nästa sak...

Nu har vi fått veta att undersökningarna ser bra ut. Dock så är hypofysen fortfarande förtjockad och vill inte gå ner till normalstorlek riktigt. Detta vet läkarna inte vad det beror på. Kan vara ärrbilning som är kvar eller så är det lite på tumören från sjukdomen som är kvar. Men dom sätter ut cellgifterna och så ska vi ha tätare undersökningar för att se hur det ser ut. Det hade ju varit så skönt att få veta att allt är normalt för en liten stund men nu är det som det är. 

Alicia har ju haft klåda i hårbotten vilket inte lagt sig. Istället har det blivit värre och hon har fått utslag i ansiktet och bakom öronen som går ner i nacken. Var hos läkaren i går men blev inte mycket klokare av det. Han visste inte vad det var och tyckte vi skulle smörja.. 
Hon har även haft lite feber, hosta och trött. Så något är fel men hon är piggare idag så får hoppas det fortsätter så. 

Svårt att få bra bild men så har det sett ut. Wilma har klarat sig och är pigg och glad så det är skönt. Har haft de hemma i tre dagar nu och det har varit så mysigt. Lugna och fina och inte mycket bråk. Pysslat en massa så det känns som att det är saker överallt! Får se om det blir en hemmadag i morgon också. Fick veta att där går vattkoppor och när vi har mindre än 3 veckor kvar till vår resa till thailand vill jag inte riskera att dom ska smittas så får se hur vi gör med förskolan ett par veckor nu. 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0