kärt återseende:)

träffade erica och nina idag för en lunch på stan! var ca ett år sedan vi träffades sist och det var då jag berättade om graviditeten. så blev en lunch på samma ställe som då:) alicia fick fina kläder, tack så mycket!! supermysig att träffa er!



jag vet inte vad det är med mig nu för tiden, blir så jäkla irriterad på allt och alla hela tiden utan vidare anledning. I morse viftade mogge till robins kaffe så det spilldes ut lite på bordet, ja blir jättesur på robin och får bita ihop för att inte skälla på han. dock märker han ju atg ja är sur, stackaren han får ta en massa skit just nu. och neej, jag är inte gravid!! vet flera mammor som fick barn ungefär samtidigt som mig som också upplever detta. känns som ett jäkla enormt pms utbrott! hoppas i alla fall att det går över snart och att ni klarar er:):):)

har nu ätit lite glass, det gör ju alltid en på bättre humör! ska faktiskt lägga mig snart, man vet ju aldrig när lilla loppan vaknar i morgon även om det brukar vara mellan halv 8 o nio vilket jag tycker är lagom:)

helsingör

var över en sväng i Helsingör i går med Robin, mamma, Johan och alicia såklart:) gick runt lite och åt god mat:) var välsigt längesen vi var där men där är ju faktiskt mysigt:)



nu ska vi ner till hembygdsparken med Robins syster och hans mormor och leka med barnen lite. dock somnade alicia gott nu men får se om hon vaknar till sen så hon kan gunga lite:)

en dag hos månsson

nu kryper jag ner i min sköna säng efter en härlig dag hos malin. va ute hos henne vid elva tiden med malin lundberg och benson för att sola lite. alicia fick vara hemma med sin pappa och ha lite mystid bara dom två. så jag var utan henne i fyra timmar idag, känded väldigt konstigt och när jah fick träffa henne kände jag mig hel igen!!:)
hade väldigt kul med tjejerna och malin bjöd in till middag på kvällen och det kan man ju inte tacka nej till! så god mat, efterrätt, kakor och godis bjöds det på och nu är man så mätt så! älskar att jag har så härliga vänner.

nu trillar ögonen ner på mig snart så jag säger god natt!


sol sol och ännu mera sol:)

helt underbara dagar har det varit och det ser ut att bli fint även idag:) såklart har vi varit på stranden en del men idag får solen bränna mitt fläsk hemma i trädgården:) igår var vi nere i hembygdsparken med mamma och pappa. dom lekte med alicia så jag och robin kunde äta en lunch på tu man hand, skönt att få sitta i lugn och ro ibland:) på kvällen var vi hos kajsa och fick massa god mat o spelade kubb. häromdagen va vi och spelade minigolf med kotten, ja spöade skiten ur killarna;)

nu sover lilla stumpan och då passar ja på att vila mig i solen en stund:)

uppdatering

så dålig jag varit på att blogga nu...igen...men dagarna bara springer iväg och jag glömmer bort att skriva ibland. för tillfället är det bara målnibg som gäller. håller på att måla om huset till grå färg istället för blå. har fått bra hjälp av olivia,calle,lina, andreas,malin, benson och josip. tack så mycket! har en del kvar men vi tar det så lugnt nu. är det superfint väder en dag så drar vi nog till stranden istället, måste ju njuta lite. men är ju perfekt att stå och måla om det är molningt.
vi har även tagit bort buskarna på framsidan och ett plommonträd på baksidan. önskar man hade gått om pengar så man kunde lägga ny sten i år också men det får vänta till nästa år.




sen jag skrev sist har även morfars begravning varit. den va jättefin men så jobbig. lille moffe som jag saknar dig <3

det är som sagt tur att jag har min lilla loppa som förgyller mina dagar. hon bara växer och växer och just nu är det full fokus på att lära sig krypa. är bara i gungfasen än så länge men snart kryper hon nog omkring här hemma:) har även varit lite gnälligt sista dagarna vilket är ovanligt för henne men en liten bissing är på g upp så inte så konstigt! hoppas det går fort så hon slipper ha ont bara.
jag lägger upp lite bilder så får dom tala för sig själv:)
















gyllene tider!

var på konsert på sofiero igår med malin och christoffer, vädret var bra så det blev en riktigt lyckad kväll. mysigt att sitta med picknick och lyssna på bra låtar. malin och christoffer hade med dig god mat till oss, tack så mycket:) lilla Alicia var också med, kan ju intr lämna henne själv så länge än och så långt borta... men det gick bra. ibörjan satt vi ganska långt bak på en filt men det va nog lite för högt ljud där då hon inte alls ville ha på sig hördelskydden. blev jätteledsen men när hon fick av dom så blev det bra igen. så vi flyttade bak längst bak och stoppade i lite bomull i öronen och mössa över så var det lagom högt. sen somnade hon gott i min famn när vi satt och mös:)

sommardag

första riktiga sommardagen som lilla familjen hade tillsammans, annars har robin alltid jobbat eller vi har haft massa andra planer. igår åkte vi med mamma och pappa till farhult och låg och mös på stranden några timmar... så mysigt och som jag längtat efter det. farhult gillade
jag, perfekt för det var mycket familjer och inte så stel stämning som jag lätt tycker det kan vara på klitter ex.
vi tog vårt första dopp och alicia badade lite hon med:)











när vi kom hem var bubbelpoolen uppvärmd och vi hoppade i där. sen kom familjen på grillat och även kvällen blev mysig:)


trädgårdsfixande

idag har vi (robin) varit duktiga... fick äntligen bort den stora fula häcken på framsidan! blev mycket luftigare och bättre. nu ska bara huset målas också och framsidan fixas till sen så:) före

efter



tio års kärlek <3

I tisdags hade jag och Robin vår tioårsdag:) kan knappt fatta att vi varit tillsammans i tio år och jag är bara 23. det har verkligen varit underbara tio år och vi har varit med om så många saker som har fört oss närmre varandra mer och mer. jag har den bästa killen i världen, men det har jag ju vetat från början! är så tacksam för att han behandlar mig så bra, hjälper till mycket med hemmet och hund o barn. har ju insett att långt ifrån alla killar gör detta! trodde aldrig att vi skulle sitta i en villa tillsammans med hund och en underbar dotter efter tio år men så glad jag är att ödet förde oss hit!! är lyckligare än någonsin förr och njuter av varje minut vi har tillsammans! älskar dig så mycket hjärtat mitt <3

1 juli

första juli är här och alicia har hunnit bli fem månader gammal. för varje dag som går så blir jag mer och mer förälskad i henne, varje morgon vi vaknar upp tillsammans charmar hon mig med sitt underbara leende. herregud vad jag är glad för den lilla tjej som är så jäkla go och underbar!!!



I helgen hade vi lite överraskning för mamma och pappa. jag,mamma, denise och alicia var på laxen spa på dagen och hade det mysigt! tog med lite skumpa, chokladdoppade jordgubbar, ost och kex och satt och njöt. alicia badade i poolen och mamma fick en behandling. på kvällen gick vi till barMM där mammas vänner väntade och överraskade. pappa blev överrskad med bowling och middag med sina vänner:)



Denna måndag har jag varit och hälsat på min farmor. tokig och glad som alltid!:) åkte därefter till mamma för att titta in en sväng. Slutade med att vi satte på gamla filmer från när vi var små och blev sittandes i 5.5 timmar... tiden bara flög iväg. mycket skratt och en del tårar när man kollar igenom filmerna. mormor och morfar var med på en hel del och saknaden gjorde sig påmind. tänk om man hade en tidsmaskin så man kunde åka tillbaka för en dag och bara vara med dom!

en jäkligt häftig sak märkte vi också på bandet. när vi satt och kollade på när denise hade fötts och vi fått träffa henne för första gången så frågar pappa johan vad bebisen ska heta.. chockade blev vi alla när han svarar "Alicia"!!! två gånger säger han det och vi trodde inte våra öron.. hur häftigt som helst. det var ju faktiskt johan som föreslog namnet alicia för oss och då kom ingen av oss ihåg att han hade sagt detta när han var två år. jag tyckte det va jäkligt häftigt:)

RSS 2.0