på ullared (igen, fjärde gången på en och en halv månad tror ja)
gjorde av med ca 2000 kr... fynden kommer kanske upp på bild sen; )
idag har ja tapetserat väggen. det kommer komma bild. blev nöjd. fick även upp lite gardiner också!; ) skönt när det händer något. va inte så svårt med mönstertapet som ja trodde, ) inte denna i alla fall!

Ska jobba vidare nu!

hejsvej

Mys framför brasan )

äntligen har sotaren varit här och nu har vi tänt vår kamin; ) det blev väldigt mysigt. glad att vi rev väggen så vi kan njuta av brasan; )
idag har ja varit och tvättat hos mamma & pappa. har även läst lite i boken. läser stig larssons tredje bok. luftslottet som sprängdes. än så länge är den bra )
nu har vi precis ätit. ska hoppa in i duschen snart. i morgon är det utbildningsdag på jobbet. sen ska ja träffa malin och Benson; ) ska bli trevligt!idag kom även klänningen som ja beställde; )



 
Brasan; )


köpte denna klänning i går. Åhléns faktiskt; )

Även denna köptes på Åhléns; )


köpte även en väska. 99:- på Lindex.

träning

idag har jag varit ledig. så skönt som alltid; ) vaknade vid 10, stck till stan och shoppade och lunchade med Malin. sen åkte ja och Denise till farfars gvar och la en gravkrans och tände ljus. sen hem en liten stund sedan vidare till friskis och tränade cirkelfys med Benson; ) helt död nu. va på spin medel igår. men det är så skönt. får se vad det blir i morgon; )nu har ja och älsklingen ätit kycklingsallad och ser bonde söker fru!
i morgon kommer sotaren hit och ska kolla kaminen. dom som bodde här innan har ju inte eldat på flera år så vi måste se om det är okej att vi gör det. är säkert en massa som måste fixas innan vi får de. men hade varit så sjukt mysig att elda lite medans man myser i soffan; ) och lite värme i detta hus. här är alltid kallt!! försöker fixa elementen!
känns som att ja har haft en bra dag och ja är lycklig. mitt liv är underbart! Underbar pojkvän,familj, kompisar, katt och vi bor i ett hus, ja är nöjd med mitt jobb och det känns bra ;)
                                                  
                                                 

måndag

då var det måndag igen. helgen har varit bra. i lördags var vi hemma och spelade biljard, i söndags var vi hos svärmor, farmor och sen hälsade vi på morfar; )
jag har jobbat inatt och ska snart iväg och jobba igen. inatt ska mamma också jobba så då kan vi åka tillsammans. var en lugn natt på jobbet. lite segt!

blev ingen träning ikväll. dom få timmarna ja hade hemma ville jag ta det lugnt. men i morgon blir det nog träning och sen hem till malin; )

torsdag

då va det redan torsdag. kan inte fatta att veckorna går så fort. men det är skönt när man jobbar.
insåg precis att sista ansökningsdagen till sskutbildningen va idag. jaja tänkte mest sök in för att se om man kommer in. 
igår på jobbet fick ja ta venprover; ) va typ ett år sedan ja gjorde det. och ja lyckades på första försöket båda gånger; ) fick även ta massa stick i fingret. ja va inne på postop och gick bredvid. haha så det va därför ja fick göra det. tog även EKG helt själv. så nu kan ja det!
jag vaccinerades även igår. tänkte ta det till helgen men då skulle det vara stängt. idag har jag ont i armen. har sovit jättedåligt. vaknade flera gånger av att det gjorde så ont. speciellt när man låg på den sidan. ska iväg och jobba snart.
ja som vill träna ikväll. men det får bli en promenad till stationen idag också istället. alltid något; )

ja just det. vi köpte ett biljardbord igår kväll; ) robin hämtade mig efter jobbet sen åkte vi och hämtade det. sen kom kotten så fick dom bära in det. fy fan vad tugnt!tyckte synd om dom. haha. frågan är bara hur faaaan vi ska få upp det för trappan! men det löser sig. sen ska det monteras ihop igen. 2500 kostade det bara. med röd duk. tyckte det va ganska bra. det är ju lite slitet och så men det gör inte så mycket. vi ska ju bara ha det för en rolig sak; ) hmm dålig svenska där.. jaja..

nu.. våra bästa år; ) 

beställt; )

                                                   beställde denna klänningen ikväll. får se om den kommer och om den är bra; ) hihi. tyckte i alla fall att den va fin; )




                                                       

tränat

har kommit hem efter ett spinningpass medel på friskis nu ))så skönt.  nu har vi ätit och tittar på plastikkirurgerna. haha ser en snoppförlängning just nu..
 hittade ett biljardbord innan idag för 2500 kr men när vi rongde va det sålt. suck.. så hittade vi ett nytt för samma pris ungefär. måste bara byta duk men det skulle Robin fuxa. så det ska nog Robin och kotten titta på i morgon; )
ja ska jobba tre kvällar nu framöver. skönt att variera från natt men hade gärna varit ledig någon kväll så ja hade kunnat träna..
ska kolla vidare nu; )

hahah; )


http://www.youtube.com/watch?v=LrBeBYQTSfo

lycka

vaknade halv tio i morse. skönt att inte sova för länge. är på bra humör idag. pigg & glad; ) nu slappar ja bara lite, ska snart diska och städa undan lite efter gårdagen. hade tjejerna här och det va jättemysigt. blir så glad av att umgår med er!!<3

Nu ska ja snart iväg och träna hoppas ja; ) ska träna ikväll med malin också. man får passa på när man är ledig!
ska även försöka få igång tvättmaskinen. den fungerar inte. suck.. har inte använt den en enda gång så när man väl skulle starta den så funkade det inte. måste till mamma och tvätta lite. hoppas vi får igång den så vi slipper köpa en ny; )


vill ha sommar igen!!!

måndagsmys<3

har nu vaknat efter att jobbat inatt.. känns som min helg börjar nu. så skönt. ledig till onsdag kväll.. haha en dag i alla fall; )
i lördags fick ja standby. så skönt. så Benson kom hit och kollade fotbollen. mysigt; )
igår va ja och Robin ute och gick en skön promenad. idag hinner ja inte träna. det får bli i morgon.. ska snart iväg och hämta irre, sen ska vi handla så vi kan baka mortotskaka inför kvällen. Då kommer tjejerna hit och vi ska äta taco och mysa. vi får passa på nu när irre är hemma; )
så nu ska ja fixa till mig lite;)
stimmo<3

idag satte ja kateter på jobber förresten. första gången och det gick jättebra; ))

Trevlig överraskning; ))

vaknade vid 9 tiden och gick en promenad. så skönt. gick inom mamma och pappa och åt frukost. sen sa irre att hon va i stan. så trevligt. så vi gick på stan och lunchade. sen hem hit och track lite nyinköpt te; ) kul att du är hemma och hoppas vi hinner ses igen; )


nu kommer snart henrik hit så ska vi baka paj. haha.. sen kommer nog älsklingen hem lagom till att pajen är klar så kan vi fika lite; ) sen måste ja försöka sova lite då jag ska jobba inatt. suck. har tre nätter framför mig nu.. inte kul! känns inte som att man kan göra annat än sova och jobba när man jobbar natt..men det blir nog bra; )

träningssugen!!

åhh ja vill bara träna hela tiden nu.. eller ut och gå en massa. så skönt att ja har fått tillbaka lusten; ) är så trött på att inte vara nöjd över hur man ser ut. vill så gärna bara gå ner i vikt nu.. det är så svårt bara när inte Robin behöver gå ner i vikt, han kan ju äta hur han vill och inte träna.. sådan lyx. man vill ju gärna ha någon att träna med och så. någon som känner samma som ja.. men alla mina kompisar är redan så smala och fina; / ni är verkligen duktiga!!
det är bara så svårt att hitta motiovationen att träna när man får ont i vaderna av allt nästan. visst det går bra att gymma. men så kul är det inte.. man sitter bara och lyfter vikter. jag vill kunna gå på danspassen och hoppa omkring; )verkar vara så roligt.. men nä, då får ja ont efter några minuter bara..
ska bara bli bra i ryggen så kan ja gå på spinning igen; )jaja idag ska ja ialla fall ut och gå en runda och till friskis.. så jag får väll nöja mig med det idag. sen får vi se vad det blir i morgon. hoppas det är fint väder så ja kan gå en långrunda då också!!

nu ska ja fortsätta städa lite innan älsklingen kommer hem från jobbet!



trötter

idag är jag så trött. vaknade vid halv tio och va jätteseg. men gick upp ändå. så nu fastnade ja vid datan och våra bästa år, ) haha.. tönt ja är. men ska snart damsuga och torka golven. och fylla på min fotovägg; )här kommer bilder på hur speglen och takkronan blev; )
     

friskis: )

nu har jag och syrran varit på friskis.. äntligen!! har saknat det på sista tiden. men har varit sjuk och haft ont i ryggen som faan. har fortfaranade det men så kändes det lite bättre innan jag gick dit. tänkte att ja kunde ju köra armar i alla fall! men nu har jag int igen; / ska dit i morgon också med Malin; ) sen ska vi se sex and the city :D

Denise och Tim har varit här och ätit nu ikväll. det blev hamburgertallrik. vi har även hängt upp speglen nu.. den blev väldigt stor på den lilla väggen men man vänjer sig nog; ) vi har även hängt upp takkronan. det blev jättefint. nu ska ja se klart på vänner sen ska ja och älsklingen se Twilight ))<3

huset

köket som ska göras vid en del, )haha
sen vardagsrummet som vi har gjort en hel del. rivit en vägg, lagt golvet, målat, och massa annat. har ingen ny bild. kommer så småningom; )

så här såg det ut innan; )

fler bilder kommer sen!

ledig; )

idag är ja ledig. åhh så skönt det är. är bara så seg idag. det finns så mycket att göra här att man knappt vet var man ska börja.men ska ta tag i något nu snart, )
igår va vi och tittade på emelies små söta kattungar. bara två veckor gamla. så grymt söta allihop. och en ska vi ha!!; )) hur ska man kunna välja mellan alla dessa söta katter?; )
igår va vi även på ikea och utnyttjade presentkorten vi fick på inflyttningsfesten. köpte en jättefin spegel som jag velat ha ett tag nu; ) (finare i verkligheten än på bilden)
så den hoppas ja att vi sätter upp idag; )
köpte även denna spegel som ja ska ha i den lilla hallen precis när man går ut; ))gillar inte den så mycket men den va billig i alla fall; )
snart ska ja lägga upp lite bilder på huset )ska bättra mig på att uppdatera. haha. men det har ja sagt innan också; )

RSS 2.0