söndagen

åh herregud vad denna mamman har varit trött idag! vakna halv sju och sen igång med alla rutiner. vid halv elva pallade jag inte mer så sov fram till tolv. så skönt!
hade jättetrevligt i går med tjejerna på torstens. allt hade gått bra här hemma för robin också så det kändes ju såklart skönt! nu ska loppan ha välling sen blir det att titta lite tv innan sängen kallar:)

Hej

jag lever men är sämst på att blogga!! så till mina fina vänner som saknar mina uppdateringar så ska jag snart berätta om allt spännande som hänt i mitt liv och jag är inte kvar i turkiet längre utan i ängelholm! just nu på torstens för en härlig kväll ute med fina vänner som klagar på mitt bloggande! så tack o hej för ikväll så ska jag bättra mig!! puss o kram!!

turkiet:)

befinner mig i Turkiet just nu vilket inte är helt fel! är här med min familj och det var riktigt längesen vi reste tillsammans! är så mysigt att vara här med lilla alicia, att bara vara och göra precis vad man vill. älskar att bada med henne:) dock är det ju väldigt varmt så hon sover rätt mycket. nu sitter jag på rummet med en sovande loppa, ska snart ut på turkisk afton men musiken är så hög så jag får vänta tills hon vaknat i alla fall:)
RSS 2.0