fredag:)

härlig start på denna fredagen med besök av emelie och ebba:) efteråt så börja jag röra lite men fick inte gjort ett dugg med mina små tjejer haha! Denise va snäll och tog med alicia på en cykeltur till stan så nu har jag fått gjort lite. sorterat och vikt wilmas kläder, herregud med kläder våra töser har! är så kul att gå igenom allt igen och klä wilma i det som alicia har haft:) tiden räcker inte åt att vika ihop Alicias kkäder så får se om jag får gjort det i helgen. känns dock ganska meningslöst när jag vet att hon kommer riva ut allt några sekunder senare! fick även dammsugat och kastat i mig två knäckemackor med avokado. sådant som var en självklarhet förr är ett under om man får gjort nu. men vet faktiskt inte vad jag skulle gjort utan syrran min, hon hjälper mig så otroligt mycket bara genom att vara här!
nu sitter jag och funderar på om jag hinner torka golvet också eller vad jag ska prioritera att göra nu. men tio min i soffan utan en liten alicia som klättrar överallt var skönt och sen fick jag ju skrivit av mig lite onödigheter här till er som faktiskt läser min blogg:) måste sätta mig och skriva ner förlossningsberättelsen också, man glömmer så himla snabbt så vill få det gjort!

en bra söndag

spenderade ett par timmar i hembygdsparken idag med min lilla familj och bror!:) alicia sprang omkring och kollade djuren, lekte i skogen och gungade:)
båda barnen somnade i bilen hem så jag kröp ner i soffan med godisskålen en stund. gäller att passa på när alicia sover:) därefter blev det bullbak och Robin grillade. nu sitter jag och försöker väcka lillan så hon kan få på sig pyjamas och äta sista gången innan vi lägger oss, men hon är inte så lättväckt och jag börjar bli väldigt trött.
Alicia vaknade vid halv fyra inatt och ville inte alls somna om. Så jag hade ca tre timmar dom jag var vaken inatt. wilma låg dock i sin säng hela natten så alicia fick sova hos oss sen och det va mysigt att ha henne hos oss lite, inte så ofta det händer nu. men är så glad för att wilma kan sova i sin säng så man kan få sova för dig själv också. jag sover nog inte så djupt när hon sover intill mig faktiskt.
annars ligger hon i sin säng i babynestet till första amningen sen får hon ligga kvar hos oss för då är jag för trött för att resa mig igen haha.

ännu en mysig helg över och i morgon är det bara vi tjejer hemma igen

tvåbarnsmamma

Då har jag fått titeln tvåbarnsmamma! det trodde jag verkligen inte att jag skulle bli innan jag var 25 men så glad jag är att livet tog mig ut på lite oväntade vägar!:)

vår lilla prinsessa kom på den beräknade dagen 4 september kl 18.52 och från den stunden fylldes mitt hjärta med kärlek till henne! hade haft på känn att det var en tjej men vi visste ju inte så det va roligt att min magkänsla stämde:) jag tänkte sätta mig och skriva förlossningsberättelsen men det får bli senare.

Idag är Wilma 4 veckor och seriöst, jäklar vad snabbt denna tiden gått. vet att alla föräldrar säger så men det är helt sjukt. är nog mycket för att man har Alicia också som tiden gått så pass snabbt! vissa kläder har hon redan växt ur fast jag knappt vill erkänna det och klämmer i henne i tajta pyjamaser, jag menar hon kom ju precis!!!
jag måste ge Alicia en massa beröm, hon är en så duktig storasyster och hon gör mig så stolt flera gånger om dagen. Hon pussar, kramar, ger nappen, vaggar vagnen (lite väl häftigt oftast), tar på strumpor (på tårna i alla fall), försöker trösta när hon är liten, lägger på filt och kör ibland iväg henne för att få vara med mig;). Hon lånat till och med ut sin pippidocka till lillasyster:) jag är så glad för att hon verkar glad över att ha fått en lillasyster och inte är så avundsjuk som jag trodde. som ni vet var jag lite orolig över hur det skulle gå men det går verkligen över förväntan. det enda jag märker på Alicia är att hon blivit mer känslig för när man säger till henne eller andra. tar gärna upp händerna för ögonen och snyftar lite sött (eller storbölar) men det brukar gå över ganska snabbt.
Så första veckorna tycker jag har gått väldigt bra. senaste tiden har vi dessutom sovit till 8 - halv 9 på morgonen och jag får sova på nätterna. wilma äter 1-2 gånger per natt men somnar snabbt om igen:) ja jag vet att jag har det väldigt bra!!;)
just idag har mitt tålamod varit noll och ingen av barnen har velat riktig som jag vill även om dom inte varit gnälliga. men syrran kom och räddade det hela så jag fick andas lite och ett par extra händer är alltid bra!:)












jag ser inte alls någon likhet med mig i wilma och har faktiskt inte fått höra en enda gång att hon är lik mig haha. med alicia fick jag dagligen höra det och får det fortfarande så det känns lite konstigt. Men lite likheter med Robin kan jag se och de blir mer och mer. Och jäkligt söt är hon!:)
RSS 2.0