99 dagar!

nu är vi nere på tvåsiffrigt och det känns som det närmar sig lite mer nu:) 99 dagar kvar bara tills bebis är beräknad att komma... det innebär att om ca 99 dagar är jag tvåbarnsmamma. herregud!:)
graviditeten flyter på bra.. jag mår bra så det ska jag inte klaga på. men måste ju få gnälla på smärtan, den är jag riktigt jäkla trött på.. ryggen tar verkligen kraften ur mig vissa kvällar och det gör så ont. fastnar i soffan och ibland tar det 5-10 min aktivt försök för att jag ska kunna komma upp, och då ligger jag inte ens i soffan utan bara lutat mig tillbaka lite.
tycker magen börjat växa rätt bra nu också och jag känner mig som en stor flodhäst. haha! gått upp ca 5 kilo nu, helt okej ändå med tanke på att ja inte kan motionera och ja har ju inte ätit supernyttigt direkt!
alicia sover gott i vagnen och jag har ätit lite lunch, ska nog passa på o vila en snabbis innan hon vaknar:)



strandhäng!

vilken dag det har varit...supervarmt ju! vi packade picknickkorgen och åkte ner till stranden. robin är ju ledig en vecka nu så vi passar på och myser en massa familjen! lina hängde med oss ner också):)
alicia gick omkring så lugnt och fint där och när vi gick i vattnet så trillade hon så det blev ett dopp för hennes del. va faktiskt inte så kallt i vattnet:)
en riktigt mysig dag som sen fortsatte med utomhusbus i trädgården.
denise kom hit efter jobb och ja skulle hjälpa henne kolla resa.. hittade en all inclusive resa till turkiet för 2200 kr.. gissa om jag va sugen på att följa med!!!
nu är robin och kollar hockey med grabbarna och jag har en stund för mig själv. ska snart lägga mig för i morgon ska ja faktiskt jobba!




tog massa bilder men de får stanna i vårt privata album då jag inte vill lägga ut nakenbilder på nätet och hon va ju en nakenfis rätt mycket idag:)

ny hobby

jag har verkligen fastnat för det här med att sy. har inte sytt något sedan skolan och kan absolut inget om det men jag fick låna farmors gamla symaskin och gjorde ett försök att sy ett babynest. och jag lyckades.. det blev inte perfekt men jag är nöjd ändå. så kul att ha något man själv sytt. så nu längtar jag till bebisen kommer så jag får testa den:) tog även tag i våra gardiner som har hängt längst med marken eller bara varit uppnålade i flera år nu så nu sydde jag upp dom.. har en del gardiner kvar men de går ju snabbt :) ska sy en madrass till lina och sen funderar jag på att börja sy lite mössor l
till alicia och bebisen:) måste bara hitta lite fina tyger sen så.. hoppas detta intresset håller i sig nu bara för det är så kul att ha något och pyssla med!

robin har en veckas pappaledighet denna veckan så vi ska påbörja ett rum till alicia.. börja resa väggen i alla fall så kan jag pyssla lite där sen:) ska även göra lite mysiga utflykter och bara mysa.. sen ska jag faktiskt jobba på fredag en sväng.







denna söta tjej sitter och gör mig sällskap när jag syr!!:) okeej hon springer runt en hel del också men så mysigt när hon sätter sig och "pratar" lite:)

ibland är man knäpp

jag var ju på ullared för ett par veckor sedan bara. igår satt jag med robins systrar olivia och lina när vi spontant bestämde oss för att åka upp igen. en del saker var slut när jag var där sist och nu fick jag tag på det! så en trevlig liten utflykt blev det igår.

jag ska påbörja ett projekt att sy ett babynest. ska bli spännande att se hur det går då jag inte alls kan sy...! men vill ha något litet projekt att göra till bebisen och om jag lyckas är det ju väldigt roligt att ha något som man själv har gjort! så nu somnade alicia precis och jag ska sätta mig ner och försöka förstå mig på symaskinen! :)

gravidhormoner

åh idag har jag bara varit irriterad utan anledning. va hos mamma och pappa och var redan irriterad när pappa ber mig plocka upp en sak ur en låda han håller i.. håller handen nere i lådan och ska kolla vad jag ska ta.. nog fan ligger där en fet jävla spindel och kryper!! började nädtan gråta så sur jag blev! behöver nog inte säga att han inte va så populär då för jag hatar verkligen spindlar! gick hem och la mig för att vila och sedan blev humöret bättre igen! alicia har varit riktigt gosig idag så har blivit massa mys! fick god mat hos mamma på kvällen och nu kallar sängen:) nattinatti!

en dag för mig själv!

jag älskar att spendera dagarna med Alicia men man får inte alltid gjort de där extra småsakerna som man hade velat. så ibland är det skönt att få en stund för sig själv bara:) mamma hämtade Alicia i morse så jag kunde ha en "spadag":) man börjar direkt fundera på vad man ska passa på att göra när man har egentid.. städa, sova, göra ärenden eller som jag valde bara ta hand om sig själv. kände att städa gör vi ändå i helgen och jag behövde verkligen få ta hand om mig själv lite. så än så länge har jag färgat håret och ögonbrynen, gjort ansiktsmask, duschat i 45 min (okej passade även på att skrubba duschen så lite städning blev det) och nu har jag ätit lite hemgjord rabarberpaj med äpple och jordgubbar:) nu ska jag fixa naglarna och måla dom i någon vårig färg. sen får jag se vad jag mer passar på att göra men blir nog röja lite i alla fall, och säkert slappa i soffan!:)
men ärligt talat så saknar jag redan min lilla solstråle!! ♡

oändlig kärlek ♡

ja kärleken till denna tjejen är helt obeskrivlig! det har vi gjort riktigt förbannat bra älskling!!!!















bilder på vagnarna





detta är vagnen vi har köpt, fast begagnad! nedan är den andra vagnen vi kollat på. är ganska lika utseendemässigt i alla fall:)


måndag

så har fyra dagars ledighet tillsammans med Robin sprungit förbi. jag älskar när han är ledig med oss och alicia blir riktigt pappig de dagarna han är hemma. han får inte gå ifrån henne och det är mest han som gäller. gulligt:)
i fredags var vi på ullared och skulle shoppa det lilla vi behöver till bebisen sen. ryggen kändes faktiskt okej även om den va riktigt kass på kvällen sen men nu är det gjort så det är skönt. vi fyndade även en vagn i helgen!:) en syskonvagn, basson duo. vi har kollat runt på massa på internet men de som vi kunde tänka oss va denna och bugaboo donkey duo som jag egentligen helst vill ha. men den kostar ca 12000 kr och då måste man beställa från holland, annars ca 16000... så därför ville vi gärna hitta någit billigare. så dök denna upp på blocket för 1600 kr!!!!!!!! ringde direkt och sa att vi köper den. nu ska vi bara köpa nya däck till den och en liggdel:) älskar att göra fynd och är glad att jag inte tog den dyra direkt! nu kan vi testköra denna och se om vi är nöjda även när man kör:)

igår var vi och grillade hos robins mamma och spelade kubb och uteyatzy. i lördags hade vi lite grillkväll med lina, benson, lenny och josip.
nu sover alicia gott i min famn och slår upp ögonen när jag försöker lägga ner henne i vagnen så vi sitter kvar i soffan och myser sen ska vi upp till min farmor och hälsa på!:)

pigg och glad!

nu är det full fart på Alicia igen, så otroligt skönt! åh hon är ju så go min lilla tjej.. vet inte hur många gånger om dagen jag bara tittar på henne, kramar om henne hårt och blir helt varm i kroppen av alla konstigheter hon har för sig. Hon får mig att skratta och le så mycket! och hur underbart är det inte att få höra "mamma" fleeera gånger om dagen! idag har vi varit på lager 157 och väla en sväng.. men det tog på ryggen kan jag säga. funderar på ullared i morgon så vi har det gjort för det lär ju inte bli bättre med tiden direkt så lika bra att göra det. får se hur vi gör.
nu ska jag hoppa in i duschen och sedan krypa ner i sängen o sooova! :)
RSS 2.0