Tisdag

jobb idag fram till halv tre. kom hem och däckade ganska så snabbt framför tv:n. sov fram till kl 5. så skönt det va. lite länge kanske men va faan! haha. skulle hunnit träna också men det blev de inge med eftersom ja sov så länge. så ja tände ljus i huset istället för att få upp värmen lite. har inte satt på något element än.vi är lite snåla nu. har gått på el elräkning från nästan 3000 till 300. så nog tar det emot när vintern kommer smygandes och kylan kommer. men får väl snart sätta på elementen ändå! haha.. snart!:) får sova i pyamas och med duntäcke så går det bra!
efter det så lagade ja hemmagjorde köttbullar med sås, potatis, lingon, champinjonger,lök o avokado. såå gott det va!! sen har vi kollat på idol och nu väntar vi på resultaten innan vi kryper ner till sängs o sover igen!

jobbar kväll i morgon. börjar halv 4 så ska väll hinna få något gjort då också!
Goodbye!

söndag!

då va denna veckan slut och det är även jag!! har varit hos farmor och ätit supergoda kåldolmar :D så gott! hon är helt underbart. skrattar så mycket med och åt henne :) sen har ja och robin bara slappat:) ätit kebabrulle nu. även det supergott. ska egentligen inte äta sådant skit men va faaaan. lever bara en gång o ska ändå träna i morgon.
igår va vi ju och bowlade.. jag var skitdålig. 60 p på en runda. herregud vad det gick dåligt. så ja förlorade ju så klart. haha! men hade kul ändå. tappade klotet två gånger!!! jag skyller på cidern :)

Pratade även med mina älskade vänner i oslo!! mycket trevligt! saknar er så mycket nu! och det värsta är att snart åker karro & Emelie också upp...:( inte många dagar kvar nu...:/ och månsson har flyttat ner till Lund idag. så där försvann ännu en vän från ängelholm :( dock inte så långt bort så hon slipper inte undan mig :D

efter bowlingen gick vi till saloon där vi sjöng karaoke. jag sjöng 2 ggr.. herregud ja som hatar att sjunga. men det va roligt! :) sen så gick ja, älsklingen,josip o malin till tres och snackade lite. sen självklart lindens. sen gick vi hem och vi hade delade meningar om vilken väg som var närmast från nya torg. robin ville gå runt om ån så det gjorde vi. jag tyckte det va en omväg och tog lång tid. va även kallt. så ja skulle jobba lite. vi sprang i trapporna upp mot kungs. sen gick vi lite. sen ville ja jogga igen men de pallade inte robin. så ja sa att ja joggar i förväg lite så ses vi där framme. så där sprang ja vid ån i festklänningen 4 på morgonen. så svänger ja upp mot husen så möter ja tidningskillen. han stannade cyklen och kollade på mig. trodde nog det hade hänt något när han ser mig komma springandes från ån. haha. han såg livrädd ut. så ja fick kalla på robin så han visste att ja inte va själv. så det va ju skönt med en liten joggingtur inatt: ) sov gott sen!!

nu ska ja slappa vidare framför tv:n! :D ska försöka att vara duktig i morgon och städa lite och så. hoppas även vi kan hämta bilen igen som är inlämnad på reperation.

Goodbye!

Lördag!! :D

har precis ätit en god lördagsfrukost :D nu slappar vi i soffan en stund :) ska nog till väla snart med älsklingen,josip emma o lenny! Ikväll ska vi bowla! ska bli så roligt. ska hem till Lenny o Emma en stund innan och dricka lite. sen ska vi bowla vid 10 sen blir det utgång: ) ska bli så roligt!! nu blev det visst brottom iväg!

ha en underbar helg för det ska ja ha! :D
Goodbye!

tisdag!

mycket bättre dag än igår! :D
Har träffat emelie i stan för lunch! sen träffade vi Emma L och Malin också så då fikade vi lite med dom! :) sen gick vi i stan och gick bort till Mi! mycket fina kläder: ) men vågade inte kolla för mycket då kontot inte är så stort denna månaden och ja skulle spara mina pengar. så ja va duktig och köpte inget! sen cyklade ja hem och hämtade mina badkläder sen direkt ner till stan igen för att träffa månsson och simma! :) simmade 50 längder idag. det va så himla mycket folk så det va inte lika avkopplande idag. träffade även min lilla Kusin som är 5 år. såå söt han är! så gullig när han pussar en på kinden!: )
sen gick ja hem till mamma och pappa och lämnade cyklen och gick hem. Nu är ja äntligen hemma igen!
va skönt att basta och bubbla på badhuset men vi kände oss nästan svimmfärdiga när vi va klara. frukt och dricka ska ja nog ha med nästa gång! 
 


nu lagar älsklingen lax :D ska bli såå gott!! ja tittar på biggest Loser så ja får lite inspiration att träna lite! ja va så nere igår så ja sket ju i träningen så får ta igen det i veckan. ska nog till gymmet i morgon innan jobbet. ska även se om bilen är klar i morgon! hade varit skönt!
sen på torsdag ville Emma simma :D ja blir så glad när någon vill simma med mig :) inte så kul att gå dit själv alltid! :)

har även köpt mig en kalender idag så ja ska försöka vara duktig och skriva ner saker ja ska göra. är så dålig på det och då glömms det ibland bort! så ska försöka att alltid ha med den och skriva upp allt. inte för att ja har så stressigt liv direkt. men lika bra om man nu ska börja plugga till våren så är det bra att i alla fall fått in den vanan. annars har ja alltid varit så dåligt organiserad när ja gått i skolan. glömt läxor och fått göra dom i sista sekund! men ska inte bli så nu... haha hoppas ja! :)

nu är maten klar och det va perfekt för det kurrar i magen!

Goodbye!

blööö

en sådan riktigt tråkig dag!!! ja vill ha mina vänner hemma så man kan stimmobusa!
men nää.. ja är i alla fall glad att vi har en skön soffa för den har ja suttit i nu i några timmar! skulle ju träna men det skiter ja nog i dag. måste åka och lämna in bilen idag, suck! så då är man billös i några dagar! inte kul men nödvändigt! den hoppar jättemycket när motorn är kall. så den är jättejobbig att köra. sen går det bra när den är varm. hmm! får se om dom kan lösa det. ska egenligen bara laga den och sen besiktiga den. sen vill robin sälja den! ja börjar hålla med. vill ha en bil som är skön att köra. så vinna några miljoner på lotto! Ja tack!! :)

nu ska ja se vidare på förlossningar på tv:) haha

goodbye

måndag!

är måndag igen men det är ju som en lördag för mig. ja är ledig i dag och i morgon. dock är det jäkligt segt att alla jobbar eller är i skolan! inte så jättekul då! men ja får roa mig själv. ska i alla fall träna något idag. får se om det blir gym, simning eller något pass! annars har ja inga planer alls för dagen och det är så skönt!

då va valet över. fattar dock inte hur fan så många kan rösta på SD!! gillar inte att dom är i riksdagen!

nu ska ja njuta av ledighet! :D

Goodbye!

Lördag!! :D

Idag har mamma och pappa kommit hem från Turkiet :D skönt att ha er hemma igen!
annars har ja inte gjort så mycket. vaknade redan halv nio. irriterande när man väl har sovmorgon! men vi gick upp och åt god frukost och såg ett par beverly hills avsnitt!: ) sen städade vi bilden lite grann!: )
Nu är ja på jobb! Men har rast och skriver från mobilen så ni vet!!
jag är hungrig dessutom! åt frukost sen tog ja mig ett par mackor. sen har ja inte hunnit få i mig mer. hade ju velat ha någon god lördagskvällsmat. hmm får se om ja kan hitta något. annars får de blien macka till :(

I morgon jobbar ja morgontur. slutar halv tre sen ska ja rösta! duktigt va?!? haha.. men vet faktiskt inte riktigt helt säkert än vad ja ska rösta! vi får se i morgon!: )

Goodbye!

nice

GUD så skönt det va att simma!! simmade en timme. och det va inte alls mycket folk! så skönt att slippa massa tanter o gubbar som simmar såå långsamt! inte för att ja själv är så snabb heller. haha! men det är riktigt härligt. skönt att få rensa ut alla tankar! sen det bästa när man är klar. en skön dusch och sen koppla av i bastun! ja det kommer bli fler simturer för mig!: ) säg till om ni vill med!! :)

bara det ja ville säga! Goodbye!

Fredag!

egentligen borde jag vara glad att det är fredag. men jobbar ju hela helgen så det spelar ingen större roll. men börjar halv fyra idag. älskar dom turerna! man hinner så mycket innan jobb! tänkte att jag skulle sticka till badhuset och simma lite! igår va ja med emma och denise och tränade gym. sen åkte ja och denise och skulle hälsa på farmor. mötte henne utanför då hon skulle till coop. så vi tre nog en liten promenad! :) mysigt
När vi kom tillbaka hämtade vi upp robin och åkte till morfar :)
sen lagade ja god mat. pasta med pesto och kyckling. mycket gott! :)

nä nu ska ja hänga lite tvätt sen till badhuset! :)
Goodbye!

tisdag

så glad över att jag fick jobba kväll istället för morgon idag! hade inte orkat dra mig upp ur sängen så tidigt igen! så har kväll i morgon igen! ) jobbar inte morgon förrens på söndag! :D

jag skulle egentligen ha tränat idag innan jobb. tänkte sticka ner och simma. men dom ar ju så dåliga öppetider på badhuset. varöfr kan det inte va öppet vid tio tiden! men kanske hinner i morgon innan jobb. börjar alv 4 då! Nice!

i morgon kan man börja söka till högskolan igen. så bara att börja om och söka massa denna gången! så kanske jag också kan ta tag i mitt liv.!


Måste tillägga att jag är så glad att jag har Robin i mitt liv! han gör mig alltid på bättre humör när jag är nere och finns alltid här! Du är verkligen världens bästa kille! Älskar dig! <3



Måndag

måndag igen och ikväll kommer Isabelle,malin och Maria hit <3 ska kolla film och mysa! :)
jag har jobbat idag och sedan tränat! nu har denise varit är och vi har ätit hemmagjord thaimat! gott!! men fyy vad jag är trött idag. jag fattar inte varför jag inte kan få någon energi snart?!
En på jobbet sa idag - "Hur är det jessica? du är inte samma glada och pigga perosn som jag känner längre, ser att det är något".. hmmm.. Har faktiskt inte varit något speciellt men när jag tänkte efter så stämmer det. är alltid trött och känner mig nere. är nog någon undermedvetet som gör det. sen har jag ju haft lite saker som kanske inte är så kul i livet just nu! men men! bara att komma igen!
så nu ar jag gnällt av mig om det!

I Helgen så festade vi i lördags. va ute på bahnhof. så mycket folk! men det va skoj. fast mest äldre så kände inte så många. Men hade kul med Sara och grabbarna! :)
söndags va ja hos farmor sen låg ja på soffan typ ela dagen. Emma L kom hit ocg vi åt donken och snackade en massa! :)

nu ska jag orka fixa mmig lite innan dom kommer!
Goodbye!

just de!

ja just de.. ja hade ju börjat blogga lite igen.. glömmer så lätt att skriva!

Nu har jag jobbat tre morgonpass och har ett kvar i morgon. är hur trött som helst. men nu har jag varit duktig och varit på gymmet med emelie idag. även om ja inte va så jätteaktiv där men ändå! kul att få träffa henne ialla fall!: ) sen kom ja hem så fixade älskling lax,sås,potatis,broccoli och bönor:) Josip är här och äter och provsitter soffan :) ska snart se idol! : )

har köpt ny soffa nu och fått upp den! orkar inte ta bild nu och lägga upp här men den finns ju på facebook annars! den är jättemysig så ja är glad. har även nytt bord! 

jag blev så glad precis! fick veta att benson kommer hem till helgen!! Såå roligt! så det blir party på lördag! saknar dig gumman!!

nä nu ska ja sluta va osocial! )

goodbye! 

I´m back!!; )

ja då va det dax igen för att börja blogga lite: ) får se hur aktiv jag kommer att vara! Men nu när tjejerna åker till oslo så får jag väll också se till att uppdatera lite om vad som händer här hemma. kanske något spännande händer på ett halvår. vi får väll se:)

över sommaren har ja jobbat! Har haft kul med emelie på sjöstigen på viktoriagården! Har även tagit ett par extra pass nu på IVA I helsingborg. för ett par veckor sedan kom vi hem från turkiet! va där med älsklingen, emma & Lenny. mycket rolig resa. så skönt att komma ifrån lite. men alltid skönt att komma hem igen!

denna helgen har det varit partaj. i fredags va vi på bahnhof och hade kul. kotten hade infyttnignsfest. sen halv ett i lördags åkte vi iväg med Robins firma till ästad gård. det är typ uppe vid ullared. gjorde massa aktiviteter på gården. väldigt roligt. sen va vi på spa och i en häftig undervattenbastu. va skitfint; ) så där kunde man se när dom simmade nakna förbi: ) galen helg. haha! har värsta blåmärket nu vid revbenen och har skitont. skadade mig i badtunnan när wykman puttade ner mig. men det fick han igen för sen! så är helt mör i kroppen efter helgen. ja och robin låg helt utslagna i soffan i gårkväll. stackare som måste jobba idag. jag är glad att ja är ledig: )

ska iväg och träna med mamma o syrran senare idag. nu tittar ja på tv och ska snart fixa lite!

för er som inte vet så kom ja inte in på skolan... : / va 4:e reserv och dom tog in 3.. hmmm! Inte alls irriterande!! men bara att börja jobba och försöka samla ihop lite mer pengar! så får ja söka in till våren igen.

nä nu räcker det nog med uppdatering. får ju ha något att skriva om sen: )

Goodbye!




RSS 2.0