!

då har man varit dålig igen på att uppdatera! men ja känner faktiskt inte för att sitta vid datan när det är fint väder! och denna veckan har det varit underbart! ) nu har ja börjat jobba igen! hade varit skönt att ha längre semester men men! på torsdag kväll jobbar ja med emelie! nice! så det ska bli kul. och på fredag jobbar vi också!
jag ska försöka skriva lite om vad som har hänt i dagarna! i fredags va det midsomar ju! hade fest här hemma med ca 23 pers! hade lekar o sånger så det va riktigt trevligt! igår va det superfint väder så ja låg o solade hela dagern på studsmattan och läste bok. va jättetrött så det va skönt att bara vila lite. sen åkte ja och älsklingen ut till morfar där denise va! tog årets första dopp! va faktiskt skönt. iskallt precis i början men man vänjer sig snart! så vi va i ett bra tag!

i måndags va vi på slappemåndag. va inte så mycket folk där. ja och malin va på uteserveringen innan och åt mo drack lite! det va riktigt trevligt! va på uteserveringen i söndags också, då men robin, lenny, Emma, kotten o Josip! det va också trevligt. jag har sommarmyst mycket dom senaste dagarna! idag är det ganska mulet väder. ska ut o a en promenad med benson i eftermiddag.
ikväll kommer emelie hem från grekland så ska kanske träffa henne en stund på någon grillkväll!

nä nu vet ja inte vad ja ska skriva mer! ska snart lägga mig i läsa min bok. kanske läsa ut den idag!: )

Goodbye!

irriterande!!!!

åhhhhhhh här har ja hållit på att lägga in bilder heeeeela dagen för att framkalla.. det va erbjudande nu att det va gratis bilder och att det bara va frakt och avgift som tillkom. som brukar vara väldigt billig för ja brukar beställa där. men eftersom bilderna va gratis så tänkte ja att då framkallar ja verkligen alla bilder ja vill ha!!! så hade lyckats lägga in ca 800 bilder! ni anar nog redan att något gick snett! joo då dom kom in och allt.. bara det att när man ska betala så tillkommer det en avgift på ca 700 :-!! och så säger dom att bilderna är gratis!! In my fucking asssss!!!! Sorry! men ja är så sur nu!!! kan ju inte ta ut det på någon annan än robin så han får stå ut med mitt dåliga humör nu!! så ja avlastar honom genom att skriva av mig!!! har suttit från kl 10 till 22 och hållt på.. och när ja har varit borta så har ja sett till att dom laddats upp under tiden!! skit också!!!och neej ja tänkter absolut inte betala dom pengarna heller!!

okeej ja har gjort lite annat i dag också! tvättat!: ) va på colorama med malin! mycket fina tapeter! vill hitta en till min garderob som  ja vill få ordning på nu! vill ha en riktigt tjej walkin-closet(eller hur nu det stavas)!! nu ligger det en meter hög med kläder på golvet! så får väll börja med att ta tag i det!
har även fikat med malin *2, josse och julia. Lilla josse blir 20 idag! så stort grattis till dig gumman!!
sen träffade ja Emma. därefter ner till friskis med Benson och tränade skivstång, skippade konditionsdelen så ja får så ont i vaderna.. och det va ganska skönt att smita iväg! :) hihi!
har även hoppat på studsmattan för första gången i dag!!: ) skojjjigt! man känner sig dock väldigt dum när man står där och hoppar själv och grannen ser en komma stutsande över häcken hela tiden! hihi..!!

har inte uppdaterat på ett tag så vi får väll ta en snabbis över helgen!! i fredags va det student! jätteroligt att se studenterna! lillebror tog ju!: ) så vi hade det roligt. va hos olivia också och inom sanna!: ) ja jag ade jättekul tills att vi skulle till stan. då låg ja i stadsparken ett bra tag.. hmm. ingen hemlighet längre att ja va väldigt full. dom få som läser här har säkert redan hört! minns inte så mycket av kvällen sen mamma och pappa bad mig att inte gå ut!! sen efter det låg ja och spydde i 20 timmar! en gång i halvtimmen!! mycket trevligt! kl 9 på kvällen efter va sista gången! fyyyy faaaaan vilken dag det va! va kanske utanför toan MAX 3 timmar på hela dagen! jag är sååå glad och tacksam för att den dagen är över. även om det va en av dom längsta i mitt liv! på söndagen mådde ja lite bättre. då kom kusinerna susanne och cecilia med moster Bette på fika! Nice! sen åt vi rester hos mamma och pappa!


(en av alla bilder som skulle beställas!)

så det va vad ja hunnit med i helgen! på min semester hittills känns det inte riktigt som att ja fått gjort så mycket! men på torsdag ska ja få träffa felle igen! riktigt kul ska det bli!!! nä nu ska Robin få fortsätta märka av mitt dåliga humör!! för er som läst igenom denna tråkigt långa text! BRA JOBBAT!!

Goodbye!!!

torsdag och stress

ja hela dagen har varit fullspäckad.. men av roliga saker så då går det bra!!: ) började dagen med att åka till väla. hittade present! toppen! även två linnen för 49:- st så det va bra! sen åkte ja hem till mamma och pappa. hjälpte dom att hämta utemöblerna som mdom ska låna av oss... sen åkte ja och denisen och handlade, sen har ja bakat två tårtor. blir blåa och fina( eller i alla fall blå¨)..! får ju vara en studenttårta! ska fixa dekorationen i morgon! nu sitter ja med färg i håret så ska snart hoppa in i duschen! har tömt kameran så ja kan ta många bilder i morgon... i regnet!! faan om det regnar hela dagen!!

jag har sådan träningsvärk i benen av min joggingrunda o cirkelfysen.. blir värre och värre. men träningsvärk är ju sen skönaste smärtan man kan ha för då vet man att man har varit duktig!! :D
nä nu har ja inte tid att sitta här mer.. måste slå in lite presenter snart också! : ))

Goodbye!

regn, regn och ännu mera regn!

det är underbart skönt med semester men det hade varit skönt att få lite sol nu också!! hoppas att det blir bättre nu snart!!

Igår fick ja med mig älsklingen ut och jogga en runda! som vanligt fick ja ont efter 800 meter. tänk vad härligt det hade varit att kunna springa utan att få ont. kändes verkligen som att vaderna skulle sprängas i bitar! men det gjorde dom inte. så idag asade ja mig ner till cirkelfysen och körde ett pass! så nu va det gjort. och kalorierna är insamlade igen för nu har ja ätit godis. haha.. onödigt men gott!!

har även klippt mig idag. blev väldigt kort. inte så kort hade ja tänkt mig men men det växer ju ut fort!! skönt att vara av med det som va så slitet!!
fikade även med malin & Benson idag. imorgon blir det väla med benson, malin och emelie! måste hitta något att ha på mig på fredag. och en present till lillebror! alla andra är klara så det är skönt! nu visar robin olika skjortor som han kan ha med sin nya kavaj: ) får se om ja köper en ny till honom i morgon på väla! kan han förtjäna att få! :)
Nu ska ja slappa lite.. har att göra hela dagen i morgon. ska hjälpa till och baka två tårtor till fredag också! skojigt!: )

Goodbye!!

Semester!!

förlåt för den dåliga uppdateringen men har varit i London och då va det inte mycket tid för att sitta vid datan! vi hade det jätteroligt!! är väldigt skönt att ha hemma tjejerna igen!

har varit underbart väder sen ja kom hem! så jag har varit ute och njutit av solen. har även jobbat. men nu så har ja semester i två veckor!!! riktigt nice!!! )) idag ska ja och älsklingen till väla och ikea och lite annat för att hitta studentpresenter och något att ha på sig på studentdagen! ja längtar.. hihi ska bli kul att se lillebror springa ut! :) bli inte förvånad om ja står där med tårar i ögonen!! ) hoppas på fint väder bara!!

Nä nu ska vi äta frukost, sen väla och sen ikväll sex and the city!!!! )))) en riktigt bra dag!!

Goodbye!
RSS 2.0