En vecka

En vecka har nu gått sedan sista behandlingsdagen på första omgången. Alicia har varit trött och tagen. Märker redan att energin börjat försvinna och hon har ändrats lite. Är vi iväg så säger hon rätt ofta att hon vill hem. Har aldrig hänt innan så hon orkar nog helt enkelt inte. Då har vi ändå haft ett lugnt temp och så men det är bra hon säger till. Ska bara vänja mig vid att det kommer dagar nu igen då vi bara sitter vid tvn i stort sätt. Idag har varit en sådan dag. Vi var och lämnade Wilma på förskolan och åkte hem till Malin och Kims nya hus och pt frukost. Alicia tittade tv eller mobil nästan hela tiden. Åkte hem ganska snabbt och sen satt hon vid tvn till vi skulle hämta Wilma vid tre. Sov någon timme tillsammans gjorde vi också. Nu har vi tagit oss till mamma och pappa så vi kommer utanför huset lite igen. Vi har blivit lite förkylda också tyvärr så jag tror det tar lite extra på krafterna på henne idag. Hoppas bara febern håller sig borta så vi behöver åka in.

Annars har det gått bra. Har fortfarade svårt att sova på nätterna. Tror inte Alicias medicin räcker till natten nu så får nog öka den lite. Kortisonet kan slå ut den lite så att mer medicin behövs. Det är så svårt för att det är vi själva som ska justera den efter behov. Bara att vänja sig för så kommer det ju att vara till den dagen hon själv kan ansvara för det.

Det går bättre för Wilma på förskolan nu. Hon är alltid så glad nu när jag kommer och hon pratar glatt om förskolan. Lyckats gå dit tre dagar nu utan att hon gråter på vägen dit, framsteg absolut!!



Kommentarer
Sofia Mackintosh

Vad skönt att wilma trivs på förskolan så du och Alicia får lite egentid och wilma likaså. Hoppas hennes energi kommer tillbaka snart. Kramar från oss alla

2016-10-13 @ 22:24:12


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0