legoland/lalandia

Här skrivs inte så flitigt nu. Jag har verkligen fullt upp hela tiden. Önskar väldigt många fler timmar på dygnet nu. Praktiken är i full gång. Är inne på 4/5 veckan nu så inte mycket kvar. Det är väldigt roligt och det känns skönt att vara igång igen. Behövde nog få lite annat att fokusera på. Det är bara synd att det är så mycket. Långa dagar och sedan andra arbeten med skolan sidan om. Så lediga dagar går åt till det. 

I helgen var vi på legoland och lalandia med barnen. Hade så sjukt kul. Mycket tid tillsammans och det var precis vad vi behövde. Åka iväg och fly alla måsten. Bara vara vår lilla familj och ha skoj. Guld värt!! Det var barncancerfonden södra som arrangerade resan och vi var så glada för att få åka med. 

Och nu har vi en sak till att längta efter. Vi har bokat resa till grekland och åker nästa söndag! Som vi letat efter en resa som passa alla och äntligen! Vi åker med mina föräldrar och syster. Tyvärr kunde min bror inte följa med denna gången:/
Så efter min praktik är slut så åker vi! Längtar!!!

En snabb uppdatering fick det bli. Jag är så fruktansvärt trött ikväll. Har haft tre dagturer och får ju gå upp halv fem då och är hemma vid sex på kvällen. Äter mat med familjen då sen kvällsrutiner och sen somnar jag så fort barnen somnat. Ikväll somnade jag i soffan kl 20 och sov 50 min. Kämpat med att vara vaken nu. Är ju greys på onsdagar så det kan jag ju inte missa! 
Så godnatt!!
RSS 2.0