Fredag:)

Ännu en fredag är kommen och hela helgen ligger framför oss. Igår va vi på Hundskola med mogge. Va på en privatlektion för att få lite tips hur man ska göra för bästa uppfostran. Han är ju i trotsåldern och i spökåldern som det heter. Hans absolut tuffaste ålder och det gäller att ha tålamod och stå på sig.
Vi fick i alla fall höra att vi hade en jättefin hund som är supersnäll och snabblärd. Så nu ska vi träna på som bara den. Så jag ber er mina underbara vänner att hjälpa oss med detta. När ni kommer hit får ni gärna ignorera honom och prata med normal röst och inte ge han massa uppmärksamhet och leka med han. Säg till på skarpen och ciss vem som bestämmer och beröm han gärna när han är duktig med en lugn röst. Känns kanske jättetråkigt men när vi har en sådan stor hund så är det viktigt att vi tränar detta i god tid för att inte få problem senare.
Han märker av kroppsspråk så tydligt så man märker enorm skillnad på honom beroende på vad man utstrålar. Kommer man in med pondus och visar han direkt vem som bestämmer så hoppar han inte och lugnar sig mycket snabbare. Och Benson du måste få enormt beröm för detta för du är riktigt grym på det utan att vi bett dig om det!:)

Ikväll ska ja ha lite födelsedagsmiddag med några tjejer så blir ett bra tillfälle att öva på!:) ska bli så kul o få va med mina vänner och få ha lite kvalitets tid tillsammans <3

Igår kväll när ja skulle gå upp för en trappa utomhus så va ja så smidig och trillade. Måste sätt rätt roligt ut. Som en stor valross som välter. Men ja blev faktiskt rätt så rädd för va nära att jag slog i magen. Men den klarade sig som tur va. Dock kändes ryggen ännu sämre efteråt så får se hur den är idag.
Nu ska ja ut med mogge, städa och handla;)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0