20110115

jag är riktigt kass på att blogga nu!! så får bli ett litet snabbt inlägg nu! ska ge mig iväg för att jobba mina 2 sista arbetspass nu! :) halv tre i morgon är det avklarat! :) känns konstigt men skönt! självklart kommer man sakna många! :) 

ha en bra helg! :)
Goodbye!

20110103

så nu har ja haft ett oplanerat juluppehåll från bloggandet. har lixom inte haft tid att blogga eller orka! men får se om ja kan skriva lite ibland i alla fall!!

Hoppas att alla har haft en bra jul och nyår! det har jag! :D men nu är allt över känns det som!! känns både bra och tråkigt. skönt att komma in i vardagen lite igen! och för min del kommer vardagen att ändras lite! jag kom in på skolan! :) så nu ska ja börja plugga till sköterska! spännande och jävligt nervöst! men det kommer nog gå bra! måste intala mig själv det i alla fall!! så jag börjar den 17:e januari! mitt sista arbetspass är den 16:e! så jag jobbar verkligen in i det sista för att tjäna pengar! har bara 8 arbetspass kvar nu! skönt! men känns konstigt!

annars vet ja inte om det har hänt så mycket! eller klart det har men kommer väll på lite med tiden!

Idag har ja träffat malin. hon va här och hjälpe mig lite med skolan och så. sen åt vi glass o tittade på dagboken och bara slappade! :) mysigt!

vill även passa på att gratta Benson som fyller år idag!! Stort grattis vännen!! <3


Goodbye!
RSS 2.0