tentadax!

i morgon kl 8 sitter ja i skolan för att skriva tentan ja fasar så för! usch..! jag kan verkligen inte det. eller jo grunderna kan ja(tror ja i alla fall) men det är så himla mycket mer man måste kunna! sitter och försöker få in allt i min lilla hjärna hela tiden men tiden räcker bara inte till. är på tok för mycket för att hinna plugga in allt! en tröst är ju att alla känner så. hade ju en tenta för lite mer än en vecka sen och då pluggade jag bara till den!
en roliga sak är ju att Josse i min klass fyller 20 i morgon! grattis till dig gumman! inte den roligaste starten på dagen med en jätte tenta men vi får se till att ändra på det efteråt! :)

annars har det varit en händelselös helg. har i alla fall hunnit träffa mina fina tjejer! Benson, Månsson, Malin och Emma! härligt att få lite energi från fina vänner!

nu ikväll lärde mogge sig att rulla runt! jaja inte helt perfekt. tar ju lite tid innan han fattar det. haha. men det går väldigt snabbt att lära han konster. Han kan nu sitt, ligg, vacker tass och rulla runt! stanna och varsågod är också nära nu! :) han växer så det knakar! ett riktigt monster som far fram överallt. ibland kan jag inte förstå hur vi orkar med allt.. men så får man en mysig stund med han så är det värt allt!! :D

nä nu är det tillbaka till plugget!
Goodbye <3

1 maj

kan knappt fatta att maj är här redan.. vad hände med april? bara sprang iväg! nu får tiden gärna gå lite långsammare så man hinner njuta av våren! idag är det ju grymt fint väder! inget känns omöjligt dagar som denna!
suttit ute i solen hela dagen och pluggat medans mannen min har byggt staket. så nu kan mogge springa fritt på tomten vilket är riktigt skönt! han blev så glad såå!:)

fick faktiskt en del färg idag också! lite imponerad själv att ja kunde få så mycket färg på en dag! dock kom inte halsen med i solen strålar när ja hade huvudet i böckerna så ser lite roligt ut när den är helt vit!

nu har tentaveckan börjat och det känns tufft! är det bara fint väder så underlättar det. pluggar så mycket bättre ute i solen. man blir inte alls så trött som man blir när man sitter inne i soffan med en filt om sig. då är det inte helt omöjligt att man somnar tillslut!

i går va vi nere i Lund för att fira valborg. åkte ner med Malin L och Robin sen kom Emma över och mötte upp oss: ) träffade även tjejerna från klassen och Emmy! så blev ett gött häng som hade det bra!

nu är robin iväg och handlar mat till kvällens grillning. klart att en sådan här bra dag ska avslutas med att grilla god mat och se desperate housewifes!

Goodbye <3
RSS 2.0