20111129

Äntligen har jag fått handlat lite mer julpynt. Fixade adventsljusstaken igår! Va på tiden!! Hittade även julstjärnorna som jag ville ha så dom
Ska upp idag. Ska till Ikea ikväll o se om jag hittar det sista pyntet.

Idag är en nervös dag..! Ska få svar på något väldigt avgörande. Så håller tummarna allt vad jag kan för att det ska vara bra! I så fall får vi fira ikväll..! <3

Goodbye <3

20111127

ja man kan ju säga att det blåser lite! herregud så sjukt.. ja o robin har varit ute nu ikväll och fixat studsmattan för att grannen kom och ringde på när den blåste iväg.. oj då!! va inte kul o va ute i alla fall! Nu skypar ja med josse..!! :D äntligen har vi fått till en dag! :D saknaden är enorm!!! come home!!! <3 i morgon är jag ledig och då ska julpyntet upp! är ju dax nu!! :D nu ska ja försöka överleva stormen! :D Goodbye <3

20111126

Satan vad jag har ont i min rygg idag..! Den fick sig verkligen en omgång igår. Fick den bästa massagen någonsin men samtidigt den absolut värsta! Så ont det gjorde..! Men det har väll gjort nytta! Känns som ett jätte blåmärke blandat med enorm träningsvärk!

Är på jobb idag. Har rast nu, har stått i två timmar o bakat bullar!:) saffransbullar med vanilj! Gott hoppas ja!;)

Goodbye <3

20111125

Håller på att packa upp julsakerna! Tänkte att det skulle bli en mysig förmiddag o hålla på att julpynta.! Men neej! Förra året fick Robin plocka ner julpyntet o granen när jag jobbade! Tänkte att det va ju skönt o slippa och allt va borta när jag kom hem. Så skulle jag ta fram allt idag! Herregud!!! Allt va nerslängt i en stor kasse..! Tomtar,ljusstakar,glitter,belysning ,polkagrisar,julgranskulor(både hela och trasiga)... Ja men andra ord allt!! Så nu har jag suttit o trasslat ut allt! Han slipper i alla fall plocka ner det detta året för det tar jag nog på mig! Så jag sparar julpyntandet till en dag då ja e på bättre humör! Haha..!

Ikväll är det jobb med Felicia.! Alltid trevligare o jobba då!!:D igår va vi nere på stranden med Bobby! Mysigt förutom regnet! Nu ska ja äta lite kesella med bär( min vanliga lunch) och sen ska ja till homeopaten igen. Ska få en ny medicin och även en manuell behandling! Vilket nog innebär att min rygg kommer plågas ganska rejält...! Men det får det vara värt om det kan bli bra! Ha en bra helg på er!!

Goodbye <3

20111120

Ja vad mer kan man säga än att jag har haft en helt underbar helg!! Helt perfekt!!:D börja fredagen med att checka in på tylösands hotell o spa!! Malin bjöd på en härlig vistelse där. Fint rum,god mat o massa härligt! Fick varsin 50 min behandling! Välbehövligt! När vi kom hem så va Malin utflyttad:/ känns redan väldigt tomt! Hoppas hon kommer o hänger här massa ändå!!:D
I lördagskväll träffa vi emma o Jama och åt thaimat! Mumsigt! Avslutade kvällen med att kolla twilight!:) bra såklart..! Söndagen har varit en typisk söndag! Tipsrunda, middag hos farmor. Sen även en sväng till väla med emma o jama också! Nu är vi helt slutkörda. Konstigt när man bara har haft det bra i helgen! Just nu e jag stand by på iva så jag måste åka in o jobba om dom ringer. Ska jobba i morgon kväll så hoppas ja får vara ledig inatt!

Nu ska ja mysa vidare med mina älsklingar!

Goodbye <3

20111114

Helgpassen är över o jag njuter av en dags ledighet..!:) har jobbat o tränat idag. Är riktigt seg i kroppen. Mitt kort gick ut i fredags så tänkte gå på ett pass o betala för de.. Jo tjo ko.. Kostade 75 kronor ju..! Tänker ja aldrig mer betala för ett pass. Så får ta o förlänga mitt kort imorgon eller onsdag. !

I morgon ska jag till en homeopat. Spännande o se.!

Annars inget nytt i livet mitt! Eller jo jag beställde ju bruna linser till min födelsedag.. Har inte använt dom något mer sen men får ta o göra det!:) här e i alla fall ja som brunögd. Dock väldigt ofixad...!

Goodbye<3

20111111

coolt datum o skriva i alla fall! och skämmande.. snart e julen här! men julen e ju bara så mysigt så det gör inte så mycket! känns som att december kommer att bli en bra månad! ska i alla fall upp till sälen :D hoppas ja får ledigt så jag kan åka.. ska upp med robins familj och sen ska felicia o david också upp samtidigt! skit kul!!! :D bara njuta av en lång härlig promenad i frisk svinkall luft :D lite goa åk i backarna o sen en skitkul afterski!! åh längtar redan!! hade förrensten en skitbra födelsedagshelg!! tack till alla som gjorde den så bra! fick massa fina saker o massa god mat! haha! så denna veckan har ja försökt träna ikapp helgen. hihI! blir nyktert denna helgen i alla fall! nästa också kanske! igår va jag o kolla hjärtat vid ansträngning! det va finemang.. så skönt o veta att man nu kan träna på ..! så mycket det går i alla fall! på tisdag ska jag till en homeopat..`(tror det heter så).. se om han hittar felet på mig.. ! nu ska ja hoppa ut min onepiece o asa min röv ner till stan med syrran.. har en del ärenden. suuuuck! måste även städa idag! ikväll ska ja o malin ha tjejkväll!: ) ska bli mysigt. är ju faktiskt sista helgen hon bor här. nästa helg flyttar hon.. :( det kommer kännas väldigt tomt!! så vi får passa på o mysa med god mat ikväll :D goodbye <3

20111105

bara en dag kvaaar nu!! :D barnasinnet är framme såklart : )igår var vi hos morfar och firade mig : ) hade gjort smörgåstårta o efterrätt. mycket gott om ja får säga det själv. morfar sa så fina ord till mig! tårarna rann på bra kan jag säga! du är underbar morfar <3 nu kommer snart lite mer folk för lunch.. gjorde ju så mycket mat igår så det måste ätas upp! sen ikväll är det paaaarty!! woohhoO! måste ju även få säga att ja klarade min 5 kilos gräns : ) med lite marginal också så det känns skönt.. nu kan man unna sig i helgen! göttans! nä men nu ska ja tvätta håret.. klippte det igår btw. bara tog bort det slitna. syns inte så stor skillnad för andra men jag känner det själv. najs! Goodbye <3

20111101

Idag va första dagen på mitt vik på viktoriagården.. Gått på timmar ett tag nu.. Känns skönt att veta hur man ska jobba o var!:) är dock redan trött på en del saker...!

Efter jobb hade ja tänkt o gymma en timme o sen timma en timme som skulle avslutas med bastutid!:) dock va badhuset stängt idag så fick hålla mig till gym. Mamma o syrran hängde på och det blev bastu efteråt! Är ju så skönt o avsluta ett pass med det! Kom hem till älsklingen sen o lagade grönsakssoppa! Gott!!:)

I morgon har ja o Robin 100 månader!:) hihi! Käre Malin som satt o räknade kr detta för ett tag sen o det va ju lite roligt!:) vi ses dock inte på hela dagen då ja jobbar kväll.

Helgen har varit riktigt bra! Vet inte om den tar helgen som kommer men de får vi se. Hade middag i lördags som blev till den bra fest med Goa vänner! Söndagen va de tipspromenad,farmor o sen bara chilla!:) längtar riktigt mycket till denna helgen..!:) nu ska ja skriva ner lite så ja kommer ihåg allt som ska göras!;)

Goodbye <3

RSS 2.0