In London!

ar nu i London och vi har det jakligt gott!!!!!

BAL!! :)

idag har johan & Sanna sin bal. vi va och kollade på dom!! Så otroligt fina! det är så kul att se. man blir så rörd! :) hade det inte varit för att där va folk hade ja nog kunnat fälla en liten tår.. :) hihi!










SÅ söta!

Nu ska ja försöka att packa lite.. kl är tio snart och ja jobbar hela dagen i morgon så då kommer ja inte hinna. så lika bra att göra det klart ikväll!! för snaaart åker ja!!: )

Ha det bra i sverige! uppdaterar om ja har tid!!: ))
Goodbye!

2 dagar!!: )



Nu är det bara 2 daaaaagar kvar!! woohoo!! :)
håller på att skriva packlista och fixa med papper och sådant nu. känns alltid som att det är något man glömmer!  nu ska ja fortsätta samtidigt som ja ska se bevely hills!! älskar att det går på tv igen: ) halv 2 till halv 3 på tv4+ sen kl 3-4 på tv4! ) ett av mina favoritprogram!! så måste ju passa på att kolla lite!

Goodbye!

...!

så denna dagen är snart slut så ja kan uppdatera vad ja har gjort. inte så mycket men dock.. Ja och denisen stack och solade solarium. måste ju jämna ut brännan som ja fick för några dagar sen i solen! :) hihi.. sen joggade ja, denise och mamma en runda. ja tog 4 kilometer i råbocka. aldrig mer att ja springer den rundan!!! fy fasn vad backig och lerig. nä då tar ja helre 6 km!!hade så ont i vaderna efter 1 km så de resterande 3 va en plåga! Men ja gav mig inte! och nu är det gjort. skönt!

Nu har vi precis bakat hemmagjord pizza! mums.. så den ska vi äta nu snart!! ) lagt på alla godsaker man kan tänka sig så det kan inte bli fel ju!!

sen blir det slappa framför tv:n! ledig i morgon också ju!; ))

Goodbye!

Free!!!

Äntligen ledig! så nice! har jobbat 6 dagar denna veckan så det ska bli riktigt skönt att ha två dagar ledigt!! sen jobbar ja bara två sen är det LONDON!! :D
va hos josse i lördags! ja festade inte så mycket eftersom ja hade delad tur dagen efter. men det va roligt ändå! :)
jag har faktiskt varit lite piggare dom senaste dagarna! har varit trött och nere i veckor nu!! så det är skönt att kunna va lite pigg igen! fick energi av min jobbkompis som håller på med sådant. så sa hon att det syntes att ja inte hade någon, så hon överförde det till mig på något sätt sa hon: ) vet inte om det är därför, eller kanske för att det börjar bli varmt, eller att ja snart får träffa mina vänner i London, eller kanske bara en härlig blandning av allt bra! :) så nu hoppas ja att det håller i sig.

ska kanske ta och äta lite frukost nu, om vi nu har någon hemma!sen får vi se vad som händer under dagen!!

Goodbye!

Fredag!

igår va det helt underbart väder! en helt fantastisk dag!! började med fika på förmiddagen. vi satt ute i trädgården och solade! insåg sen att det kanske inte blir så snygga märken med tjöjan! sen låg ja och solade hela eftermiddagen! underbart! jag körde tre maskiner med tvätt också! och bakade en paj!
när ja kom in efter solandet såg ja att ja va GANSKA röd!! haha!! härligt med lite färg på kroppen även om det nu inte va någon snygg bränna!


hade gärna varit så brun igen: )

igår va ja även ute och joggade en runda! gick ganska bra med vaderna! klart att ja fick ont men det gick. knäet gjorde också ont. har haft ont i det sen sälen ju! kanske dax att kolla upp snart..
efter joggingrundan kom mamma och denise så grillade vi! Gott!!
Sen kom Malin och Josse! :) nu är boendet bokat i London! blir ett billigt hostel som ligger centralt. så det blir nog bra! )
Ja och Malin stack ner till Torstens en runda sen! va trevligt att sitta och ta ett glas vin. träffade emelie där nere också!: ) mycket trevligt! sen va den underbara dagen slut!!

idag blir det jobb.. hela långa helgen! men som sagt storhelgstillägg: )
Nikita mår inte riktigt bra idag. har kräkt flera gånger och är dålig i magen. går bara runt och piper så känns inte så kul att lämna henne själv. ja blir ju så orolig för mina små tjejer! :)

nu ska ja snart fixa lite lunch!
Goodbye!

hämnd! :D



den är till dig Malin eftersom du va så himla gullig och la ut en sådan fin bild på mig på din blogg: )
Snaaaart ses vi!!  Looove

dålig fantasi!

ingen fantasi på dom där rubrikerna! haha!! jaja..! nu kom denise och snobben och hälsade på! Nice! idag har ja och Benson varit duktiga och tränat cirkelfys. idag tog det emot kan ja säga. sov gott på soffan efter jobb.. men det va bara att asa sig iväg! och nu är det gjort!
Älsklingen har varit duktig och hållt på med gräsmattan idag! tagit bort mossa. så nu är det en väldigt kal gräsmatta! men det blir snart bra säger han! Grannen va inom en sväng också och han tyckte att det såg bra ut. han är väldigt duktig på trädgård så det känns ju bra eftersom vi inte har en aning!

Har precis skypat med Malin & Josse! imorgon är det bara en vecka kvar!!: ) i morgon ska vi träffas och planera lite grann! )

Nä nu ska ja umgås med syrran medan hon är här! ) är ledig i morgon! det ska bli gött. då kommer en gammal jobbkomis på fika. sen har ja inte så mycket andra planer. jo träna ska ja honna med... sen har den dagen gått!

Goodbye!

Tjabba,tjena hallå!

nu har vi precis använt vår toast! första gången! Mycket gott!: ) hihi!sitter och snackar lite med Emma som verkar ha det underbart i USA! :) inte alls avundsjuk!!!

men snart är ja i London! :D
idag har ja jobbat.. i går också och i morgon också!... fick reda på att det i alla fall är storhelgstillägg i helgen så det ska bli gött att jobbba ihop lite extra pengar! har delad tur på söndag så det blir ju en del! Toppen!!
snart har ja semester två veckor! DET ska bli HÄRLIGT!! som ja längtar. känner att ja verkligen behöver det... är alltid trött nu för tiden! Suck..

I helgen så festade ja ju med Maria och Benson i lördags! Mycket trevligt! ja va ganska på G vilket kändes morgonen efter! bilder från kvällen kommer kanske senare! som många andra bilder som aldrig blir av. jaja.. i går ja va i stan och lunchade med josse och emelie! också mycket trevligt!
I söndags va vi hos farmor på god söndagsmiddag. sen hem till svärmor där ja låg i massagestolen i en halvtimme. underbart va det! sen hem till min famlij och få mat igen!!

sen har det nog inte hänt så mycket mer! kommer väll på en massa sen! joo mitt pass har kommit nu så ja ska bara hämta ut det! ) en sak mindre att fixa till resan. måste växla pengar också! och massa annat! men det tar vi en annan dag!!

Nu ska ja slappa framför tv:n och se en massa skit säkert!!
Goodbye!

Helg!


Friskvård <3


Student: ))


Klassfest 2009

så här nära studenttiden å börjar man så klart alltid tänka på ens egen student, vilket leder till att ja saknar gamla klassen..! hade grymma friskvårdsfester!! Haha..!! svårt att tro att det snart är 2 år sedan man själv tog studenten! Tänkt om man hade kunnat få göra om det! Till alla er som tar den i år eller nästa...!! NJUT!!snart är det över!

idag har ja och älsklingen haft en liten städdag! hihi.. har även spelat yatzi och biljard som lite paus! nu är han ute på ÄFF och är publikvärd. jag ska snart börja att färga håret! Ikväll blir det utgång med Maria! ska bli så roligt! va väldigt längesen vi träffades nu!


ja och maria utklädda till Kizz i skolan: ))

Ha en bra helg allesammans!!
Goodbye!!

mums

har precis ätit god mat!: ) gjorde köttäfrslimpa,sås,potatis,lingon,bönor och sallad: ) mycket gott!! men nu mår ja illa så mätt ja är! är tredje eller fjäde kvällen irad som ja mår illa efter maten.. i morgon ska ja äta mindre. men tycker ändå att ja gjort det.. som vanlig i alla fall! haha kanske inte idag, men dom andra dagarna!

Vi har även fixat lite med gardiner idag. efter jobbet åkte vi till väla och ikea en snabb runda. fyndade nya gardiner till vardagsrummet: ) hittade även nya dricksglas. inte så mycket mer! älsklingen har även satt upp gardinstång i sovrummet så nu är där också gardiner!: D har bara så många att lägga upp! Suck... men det får ja ta tag i en annan dag!! bilder kanske kommer sen )

på lördag ska ja träffa Maria! ) ska bli mycket skojj!! partaja lite då ja är ledig denna helgen!!
idag är det bara två veckor till ja och Malin åker till London! woohooo!!

Goodbye

ullaredsshopping: )



köpte ju nya gardiner igår.. såg inte så fint ut på bild.. hha.. och dom måste ju läggas upp. men lite färg blev det allt: )


lite av allt ja köpte.. spel,tavlor till sovrummet,blommor,strumpbyxor och massa annat: )

en tröja och två par byxor!! dessa och svarta att ha till jobbet: )




och en bild på utemöblerna vi köpte. har ett bord och fyra stolar till.. har inte packat upp det än. ska köpa dynor också.. men det kan nog bli bra när solen väl tittar fram: )

Nu så ska ja fixa lite här hemma!! Goodbye

måndag!

då va denna lediga dagen snart slut! jag har shoppat nya gardiner till matsalsrummet idag ) ska ta foto i morgon kanske och lägga in om ja hinner innan jobb! det blev lila så att det matchar med tapeten! hihi.. och det blev jättemysigt! har tänt en liten lampa i hörnet som bara har stått där innan, fasiken aldrig tänt den här i huset! men nu såå! och superbra blev det!: )nikita gillar dom också, hon ligger på dom och klättrar väll snart också!haha. ska bara se till att lägga upp dom nu också! hur lång tid nu det kommer att ta!!

måste fixa nytt pass i morgon, tänkte göra det idag men det blev ju inte av! alla är bortresta nu igen! Karro, Malin och Emelie är i London, josse är i spanien, Benson är på mallis, sanna är i Turkiet, Emma är i USA, Felle i Australien jaa många i alla fall! Så jag är så tacksam för er som är kvar här hemma!! <3 men bäst hade ju varit om alla hade varit hemma! Men dom kommer snart! och om två och en halv vecka åker ja till London!!: )) <3 <3 <3!!!!! det ska bli skönt. behöver komma utomlands lite. kommer sakna älsklingen men det är ju bara några dagar!

nä nu ska Robin få använda en sådan huvudmassage sak med pinnar som ja köpte idag: ) ska tydligen hjälpa till att stimulera hjärncellerna så kanske att ja kan bli lite smartare!

Sov gott! Goodbye!

; ))

då va denna jobbhelgen äntligen slut.. skönt. hade ju delad tur idag. va hos farmor på rasten och åt god mat. hade så sukt ont i magen så ja gick hem och sov lite. sen vaknade ja av att robin farmor och farfar va här. så det va bara att asa sig upp )

på jobbet va det lugnt. karin va gullig och bjöd på pizza!: ) sen slutade larmen att fungera precis när vi skulle gå hem! kaos!
nu sitter ja hemma i soffan! så sjukt härligt!

I morgon ska kanske ja och Malin till ullared, om det inte är för fint väder! i så fall blir det njuta av solen. men nu tror ja ju inte riktigt på det hur mycket ja än vill! så en tripp dit är aldrig fel, det vet väl alla redan att ja inte tycker: ) hihi!! finns alltid något fynd där! får se vad det blir i morgon! kanske träning på kvällen om ja pallar det!

nää nu ska ja slappa och få älskligen att klia mig på ryggen innan ja hoppar in i duschen: )) Loooooove!

goodbye!

work,work...work!

ja det är jobb hela helgen! segt. börjar halv tre idag. har precis ätit en väldigt god frukost: ) bullar med grönsaker och ananas! igår hade vi det riktigt lugnt. jag gick upp och la mig vid 11 tiden. så trött. lite piggare idag men fortfarande seg. stel i nacken och seg i huvudet! men men det blir väll bra snart. kanske på måndag då ja är ledig. fasar för min delade tur i morgon!

nu är Robin och Josip och slänger skräp på tippen, sen skulle dom nog hämta duschkabinen och montera upp den! får se hur mycket dom hinner. josip har visat mig hur man lägger in musik och så nu på mobilen så ja fixar lite med den: )) pallar inte skriva mer nu!

Goodbye!

fredagsmys!

åh idag ska vi ha riktigt fredagsmys. har precis ätit kebabrulle: ) Mums.. haha.. så nu ska vi kolla så ska det låta lite och sen har vi hyrt film. blev bröllopsfotografen, har inte sett den än! ska ha grönsaksdipp sen också, och robin köpte chips.. han är nog lite gottesugen idag. haha. när vi va och handlade öste han ner saker i korgen... det va inte direkt hans idé med grönsakerna, haha. efter lite sorterande av korgen så blev det chips i alla fall.

vet inte vad det är med mig, har varit så trött på sista tiden. aldrig pigg! hur mycket ja än sover. idag har det varit extea mycket. ingen bra dag alls! tror ja behöver vara ledig lite och komma iväg! ska ju till London men det blir nog ingen semester där man kan vila upp sig! haha.. så nu tittar ja på resor. är ju ledig så det hade varit härligt att få koppla av. finns ju faktiskt billiga nu!!

har egentligen inget att skriva! sov två härliga timmar efter jobb! i morgon ska ja jobba på en annan avdelning, vill verkligen inte.. men bara att bita ihop, le och va glad! :)

ha en trevlig helg! Goodbye!

vårshow!

nu har ja varit och kollat på denise när hon dansade. så söt!: ) tänk om man hade varit grym på att dansa! hihi.. farmor va med, hon är för rolig hon!!

har även varit hos emelie och fikat efter jobbet med emma och josse! skypade med malin så hon va också med på ett hörn: ))!!!
va och åt på donken, så nyttigt. haha. hälsade på Benson som va så duktig. såg proffsigt ut! )

nä ja orkar faktiskt inte skriva dag. blev en liten uppdatering i alla fall! I morgon blir det jobb!
Goodbye!

ännu mer vill ha...vill ha...!!!!

amen va faaan. det va ju allra sista andra avenyn idag. för alltid..: ( hoppas att dom gör mer! hihi!!

hittade en bra sida på Iphoneskal! huttade superfina!! så har ni en Iphone så kolla där )
www.iphoneskal.se
kolla bara alla fina ja hittat: )  vilken är din favorit? skriv!!! )






















detta va ju nästan lika roligt som att handla klänningar )) vill verkligen ha någon!!!

sov gott! goodbye

jag vill... jag vill... jag vill... !!!!

jag vill ut och resa!!!! så sjukt sugen!! skulle kunna resa veckan innan eller efter studenten ))) har hittat billiga resor då också så det hade varit bra!: )



jag menar.. hallå?!!?! vem vill inte hit igen! jaaaag!: )

jaja vi får väll se hur det blir med den saken. men ja får ju faktiskt tillbaka mycket på deklarationen: ))

måste fixa mitt pass till London såg ja. haha.. ja åker den 27 och det går ut den 28:e.. så kommer inte hem i så fall! då det ska ja försöka fixa i morgon!: )

har nu varit och tränat cirkelfys med malin, emma och emelie! ) har även fikat med emma och emelie idag!
när ja kom hem fårn träningen hade bästaste Robin gjort kyckling, klyftpotatis, sås och sallad: )Mums!
nu ser ja på anna anka sen andra avenyn! i morgon blir det jobb på doppingen med Emma )

Goodbye!!

Loooondon!!!

Nu är resan till London bokad; ) så härligt det ska bli. det blir min enda resa detta året känns det som.. nja kanske inte, hittar kanske någon billig weekend eller något ) men det ska bli roligt. har aldrig varit i London heller! har ju två kompisar som bor där för tillfället. så ska träffa dom! jag åker med malin månsson dit.. då är josse och emma redan hos malin och karro! sen så hoppas ja att emelie också fixar fram lite pengar så att hon kan hänga på! ))hopppas!! så fall hade hela gänget varit samlat!

nu har vi precis varit och kollat dansuppvisning!! va med denise, malin M, emelie och emelies föräldrar och mormor&morfar. så underbar familj!! tack för entrén!; ) på torsdag dansar denise )) ska bli spännande. hon har inte dansat så länge så ja har inte sett henne innan. så det ska bli kul! ska dra med farmor och Robin, emelie hänger nog också på då: )
man får en sådan härlig känsla när man har kollat på dans tycker ja! hade varit roligt att kunna dansa så bra. ska tvinga mina barn till att dansa, så har man i alla fall dom att kolla på sen!; ) hihi!

nu blir det snart sängen! får se vad som väntar i morgon då ja också är ledig; )
Goodbye!

soool!!

underbart väder idag. utom att det kanske blåser lite kallt ibland. men ja sitter faktiskt ute med datan i solen på våra nya utemöbler: ))))) härligt! väntar på att emelie och Malin ska komma snart. så ska vi fika och kolla resa! jippi!

ett blondinskämt till: hur får man en blondin att bryta näsbenet...??.... vifta med snoppen under ett glasbord!: )

haha fattar inte varför ja fastnat för blondinskämten. har bara hört så mycket bra skämt på sista tiden. delar med mig lite här så får ni kanske er ett litet skatt(eller inte)...

Nu ska ja njuta av våren och av att VI HAR ETT HUS!!: ))Happy!

Goodbye!

glömde...

glömde ju säga att Robins kusin va här innan idag med sina tre små söta barn.. full rulle haha.. dom är så söta. den minsta är 3 minader nu. första gången ja träffade honom idag. han satt hon mig hela tiden och va jättesnäll. va inte ledsen en ända gång! ) sen kom Robin hem och fick hålla honom lite, haha då började han gråta! Mohahaha!! det är så roligt med barn, men herregud vilket tålamod man måste ha! Hmm kommer man någonsin att orka!??!?! jaaa ) så klart! men det får dröja några år! hmm nu kom ja in på fel ämne..

såg att Maria Montazami hade varit i skåne i vintras.. På väla tror ja det va.. tänk om man hade träffat henne. hade varit skitroligt!! )

Nu har ja inte mer att säga tror ja!
Goodbye igen!

tjollahej!

då har man tränat klart. skönt. Men det va ett ganska så tråkigt pass.. eller ledare. ja det va inte jättekul. brukar vara det. fick dunderont i vaderna på konditionsdelen. va ju bara en massa hopp så det va ganska kört. tillochmed extra ledaren kom fram och frågade hur det va.. ja som försökte att mygla lite diskret! Haha..

Och vi köpte möblerna! woohoo.. så skönt att slippa tänka på det nu! blev två set. så två bord och 8 stolar för 4000:-! och det bästa av allt va att Robin betalade: ) toppen!! haha.. ja skulle ta det på vårt gemensamma men så sa han att det va en present för att han älskar mig: ) har man världens bästa pojkvän eller vad?!?!?! jag har sagt någon gång att det hade varit trevligt att få något litet så där lite spontant. typ en liten blomma eller något ) haha.. för kanske 30 :-... jag menar, vilken tjej vill inte det: )men så fick ja hela trädgårdsmöblerna!!

ja nu tryckte ja på något så att hela texten blev sne och det gick inte att rätta till. Jaja: )

kollar Hollywoodfruar nu! underbart roliga!!eller i alla fall Maria!!

Ett blondinskämt till dig Emma!: ) "varför kan man inte lära en blondin att simma bröstsim??..... så fort hon blir våt lägger hon sig på rygg"...: )

Goodbye!

tjollahopp!!

Då va helgen över och det är en ny vecka. har jobbat idag. precis kommit hem från jobbet. skönt nu är ja ledig i två dagar! )
På valborg va ju ju här hemma. jag hade trevligt i alla fall; ) en lugn kväll med middag, snack och så spelade vi lite biljard. alla gick tidigt utom Lenny och Emma som stannade kvar. det va trevligt!
I lördags va ja på väla. hittade en gul klännig, en brun och en svart kavaj. på Gina så ni har säkert sett det ) haha... men det är bra för det finns så mycket billigt.har inte råd att handla på så många andra stället. eller jo HM så klart: ) lördagskväll va vi så trötta så vi fick mat av mamma) sen kollade vi på Taken. mycket bra! hade hört sen innan att det skulle vara bra och det stämde bra!!
ja söndagen va det bara jobb typ. hann sola en halvtimme innan jag började!

Sitter och tittar i alla reklamblad efter billiga trädgårdsmöbler..måste verkligen köpa det nu.. hittade ett på jysk som va fint. men det va litet. så kom ja på att man kan ju köpa två st så blir det ju stort. och det kostar lika mycket som ett stort med bara 4 stolar. så tyckte att det lät bra! vi får helt enkelt åka upp och titta på det: )så om det hänger med hem!!

ska träna skivstång/kondition ikväll! pallar inte alls men ja måste röra fettet!! Robins farfar skulle även komma idag. robin håller på att döda mossan vi har på gräset så nu är halva gräsmattan svart. snyggt: ) haha.. men han säger att det går bort så det hoppas ja....!
ska träffa tjejerna i morgon. får se om det blir någon resa bokad till London då..!! ))

Goodbye!


Kärlek <3

RSS 2.0