Gott Nytt år!

ja då va det nyårsafton!  jobbar i natt.. alltså natten till nyårsafton. haha. ja och mamma kom till jobbet och fick reda på att det var storhelgstillägg inatt. skönt. hade ingen aning om det så det känns lite lättare att jobba nu! sitter och hoppas på att det ska bli ett snitt eller något annat spännande som ja kan kolla på :D

i dag ska ja hem och sova några timmar. går nog upp halv två tror ja. kan nog bli lagom. sen tar jag en dusch och packar lite saker som jag ska ha med. Därefter ska ja ut till josse som ska ha middag och fest!! ska bli roligt! ska äta gos mat(hoppas ja att det blir, man vet aldrig med stimmo) och dricka gott. sen ska vi in till stan och banhof antar jag!

igår sov ja till kvart i 2. ville sova mer men det gick inte att somna om. så är lite trött nu men det går! sen gick ja till laxen spa och gjorde sådant brunsprej eller vad det heter! så nu är ja lite brunare igen i alla fall. skönt!
sen gjorde ja fruktsallad som ja tog med till jobbet vilket va uppskattat! är ju eventuellt sista dagen idag!

ja nu har ja nog inte mer att skriva faktiskt.. Gott Nytt år!!! 

God Jul!!

Har inte haft tid att sitta vid datan i dagarna så nu önskar jag er en god jul och god fortsättning!!
julafton va jättebra! vi åt frukost hos mamma och pappa, sen åkte vi ut till morfar och fikade med släkten! Trevligt. sen hem till kalle anka vilken ingen tittade på direkt egentligen. farmor pratade mest så det va kul! :D
sen blev det god julmat och därefter kom Tomten! fick fina saker!! sen åkte vi till svärmor och firade jul där. vi spelade spel och fick mer fina julklappar! fick vara stand by från jobbet och behövde inte åka in så det va skönt!!

igår va vi hos svärmor och åt resterna och spelade spel igen: D vi va även hos mamma och åt. känns som att det är det ända man gör nu för tiden. haha. inte bra för vikten. hinner inte med att träna heller! '
tänkte även gå på någon mellandagsrea också. på måndag kanske. usch med folk det kommer vara tror ja. suck. men jag behöver köpa en nyårsklänning! har inte hittat någon än men vill väldigt gärna: D mamma jag vet att du tycker att jag har redan! haha!

inatt har jag jobbat och ska nu jobba inatt igen. så nu dessa timmarna slappar jag bara och tittar på tomten är far till alla barn! ska äta någon mat sen också. helst ingen julmat!

goodbye

Måndag

 Då är det måndag igen. jobbar natten och är väldigt trött för tillfället!! ska bli skönt att sova i några timmar sen! har varit så trött dessa två nätter. är ledig tre nätter nu så ja hinner precis vända tillbaka dygnet innan det är dax för juljobben.. suck. tar emot att jobba första julen faktiskt. men har skrivit att ja vill vara ledig julafton. har ju dagar och timmar att ta ut innan ja slutar så jag får passa på. hade varit mysigt att få vara med min familj & robins familj på julen.
På julafton ska vi till morfar vid halv tolv tiden. ska bli mysigt att träffa släkten på julen! sen åker vi hem till kalle anka och ser det. sedan tror ja vi äter i lugn och ro och därefter julklappar! kvällen kommer tillbringas hos Robins familj där det blir kvällsmys. jag måste ju dock sticka vid halv 9 om ja nu inte får ledigt.  så kommer nog min julafton att se ut. får väl sticka hemom en sväng till katterna också kanske. dom får ju ha någon liten present! :D

åhh ja tycker vår gran är fin faktiskt. den är stor. är så mysigt att ha granen som lyser upp i mörkret!! katterna har inte klättrat i den sen vi klädde den.. skönt. men det kommer. den har säkert vält när ja kommer hem. haha!

denna veckan har ja inte tränat alls känns det som. känns inte bra. eller tja, jag har ju varit ute på två bra promenader i alla fall. så något har ja gjort fast ja varit förkyld. men nu är ja bättre men det är svårt att hinna nu vid jul. det är så mycket man ska göra!

idag ska vi ut och äta med Wykmans på hamnkrogen. ska till en av hans jobbkompisar innan vi drar dit. så det blir nog trevligt; ) burkar vara kul med sjuk humor :D haha

hmm vad mer kan ja skriva om... måste ju fördröja tiden med något!!
nää ja kommer inte på något. ska börja läsa en ny bok nu. solstorm som mamma tipsade mig om.. men inget kommer väl vara bra efter att ha läst klart stig larssons böcker! har även sett filmerna så nu är allt över. haha. men ja får se om dom igen!!

goodbye!


fick bli en bild på Nikita )

söndag!

då va det söndag och klockan är bara 5 på morgonen. får snart gå hem och lägga mig. skönt att robin är hemma så man har någon att komma hem till; ) mer än dom två busfröna hemma!!

igår klädde vi granen ) blev så fint. den är stor! är inte klar än men det kommer i morgon tror ja. vill köpa lite mer glitter så den glittrar riktigt fint! :D
I fredags var vi hos svärmor någon timme och firade henne; D sen åkte vi till morfar och firade honom med släkten. trevligt! han är helt underbar. en riktigt förebild! <3

var även på viktoriagården och pratade med chefen och skrev på i fredags. skulle gå/jobba ner till stan vilket ja gjorde. upptäckte dock 100 meter från bussen att ja hade pengarna i den andra jackan! åhh så sjukt störigt. slutade med att ja promenarade vidare till hembygdsparken där olivia kom och hämtade mig sen :D så ja hann i tid i alla fall!
därefter tog ja en promenad från vejbystrand till ängelholm. sen första timmen va skön då ja kunde jobba lite. sen började det bli kallt som f*n och det va dåligt saltat så man kunde inte jogga så bra!och kallt blev det om benen. emma hämtade upp mig när ja kommit till hembygdsparken igen och körde mig till brandstationen. sen gick ja vidare hem. och det blev en lååååång varm dusch! men så skönt att ha det gjort!!

nä nu ska ja återgå; )

happy!!!!

Äntligen!! fick ett så bra samtal i dag! fått 80% på viktoriagården på sjöstigen. såå skönt!! är så glad. slipper oroa mig för att bli arbetslös. har även fått några timmar på Iva så ja kan jobba mycket nu om ja vill!! vill bara vara ledig vecka 8 så ja kan hänga med familjen kurtsson till sälen; )hade varit väldigt roligt! ska till chefen och prata i morgon i vejbystrand. tänkte ta bussen dit och ta en promenad hem. är så skönt och trevlig sträcka; ) brukar ta 2 timmar ca. va ute en timme i dag med mamma så det va skönt. joggade lite också. inte gjort på länge så det va skönt bara att få känna på!!

har även köpt gran i dag som nog ska kläs i morgon eller lördag!  i morgon fyller robins mamma år så vi ska dit en stund fira henne. sen på kvällen ska vi till morfar och fira honom!! så det blir nog en bra dag i morgon också!

nu ska ja ta en dusch och hoppa i säng sen!

Onsdag!

har varit dunderförkyld i flera dagar nu. robin som har smittat mig. suck.. men nu är ja ledig tre nätter så ja kan vila upp mig. har jobbat två nu. förra natten ja va ledig kunde ja inte somna förrens halv fem. jättesegt. men läste ut boken i alla fall; ) Luftslottet som sprängdes. så ikväll ska ja och robin se den på bio :D har längtar länge nu! haha..
nu har även ja fått se lite snö. har bara sovit bort den innan. haha. va dock itne så roligt att köra hem från helsingborg utan vinterdäck i morse. men jag kom fram! när ja kom hem så tog ja ut katterna i snön och lekte lite. tog även lite foton med systemkameran ;D vill ut och fota lite nu medan snön ligger kvar !!

nu har mamma och pappa kommit hem igen !! skönt! hmm vad har mer hänt?  ingen nytt på jobbfronten i alla fall. suck.. får i alla fall några pass på IVA så länge ja inte har något annat. får även jobb där i sommar. får se hur ja gör. hoppas att ja hittar något bra i ängelholm nu. hade varit skönt att slippa pendla faktiskt!!

så tråkigt nu när ja inte kan träna när ja är förkyld... segt. hoppas det släpper nu snart så ja kan komma igång igen. är farligt att ha uppehåll..är så svårt att komma tillbaka igen. men känns att man har tränat. )har faktiskt gått ner en storlek i byxorna på jobbet :D hihi.. sååååå skönt!! syns inte men känns.. toppen!!

nu får vi fixa lite mat. måste storhandla men det får bli i morgon. tänkte även köpa gran då :D ska ut en sväng till morfar också som fyller år i morgon!! Grattis!!sen fyller svärmor på fredag! många att fira och köpa presenter och julklappar till.. åhh är inte klar med julklapparna än.. vet itne vad ja ska köpa till mamma, pappa och Robin. johan och denise är klara i stort sätt.. bara något litet till!

nä nu får vi fixa mat som sagt så vi kan promenera ner till stan i snön sen; ) mysigt!

lördag

nu har ja sovit och sitter och slappar nu. är fortfarande helt slut. hade mycket att göra inatt så det sitter nog i. hoppas det blir lugnare inatt.
åhh jag börjar bli förkyld. känner hur det täpper till i näsan och svullnar i halsen. får ta en mirakelkur och hoppas att det försvinner!! vill inte bli sjuk nu!!
pratade med mamma och pappa precis. trevligt!
nu ska ja mysa med katten!

panik!!

åhhh jag mår så dåligt i dag. är så stressad över jobb. verkar helt hopplöst att få något. inga ställen som söker folk, och dom som söker måste ju ta dom som är lasade först så då är man helt körd typ... har sökt på ica maxi nu också. haha.. jag tar precis vad som nu nästan. kan bara inte vara arbetslös. jag skulle inte klara det. usch nä.. ja vill jobba.. vill inte gå hela julen nu och vara orolig över detta. hade varit skönt om det kunde lösa sig nu så att man kan koppla av över jul.. men tror inte att det gör det. ingen kan ge besked förrens efter nyår och då är ja redan av med mitt andra arbete.. suck.. inget känns bra just nu!!

vaknade dessutom kl 7 när robin skulle till jobb sen kunde ja inte somna om. låg bara och tänkte på jobb... sen ska ja jobba i natt och kommer vara jättetrött tror ja..

igår va en bra dag i alla fall. va på friskis två gånger, hos farmor och hos morfar. sen va denise här under hela kvällen. så det va bra! :D

nu ska ja leta vidare.. behöver säkert skriva av mig mer sen!  :D

tisdag!!!

nu har ja sovit i några timmar. har en natt till sen är ja ledig i två nätter. jobbar helgen tyvärr. vill ju se finalen på idol!!
åh ringde precis om ett jobb men hon kunde inte säga något förrens efter nyår. och då lär ja ha ganska mycket panik om ja inte hittat något tills dess. har tre ställen som jag får vara timvikarie på. men jag måste ju ha mer än det. jaja bara att söka vidare!!

nu bär ner snart ner mot friskis och spin medel; ) najs!

Måndag

idag sov jag till halv 12. så skönt det va att sova ut. nu har ja kollat lediga jobb i ängelholm men har inte sökt mer. väntar och ser hur det blir med de ja har sökt. börjar kännas lite stressigt nu faktiskt. usch...

nu busar katten för fullt och ja ska äta frukost/lunch sedan bege mig ut på en promenad tänkte ja; )) hinner inte friskis idag. får bli i morgon istället då det blir den vanliga spinningen på tisdagar; ) skönt!!

söndag!

då va denna helgen över och jag har haft en bra helg! i fredags var det glöggkväll. lördagen var vi på väla och tittade lite julklappar sen på kvällen kom Malin och Benson och tittade sex and the city och drack goda drinkar. sedan kom även Malin och Emma. mycket trevligt. vi drog vidare till banhof sen och där va väldigt roligt. haha.

Idag har vi varit hos farmor och ätit god mat som alltid. sen hem och diska och tvättade fönsterna. sen slappade ja lite framför tv:n innan vi handlade och åkte till syskonen och åt taco och spelade spel. Skojjigt!!

Nu ska ja mysa lite med katterna och sedan lägga mig. får se vad som händer i morgon och om ja orkar träna något innan ja ska jobba natten. hmm vi får se. det blev 4 träningspass denna veckan så det är okej; ) börjar faktiskt kännas lite nu också att man tränar!!såå skönt!!!!!! :D

Fredag; ))

äntligen fredag och ja är ledig hela helgen;) va uppe kl 5 i morse för att lämna mamma och pappa som ska till USA. Lyx. i morgon fyller mamma 50 år ) sen kom ja hem om somnade om till halv 11. skönt. nu myser ja med Nikita!
dagens planer är att städa undan lite hemma, åka till systemet och maxi, baka om ja hinner, träna happy hour på friskis och ikväll kommer tjejerna hit på glöggkväll ;))

igår va vi hemma hos mamma och pappa och åt jättegod mat. sedan såg vi på röglematchen.
nu ska ja snart sätta igång och vara aktiv!!

trött!!

fy vad ja är trött. har jobbat inatt och har bara sovit 5 timmar. vaknade av att en liten katt hoppade över hela sängen. fy så jobbig hon va. när man väl är pigg och inte kan somna om så lägger hon sig till ro. lite sent bara tyvärr. så ja har varit vaken sedan halv två och ska jobba en natt till. har sådan huvudvärk nu och känner mig inte alls på topp.. men men.. ska träna cirkelfys i dag med benson: )
nu har jag skickat ut lite jobbansökningar. tycker sådant är så svårt men ja hoppas verkligen att jag får något. man kan ju inte vara utan jobb direkt!!
har haft så ont i mina vader inatt. tror det är efter skivstäng/konsitionen i måndags som dom krampar. dom kan göra det någon dag efter. men så sjukt jobbigt. så ja hoppas inte det blir värre nu med cirkelfysen.
ska bli så skönt när ja slutar jobbet i morgon då ja är ledig i 4 dagar; ) woohooo. och ser verkligen fram emot denna helgen. behöver vara lite ledig.

Nu ringde älsklingen och sa att han jobbar över så vi ses bara någon timme idag. nu ska ja vila en stund innan träningen!!; )
RSS 2.0