Äntligen fredag; )

åhh så underbart; ) det är fredag idag. jag skulle jobba kväll och haft ångest hela veckan för att behöva göra det; ) haha. så fick ja ledigt.. härligt! ledig i fem dagar; )) så det blir en tripp till väla med emelie och inom någon affär som svärmor tipsade om; )
har köpt stolarna nu. så skönt att ha lite ordning här nu!!!

nu ska jag titta på våra bästa år som den tönt jag är; ) haha.. har fastat för det av någon konstig anledning!!;/

längtar till i morgon!!!!
Pussshej

längtar: ))

åhh vad ja längtar till lördag och allt är färdigfixat. nu är det bara jobbigt. mycket som ska göras och man stressar bara så blir det inte bra!! har räknat med att minst 70 personer kommer. ca 30 kanske. haha. så det blir nog skoj; ) idag ska vi köpa stolar,måla tak, handla, inom ikea, fixa klart sängen, ställa iordning lite mer och försöka färga håret. haha kommer aldrig hinna allt. men men. sen jobbar ja tor och fre kväll om ja inte kan få ledigt.
det är tur att man har folk som är snälla och hjälper oss!; )

nä nu ska ja göra ett ryck; )
pusshej

jobb

usch idag jobbar ja natt. nu är klockan halv 4 och det börjar bli segt. haha.. lugnt och skönt men ja har gärna att göra så tiden går snabbt. nu plågar ja mig igenom några böcker som ska vara lärorika(dock ej denna tiden ¨på dygnet) i huset går det framåt; )det är så kul; )mer uppdaterande sen. nu ska ja jobba; )

HUS: )

Äntligen har vi huset; )jipppiiiiiiiii!!!! det är så kul men jobbigt. mycket att göra och när man är klar på kvällen känns det som att man knappt har gjort något..haha.. men vi har rivit en vägg, målat vardagsrummet och matsalsrummet en gång, lyft bort kaminen och lagt nutt klinker(eller kakel, lär mig aldrig skillnaden), rivit bort heltäckningsmattan, tagit bort alla lister, packt upp 3 kartonger kanske.. haha.. det är så snällt att vi får bra hjälp. är mycket tacksamma för det!!
ska lägga in lite bilder och så sen; )när jag har tid, känns inte som att jag har tid för så mycket annat än att resovera nu längre!

Pusshej
RSS 2.0