Världens bästa syster♡

Igår fick hela familjen en present av Denise o philip. Denise hade tävlat i en tävling på en blogg om en övernattning och två dagars fri entre på Astrid Lindgrens värld åt oss. Hon hade skrivit en fin motivering och hon vann!! Har ju verkligen världens bästa syster som tänker på oss och tävlar för vår skull! Så kul att vi ska få ta del av denna vinsten och få lite semester ihop som inte svider allt för hårt i vårt tajta budget! 

Tror att vi tar det till början på nästa sommar så de flesta boendena är bokade nu men får se hur vi gör. Det varar i ett år så är helt perfekt!! Tack fina Denise♡

Idag har vi haft en riktigt lugn dag hemma. Inte gjort särskilt mycket alls då alla varit väldigt trötta. Speciellt Alicia nu efter behandlingen och det har varit skönt att Wilma också behövt en lugn dag hemma och mysa. 
Vi testade att sänka kortisondosen lite nu denna omgången. De tre första dagarna startade vi med den höga dos hon nu brukar ha och sen de tre sista dagarna fick hon halva dosen. Febern höll sig borta och vi hoppas att detta gäller även nästa gång! Är ju skönt om vi kan få ner dosen lite då biverkningarna på kortison inte alltid är så roliga. Jättejobbigt för henne nöe humöret svänger så mycket och hon inte kan kontrollera sina känslor. Vet dock inte om de försvinner för att vi minskar då det ändå är tillräckligt höga doser för o ge biverklingar så vi får väll se. 
Nu ska vi snart natta våra små gosungar sen tror jag att jag kommer somna strax därefter. Robin har i alla fall gått på semester nu så det är väldigt skönt!



Kommentarer
Karin

Ni är en underbar familj som verkligen tänker på varandra.
Kram Karin

2017-07-18 @ 11:00:23


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0