glömde lägga in bilderna:)





konstnär

snabbt inlägg då det barar 3 % kvar på mobilen. loppan har agerat konstnär idag och målat på både sig själv och tavlor:) syrran ocv benson har sällskapat oss några timmar och sedan blev det middah hos familjen! vi har det bra vi:)

härliga helg!

älskar verkligen helgerna. att bara kunna göra vad man vill oftast tillsammans med sin familj är helt underbart! ta dagen som den kommer och försöka dra ner på alla måsten, även om det dyker upp många sådana också. i fredags var vi och planerade köket ännu mer på ikea. inte klara ännu utan funderar och trixar hela tiden, kollar nya idéer och försöker se vad som är bäst. men billigt blir det inte i alla fall!:/ så till alla er som undrar vad jag önskar mig i födelsedagspresent får ni ett tips! presentkort på ikea!!!! och nej jag kommer inte tycka det är tråkigt att få, ni hjälper mig snarare väldigt mycket för varje liten slant:)
sen har även bilen blivit såld och vi har nu tagit över mamma och pappas bil:)
nu sitter vi nerbäddade i soffan med en trött loppa som hoppat över eftermiddagsvilan två dagar i rad så ska bli spännande o se hur natten blir:)

en dag i malmö

så rullade bilen ner i morse till malmö packad med alicia och benson. jag skulle träffa min studievägledare för att prata om skolan och få svar på lite frågor jag haft. fick träffat johanna från min klass och även lite andra gamla klasskompisar. kändes inte superkul o va tillbaka i skolan om jag ska vara ärlig... efter en lunch rullade bilen vidare mot emporia där vi strosade runt. malin kom och mötte upp oss och vi fick snacka av oss lite:) nu sitter vi trötta i soffan efter en bra dag:):)

köksplanering

så var det dax för nästa projekt här hemma.. har inte gjort så mycket på huset nu, eller okej vi har ju faktiskt precis målat om... men nu är det dax för köket att få sig ett lyft. vi har ju haft i planerna sen vi flyttade in att renovera köket men det skulle va längre fram. med lite ommålade luckor, nytt golv o kakel så har det ändå varit okej. nu känns det dock som att det rasar sönder. lådorna trillar, luckorna släpper och där vi har kastrullerna ska vi inte ens prata om. känns som att allt man tar i går sönder för tillfället. så nu gräver vi djupt i plånböckerna och bytar allt!
jag är ju sån att har jag väl börjat fundera på en sak så kan jag inte släppa det, vill helst ha nytt kök nu direkt men det krävs lite planering först. nu har jag suttit och ritat en massa kök och försökt få ihop det på bästa sätt. tror att vi är överens nu om hur vi vill ha det, i alla fall de stora sakerna så får man ta detaljerna sen.


här bjuder jag på ett litet smakprov på hur vill ha det. dock ska kyl o frys vara där högskåpen är på bilden.

nä nu ska loppan få komma ur sin pyjamas som hon fått mysa i fram tills nu och sen ska vi till öppna förskolan. hon vaknade dock redan sex i morse vilket hon inte brukar så får se hur pigg hon kommer vara i eftermiddag men lite sång orkar hon nog med:) sen ska jag iväg o svettas o plågas på ett cirkelfyspass!

the impossible

här hemma har vi filmkväll denna lördagen och som rubriken säger såg vi the impossible. handlar om tsunamin och en sann historia om en familjs upplevelse. vad mer kan jag säga än FY FAN!! att va med om en sådan sak...bilder som aldrig kommer att försvinna. nu ska jag inte avslöja filmen men har ni inte sett den så gör det!! men va beredda på att gråta, det gjorde i alla fall denna bölfian kan jag säga! även robin va nära till tårar någon gång vilket inte är ofta. så nu har jag gråtit ut och ska snart lägga mig för det tar verkligen på krafterna o va ledsen! jag kramade o pussade alicia lite extra ikväll!! så tacksam man är att man har det så bra!

regndag

en grå och mulen dag har spenderats inomhus! visst en morgonpromrnad blev det som vanligt men sen höll vi oss inne. inget väder som man blir direkt motiverad av att hitta på något av. läste i förmiddags och sen kom syrran hit för att hänga lite. massa bus med en tokig alicia och sen somnade vi alla tre i soffan ett par timmar. underbart!! nu har vi ätit köttbullar och soffläge intas igen:)

morgonstund

så härligt det är att varje morgon vakna upp med lilla loppan, att hämta över henne för att bara mysa eller somna vidare är så mysigt. man glömmer snabbt bort att man ett par timmar tidigare ägnade en timme att försöka få henne o somna om. inatt va en sådan natt men annars har hon sovit bra:) vi ligger nog kvar en liten stund till innan vi beger oss upp mot en helt oplanerad dag!!

babyrytmik

idag har vi varit på babyrytmik. testade ute på st michael och där var bra. liten grupp var det så det var ganska lugnt och mysigt. alicia gillar ju sång och dans så det känns skönt att man kommer iväg på lite sådant ibland. jag har varit litr nere på familjens hus innan och där tycker jag är bra:) ibland är det kul att träffa andra mammor och bara prata om barn och allt som hör till!

jag har under kvällen suttit lite o spanat på kök.. så farligt det är när man väl börjar kolla och planera. känns som vårt kök trillar samman sakta men säkert och vi har ju hela tiden tänkt göra om det men inte riktigt än kanske.. nu börjar det dock handla lite om alicias säkerhet och då vill jag inte ta några risker. går ju inte bara att byta ut skåpen heller tyvärr då det är ett gammalt kök så måtten passar inte längre. så vi får väll hoppas på en rejäk trissvinst eller något för det är jäkligt sura pengar, och när man väl hållet på så vill man ju göra det bra!

nu sover stumpan i min famn och greys börjar snart, härlig onsdagskväll!











lite höstbilder som togs igår när benson var här och hjälpte mig passa alicia och sällskapade oss:):)

lite ensamtid

vaknade även i dag och kände mug väldigt trött så jag passade på att kolla med familjen om dom kunde ha alicia under några timmar vilket dom självklart kunde:) så jag tog mogge o knallade hem och kröp ner i sängen och läste lite innan jag somnade och jag sov i två timmar... så skönt det var! va nog riktigt välbehövligt och jag kommer nog göra om detta. hon vaknar tidigare på morgonen nu och ibland även på natten och då kan det ta någon timme innan hon somnar om igen så inte konstigt man börjar bli lite trött! men efter en tupplur så va energin påfylld:)

just nu sitter ja med en sovandes tös i famnen och syrran bredvid o ser en film. robin är på fotbollskväll så vi har tjejkväll.

träningsvärk

efter ett spinningpass och ett cirkelfyspass har jag nu redan träningsvärk. har varit hos kiropraktorn och knäckt till ryggen ju, den hade låst sig på ett par ställen så har haft problem när jag tränat. dock va det mycket bättre nu efteråt! så skönt:)

igår var jag o loppan nere på öppna förskolan o busade lite. är så mysigt med sångstunderna tycker jag, man sitter i en ring o gungar o sjunger..;)

:)

jag hittade den:) lilla busungen hade gömt den bakom ett element, hm kanske inte där man letar först. men detta är nog bara början på alla saker loppan kommer gömma för oss!

jäkla fjärrkontroll

igår fick jag en skön sovmorgon... kommer ner till mina älsklingar och då säger robin att han inte hittar fjärrkontrollen.. antar att han inte letat så noga o att den säkert är i soffan. börjar leta så smått men hittar inte heller den. bryr mig inte så mycket i början men med tiden blir man mer irriterad och vill hitta den, den kan ju inte bara va borta. men jo då!! hela helgen har gått o vi hittar inte den! letat bakom, framför, under o över allt!!! i frys, kylskåp, blöjhinken, tvättmaskin.. ja allt!! så hela helgen har jag stört mig på detta, och man kan ju inte sluta leta för man vet ju att den är någonstans! ska bli väldigt spännande o se var den håller hus när vi hittar den, OM vi hittar den!

annars har vi haft en väldigt bra helg! igår var josse från min klass här och spenderade kvällen med oss! nu sover loppan och jag ska passa på att börja på andra boken om mr grey o se om jag gillar den bättre än ettan, har inte riktigt fastnat för den än men vi får se!
RSS 2.0