Lördag

Igår hade vi en riktigt mysig dag! Åkte inom väla där Alicia fick köpa ett par nya skor och en jacka. Tar jackan och säger att hon vill prova den själv, går in i provrummet och stänger dörren. Kommer ut med jackan på sig och säger att den var jättefin och passade bra. När blev hon så stor?? Riktigt kul att kolla kläder med henne och man vill ju köpa hur mycket som helst. Jag fick tre par nya skor och en kappa av Robin! Så skönt att äntligen hitta lite nytt till sig själv.
Efter väla åkte vi och badade på ugglebadet. Herregud vad kul dom hade. Vet inte hur många gånger dom åkte vattenrutshbanan men det var många. Och wilma kunde åka själv så man bara fångade henne. Sen blev det en myskväll och dom fick även vars en liten godispåse med några bitar i. Lyx. Vi var nog alla väldigt nöjda med dagen.
Idag ska vi också passa på att göra massa nöjen. Blir bio med Alicia bl.a.

Pratade även med en läkare igår. Hon vi brukar ha var inte där tyvärr. Han berättade att svaret på lumbalpunktionen hade kommit nu men att han inte var tillräckligt kunnig för att kunna meddela beskedet. Han var inte van vid dessa provrr tydligen och ville ha hjälp av en mer erfaren läkare att tyda det. Alltså fick vi inte veta något men vi vet att det är nära nu. På måndag är vår läkare tillbaka och vi får förhoppningsvis veta mer i nästa vecka.
Vet inte hur jag ska ta det. Han ord ekar i mitt huvud. Visade provet på något så det är därför han inte ville vara den som meddelade det. Eller förstår han bara inte det. Försöker att inte grubbla på det men det är inte lätt! Tur vi har att göra helgen så jag inte har tid att fundera så mycket.



Kommentarer
karin

Skönt att höra ni har lite mys också. Tänker på er.
Kram till er alla. Karin

2016-09-24 @ 19:53:06


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0