äkta vänskap

coola pensionärer på stan i ängelholm där den ena skjutsar den andra, så jäkla sött!!


bröllop

underbart o fint bröllop för mamma och pappa igår. vi åt god mat, tog fina bilder och umgicks med familjen. kommer lägga ut massa bilder senare men nu ska vi iväg på middag hos farmor!!

söndag kväll

helgen är över och den har varit fullspäckad känns det som men väldigt rolig! lördagen bjöd på ett ikea och väla besök med Olivia och phoenix där en ny matta, filtar och kuddar införskaffades:) på kvällen kom josse från klassen och det var riktigt trevligt! som jag saknat henne! åt mat o snackade en massa. alicia höll sig vaken till tolv den busen och jag bar inte i säng förrens vid två, det vet jag inte när det hände senast men det var de värt!!

så en aning trötta gick vi upp vid halv nio och morgonmyset började. åt frukost och jag drack ett glas oboy. under mig kryper alicia och slår huvudet i bordet och blir ledsen. när jag ska ta upp henne så råkar jag välta min oboy rakt över henne så hon fick en riktig oboydusch. Genomblöt och täckt av oboy åker hon in o torkas av men samtidigt kan jag inte sluta skratta. vilken syn det var och hon blev helt chockad. ingen skada skedd och hon fick ju ett roligt bad men den synen kommer jag nog aldrig glömma. och så dum man känner sig, bara tur det inte var varm oboy eller kaffe!!

dagen fortsatte o vi åkte till hamnkrogen för en brunch denna söndagen också. denna gången med månsson, benson, lundberg och christoffer. gott och trevligt. hem och somnade en timme på soffan för en gångs skull och därefter vidare på 8-års kalas. full rulle och trötta o mätta gick vi hem och har bara tahit det lugnt ikväll. klockan är snart tio men nu checkar jag ut o säger godnatt!!

många bollar i luften

det som jag trodde skulle bli en lugn och ensam vecka blev helt tvärtom. hela tiden något och råkade även dubbelboka mig idag.. men är så kul att ha så många fina vänner att träffa!! igår fikade jag med sanne och felicia, gamla goa vänner:) idag träffade jag emma för en mysig stund:) sen vidare till månsson för att träffa henne o benson. och jag måste ju säga benson att du är grym på att underhålla lilla Alicia. hon skrattar alltid så härligt med dig och det värmer hela mitt hjärta att få höra dessa skratt.
nu är syrran o mamma här och har ätit taco och även denise är riktigt rolig tycker alicia:)

i morgon kommer min fina vän josefin från ssk klassen på middag. som jag saknar dig gumman! önskar att johanna kunde va med men vi får ses alla snart också!! dagen kommer vi nog spendera med att leta efter en ny matta, filtar och kuddar till soffan. känns som att allt är fullt med moggehår så det kan behövas bytas ut nu när loppan kryper överallt. får väll se om vi även lyckas avsluta målningen på huset snart: ) blir nog sängen tidigt idag, känner att jag kan behöva sova ut en del,även om nu aldrig det går riktigt:)














skönt!

har nu kört ett spinningpass, ett indoorwalkingpass och ett lite halvseriöst gympass och det känns skönt att va igång igen. man har blivit svag o i kass form efter graviditeten men det får ja jobba på nu... mitt mål är framför allt att träna upp ryggen och bli starkare i den. för tillfället känner jag av den varje dag, får nog gå och knäcka till den också o lite massage kanske:)

dagen har bestått av lunch med malin o benson, fixat present till min lilla kusin, hälsat på farmor och sedan träna. är ju underbart att komma hem till alicia efter träningen. tar inte många minuter innan jag saknar henne. hade jag kunnat ha med henne på passen så hade jag lätt haft det, men nu vet jag ju att hon har det bra hemma med sin pappa:) älsklingen har dessutom varit snäll och haft maten klar när jag kommit hem.

det blir mer och mer full rulle här hemma, hon tar sig fram snabbare och har ju hittat alla roliga saker som man inte får göra. har en stor plastväxt som hon gärna drar i o tuggar på bladen, drar sig upp o drar ut alla saker hon kommer åt och mogges bädd och matskålar är ju jättekul. men är så kul att se henne utvecklas och hela tiden lära sig nya saker. tror där är en tand till på g för de senaste dagarna har det varit lite gnälligt och det är ju inget vi är vana vid här hemma.

robin är där nere och kollar fotboll och jag har nu duschat och bäddat ner mig i sängen till en film med en liten alicia sovandes i sängen bredvid... lite egentid kan man kalla det men jag är lite uttråkad och vill att fotbollen ska ta slut så jag har någon att prata med igen:)

att komma igång

så är den måndagen här... måndagen efter robins semester och den dagen då jag skulle ta tag i träningen igen. ska ner till friskis o köpa ett gymkort idag o därefter är det bara att köra på!! motivation har jag så jag hoppas bara den håller i sig. och att jag inte blir sjuk!
håller på att laga lite spenatsoppa nu medan loppan sover. när hon vaknar ska vi båda äta lunch sen får vi se vad vi mer hittar på. rätt skönt att ha en dag för sig själv!:)

alicia har fått en läragå vagn men den funkar även fint att åka i:)


älskade tjej <3

mitt lilla busfrö har nu börjat krypa:) så söt är hon när hon tar sig fram och ser så stolt ut! så nu får en grind till trappan komma upp snart.

idag har vi varit på väla och ikea med benson en sväng. köpte med bullar rill5 robin som jobbade sin första dag efter semestern och hade klart en liten fika tills han kom hem. sdn traskade jag ut med mogge och mötte upp mamma för en promenad i regnet. blöt blev man men mogge tyckte nog det var skönt. va längesen han ville gå en lång promenad men detta va nog pp gränsen också för i slutet la han sig ner flera gånger. ser lite dumt ut när den stooora hunden bara vägrar gå vidare och där står man och har ingen chans att få fart på honom:) men hem kom vi och jag tog en väldigt skön varm dusch!! i morgon vill jag nog bara mysa hemma och chilla med alicia. va längesen vi hade en dag då vi inte gjorde någonting så det ska jag nog ta tillvara på:)



sista semesterdagarna

I morgon går älsklingen tillbaka till jobbet och vi fpr införa våra rutiner igen, även om dom är lite ändrade sen sist. nu blir det mer tider att hålla med lunch och mellanmål och så där. loppan har börjat åla sig fram och tar några krypsteg och drar sig upp mot saker så man måste ju ha koll hela tiden! och min lilla mpgge kräver tid han också så jag kommer nog ha att göra om dagarna och det är ju tur:)
häromdagen var vi nere på stranden med mamma och brossan. på kvällen va dom här och åt grillat, badade i poolen och kollade film. robin och alicia hade det mysigt i poolen och hon älskar det verkligen.















i går var vi på ullared och i göteborg med malin och Linus. träffade emelie och christoffer och gick på liseberg. riktigt rolig och mysig dag men va helt slut när vi kom hem vid ett tiden. mogge fick sova hos mamma och pappa så vi gick och hämtade honom i morse. därefter gick vi ner på stan och kollade in matmarknaden. åkte vidare till svärmor och spenderade eftermiddagen där med robins systrar. nu njuter vi av robins sista semesterkväll:) är så trött så jag orkar inte skriva mer, fick bli en snabb uppdatering. bilderna får tala för sig själva:)














RSS 2.0