20101129

måndagen va kommen och min 4-dagars ledighet är över :/ ikväll ska ja jobba och det tar emot. har 6 dagar denna veckan. men det får gå!
Helgen har varit bra. fredag va en lugn kväll! lördagen julpyntade vi och va hos morfar: ) sen på kvällen va det fest :) vi va här hemma och spelade spel och hade skoj! tiden gick så snabbt! sen va vi i stan. va inte hemma förrens vid fem tiden. så söndagen va ganska seg. mådde inte toppen direkt. sov tre timmar på eftermiddagen. sedan sov ja även 11 timmar inatt. så ja borde vara utvilad nu!: )

snön har börjat att falla nu och det ligger ganska mycket snö på marken nu! ) är ju alltid trevligt men itne så kul att köra bil i! men det är så mysigt med snö! och nu är snart julen här!: ) det gillas!!

nu ska ja börja fixa till mig lite innan det är dags för jobbet!
Goodbye!

fredaaaag! :)

igår va vi ute med jobbet och bowlade! mycket trevligt. först åt vi god tacobuffé sen bowlade vi. ja vann på min bana i alla fall! :) kul att hitta på lite saker med arbetskompisarna utanför jobbet! :)
idag har ja varit lite duktig i alla fall. har tvättat en del! skulle julpynta men ja kommer inte åt julsakerna i förrådet så robin får ta fram det när han kommer hem! (Som ja förrensten inte är irriterad på längre) haha! har även funderat på att träna på happy hour men vi får se. hade varit skönt att fått upp julsaker idag så kan man göra lite annat skoj imorgon. vi ska blandannat hämta bilen som har varit inne för att byta bromsskivor. så ska bli skönt att få tillbaka den igen. är inte kul att vara utan bil när det är så kallt ute! 

igår va ja även på väla med Benson!: ) nice! ikväll blir det nog bara att ta det lugnt. fredagsmys. antagligen kommer josip inom en sväng. brukar bli så på fredagskvällarna!

Jag längtar jättemycket till i morgon! ) då kommer Maria, gustav, Benson, Fredrik,Malin och linus till oss på spelkväll!: ) eller ja vi ska spela spel,dricka och umgås! :) hoppas på en bra festkväll men nära vänner! :) känner att ja behöver det ! så kanske att man ska åka till leksaksmagasinet och se om där är några roliga spel! får se vad ja hinner i morgon! :) ska även försöka hinna ut till morfar en sväng i morgon!: )

nu vill ja att älsklingen ska komma hem så det händer något här! tur att ja har mina söta små katter att mysa och leka med!! älskar att vakna på morgonen när nikita ligger uppe vid huvudet bredvid mig. hon har börjat att göra det mycket nu och det är såå mysigt!! älskar den lilla katten, ja tequila också men som ni vet så är hon en liten bitch så henne har ja lite på avstånd! även om hon också kan kela mycket :)

             

            

                                                             Mina sötnosar <3
                                                                Goodbye!

daaamp!

så irriterad ja är just nu! för att inte skrika på robin så skriver ja här istället! när robin kom hem från jobb så skulle han sätta ihop hemmabiosystemet som vi köpte för några dagar sen... vill ha upp det till i morgon då några från jobbet kommer hit! sen ska vi ut och bowla!: ) i alla fall så efter timmar med detta skitet och ja blir mer och mer irriterad så välter han min fina ljusglaslykta så den går sönder!!! min humör sprack där! ja mår inte så bra, är redan trött och hungrig och trött på det installerandet nu! hade varit lite lättare att låta någon som kan sådant göra det!! ja jag vet ja är en jäkla PMS-kärring just nu! och ja älskar robin så otroligt mycket men för att inte starta ett bråk nu så skriver ja av mig istället! så att alla ni kan få läsa det!! haha!! klockan är över sju på kvällen och vi har inte ens kunnat bestämma vad vi ska äta! så nu tar ja saken i egna händer och gör något enkelt!! ja ett jättetråkigt inlägg för er att läsa men va tvungen att få ut min irritation!!   så och nu va det gjort!

längtar i alla fal till i morgon så ska ja träffa emelie och malin om hon kan slita sig från tentaplugg! :) sen är det då ju fest med jobbet! )
så det blir nog en bra dag!

Idag har benson varit här!! jag satt i pyamas fortfarande när hon kom och det gör ja än! :) nice! vi fikade lite lussebullar och glögg! :) alltid trevligt att få träffa dig vännen!! :)

Goodbye!

måndag!

nu har ja äntligen jobbat klart helgen. jobbat sen i torsdags men nu är ja ledig idag. sen har ja två dagar till. och idag har ja ingenting planerat. så skönt!
igår va ja ute och gick tipspromenad igen! :) med mamma, pappa, robin och morfar! sen åkte vi till farmor! sen blev det ju jobb. här är lite bilder från förra veckans promenad!











märks att det är höst nu!



Denna morgonrocken hittade ja på åhlens och ja va bara tvungen att köpa den! :) den är så skön att sitta och mysa i nu: ) man får faktiskt mysa mycket nu när det är höst och mörkt. för några dagar sedan hade ja en riktig mysdag. tänd brasa, tända ljus, julbak och julmusik! :) här är några bilder!



     



så det blev ett inlägg med en del bilder! är för trött för att skriva en massa!

goodbye!

måndag!

åh vad ja har börjat bli dålig på att uppdatera. har dock aldrig varit riktigt bra men nu är det ännu sämre ju! i alla fall så i lördags var ja och tittade på bio. paranormal activity 2 tror ja den hette! va där med irre, edit, Robin och josip! :) mycket trevligt! dock åker irre och edit tillbaka norrut idag: / har varit så skönt att ha er hemma tjejer! :)

i söndags var ja, mamma och morfar ute och gick tipspromenad i hembygdsparken! jättemysigt! var kul att ha dig med morfar! <3 sen va vi hos farmor och sen svärmor! därefter va vi bara hemma och såg på beverly hills!

Idag har vi en myskväll med brasan tänd och god mat. älsklingen är iväg och handlar. vi ska ha fyllda biffar, klyftpotatis, bönor och sås! :) gott,gott och gott! :)

idag har ja även jobbat. nu är ja ledig två dagar igen!:) skönt! sen har ja hela helgen men det ska väll gå det med!! nu ska ja fixa till brasan så den inte dör!!

Goodbye!

onsdag!

ja jag har varit lite dålig på att uppdatera! men i alla fall här kommer lite!

Fredagen var älsklingen ledig och vi städade och fixade en massa inför lördagen.Svärmor och Lina kom med present!: ) tusen tack :) sen på kvällen var vi ju hos mofar och ja blev firad av släkten! <3

Lördagen vaknade ja och fick dagens första presenten! :) hihi jätteroligt! åkte sen hem till mamma och pappa och fick jättegod frukost och mer presenter! :) kl 1 träffade jag månsson, irre och edit på bowlinghallen! :) jättekul att få träffa er igen tjejer!! ja började grymt men avslutade med en förlust. men alla spelade bra ändå och det va jämnt! :) men ja jag losade! haha men va glad ändå. åkte sedan hem och fixade lite till. så kom robins farmor och farfar och vi fikade en timme. sen började gästerna trilla in vid 6 tiden :)
efter ett par timmar knackade det på dörren och då väntade ja knappt fler gäster. så står det någon med ett lakan där det står "trick or treat jessica!". jag bara säger haha! och drar ner lakanet. där står EMMA & MALIN!! dum som ja är säger ja bara heej! sen fattar ja vilka som står där på huk och skojjar!: ) mina älskade vänner från Norge. tyvärr va inte josse med men dig träffar ja snart hoppas jag!!
tjejer ni gjorde verkligen min dag ännu bättre! :) sen drar vi till banhof och festar vidare. hände dock en tråkig sak så va inte hemma förrens vid 8 på morgonen!



Söndagen va ja alltså väldigt trött. vaknade vid 11 och hade ingen ro i kroppen! vi åkte sen till farmor och fick som vanligt god mat!!:)
sen sov ja tre timmar när ja kom hem men va lika trött för det!

Måndagen skulle vara min lediga slappedag, men ack nej! kl 7 ringer dom från jobbet och ja får åka in och jobba extra. tack för den! ) sen är ja med Emma L fram till 5 tiden. sen skulle tjejerna komma på middag kl 7 så det va full rulle hela dagen!

Tisdagen skulle jag jobba kväll, på förmmiddagen inser jag lite hur ja mår och att det nog har blivit lite för mycket! när man väl kan koppla av lite så kommer ofta chocken! men ja stack till jobbet och var som en zombie!! tänkte att ja aldrig skulle klara av att ta mig upp morgonen efter för att jobba. men ja är envis så det gjorde jag ändå!

Onsdag morgon kör ja till jobbet. jag kommer till vattentornet ungefär och där på 90-vägen ser ja bilen framför mig krocka med en bil först sen in i en lastbil! ja kom först fram till personen som tackochlov inte var skadad! blir kvar där ett tag sen åka vidare till jobb och väl där fattar man nog var man varit med om. börjar fatta nu vad jag kunde varit med om. jag hade också kunnat följa med och kört om lastbilen. men ja höll mig lugn tack och lov. fattar bara inte att det kunde gå så bra som det gjorde!! jobbet va inte heller någon höjdardag. en riktig bajsdag. men ja jobbade med två bra jobbkompisar som gjode hela dagen lättare för mig! Taack!!
i alla fall så sitter ja här hemma i soffan nu och känner mig som en zombie igen! dom säger ju att en olycka sällan kommer ensam så nu oroar ja mig för vad som mer ska hända! så snälla va rädda om er!! vill inte va med om en trejde nu! älsklingen är iväg och handla och vi ska elda i brasan ikväll hade vi tänkt. vi ska även ha god mat: ) pannbiff och potatis och goda tillbehör! :) Mums! han är så snäll som tar hand om mig nu fast att det är ja som ska ta hand om honom! men vi tar hand om varandra!

ja detta va i alla fall en liten uppdatering av vad som hänt. bilder kommer sen! ovanligt att ja säger det!: )

tack i alla fall till alla som har gjort min helg bra och nu stöttat mig!!! älskar er!!

Goodbye!

torsdag

min lediga dag igår gick väldigt snabbt. idag ska ja jobba kväll sen ledig 4 dagar!! det är lyx! men tack vare byte och semester! nu ska ja snart iväg och hämta emelie! skoj!!
igår va ja och denise och handlade färg, äntligen! sen målade vi klart det sista!! såå skönt! nu behöver vi inte måla mer på väggarna!! vi va även och köpte en massa lister. inte alla är uppe än men lite! :)



så där ser det ut just nu!
vi ska måla fönterna vita också men det får ju bli till våren. lite för kallt för det nu.
nu ska vi städa hela dagen i morgon. och handla... och massa annat. sen på kvällen ska vi till morfar och ha lite släktträff eftersom NÅGON fyller år på lördag :)

nä nu ska ja fixa lite!
Goodbye!

Tisdag!

åhh så skönt. snart är sista passet avklarat :) har jobbat 6 dagar så är ganska trött. men nu är ja ledig i morgon! och vad ska ja göra?!?! gissa?!? rätt! Måla! woohooo! men älsklingen kanske kunde vara ledig på fredag med mig och det hade varit så skönt!! så kanske vi hinner till helgen med allt! och ja har ju världens bästa syster som hjälper mig!!! tack!!
Idag har ja inte haft en bra dag. en sådan dag när allt går dåligt. drömde om en person som ja absolut inte gillar så vaknade och va sur, sen tog färgen slut så skulle ja köra till bauhaus och köpa mer. så när ja kommer dit är det stängt!! va faan! så tänkte ja att ja skulle passa på att gå in och köpa en tröja på familia som ja ville ha. självklart slut!! sen när ja skulle backa ut från parkeringen så fick ja motorstopp! får ju aldrig det nästan!! ja sen va det massa mer!! suuuuck!!!

På torsdag ska ja få träffa emelie! saknar dig så mycket nu vännen! har inte träffats på länge nu!! nä nu är snart min rast slut!!

Goodbye!

Måndag!

nu har ja och denise målat ännu mer där uppe! har börjat att måla med den gråa färgen nu! :) blir nog bra! ja ska snart iväg och jobba! sen har ja bara en kväll till sen har ja jobbat mina sex dagar! riktigt skönt! känner mig dock väldigt stressad denna veckan. känns som att ha inte har tid till något annat än måla och jobba! men det löser sig!

har inget roligt att skriva idag! är som sagt stressad också! men vet ni?!? på lördag fyller ja år :D woohoOO!! som sagt som ett litet barn när det gäller sådant! )

Goodbye!
RSS 2.0