testar design

jag försöker fixa ny design till min blogg men det går inte så bra längre.. när ja ska ladda upp bilderna som man måste göra så står det felaktig filnamn... dampar. jag gör ju precis som det står.. så nu ger ja upp för i dag. har kommit en liten bit på vägen men nu är det inte alls fint. någon som har tips så säg gärna; )))

städdag...

usch vad mycket det är att göra nu innan flytten.. bara 6 dagar kvar; ))jippi.  längrar så mycket. ska bli så skönt när vi är klara i lägenheten för det är det som är så jobbigt nu.. fixa så mycket när man bara ska lämna det. känns lite tråkigt. Men men.. idag har jag handlat 10 nya flyttlådor som snart är fyllda igen; )haha.. har städat mycket i köket, plockat ner gardiner och tavlor, städat ur skafferiet och packat ner allt därifrån, packat ner lite skålar och sådant. skulle behöva duscha, packa ner glas och tallrikar, måla lägenheten där katten har rivit och sådant, städa bakom kyl och frys. men det får bli lite av det i morgon och resten till helgen. nu kommer snart älsklingen hem så då hjälper han mig lite sen ska vi se beck ikväll; )premiären; )det ska bli kul att göra efter denna dagen!: )
hmmm vad ska man ha för mat i dag?känns inte som att jag vill ställa mig och laga mat i mitt nystädade kök.. kommer bli mycket färdigmat denna veckan och mat hos mamma; )hihi. kanske kinamat ikväll innan beck; )kommer att gå upp tio kilo under flytten. tur att man håller igång hela dagarna när man packar och flyttar lådor och allt, bränner ju lite in alla fall, dock minte tillräckligt; (
nu har jag fått gnälla av mig lite. skönt efter en dag när man är helt själv och inte haft någon att snacka med, då behöver man det, )
sista rycket nu; )

Pussshej!

ojojoj

trodde faktisk aldrig att jag skulle vara så dålig på att blogga. haha.. men ¨så är det.. jag skrivder lite då och då i alla fall; )

jaha lite uppdatering igen då.. hmm jobbar som ett as känns det som.. tråkigt men sant. goa pengar i alla fall. och dom lär behövas till huset; )
åh det börjar närma sig nu. bara tre veckor kvar; )))))såå skönt det ska bli! underbart när man har lämnat lägenheten och den är städad så man kan konsentrera sig på huset. vi har tittat på golv, tapeter och väggfärg, så kul. men så sjukt svårt att välja bara..

nu har jag och älsklingen ätit taco och ska se på sanning eller konsekvens om vi får igång videon; )haha..sitter och tittar på stjärnhimmel att ha i taket; )verkar jättemysig.säkert jättedyrt. men värt att kolla upp; ) http://www.starscapes.se/

nu ska ja hjälpa robin med videon innan han får damp;: )haha...

sov gott. pusshej
RSS 2.0