måndag!

då va det måndag igen. cissi sa att ja va dålig på att blogga(vilket ja verkligen är) haha så nu tänkte ja skriva ett inlägg i alla fall!: D

Vi har fått lille katten nu ju. så sjukt söt. hon leker och busar mycket. sen blir hon helt slut och lägger sig på en och kelar. precis innan man ska lägga sig så får hon alltid ett ryck! och på morgonen när man vaknar också. men det är mysigt. då är man tvungen att gå upp. inga sovmorgnar här inte!!
           





idag har jag försökt att julpynta men det va faktiskt inte så lätt. tyckte att ja fick problem hela tiden. måste ju ha förlängningssladd till allt och det hade ja ju inte. så det får bli ikea i morgon med emelie och josse! :) saknar även lite julpynt så ja insåg att vi inte hade fullt så mycket som ja ville! haha. så det blir nog lite småplock hoppas ja! har även tränat i dag. skivstång/kondition för första gången. det va kul men fick ont i vaderna i slutet. insåg dock att ja hade för låg vikt så det va inte så jobbigt. nästa gång ska ja ta mer; ) haha!! i morgon blir det spin medel. sen ska ja jobba natten i morgon.
har jobbat 5 nätter förra veckan så det är skönt. har bara två nu; )
Mamma fyller 50 på lördag! men hon är tyvärr inte hemma då mamma och pappa åker till USA.lyx!  

Nu blir det mys framför tv:n med katten och älsklingen innan det blir sängen!! :D
                                                                                                                

:))

nu har ja hämtat kameran: )) så roligt! nu ska ja bara lära mig hur den fungerar också!! alla i min närhet kommer säkert hamna mycket på bild nu. speciellt katten. och när vi får den nya katten (som kanske ska hete Nikita) :)
i morgon ska ja och Benson se Idol; )) gärna träna lite innan också!

På lördag ska Malin & Linus ha inflyttningsfest! med BAD tema (engelska) så det ska bli kul! hoppas även att tjejerna kan komma på frukost på lördag!hade varit mysigt.
På söndag ska ja och älskling se New moon; )) längtar! ska även till farmor och äta koldolmar!

där har ni hela min helg för kommer säkert inte uppdatera den under helgen. men man vet aldrg, ja kanske lägger upp lite bilder ;)

Pusshej

torsdag!

åh jag skrev precis ett inlägg så la internet av. suck. så nu skriver ja bara lite.
ja är helt slut. ska jobba inatt igen så jag hoppar träningen idag. hinner inte riktigt. snart kommer älsklingen hem ) jag väntar på att min systemkamera ska komma!ja vet att den är på coop nu så väntar bara på brevet så ja kan hämta ut den. kommer nog i morgon. hoppas innan helgen: )
längtar till helgen!!

Tisdag!

tisdag och ja är ledig; ) wohhoooo.. det va längesen. hihi. idag har ja varit på väla med Benson ;) sen va vi på spinning. där ja lyckades glömma mina träningsskor hemma. smart. så ja fick träna i mina stävlar. haha. gjorde bara aningen ont. men men. sen va det hem och laga mat och nu slappar vi framför tv:n. har även varit hos farmor och ätit koldolmar. gott!
jag har beställt en systemkamera nu ) Nikon D3000 tror ja den hette!Längtar till ja får den!

snart är det bara två veckor kvar till vi får kattungen. tror den ska hete Nikita nu; )
annars har det inte hänt så mycket. blir träning i morgon också. Cirkelfys. sen blir det jobb i två nätter!

: ))

idag va ja och kollade på kattungarna. så sjukt söta. den till vänster ska vi nog ha; ) super söt. nu ser ja, robin, denise och kotten hockey. ska snart sova så ja vaknar snabbt; ) hihi. ja blir alltid som ett litet barn när ja fyller år!! :D











torsdag 5/11

i går så va ja och Robin på city gross och skulle storhandla inför helgen. så skulle ja jobba natten så skulle han lämna mig på jobbet efter vi handlat. så åt vi innan vi handlade på en resturang på familia. jah tog kycklingwok. så när vi kommer in på city gross så börjar jag må illa och blir jättedålig i magen. inte kul alls. så det va bara att ringa jobbet sen åka hem. känns inte så kul att vara på jobb när magen krånglar så. undrar om det va maten. irriterande när man är inställd på att jobba så blir man dålig.
 så nu har jag hela dagen ledig. har massa att göra så på det viset va det ju bra. ska kolla på kattungarna i dag och se om vi kan bestämma oss för vilken vi vill ha. dom är såååååå söta. ska lägga in lite bilder snart. har varit dålig på det nu igen :P

vi ska även städa som bara den. haha. vill inte städa i morgon så ja fyller år :D
Robin ska iväg sen(tror han ska fixa present)  :D hihi. så ska ja färga mitt hår som nu är nyklippt. så skönt. sen ska ja klippa Robin idag också. hade velat träna men känns inte som att ja hinner riktigt! hade även velat fixa med gardiner och så men ja.. jag gör vad ja hinner med. ska bara slappa vid datan en liten stund till. kunde inte somna om efter att Robin gick till jobb.

tisdag

jag och mamma hade en mysig dag igår på SPA; ) 40 min massage där hon verkligen tryckte ut muskelknutorna. haha. helt öm i ryggen idag. sen en skön ansiktsbehandling och hand & fot massage. så underbart. sen gick jag och mamma i stan och åt god mat; ) så trevligt!
sen blev det väla med Robin där han shoppade loss; ) 2100 :- blev det. ett par nya skor, byxor, två skjortor och en slips; ) riktigt snyggt va det. så det ska han ha på fredag och lördag då det blir fest! längtar så till denna helgen; )
i dag ska jag ner till Anki och klippa mig; ) har en vecka där ja bara unnar mig saker. så skönt! sen ikväll ska ja och benson träna spinning! därefter blir det jobb inatt. suck. men bara två nätter sen är ja ledig 4 dagar; )
nu tänkte ja börjar städa upp i min garderob så att ja kan få ordning där lite!

söndagskväll!

då va det söndagskväll och ja är ledig; ) har jobbat två nätter nu så ska bli skönt att vara lite ledig. i morgon ska ja och mamma på SPA; ) min 50-års present till henne. så det ska bli mysigt. känner att ja behöver lite avkoppling och massage nu!! 
i dag har vi varit hos både min farmor och Robins farmor och farfar. sen hem inom familjen en stund. fick sedan ett samtal från någon som undarde om det va vi som bodde på mörtgränd.. trodde direkt att vi också haft inbrott..
men det va bara katten. haha. hon hade varit ute på parkeringen och pipit och hoppat upp i barnvagnen! haha. dom trodde att hon va jättehungrig.. hopplösa katt. så nu ligger hon i Robins famn och kelar!mysigt.

ska se om ja kanske söker lite jobb i morgon också! måste ju börja söka nu då det är väldigt osäkert om ja får vara kvar på jobbet efter nyår! men vi får väll se. tänkte söka både i sverige och norge. kanske danmark också!
nu ska ja slappa framför tv:n och se på smällen!
RSS 2.0