Grekland; )

Nu drar jag och Robin iväg till Grekland; )har hållt det hemligt sen i januari och jag är jätte tacksam till alla som hjälpt mig att hålla det hemligt!igår ´fick han veta det och han blev chockad och glad; )han visste ju inte ens att han hade semester; )hihi.. så kul va det! så nu ska vi ner till stan och äta lunch innan vi åker iväg.
Ha det så bra här hemma i sverige.. ses om 1 vecka!! )

Pusshej

Tvättar & städar



idag så håller ja och älsklingen på att tvätta och städa lite. tvättar alla sommarkläderna. har även äntligen rensat mmina garderober; )behövdes verkligen!nu är ja ledig från jobb ett tag.. såå skönt.
ikväll ska ja till Josse som ska ha födelsedagsfest; )ska bli kul men ska ta det lugnt. vill ej vara bakis i morgon; )
vi sitter och tittar på pippa långstrump nu. haha såg att de gick på tv:; )skit bra. så det är det och tvätta som gäller för tillfället. sen duscha och handla.mycket att fixa med idag men det är kul. trodde att det skulle vara jättefint väder ute men det blåder och är lite molnigt.. men varmt & skönt ändå.

Pusshej

torsdag

då va det torsdag. i morgon är det helg och ja är ledig; )) så skönt det ska bli!!jobbar i kväll och i morgon bitti också sen ledig; )åh vad jag längtar till en sak nästa vecka!kan inte skriva det här än eftersom det är en överraskning men snart så!!

Idag kommer tjejerna hem, så kul det ska bli att träffa er igen!
nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. kanske stan och handla en massa, eller en promenad eller sola, eller kanske bara ta det lugnt innan jobb och njuta?!?!hmm vi får se. har precis duschat nu i alla fall. det ser ju faktiskt ut att vara fint väder ute men blåsa lite. blir nog en promenad innan ja går ner till stationen.

Pussshej

morgonpigg

känns som att jag har vaknat flera gånger inatt och varje gång ja vaknade va det ljust ute. känns ju som att det är dag då men så är kl snart  på morgonen. skönt att kunna somna om. men när älsklingen gick till jobb så kunde ja inte somna om mer. så gick ja upp och bestämde mig för att gå och sola och gå en liten promenad. så det blev det. sen hem och äta frukost och duscha. nu har ja precis rensat Robins garderob. hittade faktiskt 2 tjöjor som va mina som ja saknat och lite annat. haha.. massa strumpor. så det ska bli kul att se vad ja hittar när ja städar i mina garderober. haha.. när ja nu får ork till det. nu ska ja ta det lugnt en stund innan jobbet.det behövs det också!
känns som att denna veckan kommer att gå snabbt och det hoppas ja att den gör också. för nästa vecka händer en sak som jag har längtat läääänge efter nu; )hihi!!ska bli så skoj!<3

Pusshej

Sol; )



lite bilder från midsommar i alla fall!; )

idag har det varit en underbar dag. sov länge sen tog jag och älsklingen en promenad. sen gick vi till farmor och åt och hälsade på henne!så underbar!!sedan promenerade vi till malin och hämtade saker och snackade lite; )
därefter hem till familjen där grabbarna spelade fotboll och jag passade på att njuta i solen!sen gick ja till emma och så tog vi en promenad och snackade skit!; ))sen handlade robin och ja och lagade mycket god mat; ) åhh så underbart. det blev nypotatis, fyllda biffar, stekt lök, broccoli, korv och vitlökssås. mycket mat blev över; )haha.. men såå gott!!!
så märkte jag att jag hade fått färg. måste varit av alla promenader. men höger arm har fått mycket mer färg än vänster så det ser helt ojämnt ut. haha.. ska nog sola lite i morgon innan jobb och se om det jämnar ut sig!

nu ska jag bara njuta av kvällen och att jag är ledig för sen jobbar jag 5 dagar.. suck. första dagen som jag ska jobba själv i morgon. har gått bredvid i 5 veckor nu så det känns så konstigt att vara själv. är jättenervös!tänk om jag gör något fel eller missar något viktigt.. åhh... hoppas det kommer gå bra!; )

Pussshej!

midsommar; )

va ett tag sen ja skrev nu så jag får uppdatera lite. då va det midsommarafton igår. och ja mår som ja förtjänar idag men det va i alla fall sjukt kul igår. först på morgonen så överraskade jag och Robin min familj med god frukost när vi väckte dom )mysigt. sen blev det en tripp till morfar!
på kvällen åkte ja till malin där vi lagade lax med nypotatis!mycket gott!jordgubbarna åt vi aldrig och inte heller micropopcornen som ja ville ha., haha. eftersom ja inte har mirco så äter ja inte det så ofta så man får passa på när det finns tillfälle! efter maten så kom Benson och festade med oss.. sen ringde ida och så kom hon!ja blev så glad!

i regnet traskade vi sen ner till banhof när vi dansade och hängde i baren vilket ja ångrar idag!!!så idag har jag inte gjort något. nu sitter vi och ser på bröllopsduellen. den tittade även jag och malin på igår. ja fattar inte varför men både jag och älsklingen är jättehesa idag. kan knappt prata med varandra så vi har vari väldigt tysta idag!
det va kul att träffa emma igår också sen hon kom hem!; )

Nu ska ja fortsätta mysa och slappa med älsklingen!Glad midsommar alla!bilder kommer sen!

Pusshej

äntligen kväll...; )

då va man hemma från jobbet igen. skönt. men det va faktiskt en rolig dag idag; )gick med en urgullig tjej och det hände faktiskt lite saker så det är ju alltid bra när man får lära sig något nytt.. vilket jag gör hela tiden där; )det är såå roligt. frågan är bara var man ska jobba i höst. får nog snart börja söka lite för att vara på säkra sidan. rätt skönt när man har köpt hus; )hihi..kan ju kanske vara bra med en inkomst då; )

när jag kom hem idag så hade älsklingen lagat jättegos mat. biff med nypotatis och sås; )åhh såå underbart!han är för gullig min pojkvän; ) nu sitter vi och ser hells kitchen som jag hatar men som han älskar...så ska väll kolla vidare på det nu!

Pusshej

P.s kommentera gärna så jag vet vilka som läser, för jag ser ju faktiskt att där är några som läser; )hiih..!

mys med katten<3

  

min lilla älskling; )
åh jag skrev precis ett fint inlägg men det bara försvann.. suck.. så detta blir inte alls lika bra. idag är har jag sovmorgon, så jag och katten sitter och myser!ska iväg till jobb om ett par timmar. är så trött idag men det blir säkert bra. nu är målarna klara hemma hos oss. blev ganska bra. : )

idag åker studenterna till Magaluf, åhh så härligt. ja vill också till värmen; )
nu ska jag slappa innan jobb..

Pusshej<3

jobb

sitter faktiskt på jobbet nu.. det är så lugnt här idag.. nästan lite för lugnt. så nu har jag pluggat in saker i min lilla skalle i flera timmar så jag behövde en paus. slutar halv 10 sen upp och jobba i morgon igen. men jag är ledig över midsommar så det är skönt. nästa vecka börjar jag jobba för mig själv. känns konstigt men spännande. kommer lära mig sjukt mycket hoppas jag!; )

ska plugga lite till. sen jobbar mamma ikväll så jag hinner träffa henne här en sväng också, aldrig fel; )

Pusshej!

slappedag

nu har vi varit hos robins moster och ätit lite. efter det gick vi en promenad och gick förbi huset vi köpt; )hihi...sen inom familjen en stund. efter det så hyrde vi film så nu har vi precis sett i taket lyser stjärnorna!har velat se den så länge nu..den va bra tyckte ja.;)så nu ska jag snart krypa till sängs!
sov gott

pusshej

lördag

då var studenten över..hade så sjukt kul hela dagen igår!

började med att jag och Malin åkte ner till Malmö, det va kanske inte så kul i det pissvädret. men vi kom fram tillslut. så jag fick lämnat mitt presentkort i alla fall!sen åkte vi hem igen, lite stressade så hamnade vi i en bilkö.. suck.. men vi kom till Emma sen i alla fall där vi gjorde oss iordning lite. sen promenerade vi ner till stan och tittade på alla glada studenter; )alltid lika roligt. kan inte fatta att vi själva stod där för ett år sen. känndes konstigt detta året att inte ha någon skolavslutning eller något. men samtidigt skönt!

Sen åkte jag och Malin hem till Felicia och fick god champange; )tyvärr hann vi inte stanna länge utan vi fick bege oss till Malin lundberg där vi fick god mat och dricka: )åh kan inte fatta att ni tagit studenten!sen gick vi vidare till karro och sen josse. hos josse satt jag och emma och skrev ett litet tal till josse. haha.. vi som inte skulle hålla några tal. men det blev så. haha.. det blev ett till emelie också.. ; )
kvällen avslutade vi oss emelie där det också va jättekul precis som hos alla andra; )sen tog vi taxi ner till stan och fortsatte festandet och dansandet; )
Taaack alla, det va super kul; ))

idag vaknade jag och älsklingen vid tjugo i 2. haha.. skönt att få sova. men känns som att man sover bort dagen. men ska ändå inte göra så mycket. ska iväg till Robins moster snart och äta rester tydligen; )det är det enda jag har planerat för dagen. skönt. om Robin ska vara hemma så kanske vi hyr någon film eller något. annars gör ja nog det själv; )rätt skönt!i morgon är det jobb igen.; )
bilder kommer senare från studenten; )

Pussshej

Studenten!; )




"småtjejerna" som inte är så små längre ska ta studenten i dag; ) åhh så kul det ska bli... så sjukt tråkigt att det öser ner regn bara. kul att cykla runt till alla.. haha vi kommer vara blöta men glada; )
jag hinner bara men 5 st i dag; ) felicia,malin, karro, josse & emelie. )men det kommer bli ,så skoj!!!

Nu ska jag och malin ner till Malmö. hon är en ängel som följer med mig. har presentkort som går ut idag som jag måste utnyttja; ) så jag är verkligen tacksam att hon följer med mig!sen ska vi till Emma en sväng innan vi drar ner till stan; ) ska bli kul att smaka bullarna som Emma har bakat till oss; )

nä du ska ja dra till Malmö; )
Pusshej

trötter...

idag va jag äntligen tillbaka på jobbet.. kul men nu är man trött.; )åkte inom väla efter jobb när jag mötte upp Maria!träffade även Denise &Tim där!va så sjukt trött när jag kom men efter en stund blev ja piggare och på mer shoppinghumör; ) så det blev en klänning och en tröja och ett linne. så något kan jag nog ha på mig i morgon!; ) köpte även två skjortor till Robin; )han blev glaad!

fick även veta idag att dom inte kommer att vidareanställa någon vikarie på intensiven i hbg. suck.. jag som hade hoppats på att få jobba kvar en stund. men jag får börja se mig om efter annat )så vi får se var jag hamnar.. vem vet, kanske viktoriagården igen. haha. hade inte förvånat mig!

nu har jag och älsklingen ätit korv stroganoff eller hur det stavas; ) ska snart hoppa in i duschen hade jag tänkt och ladda inför morgondagen, )ska bli så roligt!!


Pussheeeej!<3

; )

jag hörde att man ska skriva tre inlägg/dag för att man ska behålla läsarna. haha vi får väl se hur det kommer gå.; )

Nu har vi precis ätit mat. Robin fick välja så det blev korv med makaroner.. inte min favorit men det duger. nu ska han se på fotboll. jag känner inte för det ikväll så jag tror att jag lägger mig i sängen och ser på sex and the city eller mysteriet på grevieholm; )får se vad det blir!
idag har jag städat lite grann. vi har målare som håller på och målar fönsterna så har dom skitat ner mycket inne i lägenheten.Nu ser det bättre ut i alla fall. Här har även varit en och tittat på vår lägenhet idag. så vi får se om hon vill ha den; )
kanske blir det en sväng inom väla i morgon efter jobbet i morgon. måste hitta något att ha på mig på fredag då det är Student; ))

Pusshej

Kärlek <3

familjen<3

Familjen<3



Jag och Älsklingen<3

Älsklingen & Jag


stimmo<3

Stimmo<3



Tre bilder med personer som betyder otroligt mycket för mig och som jag älskar oerhört! här kommer säkert att skrivas mycket om dem; )

Jag ska börja blogga; )

jaha ja... här sitter jag och försöker lista ut hur det här fungerar; )kommer ta lång tid men det ska nog gå så småningom; )haha kände att jag kanske ska skapa en blogg så jag kan få skriva av mig om saker!det kommer kanske inte vara så roliga saker; )det får vi se. haha.. nu ska jag fortsätta att lista ut hur man gör..

Idag är jag hemma från jobb. därför ja hinner med sådant här; )men i morgon vill jag verkligen tillbaka till jobbet. har varit sjukskriven i 4 dagar nu.. suck...ska kanske sola lite också; )

Pusshej
RSS 2.0