onsdag!!

herregud vad trött ja va igår. haha.. somnade kl 8 i robins knä framför tv:n..; ) så sa ja att han skulle väcka mig vid 9 tiden om ja somnade.. så vaknar man av att han väcker mig vid 11.. så hade han fösökt att väcka mig men det hade inte gått.. gick raka vägen upp till sängen och somnade direkt. vaknade till när Robins skulle till jobbet och va rädd för att ja inte skulle kunna somna om när ja hade sovit så länge.. men det gick alldeldes utmärkt! ))så jag sov till halv nio! underbart!!

när ja vaknat till liv så snackade ja med emelie på skype! längtar till hon kommer hem! ; ) sen började ja att baka bullar så kom denise och malin och hjälpte till!; D så några bullar har slinkit ner. usch.. men såååå gott: ))) ska nog ta en till nu snart bara för det! : ) va och tränade cirkelfys idag. shit vad det va jobbigt idag!!kanske va alla bullarna som gjorde det! tänkte att ja skulle träna imorgon också men där är ju inga pass nu när det är påsk. så får kanske bli gymmet istället!!; ))
nu har vi ätit god lax, potatis, sås och underbara bönor!!ni bara måste testa dom!!



krydda med mycket citonpeppar och vitlökspeppar och stek dom!: D vill ni ha lite onyttigt så stek i lite smör!
mycket bättre än godis!: )

goodbye!


blandade bilder


dom fina blommorna som robin fick; )


<3


Paulina & linnéa!


älsklingen!


köket efter att vi bytat kakel och robin har plåtat lådorna.


fotoväggen!

det va lite blandade bilder från kameran!

måndag!

då va denna helgen slut. i lördags hade vi fest! Nice! det va roligt men det är inte detsamma när inte alla är med!!
men det va kul att festa igen och att så många kunde komma! Tack alla!
igår fylllde älsklingen år! Josip sov här så vi åt frukost och ja plockade undan lite. mådde faktiskt bra! sen åkte vi och slängde skräp efter festen! det blev som vanligt söndagsmiddag hos farmor! hon va så rolig igår. skrattade så ja fick tårar i ögonen massa gånger! Hon är bäst!! tokig!!

sen stack vi och kollade bio med johan, sanna,denise och tim! vi såg alice i underlandet. det var väl okej men ingen höjdar film tyckte ja! efter bion gick vi till pepelino och åt god mat; ) sen var vi ganska trötta så vi gick dem! så fick robin sin present! Han blev glad så det va bra! :))

tequila har varit borta sen i lördags. tycker inte om när hon är borta så länge! vill ha hem henne nu! men hon kommer säkert snart. jag är såå himla trött.. känns inte som att ja har någon energi i kroppen kvar. sov till halv 11 idag. var längesen ja sov så länge! men det va skönt! ikväll ska ja jobba. har varit ledig en dag. hade behövt en dag till!!

nu är det snart april och jag tror att det kommer bli en bra månad!! )))))

Goodbye!!!

underbara vår!!

Jag älskar våren!! idag har det varit jättehärligt väder! började med att ta en promenad på stranden med mamma, syrran och snobben! :D tillslut blev det så varmt så man fick ta av jackan! och då hade ja ändå bara en vårjacka på mig! :D

därefter stack vi till stan och åt på kinarestaurang! Mycket gott! :) sedan köpte vi blommor på torget! vi hittade 20 st röda rosor för 20 kr! va några dagar gamla men det fixade vi till! vi köpte guldglitterspray och sprayade på. dom blev superfina! så nu ska Robin få en stor fin bukett rosor! :D får vara från mig och Denise! : )

nu är det jobb i tre dagar! jag längtar till deklarationspapperna kommer. är nervös på om ja ska få tillbaka eller behöva betala tillbaka. men ja hoppas att ja får; ) fick ju 8000 :- förra året så va ganska nöjd då!:)

imorgon har denise sagt att hon ska bada i havet. vi får väl se )) haha!!

Goosbye!

städ & fix!

idag har vi varit duktiga måste ja få säga : ) började med att ja vaknade halv 8 och pappa ville att ja skulle med och köpa GPS. så det gjorde ja... så det ska Robin få i födelsedagspresent! så ja hoppas att han blir glad! han läser aldrig här så det kommer han inte att få reda på, om nu inte ni skvallrar!: P
köpte även högtalare till datan för 52 kr :- -- inte superbra men dom duger när man ska städa och så! haha.. sen åkte ja hem och började städa och nåla upp gardinerna.. skulle lägga upp dom och stryka men ja hittade inte strykbrädan. hmm..

sen drog ja ner till systemet och shoppade lite till lördag!

fick även rensat i garderoben! Toppen! :D
fast ja vet ändå inte vad jag ska ha på mig på lördag!jaja det kommer väl i sista minuten som vanligt. kommer säkert ha roligt vad ja än har på mig :D läääängtar!!! ska bli kul att festa igen och leva det liv som en 20-åring bör göra.. inte bara jobba och fixa hemma.. jaja.. det kommer att bli kul!! :D :D

nu ska ja snart se andra avenyn!
Goodbye!!

stress..

nu har ja jobbat klart mina 6 dagar;: )) skönt. så idag är jag ledig! men jag har ändå en massa att göra!har ju fest för robin på lördag, han fyller på söndag! så eftersom jag är ledig idag och i morgon bara så måste jag göra mycket nu! vaknade vid 9 och åt frukost.. sen snackade ja lite med emelie och malin!: D ska nog boka min biljett till London i morgon!: )) härligt!!!!

sen har jag gjort klart fotoväggen!! bild kommer senare! jag har tvättat två maskiner med tvätt..röjt bland en massa papper och sådant! och fixat med musik till lördag! har fått bra hjälp av Emmy! om ni har några ni kommer på så skriv gärna.. känner att ja inte har tid till det riktigt! nu har ja en liten paus så tänkte att ja skulle uppdatera här lite!

Robin har varit jätteduktig och kaklat om i köket nu!! så det känns mycket fräschare i köket nu! gkorde mycket att man tog ner det gamla(FULA) kaklet och satte lite ljusare! blev grått kakel, så inte jätteljust men mycket bättre än det förra. bild på det kommer även sen!
så nu ska ja städa undan lite i köket. för där är inte så fint efter allt damm som blir när man renoverar! ska även till väla idag och hitta present till Robin! och kanske något att ha på sig på lördag. för ja har ju absolut inget! haha.. joo kanske egentligen! men alltid kul med nytt! sen ska vi åka inom city gross och handla snacks och allt sådant!

jag läste förresten att det ska bli sol och 8 grader varmt på torsdag och fredag!! : D ja jobbar i och för sig men ändå!! hoppas det stämmer! underbart med vårväder!!

ska lägga upp mina gardiner också förresten! har ca 12 st att lägga upp innan lördag. så vi får se om ja hinner men det hoppas ja för nu bara hänger dom i marken! haha..nu ska ja fortsätta att vara lite duktig!

Goodbye!

torsdag!

nu har denise precis varit här och ätit lite mat! trevigt!robin hade gjort god mat! så duktig!!

nu har ja blivit erbjuden att jobba 100 % tre veckor i maj månad på trygghetssidan! eller 75 % och hoppa runt lite på avdelningarna för olika semestrar och så. hon jag går för ska komma tillbaka i maj så därför kan ja inte fortsätta på det jag går på nu. men det hade ju varit bra med 100 % i några veckor. bra extra pengar. så det blir nog det! : D

sen har ja planer på att åka till London sista helgen i maj! woohoo!! hade varit så roligt. så ja kollar biljetter lite nu. Malin är snäll och hjälper mig!! är säkert jättefin i London den tiden så det hade varit så skoj!! och då behöver ja ju inte ta ut några semesterdagar så det är bra!

haha när ja körde hem igår så tyckte ja att jag såg klabbe från idol juryn. han gick in i huset mittemot oss.. är nästan helt säker på att det va han. annars va det väldigt likt! han har ju tydligen släkningar här nere så det kan kanske stämma. Haha..

Nu har ja bara 4 dagar kvar att jobba av mina sex på rad. skönt. snart är det avklarat! Nu ska ja se om där är något att se på tv innan ja ska sova!

Goodbye!

Tisdag!

Har varit ledig i dag också. skönt. nu väntar mina sex dagar i rad. men det kommer nog att gå snabbt. har fyra dagar så jag har kvällarna lediga i alla fall: ))
började morgonen med skivstång pass halv nio. så skönt att ha tränat klart halv tio på morgonen!; )) men nu börjar träningsvärken komma smygandes!! men det är ju faktiskt en skön känsla! då vet man att man har varit duktig. i morgon blir det cirkelfys så då bygger ja väl på träningsvärken!
har haft en lugn och skön dag annars... fixat lite med bilder. beställt hem några så att ja kan göra klart min fotovägg: )

Nu har vi ätit potatisgratäng med pannbiffar. supergott! :D fast ja snålade lite för mycket med grädden så den blev lite torr :P har precis snackat med malin på skype! trevligt :D

har tittat biljetter till London. har hittat jättebilliga nu så jag ska kolla med jobbet om det är möjligt att vara ledig lite då :D så kan ja hälsa på malin och Karro!!! :D det är nog jättefint där när ja hade tänkt att åka så det hade varit kul!!





True love never ends <3



åhh vill tillbaka till Grekland. så sjukt fint!!

Goodbye!!

...: ))

nu har ja varit ute en härlig promenad på en timme med mamma! sen fått spö i Buzz!! varit hos farmor och nu har ja tränat skivstång/kondition! skön dag!!gick bra att träna, fick inte ont i vaderna. så det va bra!!fick däremot ont i knäet! har fortfarande ont sen sälen. så irriterade. det vill inte släppa. suck.. men ja hoppas det blir bättre snart..
jag funderar på att gå till en sjukgymnast igen. få lite nya rörelser för vaderna. så kanske man kan kolla knäet och ryggen också. få lite övningar! så det ska ja kanske göra!
_______________________________________________________________________________________________

funderar på att gå på skivstång i morgon bitti.. det är lite för tidigt bara. redan halv nio. så ja får se. antagligen kommer ja vilja sova lite till! så det får bli någon annan träning. promenad, spinning, jogga eller något annat! jag får se!

jag har även beställt en tröja idag!

  
så den kanske ja kan ha på robins fest.. hmm eller så hittar ja något annat...





detta ville ja ha för det va sååå snyggt i ryggen! men det va så klart slut i alla normala storlekar!:/

vårsol!! :)

solen skiner även idag!! :) så underbart.. man mår så mycket bättre så fort solen tittar fram! ;) dessutom värmer den i huset så sparar man lite el! ;))
ja och mamma ska ut och gå en runda snart!!man kan ju inte sitta inne en sådan fin dag! det är förbjudet!!!!
jag såg förresten en lite blomma som är på väg upp i trädgården idag; )) ska bli kul att hålla på där i sommar. ska bara lära mig en massa om det först för ja är inte så duktig på det!




sen ska ja nog träffa Benson. Hon fick reda på att vi har Buzz så nu ska vi spela det ) haha. ska bara lyckas koppla in det först! ska försöka få med henne så cirkelfys idag! men hon brukar inte vara svår att få med! Tack för att du är så bra!!! ;))

Goodbye!!

HAPPY HAPPY HAPPY!!!!!!


ja jag är glad!! ÄNTLIGEN!!! såå underbart att få prata med er mina vänner!! har snackat med malin, karro och josse på skype nu! rena stimmoträffen! jättekul!! har inte lyckats så bra med skype innan men nu så!; )) nu kommer ja sova jättegott!!! och glöm inte att ja betalar 200 :- till er var om ni kommer hem! :D :D :D

idag har det varit underbart väder.. ) började med att gå tipspromenad med Benson! du fick förrensten 8 rätt; ) ja 7 rätt! haha.. Toppen!! men kul va det... och väldigt skönt med lite sol!! sen åkte ja till farmor <3
sen blev det jobbkväll!

nu är ja ledig 2 dagar.. så skönt!får se vad ja hittar på. hoppas på att det är fint väder så kanske ja kan prova att jogga en liten runda; ) klarar kanske 1 kilometer innan benen dör! men ja ska snart prova i alla fall!!













SAKNAR!!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3


jobbhelg!

ja denna helgen jobbar ja som sagt. men ja fick sluta halv 4 i dag istället för halv 5! skönt! i morgon börjar ja nog vid halv tre eller halv 4. får själv bestämma. men ja tror ja tar halv 3 ändå. så kommer ja inte så mycket minus i timmarna! det är ju så lugnt på jobbet så det är skönt! Har varit ute med min tant nu i affären! mysigt. solen skiner och det är plus grader!! Härligt!! så ja njöt... köpte saker så att vi kan baka. så efter middagen så ska vi baka kladdkaka med hallon och grädde/glass! ;)

ikväll ska vi till morfar <3 vi ska fira johan och pappa som har fyllt år i veckan! så det ska bli trevligt! Har inte vågat åka till morfar då dom har haft kräksjuka på jobb! men nu är dom fria från det så nu kan ja hälsa på igen! :)

Goodbye!

målning :)



Jag har målat om skåpet som stå i köket. det har varit så guldassigt innan! inte alls fint. så här är skillnaden. det högra är målat. så lite bättre blev det allt; )





Sen har vi ju även målat om i köket! här ser ni lite. det är inte klart än så ni får bara se detta nu! :D men här är luckorna målade också. dom har också varit olika färger och lite gula.. usch.. dom luckorna till höger ska också fixas. det är robins projekt. dom ville inte han ha vita( fattar inte varför) men ja lite får han bestämma också; ) haha.. eftersom han är plåtslagare så kan ni ju gissa vad där ska vara?!!? jooo plåt. haha! så han håller på att klä dom i rostfritt! jaja det blir säkert bra. men ja hade velat ha det vitt också! det FULA kaklet ska bort!!! vi har ju köpt nytt nu.. små mörkgråa blev det! så ja hoppas att det blir lite bättre då också! ))
ja nu fick ni se lite i alla fall! ska lägga upp mer bilder när vi är klara.. ska fixa min fotovägg också! ))

nu kommer snart josse och Malin så ja får nog fixa mig lite!! ;:))))

Goodbye!

: ))))

Det va roligt att vara på IVA igen! så där lagom vid femtiden så började det bli riktigt IVA vård ;) men det är kul att få skillnad från vården här på viktoriagården och på IVA. ikväll har vi haft det väldigt lugnt på jobbet! så det är skönt! Hoppas på att kunna bli av med morgonen på min delade tur på söndag!; )) hade räddat helgen lite mer!

I morgon ska ja träffa Josse och Malin <3 ska bli skoj! det är stimmotime!!; ) GUD vad ja längtar till alla vänner är hemma igen! har sagt det förr men det kan inte sägas för mycket! Tänker på er varje dag! tur att dom bloggar och skriver resedagbok så att man har lite koll! har skaffat mikrofon till skype nu också så nu ska ja bara vara inne samtidigt som er! ;D :D :D

                         JAG VILL HA VÅR!! :D

Nu ska ja snart hem till älsklingen! Hoppas att han kan massera mina vader eller klia på ryggen! underbart! :D
sen ska ja sova såå gott! hoppas ni också gör det!!

Goodbye!!

IVA!

woohoo ja hoppar in på IVA inatt. känns så kul! så att man inte kommer ifrån det helt! så här sitter ja nu! ska sova om 8 timmar.. får kanske 6 timmars sömn om ja har tur! sen vidare iväg och jobba kväll.. jobbar nu 4 dagar i rad.. avslutar helgen med en delad tur! jippi.. haha..

idag fyllde pappa år så vi har varit på ullared idag! hittade lite bra saker så glad.. blandannat ord som ja ska ha till min fotovägg!!;D har letat så länge nu! så det va bra! kostade dessutom bara 30 :-! Toppen!!
annars har det inte hänt så mycket tror ja! tänkte bara fördriva tiden lite här! skriver kanske sen igen om ja kommer på något mer!:))

eller jo... GUD vad ja läääängtar till April!! Får då träffa 3 av mina underbara vänner som har varit borta länge nog! åh vad det ska bli kul att få träffa er igen!! LOVE <3<3<3

Goodbye!!

sömnig!

idag är ja något så sjukt trött.. klockan ringde 5 över 6.. tänkte åhh vad skönt att det inte är jag som ska upp.. så ja låg och puttade på Robin och sa att han skulle gå upp och så.. såå skönt det skulle bli att ha sovmorgon!! fram till att ja kom på att ja ska ju också upp och jobba tidigt!! suck så ledsen ja blev!! så hela dagen har ja varit såå trött. jobbade till 4 idag... dom har fått kräksjukan på en avdelning på jobbet nu igen! ja hoppas verkligen att ja inte får den igen!!! vill inte!

i morgon fyller pappa år! så han vill fira på ullared.. haha förvånande! så ja får väl följa med! något kan ja nog alltid hitta där!; ) får ju vara med familjen också! vill hinna hem till cirkelfysen för fyyy vad jag är dålig på att träna nu! typ 1 gång i veckan känns det som.. men det bli så när man har annat att göra om dagarna.. har ju hållt på här hemma nu. känns så dumt att bara sticka och träna då! men ja ska bättra mig!

Idag köpte vi kakel till köket: )) woohooo!!! så får vi se när vi sätter upp det. innan robins födelsedag hoppas ja!!: ))

nä nu orkar ja inte skriva mer! får skriva mer strunt en annan dag! Sov gott för det ska ja göra!
Goodbye!!

Happy!!

nu håller vi på att göra lite i köket. målar och står i!! Benson har varit en ängel och hjält mig två dagar!Tusen tack!! Älsklingen har också varit väldigt duktig nu i helgen.. ja jobbar denna helgen så ja har inte kunnat/orkat göra så mycket nu faktiskt! vi har målat klart väggarna och luckorna! skönt! allt är diskat och avtorkat!kylen och frysen är städade och utrensat och skafferiet också! gardinerna är på plats igen! det som är kvar nu är kakla om(om ja får som ja vill)... )) ja tycker att det hade blivit väldigt mycket bättre med nytt kakel men älsklingen vill vänta. fattar inte alls varför!! kanske för att det är han som får göra det??!?! hmm kan vara det.. men vi får se hur det blir. annars är det inte så mycket kvar i köket för tillfället. gör bara en liten uppfräschning! ingen dyr helrenovering här inte! men man blir så glad så fort det händer lite här hemma!en skön känsla i kroppen!

igår jobbade ja till halv fem, segt.. men bakade på jobbet och bjöd tanterna på whiskey så det va lugnt! va själv i några timmar! jag ska jobba ikväll också.. sen är ja ledig en dag. woohooo! Johan fyller år i morgon så ja ska ut och köpa present. vet vad ja ska köpa, ska bara göra det också! ;) sne fyller pappa år på onsdag!

Nu ska vi nog göra ett litet ryck igen!!
Goodbye!!

onsdag!

idag är jag gladare. haha va inte alls glad i gårkväll..men lite sömn gjorde susen!
idag har jag varit ledig men har varit på möte på jobbet! schemamöte. åhh kommer jobba typ 6 helger i rad nu.. suck! sen ledig 1 helg.. skitkul!!!men den helgen ja är ledig är i alla fall när månsson fyller år! gött. så malin ja hoppas på fest då!! :D
efter mötet åkte ja hem till mamma en stund och åt halväckliga pannkakor! eller en för det va inte så gott. haha förlåt denise! sen stack ja och Malin till cirkelfysen! va jobbigt idag! fast det är det alltid..haha..

vi ska måla köket nu så vi har saker i hela käket för tillfället.. jobbigt. så malin bjöd mig och Robin på donken efter träningen! Tusen tack! kändes inte jättenyttigt men va faan! lite svårt att laga mat i denna röran. så jag och robin har tejpat klart att nu ikväll så kan jag börja måla i morgon eftermiddag!
i morgon förmiddag ska ja,malin och Emma fika. sen åker Emma i tre veckor.. suck. en till att sakna! det är så tomt utan mina vänner! är så glad att några är kvar och gör mig lycklig! dessutom blir man så glad när man får prata med någon av dom som är iväg!!

nu väntar ja på att andra avenyn ska börja då det har haft uppehåll under os!
Goodbye!!

depp

känner mig så deprimerad just nu.. inte för någonting egentligen. är nog bara väldigt trött och helt slut. det bara slog emot mig. och otrevlig har ja varit mot Robin också.. suck.. hatar när man mår så här utan orsak. allt blir så jobbigt! SUCK!!
RSS 2.0