Tredje dosen

Hallå!
Nu har Alicia fått tredje dosen för denna veckan vilket innebär att hon bara har en kvar. Igår kväll var hon ganska ledsen över att hon behöver ha slangen till sin port kopplad. Det stramar och gör lite ont ibland, speciellt när man har en vild lillasyster som har en förmåga att komma åt nålen. Så va en del tårar igår och det fortsatte imorse. Hon ville inte alls åka in till doktorn. Ville bara vara hemma eller på förskolan. Svårt att behöva förklara att hon måste och att hon inte får vara på förskolan denna veckan. Hoppas hon kan vara där lite nästa!
När vi väl kom in till Helsingborg så blev det lite bättre. Sen ringde mormor och Alicia ville va hos henne så hon spenderade resten av dagen med henne. Dom hämtade Wilma på förskolan och båda tjejerna verkade väldigt nöjda med det:)

Jag har inte så mycket ork till att skriva idag men ville titta in och berätta hur det går.

Nu har vi börjat kunna se hur kortisonet gjort att hon svullnat upp lite i ansiktet och magen. Svårt o få bild på det men hon har ju varit ganska mager innan. Aldrig haft någon vidare stor aptit men med lite kortison så ökar ju den och nu äts det väldigt bra här hemma. Är så skönt att slippa oroa sig. Hade gått.upp i vikt och nu väger hon mer än någonsin. Just nu behöver vi inte näringsdryckerna men får se hur länge det håller i. Sista veckan med kortison nu så det kan ju ändras sen men hoppas aptiten håller i sig!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0