Pigg o vaken.. Not!

Dax för praktiken igen. Varit ledig fyra dagar nu.. Välbehövligt men gick för fort som vanligt! Nu har jag bara sju dagar kvar på praktiken!:) woohoo! Är nästan lite stolt över mig själv när ja är klar för ja visste inte innan om det verkligen skulle gå. Men det va inte så mycket spring utan snarare väldigt stillasittande så ryggen har fungerat bra. Den har varit bättre den senaste veckan faktiskt. Och under denna veckan har ja inte gjort mycket mer än att åka tåg, praktik, plugga o lite så där. Så ryggen verkar ju fungera så länge jag tar det lugnt. Vilket är synd för ja vill gärna kunna vara aktiv just nu. Både för min och bebisens skull. Vill kunna gå långa promenader med mogge flera gånger i veckan och inte bara en gång i veckan i lugnt tempo. Är rätt för att öka för mycket i vikt för snabbt också när man inte rör sig så mycket. Men det har ja ju inte gjort än så länge så är säkert ingen fara. Ja känner ju min kropp bäst och rör mig så mycket som den orkar med:)

Igår va ja på besök hos barnmorskan. Gjorde glukosbelastningen vilket gick bra. Lyssnade på hjärtljuden,mätte magen o lite annat smått o gott. O det såg bra ut så det va skönt. Magen hade växt mycket sedan förra besöket. Haha. Nämnde för bm att ja har lite ont i magen på morgonen och någon gång under dagen. Tänkte att de är lika bra att säga till.. Så blev en läkartid också nästa måndag. Känns lite onödigt men hon ville gärna att ja skulle kolla upp det.

Nu drar även snart föräldragruppen igång. Den 15/11 är första gången. Känns lite sjukt att det redan är dax för det.. Men ja går gärna på det och är det till hjälp så är det ju bara bra:) alltid kul o träffa andra i Ängelholm som är lika långt gångna som jag ungefär:)

Nu ska ja njuta av min timmes tågresa;)

Lördag

Nu har vi kommit hem efter en tripp upp till Ljungby för att fira Calle. Fick träffat deras söta lilla son som nu är tre veckor. ;) insåg att dessa tre veckor bara flugit förbi så det är ju skönt, då kanske de kommande tolv veckorna som vi har framför oss till den beräknade dagen också går snabbt.

Ikväll blir det bara chilla. Älskling är och hämtar mat nu så blir hämtmat o film. Är ju aldrig fel:)

oj!

oj de va värst va förra blogginlägget blev populärt! tack för alla gulliga kommentarer! betyder jättemycket!även om ja skriver för min egen skull så är det jättekul när ni läser och kommenterar. då får man ju lite mer motivation till att gå in och skriva: )

nu ska ja sätta mig och skriva ett arbete... får se om ja har samma skrivförmåga där. lär väll ta mig hela dagen o skriva en mening. mamma och pappa har hämtat med mogge till golfbanan så ja har en lugn dag för mig själv. riktigt skönt! så nu skriva sen kurera mig med en kopp te i soffan till älsklingen kommer hem.. tvättar även lite och får se om ja hinner vika in lite babykläder i nya garderoben. :)

En resa av kärlek<3

Robin och jag har gått igenom väldigt mycket tillsammans under vår tid som ett par. Inte många som får dela så många ögonblick och uppleva tonåren tillsammans. Genom hela min tonår höll vi samman och det är ju en tuff period i livet. Men vi gled inte ifrån varandra. Jag lyckades hitta mig själv även om jag hade pojkvän.. Hade aldrig behovet av att leva singellivet och leva för mig själv. Ärligt talat tror jag inte ja hade klarat av det. När det hade gått några år och man började bli lite äldre började ju funderingarna komma kring hur länge det ska hålla mellan oss. Oron fanns alltid att vi skulle gå olika håll men framför allt att han skulle hitta någon annan och inse att han inte ville leva sitt liv med mig. Det är jag överlycklig för att han inte gjort och ja vet att han älskar mig. Annars hade han ju inte stått ut med mig så här länge:)
Vi började samla lite vuxenpoäng och flyttade ihop vilket gick väldigt bra. Vi har aldrig varit ett par som bråkar och skriker på varandra. Vi kan ha diskussioner och få ut våra känslor men det är inte ofta vi säger saker som sårar den andra. Därför fungerade sambo livet perfekt. Sen kom ju husköpet och där fick vi ihop väldigt mycket vuxenpoäng. Även denna flytt gick bra och har inte varit mycket bråk trots en massa renovering. Vi kommer snarare varandra närmre och närmre för varje dag som går.

Och idag sitter vi här. Jag med en kula på magen där vårt lilla liv växer till sig för att kunna komma ut och förgylla våra vardag. Ett liv som vi skapat tillsammans och som ska ha egenskaper från oss båda. Hälften han och hälften jag. Jag behöver nog inte säga hur nyfikna vi är och hur mycket vi längtar på att få träffa och leva tillsammans med denna krabat.

Jag är så lycklig och allt är tack vare Robin. Han har gjort mig lycklig i över nio år nu och han fortsätter och överraska hela tiden. Han behandlar mig som en prinsessa men sätter ändå gränser. Han skulle nog aldrig kunna såra mig med mening, och precis så ska man kunna känna för sin kärlek.

Jag vet att han kommer bli en fantastisk pappa! Vet att jag va tveksam i början av denna graviditeten och mycket frågor och oro fanns. Skulle vi verkligen klara av det? Hur kommer det gå? Är vi redo? Men dessa frågor besvarades genom att se Robin i ögonen. Då visste ja att det löser sig! Och idag sitter jag här och är så lycklig. Ett helt nytt liv börjar och det gör det med rätt person. Hade inte velat dela denna upplevelsen med någon annan! Jag älskar dig Robin och tack för all glädje du gett mig under dessa år! All kärlek till dig hjärtat <3

Godmorgon!

Är ju underbart o sitta på tåget kl 6 på morgonen med en hel firma som består av bara män som ska ut o resa. Ölen i gammeldansken är framme och ljudnivån är en aning högre än vad man har tålamod till så här tidigt!:/ känner mig lite krasslig idag också så måste ju få gnälla av mig lite grann!

Hmmm

Halsen kliar och har börjat få rethosta under dagen. Inget ja gillar alls.. Är ju ingen bra tajming för o bli sjuk nu! Så när ja kom hem från praktiken så blev de soffan med lite glass, en tupplur, c-vitamin och nu har ja lagat min mirakelsoppa som ja alltid gör när ja börjar känna mig sjuk. Så ska de inte bli bra nu så vet ja inte vad som hjälper:);)

Min lärare va ute på praktiken idag. Och jäklar vad ja fick beröm av min handledare idag. Så gullig hon är som verkligen berömmer så mycket!

Nä nu är kl nio och det är onsdag! Alla vet väll vad som väntar då?:)

Redovisning check!

Har ju så klart uppgifter o göra under praktiken. Idag blev en av de avklarad. Skulle redovisa för gruppen. Dock kände ja mig så yr hela förmiddagen så när de va dax för mig o gå upp fick ja be om att få sitta ner o redovisa istället. Vill ju inte riskera o trilla ihop där uppe direkt! Men blodtrycket är ju lite som de är.. Inte det högsta direkt så man får väll räkna med lite yrsel ibland.
I morgon har ja gjort halva tiden av denna praktiken. Så skönt :D

Pappa har haft mogge idag så han va helt slut när ja kom hem.. Och Gud så mysig han har varit hela eftermiddagen o kvällen. Bara en massa mys hela tiden! Älskar de stunderna när man bara kan njuta av att han ligger lugnt o fint i soffan med huvudet i ens knä och sover. O älskling har känt på sparkarna ikväll. Han märkte också att de har blivit mycket tydligare och varar längre:)


Praktik

Går in på tredje veckan av praktiken nu.. Snart kan ja kryssa av detta också och det blir med en stor lättnad!! Hoppas bara att nästa praktik går lika bra så att den också blir avklarad. Sen ska jag bara njuta av att vara hemma i något år o mysa med den lille krabaten!:):)

Vecka 28

Vecka 28 är välkommen:) denna veckan har gått fort. Tycker det hänt lite de senaste veckorna. Sparkarna har blivit jättetydliga och känns väldigt ofta. Innan va de mest morgon o kväll men nu är de nästan hela tiden;) speciellt om ja ligger på sidan så är det fart i magen :) skulle väga mig i morse. Tänkte att nu har ja ju gått upp över fem kilo i alla fall. Men icke. Låg på 4.5 kilo sen jag plussade. Så helt okej för att va i v.28. Har ju mammas papper på hur hennes graviditet va och ja följer den näsan exakt. Går upp ungefär samma kilo i samma vecka. Är häftigt att de kan va så lika. Men nu tycker ja att kulan synd tydligt och folk kanske inte bara tror man är tjock efter sommaren. Haha.Även om de går o följa fortfarande med rätt kläder.

Igår va ja o Malin ute på Torstens och åt god mat. Tog oxfilé och efter det blev de en alkoholfri drink, Inte helt fel! Sen har hon sovit hos oss i natt så nu har vi ätit frukostbullar;) blir en vanlig hederlig tripp till farmor idag och sen hälsa på morfar.

Popcorntips

Jag som älskar popcorn har nu lyckats göra supergoda popcorn. Va hos mamma o pappas vän för flera år sedan och blev bjuden på det då. Har sedan dess funderat på hur hon gjorde dom. Nu har ja fått reda på de! Man tog hälften olivolja och hälften jordnötsolja. Och sen så klart massa salt när dom är klara! Mums så smarrigt det va..! Men ja älskar ju allt som har med popcorn o göra! :)

Vi passar på o mysa av en lugn fredagskväll! I morgon är det praktik så får snart bli till o krypa ner i min sköna säng!:)

Helg!

Ja nu ska ja hem o fira helg! Är ledig i morgon så känns som fredag för mig! Fick sluta tidigt från praktiken idag. Va hade ju haft så "mycket" o göra.. Hhaha. Min handledare är i alla fall jättegullig i snäll. Ska ner på lördag men kan komma o gå lite som jag vill. Är ju väldigt skönt! Nästa vecka blir tuffare så ja kommer va borta må - fredag! Är de inte praktik så är det skola. Så någon frivillig till o passa mogge så bara hör av er:)

Nu ska ja vila ögonen en stund på tåget innan ja ska hem o busa med fjanten och sen fixa lite till rummet så klart!:)

Shopping shopping..

Nu är nytt golv, garderober och skötbord inhandlat..! Sakta men säkert framåt! :)

Egentid

Mörkrädd är något jag är.. Så när R skulle iväg och kolla fotbollen passar ja på att ha en kväll för mig själv. Va medbjuden till fotbollen och hade gärna gjort de men ja orkade inte idag. Vill ju inte sitta o va osocial och ja vill lägga mig i tid idag. Blev en lång dag, stack vid fem i morse o va hemma vid sex ikväll. Så det blev bara o hoppa in i duschen, äta o sen sova. Tycker ju det är lite läskigt o va hemma själv så ja har nu krupit upp i sängen och ser tv där. Älskar min härliga säng med mitt Goa duntäcke!:) har nog inte varit själv en kväll på väääldigt länge... Men längtar ändå till R kryper ner i sängen och somnar intill. Känns alltid lite mer tryggt!:)

Tålamod

Ni som känner mig vet hur dåligt tålamod ja har.. Så självklart är barnrummet nu målat. Har ja fått en ide på huvudet så har ja inte ork o vänta. De ska ske direkt. Syrran kom o hjälpte till och när Robin kom hem hade vi målat klart första lagret färg! Så de va bara o blaska på en gång till sen så va det klart. O älsklingen fick sig en överraskning. Vill ju kunna va lite effektiv ibland! O ja självklart får ryggen sota för detta idag men de va det värt. Får se om vi hinner iväg o kolla golv o så där idag. Det är ju dock match ikväll så antar att R vill va hemma i tid.. Och man vet ju aldrig hur lång tid det tar o välja inredningssaker. Vi ska köpa nya garderober. Hittade billiga på Ikea som nog blir bra:) sen är det en byrå och ett skötbord som ska införskaffas också. Sen är mina nerver lugnade för denna gången!:):)

babyrum

jag har inte varit så stressad med barnrummet direkt. det lockade mig inte i början att fixa med.. såg mer fram emot o fixa sängen och så där.. men nuuu!! jäklar vad det kliar i fingrarna.. och har ja väl börjat bli sugen så har ja aldrig tålamod och vänta.
vi ska göra om det lilla rummet här nere. lillen kommer ju så klart sova hos oss men man måste ju ha någonstans o ha skötbordet, klädförvaring och massa sådant. och det lilla rummet ligger ju intill toaletten så det blir bra. så kommer det till användning också då vi bara har det som förvarningsrum nu.

så jag vill måla det vitt, lägga nytt golv och lite så. inget stort mest bara frächa upp. det är ju från 70-talet kan man säga. haha. så nu ska ja kanske åka iväg och köpa lite färg och annat smått o gott. så kan man börja när tiden finns. ja lär ju inte bli mindre och det lär ju inte bli lättare med tiden direkt. och man vet aldrig vad som händer så det är bra att vara ute i tid och fixa lite.
sen när bebisen kommit och man vet vilket kön så kan man ju piffa till det lite mer! : )

:)

Älskar helgerna!! Dom har blivit så sköna och heliga på sista tiden! Har haft ännu en bra helg. Tentan är avklarad. Behövs inte nämnas hur skönt det är. Nu är det bara o vänta o se på resultatet. Kan ha gått hur som helst!
På eftermiddagen igår blev det en tripp till morfar! Alltid trevligt! Mogge fick ett ben så han va väldigt nöjd!:)
På kvällen kom Benson och vi hade en lugn kväll. Såg intouchables.. Tredje gången för mig nu men den är ju så bra så ja ser gärna den!:) hihi! Vaknade pigg o utvilad vid nio tiden. Blev till o gå upp med mogge o leka o mysa i soffan en stund. Han fick tottar i håret så han såg ut som en liten tjej:) så söt! Nu är han o Robin ute på promenad innan vi ska till farmor på söndagsmiddag.

Sen ska ja träffa Benson o Malin o sen är de kalas ikväll. Fullspäckad helg men det är skönt att ja har lite tid o träffa folk lite nu innan nästa tenta.

100 dagar kvar <3

Det börjar närma sig!! Kommer ihåg i början av graviditeten när jag tänkte på denna dagen. Vi hade bokat johan glans biljetter och visste vilken vecka ungefär ja skulle va i när de va dax o kolla på han. Då tänkte ja att jag skulle va jättestor redan! Men så stor som ja hade tänkt mig är ja inte än i alla fall så det är ju skönt! Går snart in i vecka 27 och har gått upp nästan 5 kilo. Helt okej fortfarande anser jag med tanke på att ja inte kan träna direkt.

Igår va vi som sagt på johan glans! Shit vad han är bra. Absolut min favorit komiker. Ja gillar hans humor! Inte bara massa rå humor åt saker som egentligen inte är kul. Han har verkligen igenkänningshumor och det skrattar ja mest åt. Alla sådana saker som de flesta faktiskt är med om i vardagslivet men man inte tänker på. Och live är han ännu bättre.. Dock va han bättre förra gången vi va och kollade men detta fick också högt betyg.
Va ju perfekt för de va precis där bensin bodde så ja fick springa in o ge henne en kram också. Och syrran fick äpplekaka så hon blev väldigt nöjd!:):)

Vill även tacka Malin,christoffer och Denise för all hjälp med mogge denna veckan. Hoppas nästa blir lite bättre.. Är inte lätt när båda är borta hela dagarna. Får hoppas vi kan fortsätta lösa det till ja är klar med praktiken. Som för övrigt går bra men det är väldigt tråkiga arbetsuppgifter.. Är ju mer van vid IVA och lite mer action. Haha!

Nu har ja slingrat mig ut plugget allt för länge. Sov ut till tio, sen nästan en timmes promenad med mamma, pappa o mogge och nu lite bloggande! Men de ska ja ta igen nu för tentan är i morgon bitti så bara att sätta fart!!

Första dagen avklarad!

Kom halv nio, gick halv tolv. Inte allt för ansträngande med andra ord! Supersnäll handledare så det blir nog bra! Verkar va ett väldigt lugnt vårdboende och inte så mycket stress så ryggen kanske kan klara av detta;) nu är det bara att räka dagar och hålla humöret uppe så är snart dessa fem veckorna förbi och en praktik avklarad.

Nu blir de plugg igen, snart kanske det börjar sätta sig lite också. På lördag ska ja njuta av att tentan är avklarad och man kan börja plugga på andra saker!

Bebismys

Äntligen fick Olivia o Calle sin bebis och Robin blev morbror. :)Va där igår och hälsade på! Supersöt liten kille.. Längtan blir ju bara ännu större tills vi själva har en liten o gosa med!

Är nu på väg hem från skolan. Blir att sätta sig med böckerna direkt! I morgon börjar praktiken och ja behöver nog inte säga hur mycket ångest jag har över detta!

För övrigt rullar allt på.. Jag mår bra och är tacksam för det. Veckorna betas av och man känner hur det närmar sig. Gick in i vecka 26 igår. Magen den växer o ja känner mig bara större o större. Men det hör ju till:)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1201850/images/2012/pic_5072c5cfe087c36704b07dd0.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1201850/images/2012/pic_5072c5d29606ee72e5661599.jpg" class="image">

Mogge <3

Denna underbara hund förgyller mina dagar! Har varit hemma tre dagar nu med honom. De har varit så mysigt. (för de mesta i alla fall). Han är jätteduktig och är lugn medans jag pluggar. Nu ligger han vid min sida o drömmer! Tycker synd om honom att jag inte har mer ork att leka men han har ju andra som orkar. I alla fall fysiskt. Tror han märker av att de är något med mig för han testar mig mycket nu. Vill väll se var mina gränser går och hur svag jag är. Med Robin gör han inte alls de på samma sätt! Hmm.. Men ser framemot en hel helg med honom! Nu har vi båda tid till han så han ska bli så bortskämd så!!:) tänkte åka till stranden nu när Robin kommer hem men de vill ju inte sluta regna. Lite onödigt o dra hem hela stranden kanske, vi städade ju faktiskt igår!

Nu kör ja sista rycket med plugg innan Robin är hemma sen ska jag hålla fredag! Kanske en sväng till stan, kappahl har rea o dom har så fina bebiskläder så man kanske kan göra något fynd där:)

Varning

Nu vill ja bara varna alla för att den närmsta tiden kommer ja va riktigt osocial. Nu är det tentaplugg som gäller till nästa lördag. På tisdag börjar praktiken nere i Malmö vilket säkert kommer innebära tidiga mornar och sena kvällar. Samtidigt har ja så klart skolsaker som ska göras! Denna praktiken måste jag bara få gjord och för att inte gå under helt kommer jag behöva lite egentid. Så va snälla o respektera och förstå att ja måste prioritera detta nu de närmsta veckorna. Tiden som ja kommer ha över kommer gå till älsklingen, familj och närmsta vännerna! För hos er får ja mer energi! Som ja längtar till skolan slutar och jag kan börja ett helt nytt liv med krabaten som växer till sig i mig:)

Onsdag

Blev en dag hemma med plugg. Syrran har precis varit snäll och tagit mogge på en promenad så nu är han helt slut o ja kan plugga i lugn o ro. Skönt o slippa det då ryggen inte alls är bra.. Fick ju ont på höger sida i söndags morse istället för vänster. Och nu vill den smärtan inte släppa utan är värre än den va innan. Men hoppet finns att det lägger sig snart igen!

Ja måste få säga hur glad ja är över att ha en så underbar pojkvän! Han är riktigt grym! Kämpar på så bra och jobbar mycket nu. Igår kväll tyckte ja så synd om honom för han såg helt slut ut. Fick han tillslut till att sätta sig ner o kolla tv och slappna av lite! Serverade en kall öl,lagade mat och diskade undan! Känns bra att kunna få göra något litet för han för han gör så mycket för mig varje dag! Älskar dig över hela mitt hjärta älskling! Du kommer bli den bästa pappan någonsin! <3

RSS 2.0