Wonderful !:)

Idag fyller älsklingen år! Stort grattis till dig hjärtat! Vaknade kl 6 i morse. Tog ut mogge o kissa, gick o la mig igen.Sen va Robin uppe och lekte av honom lite. Och nu har vi precis vaknat igen. Eller jag har. Morgan sover fortfarande. Och klockan är halv nio. Helt otroligt! Så skönt det va att få sova ut lite och inte sitta uppe kl sju som vanligt! :)

Igår va vi på valpkurs på kvällen! Är en del Robins present. Gick jättebra! Va faktiskt väldigt kul och shit vad mycket man har att lära! Tror det blir väldigt bra att gå denna då dom hade samma tänk som jag. Att berömma hunden mycket när den gör rätt och inte bestraffa den när den gör fel utan ignorera det. Ska nog bli något av vår lilla vovve en dag också!:) nu är han mest söt vilket räcker bra än så länge.

Jag har märkt att jag skriver ut väldigt mycket !!! Istället för en punkt. Väldigt irriterande när jag kommer på mig själv. Får bättra mig med det!!!:) nä men upp,äta frukost, morgonmys med Morgan och sen till skolan. Är inte hemma Förrens halv sju ikväll. Men då får vi fira Robin istället!

Goodbye <3

Morgonmys

Här har vi en mysig morgon:) älsklingen har börjat jobba igen så vi är själva hemma. Mogge är ju som piggast på morgonen vilket jag inte är! Men man börjar vänja sig! Va uppe vid halv sju . Men lyckades faktiskt somna om någon timme till när mogge somna! Skönt! Nu leker han för fullt!:) robin har varit super duktig med han hela veckan!!:) tack hjärtat!

Idag ska jag ner till skolan en sväng. Så pappa får passa morgan. Va där en sväng igår. Mamma o pappa har ju tre katter.Morgan överraskade dom nog igår så det blev ett litet slagsmål! Haha! Hoppas det går bättre idag!

Helgen har som vanlig varit toppen! Älskar helgerna nu när jag är ledig!! Igår va vi ute på en "långpromenad". Jag och Robin fick bära Morgan två tredjedelar av sträckan! Den lille orkar inte så mycket! Han är ju ganska tung nu. Väger 10 kilo! Tjockis!:)
I fredags va Kajsa och Marcus här och åt kvällsmat! I lördags va mina syskon här. Sen har vi åkt runt på lite äventyr! Lugnt och skönt!

Goodbye <3

Tentaplugg

Ja jag är expert på att hitta roligare saker att göra än att plugga. Varför itw börja renovera lite?:) haha! Ja nu är projekt hallen igång! Så får vi se när det blir klart. Ska tapetsera,lägga golv och matta i trappan! Kul att det händer lite i huset också för det va ett tag sen!

Ja i morgon vid denna tiden så är tentan gjort! Så skönt det ska bli! Sen ska jag bara va med älsklingen, mogge o katterna. Har inte haft så mycket tid till dom nu. Fast jag skulle pluggat mycket mer än vad jag har gjort men men..! Får köra ett ryck nu när jag kommer hem! Stack från lektionen idag. Kan inte ta in något ändå. Halva klassen gick nog. Dåligt att lägga en stor föreläsning om nervsystemet dagen innan tenta! Men snart är det helg igen!!:)

Goodbye <3

Pigg o vaken!

Och klockan är sju! Mogge va duktig o sov till halv sju idag!:) härligt! Dock är det lite för sent för att somna om så bara tills att gå upp! Jag hoppar skolan idag för att va hemma o tentaplugga! Måste verkligen sätta fart nu. Har sån panik !
Så det är så min dag ser ut! Plugg,lek,plugg,kel, äta lite, plugg plugg, träning o ännu mer bus o lek!:) ja får i alla fall va hemma med mina älsklingar och det är ju inte fel!!

Goodbye<3

Underbar helg!

Så klart har denna helgen varit den bästa på länge! Har bara myst med familjen!:) lille Mogge är så söt och go! Verkligen värd varenda krona och allt slit!:) allt har funderat bra! Katterna kommer bra överens med han. Och han älskar ju dom. Vill bara leka hela tiden. Nätterna går också bra! Han vaknar till vid 4 tiden något och får gå ut en sväng. Sen sover han tills vi vaknar. Han är dessutom super duper duktig när han ska kissa! Kissar bara på tidningarna om vi inte hinner ta ut han. Annars går han där ute. När han kommer in och är smutsig om tassarna går han till sin matta och torkar av tassarna! Man blir ju så stolt över han! Nu åker han själv i bilen också, ligger i bagaget! Lite gnäll i början sen ligger han snällt ner och är tyst! :) det som är lite jobbigt är att hålla koll hela tiden! Men herregud det är ju inget mot vad mycket glädje han ger en!

I går var vi nere i hembygdsparken en sväng. Ett sus av Åhhh hördes där Morgan kom!:) haha! Han gick glatt fram och hälsade på de andra stora hundarna! Tack till alla er som kommit i helgen och hälsat på och busat!:) superbra att han blir van vid mycket folk omkring sig! Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om honom men det ska jag inte tråka ut er med i ett inlägg! Haha får ju sprida ut det lite!

Nu är jag på väg hem från skolan. Lär mig injektioner idag. Inte så svårt! Har tenta på fredag som jag måste plugga en jäkla massa till. Är om cellen, hud, vävnad, skelett och muskler. Och detta har vi läst i en vecka nu! Jäkligt snällt att lägga tentan så tidigt! Robin får hjälpa till att förhöra mig så går det kanske . Bara den jävla cellen som är svår. Kass föreläsare ju så man lärde sig ju inget under föreläsningen så nu gäller det att förstå boken som inte är så jättelättläst! Men jag ska fan klara det för omtentan är på studentdagen! Och då tänker jag inte sitta och skriva tenta när Denise tar studenten!! Så plugg är det som gäller!:)

Goodbye <3

Sömnlös

Ja vad trodde ja egentligen! Har sovmorgon idag och skulle vila ut vilket man kanske inte kommer göra på ett tag! Men icke! Kl fem vakna jag och va pigg. Lyckades somna om korta stunder till kl va sex. Sen dess har det varit kört! Nu har Robin gått till jobb och jag ligger bara och längtar till kvällen! Helt omöjligt att tänka på något annat!! Men tiden går fort och snart håller jag han i min famn!
Va rätt kul för vi va hos mamma o pappa igår och kolla filmer från förra gången vi va där. Tänkte att vi kanske skulle se vilken valp det va vi skulle ha. Som tur va så ville den lilla krabaten va med på film en del. Har en video när han är i mitt knä och pussar på mig!:) och många bilder va på han så då har han ju varit framåt och kelen när vi varit där!:)

Nä ner till skolan för en lektion sen bär det av mot vankiva vid halv sex tiden!! Jaaaaaaa!!!!:)

Goodbye <3

segröv!

så seg jag blev nu!! har pluggat lite men så insåg jag att jag har sjukt mycket att lära mig på en vecka!!! suck!! så då tappade jag lusten helt! väntar på att ett mirakel ska ske så att jag fattar allt!! för det lär nog hända!!

                                                 


ja så seg känner jag mig just nu.. kan bero på att jag inte har ätit luchen än.. får väll kasta i mig något. jag måste hinna städa lite också. nu har jag precis fixat med hundsakerna. lagt filten i hundbädden med leksakerna och gjort i ordning det mesta! :) det va roligare än att plugga! så nu är det aningen städa eller plugga.. hmm inget lät kul och båda måste göras. som Robin sa " Morgan får ju inte komma hem till ett stökigt hus".. nä helt rätt!! va faktiskt duktig och städade bilen igår! dammsög och allt! nä du drar jag igång lite musik o städar.. eller pluggar?? aaaahhhhhh!!!!

Goodbye <3

 

Snaaart!!

Ja nu är det inte långt kvar! I morgon kväll hämtar vi Morgan!:) och jag längtar!!! Igår va vi och handlade det sista. Blev en hundbädd, filt, mat och schampoo & balsam! Så nu är vi väl förberedda med alla saker i alla fall! Dyrt är det.. Som fan! Men det är det värt!
Nu är jag på väg till skolan! Varit duktig o pluggat lite om celler som jag inte förstår mycket av! Idag ska vi nog prova att sticka om jag minns rätt. Slutar tio så har hela dagen ledig sen!
Träffade Emelie igår! Mycket mysigt! Vi va och åt lunch med Malin och lise på Torstens! Underbart väder. Satt på uteserveringen utan jacka, inte helt fel!
Nu är vi i Lund och jag ska vila ögonen lite innan vi är framme i Malmö!

Goodbye <3

:/

Vi har ju varit så inställda på att vi skulle få den lilla tjocka hunden som jag la upp bilder på här nere.. Men det blir inte den utan en annan. Alla är supersöta självklart och jag längtar supermycket! Men klart man blir lite besviken när man har så många bilder på den andra. Det som är jobbigt nu är att vi inte riktigt vet vilken det är vi ska hämta. Det är nr 4 men jag blandar ihop alla andra. Tror jag lyckats lista ut vilken det är på några bilder men inte säker. Men jag vet att sen kommer bli lika älskad!! Allt har en mening, det har jag verkligen lärt mig! Man ser aldrig meningen när det tråkiga händer men någon gång inser man det. Dödsfall räknar jag inte med för det är verkligen inte alltid det finns en mening med det!

Nu är jag på väg ner till skolan. Sitter och läser lite på tåget!

Goodbye <3

pluggg!!

ja plugga kommer jag verkligen få göra denna terminen ut. nu börjar kursen medicinsk vetenskap. alltså allt om kroppen. skelett, muskler, cellen, huden och massa sådant. absolut jättespännande men det kommer bli tufft! men bara att ge sig fan på det. får ju utnyttja tiden på tåget nu i alla fall! inget sovande där mer!!

Har även räknat lite ekonomi idag. och shit med pengar jag kommer göra av med nu dessa veckorna. har massa böcker att köpa och dom är ju inte billiga direkt! sen lille vovven! är värt varenda krona men det blir ju ändå en del. vi delar ju på han så dom som tror att det är robin som betalar så har ni feeeel!! vi delar faktiskt! sen ska jag köpa tågkort som inte heller är så billigt.. sen lite andra saker så pengarna försvinner snabbt! men jag är inte en total fattiglapp. jag är en sådan person som måste ha pengar sparade och det har jag.. bra när man får en månad med mycket utgifter. kan ju alltid hoppas på en bra summa på deklarationen.. fick ju en hyfsad förra året på 20500 :) helt okeej! tror ju dock inte det kommer ske igen!

nu ska vi snart laga lite mat. blir kyckling med lök och ananas. till det blir det grönsaker och ris för älsklingen!

Goodbye <3

söndagsmys

mys med mina fina vänner Emma & Malin idag! skönt att bara få chilla och snacka massa skit :) har även varit på promenad i morse och söndagsmiddag hos farmor. nu är det bara tv och data som gäller innan sängen kallar. igår va vi hemma och såg melodifestivalen! va ju absolut rätt låt som vann! Pappa fyllde även år igår! Grattis daddy cool! så vi va där ett tag också. morgonen började med frukost på espresso house! va även och bowlade med johan och denise. en tolvåring kom fram till johan och mobbade honom för att han spelade så dåligt! skrattade även åt att han inte hade en iphone 4.. det är ju så inne som han sa! störig liten unge kan jag säga!

I morgon börjar en ny kurs i skolan! ska faktiskt bli jätteroligt. kommer klart bli tuffare nu men nu är det mer om kroppen och inte bara omvårdnad. nu kommer jag faktiskt få lära mig saker vilket jag inte gjort än.. men det är ju ändå roligt! och det är fortfarande helt underbart att vara ledig på helgerna! det kan jag lätt vänja mig vid!! : )

Nu är det enbart fem dagar kvar till Morgan kommer!! får ju ta och skriva av mig här eftersom jag inte får tjata om det för Robin längre.. haha! Jag tjatar som vanligt ut det direkt som jag alltid gör när jag längtar! så nu kommer jag tjata här!! :D men nästa helg har vi vår gosiga lilla vovve att kela och leka med hela helgen!!! :)

Goodbye <3

Fredag!:)

Tentan är ju färdig och nu ska jag snart ner till Malmö för inlämning!:) därefter går vi och sätter och och tar en öl någonstans. Nu bryter ja mitt alkoholuppehåll. Men någon öl då och då gör ju inget! Sen har vi en lektion på eftermiddagen. Ikväll ska jag ut till morfar för att fira johan och pappa. Idag är det bara en vecka kvar tills vi får Morgan! Ni har nog fattat hur mycket jag längtar!! :)

Goodbye <3

Mysterium

Undersökningen klar och läkaren säger återigen "allt ser perfekt ut, hade inte kunnat vara bättre" Mmmm jättekul! Det är hemskt att det gått så långt att jag verkligen vill att dom ska hitta något. Ta mig inte fel, självklart är det skönt att dom inte hitta något och att det såg bra ut, men Vad fan är felet då??? Varför får jag så ont, varför kan jag inte dricka alkohol utan att ha ont i flera dagar...! Vad är problemet! Så jäkla trött på det nu! Dom hade väll kunnat hitta något litet fel som är fixat på fem minuter! Hade varit perfekt! Nu får ja vänta på en MR och se om det visar något. Annars vet jag inte vad som händer. :( ja nu blev det deppigt men det är precis Vad jag är! Jag har mycket annat i livet som gör att jag är glad och lycklig men just denna delen gör mig nere hela tiden! Går klart att dölja men jag Påminns så ofta av att där är något fel! Nä nu ska jag äta lite frukost sen hitta present till brossan! Dax nu! Även till pappa som fyller på lördag!

Goodbye <3

äntligen

Äntligen är det grey´s anatomy igen! dubbelavsnitt dessutom! gjort klart tentan, fixat en kopp te och bäddat ner mig med filten i soffan med älsklingen och bara njuter! :) idag har jag suttit hela dagen framför datan... vilket tid det tog. gick upp 8 i morse och åt frukost sen satte jag fart direkt! inte ens lunchpaus tog ja.. men älskade Malin kom inom med lite naturgodis till mig! underbara vän <3
i morgon är det tidig morgon som gäller. ska ju göra mitt ultraljud då. så redan 7.20 ska ja va där men lika bra det väll eftersom ja inte får äta innan! har ju blivit duktig med mina frukostar och äter direkt när ja går upp.. förr kunde ja vänta till tre på eftermiddagen innan jag åt något.. vilket inte va bra!!

Sen i morgon fyller brossan år! Grattis :) annars har ja inget planerat! jo ja ska hinna med någon form av motion för det blev aldrig av dessa dagarna! suck! nä nu va pausen slut!

Goodbye <3

woohoo!

jobbet fick jag! Naajs! skönt att byta faktiskt! behöver göra något annat! så 100 % i sommar. nära hemmet.! helt underbart. är van vid att pendla. har bara jobbat i helsingborg,vejbystrand och munka. alla ställen där ja måste pendla. och nu skolan i malmö. så det kommer ju kännas underbart att kunna gå till jobbet och spara dom bensinpengarna! :D det va allt för mig! ni måste ändå bli lite imponerade nu va.. 4 inlägg på 2 dagar... hamnar nog på toppen av mest aktiva bloggarna nu! haha! NOOOT!! får se om det håller i sig med mitt meningslösa och totalt ointresserande bloggande! men som sagt ni läser helt frivilligt!! :D

Goodbye <3

jobbintervju

idag ska jag på jobbintervju inom handikappomsorgen. hoppas på ett jobb där, fast jag redan vet att ja får något!: ) men är trött på äldrevården.. så nu provar ja något jag inte gjort innan. kul att variera lite och ändå vara inom samma område och få nytta av mina kunskaper och erfarenhet. så får vi se om det passar mig! :)annars är denna dagen lugn. måste skriva på min hemtenta som jag har fastnat på för så där 57:e gången nu! men det ska nog släppa! får ta mig en drink kanske så flyter de på fint! haha nä jag har ju mitt alkohol förbud för tillfället! får ju så ont när ja dricker så lika bra att undvika det! ska ju på ultraljud på torsdag så får se om dom kanske kan hitta felet då! :) hoppas hoppas! vill ju bara veta nu så man kan behandla o bli pigg o frisk! :D

ska hinna med en promenad, joggingtur eller ett pass på friskis också! blev inte av igår fast ja va ledig hela dagen. istället bakade ja kladdkaka till älsklingen och syrran min. så det slank ju ner lite där med..! :)

Goodbye <3

hjäälp!!

nu undrar ja om någon snäll underbar människa kan hjälpa mig med min blogg?? vill bara ha den liiiite roligare och med lite bilder? men ja fattar ju inte hur man gör! alltså så att man får bilder längst upp.. ja vad de nu heter? header?? haha ingen koll! men snälla hör av er om ni kan hjälpa mig lite!! :D

Goodbye <3

valpbilder! :)

äntligen ska ja lägga upp lite bilder! och nu har ja massa att lägga upp så det är ju bra! va och kollade på valparna igår! jag dör lite så söta dom är!! börjar bli stora nu och springer runt en massa! vi har valt en som antagligen blir vår. men man vet ju aldrig vad som händer! men han är en riktig liten tjockis så vi hoppas på honom! :D
börjar med bilder på han sen kommer de andra valparna också! snart får vi hämta han! fredagen den 16..! går i skolan till 16 men har en känsla av att ja kommer gå lite tidigare!!! :)


här va han bara 4 veckor gammal!


pappa och tjockisen!


nu är han 6 veckor! :D









Detta va våran lilla sötnos!! <3 här är alla valparna! :)











Goodbye <3

20120303

Wtf!!! Har aldrig förstått mig på dom som bloggar as tidigt på morgonen just för att dom inte kan sova!:) men jo.. Nu har jag varit vaken sen lite i sju och är vaken än.. Snart en timme! Och det är lördag morgon!! Somnade dessutom inte Förrens vid halv tre igår så några timmar till hade ju inte varit fy skam! Är dock härligt att ligga o lyssna till fåglarna som kvittrar! Nu lät ja som en penisonär! Men känner mig lite smått så också! Men jag får väll hoppa upp o göra något skoj! Kanske rensa trädgårdslandet, dra på någon loppis eller varför inte gå ner på torget tillsammans med alla andra penisonärer!! Nä jag tror ja ligger o längtar till kl blir 11-12 något för då ska ka äntligen så skypa med min älskade partypingla Malin! Har ju verkligen inte blivit någon pensionär borta i Asien i alla fall!:) hur ska min kropp orka henne tempo när hon kommer hem igen!!:) tur ja har ett par månader på mig att bli 22 igen! :) även det är ett problem för mig! Jag vet ju verkligen aldrig hur gammal jag är!! Är ja 21 ,22 eller fyllde jag ganska nyligen 23??:/ hmm! Men de brukar Robin få hjälpa mig med för han har koll!!:) nähe inget tröttare blev ja av detta!! Får ligga o längta till två veckor fram! Då får vi vår lilla vovve! Ska åka och kolla i morgon! Så då kommer säkert någon bild upp för detta är ju en jäkligt tråkig blogg så någon bild får ja ju skaffa! Nä nog för mig nu! Ha en bra dag älskade vänner!

Goodbye <3

20120302

Fattar inte varför jag vaknar så tidigt alltid. Först runt 6. Älsklingens larm ringer efter en stund. Jag små somnar om. Och vaknar alltid kl 8 ni för tiden. Hade ju varit skönt att sova till nio tio i alla fall! Men nä. Så nu ligger jag här i sånger och ska väll gå upp. Men känns inte så tungt idag. Ser att solen är framme där ute! Härligt!!
Vet inte om jag ska ta mig ner till skolan idag eller om ja hoppar det. Har bara en och en halv timme och det känns inte så viktigt. Är nog bättre att va hemma o skriva på hemtentan som ska vara klar nästa fredag!

Jag hoppas verkligen att min blogg alltid kommer vara så här tråkig och innehålls lös! Läser en tjejs blogg nu som förlorat sin dotter. Ni vet säkert vem ja menar. Så hemskt. Vill aldrig ha något sorligt tema i min blogg! Vill bara få skriva av mig massa skit som ni själva kan välja om ni vill läsa! Usch vad jag tänker på denna familjen! :/

Nä du blir de lite frukost!
Goodbye <3

RSS 2.0