Dröm blir verklighet??

Ja det kanske kan vara så! Har ju drömt om ett nytt, fint o fräscht badrum sen vi flyttade in... Nu blir det nog äntligen av! Lån från banken får vi så det är ju super!!:) så idag och i morgon kommer några o kollar på det så vi får reda på vad det ungefär kommer att kosta! Gud vad kul om det blir av!!:)

Nu ska ja ner till Malmö o sätta KAD! Och sen hem igen. Känns så lönt! Malin är snäll o tar hand om mogge idag!!:)

Goodbye <3

kärlek <3

I morse hade ja en mysig frukost med min älskade malin! Tack gumman för att du är hemma och förgyller mina dagar mellan allt plugg!! vad skulle jag göra utan dig!! älskar dig <3

                              

Noll fantasi

Hatar rubriker! Vet aldrig vad ja ska skriva där!!

Sitter nu på tåget på väg till Malmö. Ska ha njurar idag tror jag! Ska ha tenta på det nästa fredag så kan ju vara bra att gå igenom det nu!

Igår tog ja ledigt, va hemma o plugga. Fick inte gjort alls så mycket som jag tänkt men lite i alla fall! Men hör o h häpna! Ja va faktiskt ute o jogga igår! Och det mest otroliga är att det gick bra!:)
Va ute med mamma och Denise. Vi gick i början! Va nog bra för vaderna att värma upp ordentligt först! Sen börja ja jobba lite och det kändes faktiskt bra! Så det får jag göra fler gånger. Ska ju börja vara lite nyttig nu igen. Har inte alls varit bra på det sista tiden. Men är mest för att ja inte kommit iväg o tränat.

Idag fyller malin år! Grattis till dig gumman! Kommer hem nästa fredag! Så underbart det ska bli!!

Goodbye <3

Plugg plugg plugg

Ja det är vad jag måste göra! Plugga! Fattar fortfarande inte hur mycket det är som ska va med i en jäkla tenta. Hoppas andra terminen blir lugnare för är jobbigt att ha två kurser bredvid varandra. Igår blev jag i alla fall godkänd på ett praktiskt moment så det va skönt att kunna lägga det bakom sig!:)

Idag går jag bredvid på sommarjobbet! Saknar min lilla mogge. Två dagar nu som han blir passad en hel dag. Men vi har ju kvällarna!:) fast igår somnade jag kl 8.. Mådde inte alls bra. Lite snåfebrig, hade väldigt ont.. Så va skönt att somna i tid!

Fick även skypat med Malin härom dagen!:) snart kommer min underbara vän hem!! Som jag saknar dig gumman!!

Goodbye<3

Glad påsk!

Påsken är kommen vilket ja verkligen inte firar. Är nog en storhelg som man inte märker av Förrens man har barn! Jo visst när man jobbar o får extra betalt också! Inatt jobbar jag faktiskt. Första gången på några månader. Men har en väldigt lugn natt då jag sitter vak.
Idag har jag fått pluggat lite äntligen! Jag måste varit sist i klassen på att börja! Men nu är jag igång! Vi grillade även på kvällen! Riktigt gott! Är något speciellt med första grillningen på våren!
Ska bli skönt att komma hem om några timmar! Är alltid lika härligt efter en natt!

Goodbye <3

Plugga är farligt!!

Ja det är sjukt vad man sitter mycket när man går i skolan! Träningen går inte alls bra nu! Har en miljon bortförklaringar till det också! Men är bara att ta tag i det nu!! Men man sitter ju nästan 2,5 timmar om dagen på tåget. Sen hela dagen i skolan.. Sen när man kommer hem o ska plugga. Nu när jag har mogge kan jag ju inte bara sticka ut på en runda eller gå o träna. Måste ju passa han hela tiden. Även om han får en att röra sig en del! Haha! Men får bli bättre nu igen!! Sommaren närmar ju faktiskt sig även om det känns långt borta på ett sätt!

Igår stötte ja o Denise på Emelie o ebba på stan så blev en mysig lunch med dom!:) idag ska jag till skolan sen är det valpkurs ikväll!

Va ju ute och festade i helgen! Testade att dricka som vanligt vilket inte va bra! På söndag morgon hade jag Jätte ont i höger sida av magen. Dessa jävla smärtor som kommer när jag dricker alkohol! Så nu ska jag bara dricka vid speciella tillfällen! Så hoppas inte ni tycker jag är allt för tråkig men jag orkar inte ha ont så mer!!
I morgon ska jag i alla fall på en MR röntgen. Inte för att jag tror att den lär visa något när inget annat gör det! Jag är ju hur frisk som helst som alla läkarna säger! Vilket jag själv inte kan hålla med om! Ingen annan 22-åring får ju dessa smärtorna!! Damp!

Goodbye<3

RSS 2.0